Pasta med saffran och soltorkade tomater


Är så sugen på pasta med saffran, kan det vara vädret som gör att jag längtar ännu mer till jul. Fyra veckor kvar till Advent idag!
Saffran och soltorkade tomater ihop med kyckling blir så gott! Planerar ni veckans middagar? Pasta i veckan kanske? Testa detta! Saffran med soltorkade tomater blev jättegott.
Strimlad kyckling med Saffran och soltorkade tomater 4 port 
500 gram kyckling
2 paket saffran
2 vitlöksklyftor
1 burk soltorkade tomater
3 dl creme fraiche
1 dl vatten
Olivolja
salt,peppar
Gör så här: 
Koka upp vattnet till pastan.  Kör bönpasta om du vill dra ner på kolhydrater och de innehåller mer protein.
Skala och hacka vitlöken och fräs den i oljan i en panna. Lägg i den strimlade kycklingen i en stekpanna och fräs ihop med vitlöken. Lägg i saffran och soltorkade tomater. Häll i vattnet och creme freiche, låt koka ihop och puttra i några minuter medan pastan kokar.
Lägg i pastan när den kokat klart och vänd ner den i den krämiga kycklingsåsen.
Njut! 1
1

Paulas 50 årsfest på Scandic Rubinen


Innehåller annonslänk 
Vilken härlig 50 årsfest vi var på igår! Jannes härliga kusin Paula fyllde 50 år och hon bjöd in till fest uppe på Ruby bar på Scandic Rubinen. Så mycket härliga människor och så fina tal och spex som hon överraskades med, tack Paula och Pelle för en riktigt grym fest! Ni är underbara.
Vi bjöd upp Jannes kusiner på ett glas bubbel före vi gick till festen, Lucy älskar få uppmärksamhet av alla och vill vara med. Här med min svägerska Louise.


Här kommer bilder, många undrar på instagram var min byxdress kommer från, jag har äntligen hittat en som är festlig med blankt tyg, band i midjan man knyter i fram eller bak, vida ben och superfin i ryggen. Ett tips om ni letar festlig outfit, jag älskar den! Har beställt den i svart också. Denna är mörkblå.
HÄR är min i blå, HÄR är en i svart, annan rygg.Janne fick ett glas skumpa över sig precis när vi kom, haha.


Så här ser byxdressen ut, hade bara mobilen när jag fotade igår.3
0

Superhjältar mot cancer och välgörenhetsgala


I torsdags var vi på superhjältar mot cancergala på Trägårn i Göteborg, vilken fin och viktig gala! Tack till vår kompis Charlotte Bergman som arrangerade galan med bravur. Jag anlitade henne till min release, en driftig och duktig tjej.


Superhjältar mot cancer har funnits sedan 2010 och besöker sjuka barn på sjukhusen i hela Sverige, de jobbar helt ideellt och deras uppdrag är att skänka hopp och glädje till sjuka och utsatta barn. Vilket jobb de gör! Jag gråter bara jag ser bilder eller filmer när de besöker barnen, sjuka barn som får något helt annat att tänka på. Bilden ovan är lånad från deras facebook där ni kan läsa mer.


Jag  budade hem grejer från Wakkaku, ska bli kul att hämta dem sen, allra viktigast att skänka och bidra till superhjältarna för det behövs pengar, dräkterna kostar ganska mycket och de vill kunna åka runt till alla sjukhus. De skänker även pengar till barncancerfonden varje år.Goa Emelie vi lärt känna på olika event vi varit på satt med oss. Så härlig tjej och duktig PT.


Vårt bord med våra vänner Pontus och Camilla, Tomas och Emelie.Duktiga Stefan Odelberg levererar alltid!


Jacob från The Poodles uppträdde.


5
0