• 2018-10-29, 16:50
  • 6

Innehåller annonslänkar till Ellos 

Har ni höstlov eller vad gör ni? Första höstlovet utan att jag har några lediga skolbarn. Så skumt, men ganska skön känsla. Inget fokus på skolan eller läxor, mer tid över till sig själv men vilken kvalitetstid man får med sina barn när man umgås. Mysigt, även om allt har sin tid.

I fredags kom min bästa vän Hanna ner till Göteborg. Jag ville bjuda henne på en god middag som tack för allt hon hjälpt mig med. Fixade massor inför och efter studenten, har hjälpt mig sy fina gardiner, rensa alla kläder och garderober, ni anar inte. Är så tacksam för all hjälp.

Så det blir fler middagar jag vill bjuda på. Vi hade en så mysig kväll, pratade om vilket härligt gäng vänner vi är som ofta umgås, alla positiva och goa. Inga energitjuvar där inte. Jag och Hanna har känt varann sedan barn, finns så mycket minnen att skratta åt.

Jag vet att hon älskar Blackstones typ av mat och varje gång jag varit där så har det varit fullträff. Maten är så bra, servicen tip top och jag gillar den mysiga miljön. De har även öppet på vardagar, man kollar bord HÄR. 

Här serverar Fredrik oss bubbel till desserten, tack för en toppenkväll Fredrik!

Vi åt svensk oxfile, man grillar sitt kött på lavastenar som är 400 grader varmt, tips att välja till, potatisgratängen, bean och deras goda vitlökssmör.

Glittrig top från Anja och Filippa HÄR. Finns alla storlekar, bra passform och fin till vinterns fester.

Goa bloggläsare som kom fram, kul att träffa er Malin och Linda (visst heter ni så?) Tjejerna hade läst om Blackstone på bloggen och av en slump så var jag där samtidigt som dem.

Ni ska inte missa beställa deras chokladbomb, de häller varm chokladsås så smälter den, man är i chokladhimmelriket.

Vi skulle gått på Arvingarna efter och jag skrev med Casper och allt var klart. Så får jag av en slump se på deras instagram att de spelar i Västerås på fredagen. Panik! Casper trodde jag menade lördagen och jag menade fredagen. Tur ändå vi inte gick ner till Kajskjul 8, haha. Så snopet. Vi gick en sväng till Bee bar och får gå på Arvingarna ny helg istället.

Vilken stämning det är på Bee Bar på helgen! Herregud så trevligt, gå dit om ni vill ha bra musik, härlig miljö och bra personal.

Miss Fluffy missar man inte!

Vill ni ha go schlagerbar med massor med folk ska ni gå till Bee Bar, vi var där runt 23 tiden och då är det fullt ös.

Tack för en grym fredagkväll, snart ses vi igen.

 

Kommentarer

Carina Ekelund 2 år sen

Du som brukar ha lite bra erbjudanden kan du inte se om det går och ordna något bra på blackstone steakhouse som du pratar så gott om.
Skulle gärna gå dit med min man och 2 tonårskillar

Sandra 2 år sen

Hej,

Jag o min gick till Ber Bar i somras och vi blev så illa bemötta Sven servitris där så vi valde sedan att byta ställe! Så tråkigt när du alltid pratar så gott om detta ställe men tyvärr så kommer inte vi att gå dit igen!

Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Trist, men jag har fått kass service och sämre mat på vissa ställen men inte sågar jag dem för en enda gång för det.
Alla är värda en andra chans.

Inger 2 år sen

Måste bara få säga…. Va fin du blev runt ögonen *tummen upp*

Maria 2 år sen

Ja, nu är det äntligen höstlov & jag betar igenom alla dina recept! Silviakakan har jag gjort 2 gånger nu på mindre än 1 vecka 🙏🏻 Ska fixa en 3;e kaka och bjuda kollegorna på..

maria 2 år sen

Åh så kul det var att träffa dig!! Du var verkligen så genuint trevlig och tillmötesgående när vi, lite glada i hatten studsade fram mitt i bubblet! Tack för att du/ni tog er tid att prata lite med oss!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag fyller vår fina vän Hélen 50 år! Stort grattis älskade vän på din dag! Hon skulle haft en fest med middag och allt med sina vänner, men fick ju ställa in……

Idag fyller hon år! Älskade Lisa-Marie! Grattis på din 23-årsdag. Hon föddes en vacker vinterdag 3 december 1997, så efterlängtad! Tiden ser ni på pepparkakorna ;) Grattis vår målmedvetna, envisa härliga tjej…