• 2018-11-01, 15:52
  • 14

Idag är dagen D! Nu finns min bok 30 om dagen även ute som ljudbok. Jag är så glad för det. Det är många som önskat den som ljudbok och är så tacksam att boken gått så bra att förlaget Saga ville ge ut ljudboken. Det var tuffare än jag kunde föreställa mig att läsa in en hel bok, men nu är den klar!

Boken är skriven av mig och inläst av mig. Så nu får ni inte såga mig, haha.

Ni kan lyssna på Nextory HÄR, Storytel HÄR Adlibris HÄR ‭Bookbeat kommer i morgon.

Den är tung i början, men inger hopp och pepp men både gråt och skratt. Röda tråden i min bok är att våga göra det du själv vill göra, det är ditt liv och ingen annan bestämmer. Jag skriver om sorgen och smärtan över förlusten av ett barn, hur man tar sig framåt. Boken är också en hjälp för de som står utanför den som mår dåligt. När jag ville gå min egna väg fick jag ta mycket skit. Vänner, icke vänner som skulle tala om för mig vad som var rätt eller fel. Jag gick min väg ändå och har blivit starkare än någonsin.

Jag hoppas boken kan ge dig tröst, pepp och inspiration. Och ett och annat skratt kanske.

 

 

 

 

 

Kommentarer

Agneta 2 år sen

Tack för några timmars trevlig ”bokläsning”. Blev längre än 30 min när jag gick ut idag 😉Du har en bra ljudboksröst. Ta hand om dej/er.

Camilla 2 år sen

Lyssnat nonstop i solstolen här på GranCanaria! Har även lyssnat på hjärnstark denna vecka och båda böckerna har samma tråd! 30min om dagen!!

Bra skrivet !!

Sarah 2 år sen

Finner dig inte på bookbeat. ☹️

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Det tar någon extra dag rent tekniskt för dem sa förlaget igår. Alla fick ge ut den igår, men vänta någon dag så kommer det. :-)

Linda 2 år sen

Läser din blogg dagligen, brukar dock inte kommentera, kände efter att jag börjat lyssna på din bok att jag vill skriva att boken är intressant och gör att man reflektera över livet. Du läser jättebra🙏💕

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tusen tack Linda, vad glad jag blir. Det har varit tufft att läsa in boken, det är jättesvårt. Man får inte läsa för högt eller för lågt, man ska läsa med samma ton och det är svårt om man är ovan att utrycka sig utan att skratta högt eller gapa ibland, haha.

Sen min resa, ja jag hoppas att det kan hjälpa någon där ute, jag hoppas som du skriver att man reflekterar över livet.

Stor kram, tack för din kommentar.

Rebecca 2 år sen

Vad hände med inlägget där du beskrev er vän, som hade annat sällskap än sin fru på hotellet? Togs detta bort på uppmaning av mannen eller vad?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Eh va? Hahah här har inte varit ett inlägg? Har du drömt det?
Det var på instastory ;-)

Rebecca 2 år sen

Mjaaee…var det verkligen inte här också? ;-) Fick för mig att du skrev att han gått SIDLEDES och att du gått efter honom för att kolla…är 99.9% säker på att det var här… :-)

Men ok..jag förstår :-)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Nej, inget inlägg alls. Däremot svarade jag på en kommentar.
Är det så viktigt menar du?

Du får gå tillbaka i inläggen i kommentarsfältet.

Rebecca 2 år sen

Just det, så var det :-)

Eva 2 år sen

ÅH äntligen! Lyssnar nu, du gör det jättebra! Grattis!

Sandra 2 år sen

Åh så bra, stort grattis och bra jobbat Johanna. 😊

Anna 2 år sen

Stort grattis Johanna! Häftigt!

Ska lyssna nu :-)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Igår blev den klar! Min bok Middag hos mig har gått iväg på tryck! Jag kan knappt tro det är sant. Tårarna rann i bilen igår när allt blev klart. Känslan är…