• 2018-11-01, 22:00
  • 8

Nu är det dags för tjejresan! Fyra år i rad har jag arrangerat tjejresor ihop med Eurotravel sports och vilka fantastiska resor vi varit på! Palma, Barcelona, Paris senast i maj. Vi umgås, äter och dricker gott, går på guidade turer och får uppleva stadens pärlor tillsammans.

Nästa tjejresa går till Thessaloniki i Grekland den 30/5 -3/6 juni 2019 och vi bor på Capsis hotell 

Storstaden Thessaloniki ligger vid kusten i norra Grekland och är ett av världens hetaste weekendstad-resmål. Staden är känd för kultur, mat och shopping. Många av barerna ligger längst den 5 kilometer långa strandpromenaden, ett måste att strosa runt, njuta av havsbrisen och ta en drink på någon av de mysiga barerna.

Här är takpoolen på hotellet vi bor på.

Jag har även hört att ett av världens mest galna chokladupplevelese finns i Thessaloniki. På Choco museum finns Europas största chokladvattenfall, skulpturer mm. Låter inte fel, hehe.

Allt är förbokat på resan, maten är amazing. För inte tala om båtturen med seafood, bubbel, musik och sol bad vi ska ut på. Jonas har varit där på flera gruppresor och de har varit så nöjda.

Foto: Anna, Hasse Shimoda som var där för två veckor sedan. De hälsar att det var riktigt bra. Kolla gärna deras blogg jag länkade så ser ni bilder.

Vi är i Thessaloniki fyra dagar där vi umgås, äter och dricker gott, en resa som innehåller energi och gemenskap. Jag älskar såna här resor! Senaste resan till Paris vi gjorde var fantastisk. Vilket härligt tjejgäng, så mycket skratt och energi som vi levde länge på efteråt. Jag fyller även år den 2 juni, vilken födelsedagsresa!

Vi har fått vänner för livet, många är med varje gång och du kan resa ensam eller med reskompis. Jag lovar att du får gemenskap på en gång. Här är alla välkomna och alla är med i gänget.

Vill man gå eller springa på morgonen gör man det, jag brukar ha workshop hår och styling i en konferenslokal på hotellet och har alltid med mig överraskningar och tävlingar.

Mycket ingår på den här resan, passa på att anmäla er nu för alla resor har varit fullbokade och vi har begränsat antal platser.

Detta ingår:
30/5 -3/6 2019

Flyg Landvetter-Thessaloniki t/r
Loungen på Landvetter
Transfer till och från flygplatsen
Fyra nätter på Capsis Hotel
Välkomstmacka och vin/öl
Två luncher inkl dryck
Bubbel vid takpoolen två kvällar före middag
Tre middagar med dryck, varav en är på den hetaste klubben vid havet, Les Zazous
Båttur i 5 timmar med lunch, sea food inkl dryck
Guidad rundtur
Workshop styling hår
Överraskningar och tävlingar

Jag och Jonas som är era glada reseledare under hela resan.

Pris 9990kr 

Begränsat antal platser. Ni betalar 1500 kr i anmälningsavgift, resten en månad före resan.

Anmäl er till: jonas.emilsson@eurotravelsports.se För mer info ang flygtider mm (Bindande bokning vid anmälan och avbokningskostnad är anmälningsavgiften.)

Nu kör vi! Detta vill ni inte missa! 

 

Kommentarer

Marianne 2 år sen

Bokat ! Det ska bli kul 🍾👙✈️🥂☀️

Anonym 2 år sen

Hej finns det platser kvar till årets tjejresa ?😀mvh Marie Louise

Madde 2 år sen

Jag och Marie hänger med i år igen. De andra resorna har varit galet roliga, och du har alltid hittat väldigt bra resmål. Ser fram emot det så mycket :-)

Linnea 2 år sen

Har varit med i Barcelona och Paris, några av de bästa upplevelserna jag varit med på! 😃❤️
Så unikt och fantastiskt sätt att resa på. Man får inte bara allt som ingår utan även gemenskapen och lära känna nya människor! 😍💃🎉

Pernilla Nyberg 2 år sen

Jag har sällan haft så roligt som på dina resor. Skrattar konstant känns det som. Dessutom är du en helt underbar person man inte kan låta bli att tycka om.

Camilla 2 år sen

Nja nästan 10000 för några dagar är väl ändå lite väl dyrt. Dessutom är inte det hotellet särskilt bra, inte heller takpoolen är något vidare

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Men du är ju inte tvingad att följa med, eller hur?

Köp flygresa, hotell och alla måltider, all dryck, guide, båtutflykt, föreläsning och mycket mer så kan du räkna ut vad det skulle kosta.

Betydligt mer.

Sofia 2 år sen

Hej,

Chokladfabriken i Thessaloniki existerar inte längre tyvärr.

/Sofia

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk Nu är vi på flygplatsen och softar på loungen, flyget är försenat mot Frankfürt där vi mellanlandar så hoppas vi hinner med nästa flyg mot Insbrück. Vi gör ännu en…

Innehåller annonslänkar för Ellos och reklam för Österrikes turistbyrå  Dag sex i fantastiska Serfaus-Fiss-Ladis! I morse kunde jag knappt komma upp ur sängen, haha. Vi kör så mycket skidåkning och igår körde…

Innehåller annonslänkar  Nu är vi hemma efter en vecka ute med båten, de sista dagarna har vi varit på mysiga Gullholmen, en underbar skärgårdsö som ligger bara 10 minuter med färja från…