• 2018-11-07, 13:34
  • 28

För 2,5 vecka sedan gjorde jag plasmapen runt mina ögon. Ni kan läsa mer om det HÄR.

Jag är så otroligt nöjd! Plasmapen stramar upp huden, har du tex lite hängiga ögon, påsar under ögonen eller bara vill strama upp huden så du ser piggare ut är detta något för dig.

Det är en behandling som stramar upp och krymper lös hud utan kirurgi med snabb återhämtning. Ingen kniv eller nålar. Plasmapen Louise Walsh har en elektrod som avger en flash av plasmaljus när man riktar den mot huden vilket skapar ett litet microbrännsår, små prickar. En läkningsprocess startar och nytt kollagen bildas. Håller i flera år. Små skorpor faller av efter ca en vecka.

Här är före till vänster och efter till höger på både höger och vänster sida. Ögonen är mer öppna. Ögonlocken har stramats upp.

Vill göra detta? Idag är sista dagen för att få 20% rabatt hos Löfvingkliniken!

Ring Löfvingkliniken för att boka tid eller för en konsultation på 031-711 6202 uppge mitt namn så får du 20% rabatt. Eller kolla hemsidan för tider HÄR.  Kostar från 3000kr per område och uppåt.

Hur jag såg ut vet ni nog vid det här laget om ni sett på instagram. Rent utsagt för jäklig. Haha! Men jag gillar spännande behandlingar som ger resultat och det gör detta. Jag har inte sett en enda som inte fått fina resultat och jag är så nöjd.

Så här såg jag ut dag två och tre. De värsta dagarna. Man får mycket bedövning, gör inte ont. Inte efter heller, men det svider en del men gick jättebra.

Ser inte klokt ut. Men jag gjorde både över och under och ut mot sidorna. Man svullnar rejält, blir riktigt rött och dag två vill man inte visa sig. Men drick massor, häll i dig c-vitamin och ut och gå. Det gjorde jag. Jag gick mycket och köpte olika nyttiga smoothies och gjorde egna.

Det påskyndar läkningen, ganska rejält också. För dag tre hade allt gått ner. Inte för att jag såg direkt rolig ut men stor skillnad från dag två.

På eftermiddagen hände något, för då hade svullnaden gått ner.
Detta är dag tre på kvällen.

Dag fyra började det att klia riktigt mycket. Jag sov nästan ingenting den natten. Fick som tur med mig två krämer som de sa jag skulle dutta på. Man får inte klia, riva eller dra bort skorporna.

De lossnar av sig själv. Så här såg jag ut dag fem. Otroligt hur snabbt det läkte. Redan här ser man stor skillnad, ögonen är större och mer uppstramat.

Dag sex.

Helt otroligt! Jag ser piggare ut. På sex dagar läkte det, jag var bara lite röd runt om.

Man ska inte sola, alltid använda faktor 50 och glasögon om man är i solen. Ca 12 veckor efter. Man kan åka till sol och värmen men smörja mycket och använda hatt.

Man kan göra fler behandlingar för ännu bättre resultat. Jag kommer göra det en gång till.

Detta är dagen jag gjorde behandlingen, ser så sjukt trött ut. Om ni tittar på ögonen är det skillnad.

Efter sex dagar.

Bilden är tagen igår kväll.

Piggare och så galet nöjd med den här behandlingen. Bästa jag gjort. En del tar kniven för de har ganska mycket hängande ögonlock, det har inte jag ännu så det går inte. Glad om jag slipper faktiskt.

Men vet många som blir nöjda. Även män, det kan se så ledsamt ut med hängande ögonlock över ögat även på killar, så man knappt ser ögonen. Men jag vet att man även kan gå via landstinget där och många som blir riktigt nöjda. Behöver ju inte ens vara estetiskt utan att man får huvudvärk eller har svårt att se.

 

 

 

2018-11-07 Johanna Toftby

Relaterade inlägg