• 2018-11-09, 15:58
  • 136

Nu har jag en rolig tävling till er! Blueco.se har riktigt fina kläder och nu får ni chansen att vinna ett presentkort på 3000kr där som ni kan shoppa loss på inför vinterns julfester, eller kanske en julklapp till någon du tycker om.

Var med och tävla, skriv vilket plagg du gillar mest och ditt namn här på bloggen så är du med i tävlingen! Jag drar en vinnare om en vecka, tävlingen avslutas fredag den 16/11 och vem som vinner skriver jag här på bloggen på söndagen.

Du hittar allt HÄR. 

Jag har flera favoritplagg, dessa tunikor och klänningar i leopard har jag fått mycket komplimanger på. Du hitta denna HÄR. 

Denna i lång är snygg, HÄR. Sköna, sitter fint och så fint mönster. Ha leggings, skinnleggings eller strumpbyxor.

Prepair dress med snörning och muddar på ärmen, HÄR. 

Deras fina väskor, bra priser HÄR. 

Vackra klänningar i blommigt från Les Levres HÄR. 

Min älsklingskavaj i höst och vinter.Märket är Line of Oslo, kavajen är grym! Älskar att den är längre, så fin passform och i sammet. HÄR.

Vackra plagg från Ida Sjöstedt HÄR. 

Den här kjolen har jag, ha den som kort, lång eller som klänning. Pangsnygg!

För att vinna, dela detta inlägg och skriv en kommentar här på bloggen vilket plagg du gillar mest hos Blueco.se så är du med och tävlar.

Lycka till!

 

 

 

2018-11-09 Johanna Toftby , ,

Kommentarer

Lotta L 2 år sen

Dessa kilklacksboots är supersnygga och verkar också väldigt bekväma! Passar en urban chic rockbohemisk stil!

https://www.blueco.se/nytt-frascht/new-in-skor/el-vaquero-boots-huntress-silverstone-nero

Sara 2 år sen

VALENTINO – BURLESQUE BORDEAUX väskan. Jag blev kär så fort jag såg den. Hade passat perfekt till min glittriga silvriga klänning jag tänkte haft på nyår. Denna väskan hade piffat upp nyårs looken på bästa sätt. Väskor är något jag sällan köper så de hade vart extra roligt och få denna outstanding väskan. Hade jag vunnit presentkortet hade jag även kunnat ge min syster en också. Hon hade blivit överlycklig och vi hade glittrat ihop på nyår.

Maria 2 år sen

Blueco har helt underbara kläder och skor och jag är så grymt tacksam för att du har gjort reklam för Blueco på din blogg så att jag vid 43 års ålder äntligen har hittat en sida som säljer min stil av kläder och skor. TusenTusen Tack!! ❤ Något som står allra högst upp på min önskelista är ett par El Vaquero alt Karma of charme. Blev galet kär i dom vid första ögonkastet första gången du visade dom på din blogg. Har försökt haffa dom på rean i flera år nu men icke att jag har lyckats få tag i min stl. Men en dag..en dag kommer ett par att sitta på mina fötter..Håller tummar o tåår..att 16/11 är en sån dag!!!

Denise Forsman 2 år sen

VALERY DRESS DARK LEO är min favorit :) håller tummar och tår :D

Wafaa Bingöl 2 år sen

Ursnygga plagget dress dark LEAO😍😍 so inlove .. håller tummarna

Marie Wannebrant 2 år sen

Min absoluta favorit är ” Florense Dress ” Så otroligt snygg och kvinnlig 😍💕 Älskar Den, skulle va jätteroligt att vinna och få köpa hem ett par snygga klänningar och tunikor till julens alla festligheter och vårens kommande dagar 🤗

Linda 2 år sen

Wow vad mycket fint! Köper aldrig några plagg till mig själv längre så det hade varit jättelyxigt 🤩🙏🏻 Har länge önskat ett par PLEASE jeans… Ida Sjöstedts kläder är fantastiskt fina…. Precis lyssnat klart på din bok Johanna! Den var gripande! Du är väldigt modig!

Jeanette nygren 2 år sen

Prepair – Leo dress tycker jag är fin❤️Men tycker att dom alla plaggen var fina, var svårt att välja bland Alla😍 💋

Evelina 2 år sen

WOW! Så kul😍

Blev helt såld på den första bilden där du bär leo tunikan, väldigt fin! Så hoppas hoppas att man får turen☺️

Min favorit är By Blue – VALERY DRESS DARK LEO

Camilla Larsson 2 år sen

Allt är helt underbar, men lite extra kär i leopardmönstrade skjortklänningen. Super snyggt. Hade varit nice med ett par skinnbyxor👌
/ Camilla

Nidzara Zejnelagic 2 år sen

Villken dröm vinst. Min favorit är väska silver från Valentine magisk snygg. Skulle vara så glad att vinna och köpa den väska som är kärlek vid första ögonkastet 🙏🎁❤️

Frida Sohlberg 2 år sen

Moët & Chandon – Moët Par paketet – Brown 👌👌👌 Och den där väskan du visade 😍😍 Jätte niiice tävling! Hoppas på tur 👏😍

Veronica 2 år sen

Wow vilken tävling.
Min favorit blev kavajen från Line of Oslo. Så snygg, hoppas på vinst

Helena E. 2 år sen

Alltså, jag är HELT såld på kimonos! Bästa plagget ever! ”Karmamia – Kimono Flora Gold Long” är en ren dröm. Ljuvliga färger. MASSOR av färger, men ändå neutral och sober. Ett sånt där året-om-när-jag-inte-vet-vad-jag-ska-a-på-mig-plagg. Ser framför mig hur många olika sätt man kan kombinera den, med alla möjliga olika plagg till, olika stilar, enkla accessoarer – eller kanske inga alls, guldiga skor, stövlar, sneakers. Oooh vad jag vill att DRÖMMEN BLIR SANN!!!!

Mvh
Helena <3

ulf hjärpe 2 år sen

Många favvissar blev det MISS J så lite svårt att välja, men en av alla måste ju bli VALERY DRESS DARK LEO och då får min fina vän en riktig underbar shoppa lossjulklapp då hon bara älskar detta mönster.
Kramar uffe

Maria H 2 år sen

Oj , oj vad mycket snyggt , svårt att välja men VALERY DRESS DARK LEO skulle jag vilja äga.

Anna M 2 år sen

Hej!
Det var en rolig och generös tävling. Då skulle jag köpa en julklapp till
mig själv och då får det bli den härliga och gosiga Sweetheart Polo By Pias.
Hoppas på turen.
Ha det bra!

Anna M¨ 2 år sen

Hej!
Det var en rolig och generös tävling. Då skulle jag köpa en julklapp till
mig själv och då får det bli den härliga och gosiga Sweetheart Polo By Pias.
Hoppas på turen.
Ha det bra!

Annethe Nilsson 2 år sen

Åååå den svarta allt-i-allo kjolen med rynk
I nice så fin till alla vinterns fester /Annethe

Stephanie richardsson 2 år sen

Ida Sjöstedt!!! To die for

Jessica Petersson 2 år sen

Det va svårt att välja. Men om jag skulle ha äran att vinna så tror jag att denna klänging Ida Sjöstedt – Anna Dress powder skulle få följa med hem och användas på kommande julfest och på julafton hemma hos mamma i Åsarp 💖

Frida Löfvenius 2 år sen

Supersnygga kläder. Men jag älskar leopard gärna blus el tunika 😃

Marina Stieger 2 år sen

Lite magiskt kär i Ida Sjöstedts Julie Coat!
Kram Marina

Anneli P 2 år sen

Så mycket fint! Just idag fastnade jag för https://www.blueco.se/klader/by-pias-slowly-morning-grey som ser varm och mysig ut till den här regniga novembermorgonen.

Maria Stone 2 år sen

Min favvo butik önskar mig allt svårt att välja på allt fint men speciellt stövlarna karma of charme <3 hoppas turen e på min sida

Liselott schröder 2 år sen

Bara älskar djurprint på kläder blir så inspirerad av alla outfits du visar, min favorit är by blue valery dress dark Leo, håller tummarna skulle vara så kul att köpa lite nytt.

Paola 2 år sen

Oj så mycket snyggt! Jag föll för denna kavaj:
By Blue – Minoue Army Jacket Long ARMY.
Smart att den är så lång, och vilken färg! Väldigt användbar och passar både när man vill vara lite vardagssnygg och till fest <3

christina 2 år sen

det fnns ju massor med fina kläder MEN det jag verkligen behöver är Please Jeans – Stockholm Blue Denim, eftersom de jag har spruckit i rumpan. och om jag vinner kan jag ju köpa nåt fint att ha till, eller en julklapp till min dotter

Sofia L 2 år sen

Åhh, det finns ju så otoligt mycket fint hos blue co. Älskar att de har en sån bra blanding av olika märken och stilar.
Jag tycker att “CAMO CROSSBAG” från Depeche är så snygg, den skulle jag gärna haft :)
Tack Johanna för en grymt bra och inspirerande blogg :D

Håller tummar och år!
Hälsningar
Sofia

Anneli 2 år sen

Boots från El Vaquero, så vackra och ändå tuffa!

Eva Marie Sjödin 2 år sen

Hej Johanna!
WOW vilket generöst erbjudande du kommer med.
Nu när det är mörkt och grått och ruggigt ute så skulle jag vilja gosa
in mej i en Sweetheart Polo By Pias, det är verkligen min favorit just nu.
Ha de så bra och Kram

Sophie 2 år sen

Supersnygga kläder så svårt att välja bara ett plagg men då får det bli Prepair – Johanne top 😊

Camilla Sandmark 2 år sen

Wow! Vilken dröm det skulle vara att få botanisera i den shopen. Skulle vara extra lägligt nu också eftersom det är storfirande på gång och jag inte har den blekaste aning om vad jag ska ha på mig då. Det finns ju så otroligt mycket fint och ett plagg som jag fastnade för är den snygga klänningen Les Levres – Florense Dress Black. Helt underbar!

Therese 2 år sen

Finns mycket fint att välja bland, men eftersom jag alltid är så frusen av mig så tror jag att den fina grå “Blonde No.8 – Melina fake fur”-jackan skulle kunna hålla mig varm i höst & vinter :) Ser go & snygg ut!

Jessika 2 år sen

Åh vilken chans! Den här affären kan jag inte ens gå in i då jag länge varit sjukskriven, men de har så många fina unika saker som inte alla andra har. Själv gillar jag bla skorna Karma of Charme big bang vintage. Hoppas att turen är med mig den här gången <3

Ilona 2 år sen

Åh det finns så himla mycket fint hos blueco! Johnny was är ett favoritmärke och den blommönstrade långa kimonon skulle jag gärna äga! 😍😍 Hoppas på tur då min 50årsdag närmar sig nu

Elaine 2 år sen

Ida Sjöstedts top o byxa i glitterjersey är super snygga.

Emelie 2 år sen

Älskar den svarta kjolen😍
Den kommer bli min ovasett om jag vinner eller inte.

Annie 2 år sen

Oj, finns ju hur mycket snyggt som helst! Gillade nog By Pias Sweetheart Polo Knit.
Nu håller jag tummarna och hoppas att jag blir den lyckliga vinnaren 😀

Karin S 2 år sen

Hej!

Den svarta kjolen var ju grymt snygg!

Hälsningar Karin

Ellinor 2 år sen

Ida Sjöstedt
Hannah Dress Black

Johanna E 2 år sen

Hej Johanna!
Denna är helt underbar:
Karmamia – Kimono Flower Camoflage Midlong.
Så om jag har tur och vinner tänker jag önska mig denna av mig själv i julklapp! Lätt att man glömmer bort sig själv bland barn :-)
Kram Johanna

Therése 2 år sen

Jag älskar Busnel – Clementine Coat Black men också den svatta kjolen på bilden ovan

Carina Ekelund 2 år sen

Blusen Branting- Leila Soft shiny met fastnade jag för.
Enkel men ändå med det där extra.

Anna Holma 2 år sen

Sammetskavajen hade ju vart en perfekt räddare nu i höst och över jul. Passar med allt!! Jeans, kjol eller klänning. Festligt att matcha med mycket! Hoppas på min tur🍀

Therese 2 år sen

Vilken rolig tävling!
Jag tycker denna är väldigt, väldigt fin:
https://www.blueco.se/klader/ida-sjostedt-sutton-dress-black

Ha en riktigt fin lördag!
Kram

Johanna 2 år sen

Älskar den svarta kjolen som går att bära både lång och lite kortare.
Hoppas på tur!
Kram

Ebba 2 år sen

Så mycket fint men jag älskar den blommiga klänningen. Tack för en inspirerande och intressant blogg

Anahita 2 år sen

Valery dressen är precis den mönster som min moster som bor i Iran brukar att ha på sig. Jag saknar henne massor 😭

Therese Holmen 2 år sen

Tjohoo vad spännande.
Vilken lyx så här innan jul att fåkänna lite lyx i vardagen.Tunika/klänningen By Blue-Valery Dress Dark Leo så användbar både till vardags och till fest. Hoppas på tur
Kram

Jessica Andersson 2 år sen

Hej Johanna! Om jag vinner vill jag gärna ha Ida Sjöstedt Mila dress Guipure. Hoppas på god tur! Kram

Annelie Grönlind 2 år sen

Hej Johanna vad kul med en tävling. Jättesvårt att välja när det står ”mitt” namn på så många plagg . Men väljer ett utav favoriterna . Då blir det en kappa från Ida Sjöstedt, Julies coat wool. Kram

Malin Lovisa ( Malin Hammarström 2 år sen

Åh vilka underbara tunikor/ klänningar. Det blir inte lätt att välja då alla är supersnygga.
Men jag väljer den första i bild med leopardmönstret åt olika håll, så galet snygg. Skulle gärna bära den till ett par slitna jeans och till ett par guldiga espandrillos, lika snyggt till vardags som till fest. Fräscht till sommarens solbränna..Hoppas på vinst, har blivit överförtjust i din blogg, du är faktiskt den en enda bloggerskan jag riktigt följer. Kram fina du !! ❤

Susanna Takkinen 2 år sen

Åh vilken härlig tävling men svårt och välja då dem har såå mycket fint på Bluelco. Jag älskar Tunika/klänningen By Blue-Valery Dress Dark Leo så användbar <3

Julia 2 år sen

Vilken härlig tävling :-) Jag tycker att Busnels knälånga kofta Chantal är fantastiskt snygg och perfekt nu när det är för kallt att bara ha en blus!

Kram Julia

Åsa 2 år sen

Ååå en tävling, då måste jag passa på och försöka vinna. Så galet mycket snyggt du visar i bloggen och att det finns i större storlekar, kanon. En del har jag klickat hem 🙈. Sammetkavajen är rena fröjden och sen Ida Sjöstedt glittriga byxorna och toppen – alltså det är kanonsnyggt 👍🏻🙏🏻. Hoppas på galet mycket tur nu.

Elin Sterner 2 år sen

Åh den blommiga klänningen❤️
Eller sammetskavajen…
Eller…

Catarina 2 år sen

Men ååå!!! Jag älskar leoklänningen och tunikan. Fast allt är ju supersnyggt!! Håller tummar och tår att jag får bli den lyckliga vinnaren❤ stor kram till dig johanna. #Bästabloggen❤

Annette Nord 2 år sen

Hej! Vilken himla rolig tävling! Alltså rackans.. Hoppas jag vinner☺️ Då man skulle välja ett plagg ( hur det nu är möjligt) väljer jag Busnel. Fantastiska plagg på hela hemsidan i alla fall.
Tack och ha det så gott!
Annette💕

Frida 2 år sen

Älskar alla kläderna men klänningen som är svart och blommig är ljuvlig <3 Hoppas på vinst

Conna 2 år sen

Älskar Ida Sjöstedt`s Julies coat wool – den skulle få flytta hem till mig om jag vann.

Jessica Pettersson 2 år sen

Vera grön parkas helt underbar. Nu har jag kört med mina svarta fjällrävenjacka i 10 år så jag är något less på den. Den här gröna parkasen hade blivit perfekt för mig.

Elin Nilsson 2 år sen

Vilken rolig tävling!!
Jag älskar att få klä upp mig och känna mig fin men har nog inget riktigt ”fack” att placera mig i när det kommer till stil. Därför älskar jag skin leggings från Ida Sjöstedt. Ett coolt plagg som man antingen kan ha en gullig blus till eller en vit vanlig skjorta. Eller varför inte ett spetslinne och ett par klackar så är man redo för en aw! Ett måste-plagg i garderoben!

Ha det fint och tack för att du delar med dig av ditt liv <3 kram!

MariaP 2 år sen

“Jag drar en vinnare om en vecka, tävlingen avslutas fredag den 16/12″….du drar en vinnare om en vecka, men tävlingen avslutas om en månad? Är det jag som inte förstår 😂 eller har du haft för snabba fingrar?
Ha en fin lördag

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Självklart är det en liten siffra fel. Kan även hända oss som med tidningar.

Tack för din kommentar. Ska genast ändra till 16/11.

Ha en fin lördag!

Helén Ejnarsson 2 år sen

Sammetskavajen är sååå snygg!

Annika 2 år sen

Så underbara fina kläder!
Älskar den blommiga klänningen les levers vill ha!! Julfester mm
Kram

Eva 2 år sen

Hej. Skulle helt klart välja den svarta blommiga klänningen. Älskar blommiga kläder. Du skulle se min garderob,hehe. Tack för en bra blogg som ofta tar upp bra ämnen.

Petra Åslund 2 år sen

Har i flera år trånat efter ett par El Vaquero boots men avskräckts av priset. Nu är jag dessutom mammaledig och ekonomin är ännu mer ansträngd. Brukar aldrig ha tur i tävlingar men man ska aldrig sluta hoppas!

Jenny Petersson 2 år sen

En underbar tröja från By Pias – Sweetheart Polo Knit, Beige, skulle jag vilja värma mig i till vintern….

Viktoria Kellgren 2 år sen

Jag hade gått loss i hela nätbutiken. Men först i varukorgen blir en Prepair dress. Drömmen är ju en både snygg och praktisk dress. Underbar! 🙏🏼 /Jag har delat på FB såklart.

Madelene Högkvist 2 år sen

Johnny Was shirt dress black älskar jag. Håller tummar och tår.

Lena M 2 år sen

Godmorgon!
Marianne Sweater pearl från Busnel. Så snygg, Vill verkligen vinna, såklart som alla andra. Hoppas på bra tur och lite uppmuntran.
Ha en fin dag, kram

Linda 2 år sen

🖤 londe No.8_ClarkBlack Jacka. Snyggast!🖤

Svar på kommentaren:
linda 2 år sen

Blonde ska det stå.

Annci Olsson 2 år sen

Allt är ju fint på deras sida men den sammetslånga kavajen skulle lätt kunna bli en favorit, passar lika bra på kontoret som på en kväll i city 🙌

Susanne 2 år sen

Det finns så mycket fint , men den svarta Jessika Kimono stl M/ L passar både till vardag och fest. Man kan ha den den till klänning eller till ett par snygga leggings . Att man alltid får känna sig snygg och fin oavsett vad man ska göra.

Stina Andersson 2 år sen

Så mycket fina kläder det finns, letar efter en riktigt fin ” lilla svarta” och tycker Ida Sjöstedt är så fin
Ida Sjöstedt – Lady Skirt Black. Hoppas på vinst för att kunna shoppa. Tack för härlig blogg😀

Melinda 2 år sen

Du är riktigt superfin i Janina long leo blousen ✨ skönt avslappnat snyggt och rivigt vacker👌✨
Tack för en bjussig blogg Johanna🌹

Sandra 2 år sen

Åh så mycket snyggt ⭐️
Ida Sjöstedts glitter jersey fastnade jag för 😍

Håller tummarna och hoppas på tur 🤗

Kram Sandra

Anette 2 år sen

Såå fantastiskt vackra kläder och som jag skulle vilja ge till min underbara dotter som studerar på högskola. Med en liten budget och mycket kämpande så är hon värd allt❤️

Jeanna 2 år sen

Så mycket fint de har!! Att få mysa i en By blue – polo dress nature nu i höst o vinter skulle ju få en att glömma mörkret o kyla för en stund :)

Jensan 2 år sen

Denna långa koftan vill jag gärna mysa runt i:

https://www.blueco.se/klader/by-pias-slowly-morning-grey

Roligt med tävling, Johanna! :)

Barbro 2 år sen

Vore jättekul att få vinna någon av Valentinoväskorna .

Sanna 2 år sen

Wow!😍 Älskar Como Dress Dark Leo!!

Sussie 2 år sen

Vilken fantastisk tävling!!!!!

Hittar såååå mycket fint så jag kunde inte välja en…. :)))
1: Ida Sjöstedt-glitter jersey
2: Ida Sjöstedt-skin leggings
3: Branting-leila soft shiny black

En liten ny garderob!!! ;-)

Maria 2 år sen

Det fanns väldigt mycket fint/snyggt på sidan men det jag fastnade mest för var By Blue – LOVE TUNIC DARK LEO. Säkert som många andra gillar jag djurmönstrat.

Bea 2 år sen

Vilken lyxig och generös tävling !
Jag hade utan några funderingar slagit till på min spetsdröm från Ida Sjöstedt ( https://www.blueco.se/klader/ida-sjostedt-faith-dress-guipure ). Magisk klänning men en stram liten studetbudjet har inte riktigt tillåtit att den flyttat in i garderoben. Hade känt mig så fin i den på julbord på mitt nya jobb som jag är stolt över mig själv att ha fått. Träffade även på den stora kärleken i början på 2018 så att få vara iklädd den på värt första gemensamma nyår hade känts otroligt.

Linda 2 år sen

Så mycket fint men fastnade för denna, Branting – Short Cliffon Black, jag gillar enkla blusar men som ändå känns extra festligt. Alltid kul å få uppdatera garderoben

Jonna 2 år sen

Kavajen från Line of Oslo önskar jag mig!

Linda Södergren 2 år sen

Älskar djurmönster; bl.a. den fina by Blue Janina Long Blouse DARK LEO. Håller tummarna👍🏽🙏🏽

Malin Rosberg 2 år sen

Utan tvekan , Ida Sjöstedt – FAITH Dress Guipure och alla El Vaquro skor såklart 😍

Malin Rosberg 2 år sen

Utan tvekan , Ida Sjöstedt – FAITH Dress Guipure och alla El Vaquro skor såklart 😍

Åsa Karlsson 2 år sen

Monicmoe jackan lovely.

Susanna Carlsson 2 år sen

Jag gillar den blommiga klänningen. Skulle vara jättefin till kommande julkonserten i Tyska kyrkan i Göteborg. Älskar julmusik, så stämningsfullt. Att bära den klänningen skulle vara en ära.

Jessica 2 år sen

Hejsan
En fråga. Måste man hafacebook för att tävla? Kan man dela på något annat sätt?🙂
Kram Jessica

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Kan du dela på instagram funkar det fint :-)
Kram Johanna

Pia Göransson 2 år sen

Bluecos hemsida har alltid varit en favorit webshop för mig. Upptäckte dem tack vare din blogg ❤. Farligt för plånboken så set hamnat mkt jsquad i garderoben. Denna gång fastnade jag för läckerbiten By Blue – TRUMPET KIMONO ZEBRA. Galet snyggt. Den plus en fin julklapp till min fina vän Pia ❤ hade presentkortet räckt till. Så jag hoppas turen är på vår sida.

Lotte 2 år sen

SÅ MYCKET FINT!!! En cardigan från Busnel eller den vita tjocka polon till en som är grymt frusen!

Sara Ågren 2 år sen

Åh, så mycket fina kläder så man blir ju helt tossig😍
Tycker om väldigt många plagg, men den svarta kjolen ”cobra skirt” är ju läcker!!

Marika Jeppsson 2 år sen

Jag gillar kläderna från Branting men den snyggaste toppen är från Karmamia, Daisy green Tie Top. Hoppas att den kan flytta in i min garderob.

Sarah Bergström 2 år sen

Cobra skirt black!

Johanna, jag har kämpat som en tok och nu gått ner 11 kg, kilon som jag la på mig efter graviditet. Äntligen kunnat ta tag i det nu när min son är större! Jag är så glad, peppad och tacksam att jag klarat det! Alla kläder är för stora och den svarta kjolen talar till mig!:D
Kramar Sarah

Mia Pettersson 2 år sen

Ida Sjöstedt -Brandi Top Guipureso. Toppen är som en dröm som en saga. Kärlek💕 till mig själv, en Julklapp❣

Sinikka Meskanen 2 år sen

Svårt att välja bland allt snyggt! Men den underbar a parkasen Vera army green😍

Emma 2 år sen

Så mycket snyggt! Janina Long blouse är superfin! 😍

Linda 2 år sen

Älskar Busnel och speciellt Chantal cardigan, snygg och klassisk till allt, deras kläder håller i evighet🙏

Gill 2 år sen

Janina, long blouse

Mia 2 år sen

Älskar allt ❤ mestadels Leo Leo Leo tycker världen blir lite bättre m Leo 😋 varför inte prepair dress. Tack för bloggen i världsklass ❤❤❤

Carina Henning 2 år sen

Åh, tänk att få ta på sig Line Of Oslo – Claude sweater Sand. Min favorit alla kategorier. ❤️

Jonna ölvestad 2 år sen

Åh jag tror jag dog o kom till Leo print himlen! Och sen helt plötsligt stod Ida Sjöstedts klänning Pink butterfly o jag dog lite till. Så Pink butterfly for the win!

Susanne Svensson 2 år sen

Hej Johanna!
En sjukskriven men strävsam förskolechef som jag är, så gillar jag El vanquero boots. De är såååå snygga!👌🏻
Tror att jag trots mina 55 år skulle göra mig i dem

Anna Axmén 2 år sen

Hejsan! Kämpar just nu med min hunds cancer, så det skulle det vara underbart att vinna ett plagg från fantastiska Ida Sjöstedt och känna lite glädje för en stund.

Trevlig helg!

Margareta 2 år sen

Plagg från Ida Sjöström vinner leken lätt..

Skulle matcha vackert på vår stundande förlovningsdag.. och även de kännas helt rätt!

Alexandra T-Brown 2 år sen

Älskar Rock’n Roll topp 👍🏼🌹

Katarina Emilsson 2 år sen

Åh så mycket fint! Med en undersköterskelön är det inte troligt jag handlar nåt men en jacka ” Monikmo, ganesha armé vintage” vore kanon att äga o bära!

Cilla 2 år sen

Hej Johanna!
Tack för en super härlig blogg. Alltid lika kul att gå in varje dag. Kul med tävling!!😁👏🏻👏🏻!
Har just fått hem ett litet paket på posten😍där i från.
Jag älskar allt i denna butik. Men gillar Karmamia ruffletie top den svarta.
Trevlig helg🍁✨

Åsa 2 år sen

Det skulle vara såå kul att vinna, Ida Sjöstedt har så mycket fint. Pga sjukdom så skulle det vara riktigt kul att få klä upp sig till jul, nyår.
Kram

Carina Sunnerås Börjesson 2 år sen

Leopard tunikan 👌🏻😍 har precis beställt för 3000 😜 men skulle lätt handla för mer.
Håller allt jag kan hålla och hoppas på tur.

Madde 2 år sen

En klänning från Ida Sjöstedt skulle vara en dröm. Å vad jag vill vinna presentkortet!

Åsa 2 år sen

Fina Johanna ! Sträcklyssnat din bok idag och vill tacka för fått färdas genom den resan m mycket igenkänning och den berikade mig till att Follow My dream och bearbetning och vetskap om hur rörelse kan vara räddning tillika kosten och inte glömma vardaglig förundran

Nu till tävlingen : Motiveringen är att senast jag köpte något var med inspiration från dig . En blå-vitrandig klänning fr Ellos. Sedan haft köpstopp då jag vill hjälpa till så äldsta barnet kan plugga utan massiva studielån. Det märks nu i garderoben och tappat u vikt så det gör att byxorna tyvärr hänger. Skulle köpa mig Ida Sjöstedts skinleggings och oversizeakjorta i animalprint till och bara njuta ❣️❣️

Anna 2 år sen

Älskar deras kläder! Skulle vilja ha, By Pias – SWEETHEART POLO KNIT, GREY
Känns så go nu till vintern :)
Kram Anna

Pernilla 2 år sen

Hej Johanna, vad kul med en tävling en fredagskväll efter en lång arbetsvecka. Så mycket fint och så svårt att bara välja ett plagg.
Tror jag skulle välja en klänning från Ida Sjöstedt av modellen FAITH Dress Guipure
Tränar mycket och försöker hålla mig snygg. Firar snart 20 år med min stora kärlek och vi ska då till Köpenhamn en helg och njuta av varandra.

Pernilla Johansen 2 år sen

Underbara människa! Vilken kul tävling!
Jag äääälskar Leopard tunikorna! Tack för allt du är, ger & gör! Hoppashoppas på tur!
Kram Pernilla

Lena 2 år sen

Jag fastna för Fia Mid Dress Army, den skulle jag gärna vilja ha. Skulle jag ha turen att vinna får jag nog försöka hålla det hemligt för dottern annars blir det inget till mig!

Caroline Svensson 2 år sen

Älskar deras kimono! Vinner Jag så blir det en Trumpet Kimono i dark leo! Nu håller jag tummarna! Kram

Persson 2 år sen

Woow😃😃 Spetsklänning från Ida Sjöstedt hade inte suttit fel nu i höstmörkret och julen som närmar sig😃😃 håller tummarna 👌👌👌

Ramona lindström 2 år sen

https://www.blueco.se/klader/blue-fia-mid-dress-army
Denna var riktigt fin 😍 skulle ju vara en guldkant i vardagen att få välja nått fint från deras härliga produkter 💞🤞

Anne 2 år sen

Det skulle bli ett par av de gudomliga bootsen – charma of charme. Skulle bli snyggast i Skövde!

Anonym 2 år sen

En riktigt snygg handväska vill jag ha , om jag vinner
Självklart det blir Valentino😀

Trevlig helg
Elvira

Maria B 2 år sen

Åh vilken DRÖMVINST, jag har ALDRIG tur i Tävlingar men åh va jag ÖNSKAR Tur nu, har nämligen GÅTT NER 30 KG & fyllt 50 år och livet känns underbart just nu…
Kläder för mig har bestått av mjukisbyxor med resår, stora tröjor o koftor som jag gömt mig i….

De finns en riktig DRÖMKLÄNNING som jag skulle bli så sjukt lycklig över om jag kunde köpa Ida Sjöstedt – Mila Dress Guipure – har ALDRIG ägt ett sånt vackert plagg o inte ett sånt märkesplagg….åh räcker pengarna till så en väska som matchar klänningen….
Åh va jag skulle få stråla nu inför jul o nyår, om du visste Johanna hur mkt jag blivit peppad av din blogg, träning mm.. läst din bok som jag beställt signerad…

Önskar dig en fin helg o hoppas hoppas….

Elisabeth Jansson 2 år sen

Tack för en trevlig blogg Johanna 😍🌸 ifall jag nu skulle ha äran att vinna skulle jag vilja ha en spetsdröm till klänning från Ida Sjöstedt. Så vackra skapelser 😍 ha en mysig helg i novembermörkret!

Malin 2 år sen

En svart, snygg och stilren sammetskavaj från Line of Oslo att hänga över axlarna på jul- och nyårsfirandet hade varit så fint att ha! 🙏😍

Cissi 2 år sen

Åååå helt gaaaalet fina kläder 😍 Ida Sjöstedts klänning Faith Dress Guipure skulle vara så vackert till julbord o jul ❤️👍🏻 Den ryggen 👌🏼❤️😍 Ha en underbar helg !

Maria 2 år sen

Jag tycker att Rabbit jacket army är grymt snygg!! Håller tummarna✊
Kram Maria

Lotta 2 år sen

Så mycket snyggt!! Kunde skriva massor men Busnel clementin car i svart är en klassiker som håller länge😊Kul tävling!
Tack för bra blogg o trevlig helg du o alla bloggläsare!

Britt 2 år sen

En riktigt snygg handväska skulle jag köpa om jag har turen att vinna. Förmodligen blir det Valentino – Ghost Nero.
Trevlig helg till dig och de dina!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  God morgon! Är i Göteborg och idag är det ett spännande besök hos dr Sokolova som jag ska berätta mer om lite senare, väntat fem månader för att få tid…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…