• 2018-11-11, 19:35
  • 6

Innehåller annonslänkar till Ellos 

Vilken kväll vi hade igår! Jag och min bästa vän Hanna var ute på middag i Göteborg och äntligen var det dags för Arvingarnas krogshow på kajskjul 8! Hanna har hjälpt mig med så mycket så jag vill bjuda ut henne för att tacka och uppskatta allt hon hjälper mig med. För två veckor sedan skulle vi dit men klantiga jag hade tagit fel på datum och när Casper skrev missuppfattade jag att de spelade på fredag och de spelade på lördag. Men det allra bästa är att vi fick tillfälle att ses igen på middag i Göteborg.

Vi tog tåget ner från Skövde mot Göteborg, så mycket att sitta och babbla om på tåget. Jag hade med champagne som jag fick av Camilla på min releasefest, så god den var!

Älskade vän, så glad jag har dig i mitt liv, vi har varit bästisar sedan barn.

Vet ni vad vi satt och planerade, det blir en BLOPPIS igen! På Bon Bon bar på  Clarion Post i Göteborg den 8/12 Kommer skriva i veckan så ni inte missar datumet! Så glad jag är för detta.

Sedan skulle vi till the Barns för att äta goda hamburgare men det var så svårt att få bord, ytterligare ett skäl till att ses snart igen, hehe.

Blev middag på mysiga Bee Bar som Hanna gärna ville gå till, supermysigt.

Vid 20.30 åkte vi ner till Kajskjul 8 för att se Arvingarnas sista krogshow och vilken kväll det blev!

Vi Vi ska göra att roligt jobb ihop framöver som vi pratade om, det ska ni inte missa.

Killarna i Arvingarna är så trevliga att ha med att göra, sedan älskar jag deras musik för de är grymma på stämsång. Kan ni fatta att de kört 30 år snart, fantastiskt att kunna leva på sin musik och hålla ihop så länge.

Träffade mycket folk, stod med Lassemans goa fru och träffade flera bloggläsare. Ni är fantastiska som kommer fram så ofta.

Så mycket folk!

Håll utkik ska jag berätta vad vi ska göra ihop för jobb framöver.

Många frågade efter min glittriga kavaj på instastories, den är från Anja och Filippa! HÄR. Så fin med mönstret och glitter.

Sorry för mobilbilder men har inte systemkameran här nere.

Jag och Janne har varit på middag hos hans föräldrar, hans bros Mats och Louise var där också och vi fick världens godaste portestek. Älskar familjemiddagar. Min pappa firar vi när han fyller år snart.

 

2018-11-11 Johanna Toftby

Kommentarer

Sussi 2 år sen

men oj vad din `jacka
`liknar min höstjacka fr danska `WindField`. Såå fin!! Samma blommönster.

Eva 2 år sen

Så snygg du är på bilderna, du strålar, så snygg outfit. Hanna också snygg. Hört att Arvingarna ska vara med i mellon nästa år. Tycker du ska göra en duett med Arvingarna, hoppas på det vet ju att du kan sjunga, minns din duett med Barbados på tv. Spännande :)

Juristen 2 år sen

Aj, aj………det är enligt alkohollagstiftningen förbjudet att dricka medhavd alkohol på tåget. Skulle tro att no bara bli ombedda att packa ner flaskan men dumt ändå. Hoppas att ni haft en fin kväll!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Aj aj, ? :-)

Nej på X2000 är det så.
På detta tåget finns ingen försäljning, ingen sa till oss och väldigt ofta jag ser många som har med sig både mat och dryck.

Sen har man ju inte en dyr chamapgneflask framme, men när vi fotade hade vi det. ;-)

Tack vi hade en grym kväll, så kul!

Kram Johanna

Zita 2 år sen

Kom hjem fra Gbg i går aftes. Tak for dine tips. Vi boede på Clarion Post og testede naturligvis poolen. Så skønt varmt og det i regnvejr 😊
Vi fik en plads i baren på The Barn. Jamen herregud hvor god en burger 👍🏼 Der sad vi godt våde efter en tur i regnen. Det sørgede den gode burger for at vi helt glemte.
Endnu en gang tak for dine tips her på bloggen. Eneste minus må være at vi ikke fik hilst på dig 😊

BarryWeith 2 år sen

Hy there, What we find here is , a okoffers
To equipped click on the factor deeper

https://drive.google.com/file/d/1jbGwNgFh7erm4XozHm_rANVr2JXeRFl7/preview

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Vilken kväll vi fick när vi var hembjudna till Lassemans altan igår! Arvingarna körde live på facebook och vi fick bland annat lyssna på deras senaste låt “Säg att du är min“!…

Innehåller annonslänk Vilken sommardag! Hoppas ni är ute och njuter av det sköna vädret. Letar ni recept har jag massor uppe i receptregistret! I dag är vi hembjudna till Lassemans altan för…