• 2018-11-13, 21:00
  • 911

Är ni sugna på fler tävlingar? Nu kör vi igen! Den här veckan kan ni vinna stylingverktyg från Babyliss, jag tävlar ut deras fantastiska varmluftsborste, fön och plattång. Vill ni få snyggt svall till julfesten är dessa stylingverktyg för er.

Sex personer vinner varsin produkt och ni får välja vad ni vill vinna. Vilken av dessa tre vill ni vinna?

Fönen är riktigt bra, läs mer HÄR. Jag fönar sällan, men denna är riktigt bra när man vill ha volym, jag blåser alltid håret åt motsatt håll, avsluta med kall luft för att fixera. Sedan håller volym hela dagen. Bra både till kort och långt hår. Lätt att hålla i, den är super.

Varmluftsborsten skapar magi! Läs mer eller beställ den (HÄR. slut!)  Ni har även en HÄR likadan! Med det roterade huvudet som snurrar åt båda hållen kan du skapa världens svall. Se min film på instastory jag lade upp ikväll.

Plattången har 6 temperaturinställningar, läs mer HÄR. Det finns en sensor som känner av värmeexponeringen som skyddar ditt hår. Håret blir glansigt och lätt att platta eller göra lockar.

För att tävla gör så här:

Skriv en kommentar här på bloggen vad du vill vinna. Hårfön, värmeborste eller plattång.
Gilla Ellos på instagram
Tävlingen avslutas den 16/11 och jag meddelar vinnarna här på bloggen den 19/11

Perfekt julklapp till någon eller varför inte en julklapp till dig själv.

När du använder värmeverktyg, använd alltid värmeskydd. Föna gärna med fingrarna, då kan du själv bestämma var du vill ha volym och forma håret lättare. För med volym i botten, föna håret åt motsatt håll.

Värmeborsten har ett roterande huvud som snurrar åt båda håll med hjälp av pilar man trycker på. Det snurrar bara om du trycker på knapparna. Obs. Det är mjuka strån, håret fastnar inte som när man tog mormors borstar när man var liten, haha. Lovar att detta är busenkelt.

Det är just därför borsten roterar och man kan skapa otroligt snyggt svall. Den är amazing.

Mitt hår frissigt i sin kvalite, därför är det perfekt med em värmeborste som man kan få bort frisset med.

Som stora spolar men detta går på några minuter.

Och Babyliss plattång för dig som vill platta, locka eller få glans.

Var med och tävla nu, är man inte med vinner man aldrig.

Stort lycka till!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Lens 7 månader sen

Önskar vinna en plattång till mitt självlockiga hår 🙏🏻

Anna-Karin Lundin 7 månader sen

Jag har aldrig ägt en fön! Önskar därför en sådan. Nu kommer vinterkylan och då slipper jag kanske gå ut med vått hår.

Karolina 7 månader sen

Hade gärna velat vinna en värmeborste så den här nyblivna mamman kunde känna sig lite fräschare med ett snyggt svall!😍💁🏼‍♀️

Sofia 7 månader sen

En värmeborste skulle vara en perfekt julklapp till min mamma. En person som alltid finns där och ställer upp för mig och min familj. Som småbarnsförälder har jag tyvärr inte ekonomin att lägga de pengar jag vill för att skämma bort henne. Samtidigt som hon ställer upp mer än någonsin! Denna värmeborste skulle vara perfekt till hennes nya frisyr som hon klippte förra veckan. Håller tummarna för vinst! Kram

Marie Berglund 7 månader sen

Med en fantastisk värmeborste från babyliss slipper min klapp till dottern bli en miss. Kanske hon lånar ut den till lilla mamma så hon oxå fina lockar kan kamma! Håller tummar & tår för att vi vinner i denna tävling så att vi i vårt hår får lite bling ✨

Sandra 7 månader sen

Min dotters och mitt hår villhöver verkligen denna underbara varmluftsborste. Vi skulle bli så otroligt glad om vi vann den.

Jonathan 7 månader sen

Hej! Själv har jag väl ingen nytta direkt av någon av produkterna.Skallig man och 50+ som jag är… Men jag har en dotter som skulle bli mäkta förvånad om farsan lyckades pricka rätt med julklapparna för en gångs skull!!! Ser att det på önskelistan står “varmlufts borste”, så jag antar att det är precis en sån mackapär som ovan hon menar. Det vore välan grant om jag kunde få överraska!!

Jag följer Ellos i mitt namn @hobbothemanc

Annsophie Enström 7 månader sen

Åh jag har inget av det! Och det är min födelsedag den 19 så d skulle vara en fin gåva, som jag skulle använda själv o till min 10 åriga dotter, som har börjat att intressera sig för att fixa med sitt långa hår! Följer ellos på Insta. Trevlig kväll från Visby.

Sabina 7 månader sen

Har äntligen fått tjockt fint hår tackvare många goda gröna smoothies, då.passade jag på att klippa snygg page. Med en värmeborste kommer frisyren bli super snygg, älskar volym!

Claudia 7 månader sen

Vilken härlig julklapp till mig själv!! Jag önskar mig en ny plattång om jag skulle vinna då min gamla knappt blir varm längre! 🎁

Sara M 7 månader sen

Jag är sämst på att fixa hår. Ser alltid likadan ut, vardag som fest. Frisörer brukar höja förvånat på ögonbrynen när de hör att jag inte fönar håret. Nu 40+ och kanske dags att bli lite mer sofistikerad. En värmeborste verkar vara lösningen! Hoppas på vinst! Trevlig helg!

Pernilla 7 månader sen

Varmluftsborsten ser ut som att den skapar magi med håret . Jag vill gärna skina ikapp med alla julens ljus då håret har en stor betydelse för min persnlighet ✨💃🏼✨

Linda Grinvald 7 månader sen

Har alltid samma frisyr, en truls, känner mig redo att testa nåt nytt, så varför inte värmeborsten från babyliss.

Karin 7 månader sen

Hej! Jag skulle vilja vinna plattången! Jag har lockigt hår och många säger att jag ska skatta mig lycklig, men ibland vill man ju variera sig, eller hur? Följer Ellos på IG

Ida 7 månader sen

Efter en höst med hårtapp o tjat med läkare om anledning skulle det ju vara grymt att få styla mitt frissiga hår med en värmeborste och få lite fason på det igen 😊 gillar Ellos på IG!

Erika 7 månader sen

En varmluftsborste som kan få ordning på mitt hår som är en blandning av Brian May och Elisabeth Höglund varje morgon vore ju superfint!

Helen Millhagen 7 månader sen

Hej Johanna,
Om jag skulle få möjligheten att få vinna för engångs skull vilket jag aldrig har gjort så önskar jag mig gärna en värmeborste men det går jättebra med något av dom andra också :-)
Jag hade blivit så glad o tacksam <3
Jag följer även Ellos på insta

Sirja 7 månader sen

Ååååh alltså! Varmluftsborsten hade varit grymt kul att vinna! Har en gammal variant med vassa ”taggar” och jaa den lämnar en del att önska 😂😂
Följer ellos! (FrökenPralin)

Anette Nises 7 månader sen

Jag skulle verkligen uppskatta en värmeborste :) Hoppas tomten kommer tidigt:)

Therese 7 månader sen

Åh skulle väldigt gärna vilja vinna värmeborsten. Har väldigt platt och tunnt hår som jag nästan gett upp hoppet om att få volym på. Med fyra barn så blir det inte ofta jag prioriterar och unnar att köpa något sådant till mig själv så skulle bli sååå glad om jag hade turen att vinna.

Åsa Nilsson 7 månader sen

Jag skulle allra helst vilja vinna en fön, då min nuvarande låter konstigare för varje dag som går så snart lär den gå sönder helt. Och nu i samband med att familjen ska utökas med ett litet mirakel, vore det extra välkommet att slippa betala för en ny fön. Så hoppas verkligen på tur till mitt risiga gravidhår. Gillar Ellos på instagram.

Madelene Renholm Sanderö 7 månader sen

Eftersom min gamla hårfön bara blåser kalt skulle det vara roligt nu när jag klippt en frisyr kunna föna som man ska så håret lyfter som meningen med frisyren är…

martina 7 månader sen

Plattången hade jag velat vinna då jag inte äger någon och är nyseparead med barn. men blir lika glad oavsett vad jag kanske vinner ❤

ana scylla 7 månader sen

Följer Ellos på Insta (anazcylla). :D

Jag skulle hemskt gärna vilja vinna en varmluftsborste i julklapp till min dotter.

Meta Plantin 7 månader sen

Jag önskar att få vinna en värmeborste 😊

Ilse Andersson 7 månader sen

Skulle vilja vinna värmeborsten då min är på väg att ge upp och jag använder den dagligen 😉

Malin 7 månader sen

Hej Johanna!
Om jag skulle vinna så önskar jag en plattång. ✊🙂

Hanna Litz 7 månader sen

Åh en ny hårfön hade varit toppen
Då den gamla for i golvet o har nu nått botten.
Min tjocka kalufs behöver hjälp att torka
Att lufttorka är inget för mig o det är inget jag vill eller orkar.
Så jag önskar nu att tomten med en fön kommer
Jag sen en med en snygg frissa återkommer
Trevlig helg önskar jag
Solen skiner även idag!

Jessica Holm 7 månader sen

Hårblåsen, så jag slipper vara orolig att få en stöt av den tradiga sladden när jag fönar. (Glömmer alltid bort att sladden är trasig och kommer på det varje gång jag tar fram den)

caroline 7 månader sen

Wow!
Hade blivit väldigt glad att vinna plattången till mig själv för att jag känner mig värd den. Har extremt tjockt hår som behöver lite kärlek. Nu gör jag som jag brukar -lever på hoppet =)

Jenny Karlsson 7 månader sen

Har länge velat ha en värmeborste, skulle vara den perfekta julklappen till mig själv 😍🍀🌟 det blir inte så ofta man prioriterar att köpa ngt till sig själv med två små barn hemma! Håller tummarna!

Håller just nu på lyssnar på din bok 👏 så bra ❤️ Bra gjort!

Anna-Lena 7 månader sen

Om jag vann värmeborsten skulle jag bli överlycklig❤️

Elisabeth Fredriksson 7 månader sen

Skulle bli en lycklig kvinna
om jag värmenosten fick vinna.
Min gamla borste har sett sina bästa dagar
så jag hoppas på vinst och att du hör av dig om några dagar

Eva Lind 7 månader sen

Plattången hade suttit fint då min gamla gav upp i veckan! 😊

Sunny 7 månader sen

Jag skulle sååå gärna önska vinna en plattång! Jag har väldigt mycket självfall och frissigt hår och har köpt 3 olika plattänger men dom funkar inge bra :( har därför haft håret i tofs i ungefär 8 år och mitt hår har börjat ta skada av tofsen nu. En bra plattång skulle verkligen göra susen för mitt hår!

Viktoria 7 månader sen

Men drömmen att få vinna värmeborsten! Den hade underlättat enormt mycket för en två småbarns mamma 😍💃🏼👏🏼

Katarina Artemiou 7 månader sen

Vore superlycklig om jag skulle vinna😁Skulle välja Värmeborsten isåfall! Låter spännande och den vore nog perfekt för mitt hår som behöver volym. Håller tummarna.

Elin Johansson 7 månader sen

Skulle vilja vinna värmeborsten men är glad för vad som.

Malin Löfvendahl 7 månader sen

Wow, om turen skulle vara framme önskar jag vinna plattången. 😀👍

Anna Hermansson 7 månader sen

Skulle behöva en ny hårtork då min förra sagt upp sig och jag behöver få håret torrt innan jobb

Michaela Henriksson 7 månader sen

Wow vilken tävling 🔝🤩 Jag som inte har någon hårfön tar därför chansen och försöker vinna en 🍀✊😇

Camilla Andersson 7 månader sen

Jag skulle verkligen behöva uppdatera med en ny värmeborste. Använder min gamla jag fick för ca 25 år sen… men den här verkar ju magiskt bra! 😍

Charlotte 7 månader sen

Skulle vara kul att vinna Värmeborsten och se om den kan göra under med mitt hår som alltid vill vara spikrakt vad jag än försöker göra.

Camilla Olsson 7 månader sen

Hårfönen skulle jag vilja vinna 💕

Susanne 7 månader sen

Värmeborsten skulle bli en perfekt julklapp till min femtonåriga dotter. Hon har en förlossningsskada i sin arm som nu blivit opererad. Hon har svårt att få upp armen för att fixa sitt hår själv. Denna skulle underlätta för henne💖

Fanny 7 månader sen

Åh vilken tävling! 😍 Jag är i stort behov av en ny plattång då min har ett antal år på nacken. Jag använder min plattång dagligen till antingen fina lockar eller att platta ner morgonruffset.
Om jag vinner denna skulle jag se det som både en födelsedagspresent (fyller 24 år 25 november) och även en julklapp till mig själv.
Håller alla tummar och tår att jag har turen på min sida den här gången! ✨

Anna J 7 månader sen

Skulle på firma fest igår och tänkte för en gång skull ha platt hår, men icke platttången är borta. Och så vaknade jag upp utav ditt tävlingsinlägg på instagram. Så kanske får platt hår till julfesten :)

Elin Eliasson 7 månader sen

Vill gärna vinna hårfönen! Jag gillar Ellos på instagram där heter jag eeliasson94

Carina Hammas 7 månader sen

Plattången skulle bli en perfekt julklapp till dottern. Håller tummarna 🍀👍🏻🙂

Eva Stenman 7 månader sen

Hej och tack för en bra och inspirerande blogg! 😊 Jag skulle så gärna vilja ha möjlighet att kunna ge varmluftsborsten i julklapp till min 13 åriga dotter som nyligen börjat 7:an och högstadiet, har rött långt fint hår men har mått lite dåligt och haft lite ork. Fint men frizzigt skulle behöva plattas men det är för omständigt för henne det orkar hon tyvärr inte, varmluftsborsten verkar väldigt enkelt och helt fantastisk så jag tror att den skulle göra henne riktigt gott!😊💕 ✊🏻🙏🏻

Ella göthberg 7 månader sen

Värmeborsten!😍😍 har alltid önskat mig ett svall! Kanske jag skulle lyckas med hjälp av den! 🤩 hoppas!✊🏻

Nina Aldermo 7 månader sen

Önskar hårfön. Den hemska gamla ja har är från 80-talet. Nu är vi 4st i familjen som använder den och man märker ju att den inte funkar som den ska längre. Jag och dottern har nästan hår ner till rumpan så behövs ju något som klarar av att få håret fullt torrt så man kan fortsätta direkt med plattång och inte vänta över natten och platta håret på morgonen när man redan har så bråttom. En julklapp till hela familjen ❤

Filloreta 7 månader sen

Ååå en värmeluftsborste har jag alltid velat ha så håller tummarna stenhårt på tur vilken fantastisk julklapp det hade varit 😍😍

Katja Leppänen 7 månader sen

Skulle jag ha turen på min sida och vinna något utav dessa fina produkter så hade jag valt värmeborsten :) hade varit en bra julklapp till sig själv <3

Marie Larsson 7 månader sen

Jag är såå himla trött på mitt raka platta hår så jag skulle bli jätteglad om jag fick möjlighet att prova värmeborsten, kanske kan jag fixa håret så jag får lite volym? Jag håller tummarna 👍🏽🙏🏽💞

Sara 7 månader sen

Åhh jag skulle så gärna vela vinna plattången! I hela mitt 20 åriga liv har jag fått leva med otroligt frissigt och självlockigt hår vilket jag personligen inte gillar på mig själv, men med ekonomin som inte är på topp har jag fått leva med plattänger som nöter ut håret och inte ger mig samma resultat som jag vill ha, istället för glansigt och platt hår får jag ett slitet hår som inte blir riktigt platt. Har långt hår som aldrig är utsläppt längre med tanke på min dåliga plattång som sliter av mitt hår, och jag har sån ångest över mina otroligt märkliga lockar i håret haha.
Hade verkligen varit en perfekt julklapp till mig!

malin 7 månader sen

åh jag som precis letade efter en ny plattång idag då jag har haft min i 10år. och nu vet jag inte ens vart jag ska börja leta efter en ny som är bra. så detta vore guld värt för mig. och det vore kul med en julklapp till mig själv 😃😍

Catrine Utterberg 7 månader sen

Åh vill så gärna ha en sån där värmeborste. Hoppas, ber och korsar fingrar och tår att jag har turen på min sida😊 Kram💕

Ida 7 månader sen

Wow, värmeborsten skulle jag så gärna vilja vinna.

Skulle verkligen passa bra just nu i livet att få vinna, då livet inte alltid blir som man tänkt.. livet tar hastiga vändningar!

Vilken fantastisk blogg du skriver och din bok gick av bara farten att läsa ut! :)

Yasemin strömberg 7 månader sen

skulle vilja få,platången då alla säger det är,så bra när man har virvlar o vill ha rakt hår😊

Annelie 7 månader sen

Då jag varit sjuk i ca 2 1/2 år så har jag inte ”fixat” mitt hår så ofta då jag mestadels varit hemma eller på sjukhus. Detta har gjort att mitt hår har växt massor. Jag har alltid önskat mig lång hår mm har tyvärr inte kunnat ha det då jag vid längre hår tappat mycket (pga sjukdom)och har då valt att ha kortare vilket jag inte vill.
Nu när jag äntligen fått långt hår, och inte längre tappar det, så vill jag när jag kommer på fötterna igen , börjar jobba, går på fester mm , börja fixa mitt hår och då skulle det vara toppen med en ordentlig hårfön. Dottern flyttar ut om några veckor och då tar hon med sig sin så det vore då ett ypperligt tillfälle för mig att vinna en sådan då jag blir ”fönlös”.
Som du själv skrev : Tävlar man inte så kan man inte vinna.
Det tog jag till mig och kan bara hoppas att jag blir en lycklig vinnare.

Vill tacka för en fin blogg med mycket variation vilket gör att jag går in flera gånger per dag.
Kram Annelie

Zandra Bergqvist 7 månader sen

Hoppas hoppas på att vinna värmeborsten💫💫💫!!!

Marianne 7 månader sen

Vill gärna vinna plattången för att få styr på alla mina lockar!

Annika Lindqvist 7 månader sen

Värmeborsten blev jag så nyfiken på! Hoppas på tur! 🙋kram Annika

Alexandra Frögren 7 månader sen

Skulle så gärna vilja vinna plattången 😍 Slipper jag gå runt och se ut som en trollpacka i håret…

Lena 7 månader sen

Skulle vilja prova Babyliss plattång då min guddotter har en som jag brukar låna och jag kan göra jättefina lockar med den. Det blir inte lika fint när jag använder min.

Anna Johansson 7 månader sen

Ååå, jag skulle bli så glad om jag vann värmeborsten, vilken julklapp 😀🥰 till mig själv!

Anna Bosson 7 månader sen

Värmeborsten vore toppen att ha för att få till lite styling på mitt hår. :)

Anki Kling 7 månader sen

Skulle verkligen behöva en värmeborste. Håller tummarna ✊

Teija Salmijärvi 7 månader sen

Åh vilka fina priser! Jag skulle jättegärna vinna varmluftsborsten. Den passar mitt fina nordiska hår.

Kristina Ericsson 7 månader sen

Skulle vara jättekul och prova värmeborsten 😃😜👍🏼💕💕

Malin Lindström 7 månader sen

Skulle så gärna vilja vinna en fönborste till mitt bångstyriga hår✊

Åsa Bergqvist 7 månader sen

Värmeborsten 💕framför allt då du säger att den är så bra som alltid är så snygg i håret 👌🏼 och mitt hår är så platt och tråkigt skulle vara trevligt med lite volym. Har jag inte turen att vinna så kommer jag önska mig den i julklapp, så tack få tipset 💕

Lina 7 månader sen

Värmeborsten vore kanon! 😊✊🏻

Marie Kullberg 7 månader sen

Åh tänk att få vinna en ny platttång. Har precis fått lite längd på mitt hår igen efter cytostatikabehandling. Vore en dröm och en julklapp till mig. Bara för att!!!

Frida Nyberg 7 månader sen

En värmeborste till döttrarna vore toppen❤️

Sofia Lundberg 7 månader sen

Skulle gärna vilka vinna en fön då min dotter önskar sig en riktigt bra och denna tror jag hon skulle bli nöjd med.

Helené Granaas 7 månader sen

Åhhh, såg just tävlingen..
Har sånt där tunt flygigt svenskt jobbit hår..men varje gång min frissa fönar mig skapar hon ju magi med sin fön..inte frissigt, utan blankt och slätt..och till å med fönar vågor lockar volym och vågor..
Min hårfön levererar: bränd doft, oljud och ett helt magiskt FRISS :(
Så…snälla, låt mig vinna en ny hårtork så jag kan få se helt smashing ut inför dec kommande mingel och högtider :)
..PS självklart följer jag även Ellos..sedan länge :)

Linda Nordmark 7 månader sen

Värmeborsten vore toppen. Håller tummar och hår ✊

Lena Karlsson 7 månader sen

Gillat och delat😍En plattång vore perfekt, åh den 19:e fyller jag dessutom år🍾🌺🎉🛍

Annacecilia 7 månader sen

Jag skulle såå gärna vilja vinna en värmeborste. Jag har provat sååå många olika men aldrig hittat någon som jag fastnat för. Detta skulle göra mig väldigt glad i denna stund 🙏♥️

Elle 7 månader sen

Gillat Ellos, skulle önska värmeborsten ❤

Emma 7 månader sen

Med mitt frissiga hår hade de varit kul att se om värmeborsten kunde göra underverk! Så jag håller tummarna att jag vinner!

Matilda Ö 7 månader sen

Värmeborste 🙌🏻 Åhhh vad rolig tävling, har aldrig haft en värmeborste men har förstått att dom är super när man som mig har frissigt hår! 😍

Ulrika Larsson 7 månader sen

Skulle gärna vinna värmeborsten och få fina lockar 🙋🏼‍♀️💃🏽

Helena Ring 7 månader sen

En värmeborste till mitt frissiga hår,
skulle ändra min stil nu när jag är över 50 år.
Så kul det skulle va’,
att överraska alla en da’.

Madeleine Hjort 7 månader sen

Värmeborsten skulle vara drömmen att vinna. Vill kunna fixa ett Hollywood glammigt hårsvall och när du visar på instastories och i bloggen så ser det lätt och smidigt ut med värmeborsten 😍

Alexandra 7 månader sen

Skulle så gärna vilja vinna en varmluftsborste. Jag har långt och tjockt hår och det är som klister när jag tvättar det. Enda gången det känns riktigt bra är efter frisörbesöken. Kanske skulle denna produkt underlätta det för mig? Skulle vara så roligt att få vinna och prova :-)

Sara Fridolf 7 månader sen

Skulle bli så glad om jag vann en plattång!

Annette S 7 månader sen

Skulle vilja vinna plattången! Har låtit håret växa ut så vore kul att kunna styla det lite!!
Kram kram

Elisa 7 månader sen

Värmeborste! Har alltid samma frisyr(plattångat) på mitt korta hår men Jag drömmer om volym och lite coolare svall

Linda 7 månader sen

Jag skulle vilja vinna värmeborsten. Hur jag än fixar med håret är det alltid platt så skulle vara kul att testa något nytt.

Ann-Sofie Nordqvist 7 månader sen

Vill gärna vinna värmeborsten. Skulle vilja ge den till min dotter i julklapp :)

Anna Karlsson 7 månader sen

Skulle verkligen behöva en värmeborste till mitt ostyriga hår 😊 men jag skulle behöva både ny fön och platttång också ..😂.Skulle bli väldigt glad för vilket som. Tack för en kanon tävling och blogg. Kram

Lena Johansson 7 månader sen

Att vinna en värmeborste skulle vara guld värd.
Få fixa håret så man ser ut som en stjärna 😉

Annelie Gniztra 7 månader sen

Skulle så gärna vilja vinna hårfönen till min älskade mamma <3 Hennes är trasig och det är så synd för då kan hon inte fluffa ich styla sitt hår så snyggt som jag är van och se henne sen barnsben :-)

Amanda 7 månader sen

Plattången! Lockar jämt håret till fest, skulle vara kul att variera med lite platt hår ibland!

Johanna Carlsson 7 månader sen

Skulle vilja vinna hårfönen som en förtidig julklapp till mig själv ❤

Anneli Lindberg 7 månader sen

Vilken tävling 🤩Jag hade gärna önskat mig värmeborsten om jag vann. Har otroligt frissigt hår och det skulle vara spännande att testa denna 🙏

Katrin Ekblom Brenner 7 månader sen

Jag önskar att vinna fönen,har aldrig haft någon som verkar så bra .

Pernilla Granfält 7 månader sen

Jag skulle vilja vinna värmeborsten för att kunna få stora fina lockar till kommande julfester.

Madelene 7 månader sen

Värmeborsten kanske kunde få ordning på mitt frissiga hår? 😬😄

marfo 7 månader sen

WOW!! Vilka toppen vinster! Jag har världens frissigaste hår och att få vinna värmeborsten skulle vara en fröjd för mitt hår och jag skulle bli världens lyckligaste!! Följer redan ellos på IG och tycker att både du och ellos är toppen!
Så, det enda jag kan göra nu är att hålla tummarna!…..med hopp om ett ofrissigt vackert hår på mitt nya jobb!

Ullis Risemark Regebro 7 månader sen

Vill SÅ gärna vinna värmeborsten❤

Karin 7 månader sen

Skulle vinna en plattång som jag kan ge till min systerdotter i julklapp, hon önskar gärna en och jag älskar att kunna unna henne det hon vill ha.

Jeanette Westermark 7 månader sen

Jag skulle verkligen behöva en ny plattång 😍 Skulle vara kul att vinna nått för en gångs skull 😍

Helén 7 månader sen

En värmeborste till mitt långa hår hade varit toppen 🥰

Emelie Svensson 7 månader sen

Hade verkligen vilja vinna värmeborsten,skulle göra mitt hår gott! Mindre slitage,precis vad jag sökt. Håller tummarna!

Sanna 7 månader sen

Skulle bli sååå glad om jag vann värmeborsten, fick prova den hos min frisör idag och fick ett vill ha-begär 😍😍

Anna Dahlberg 7 månader sen

värmeborsten hade jag gärna vunnit!!
Vill ju vara snygg till julfesterna 🎄🤗

Anna-Karin Sandberg 7 månader sen

Skulle bli sjukt glad om jag vann plattången. Har burrigt självfall som inte går att få ordning på och sedan jag blev bestulen på min resväska för ert par veckor sedan innehållande min plattång ”allt” annat har håret fått vara uppsatt i en toft i väntan på nytt inköp.

Katarina Hansson 7 månader sen

Jag skulle bli jätteglad om jag vann hårfönen!🤗👌🏼✨

Jessica 7 månader sen

Fönen hade suttit kanonfint! Inte blivit färdig till att köpa ny sen min gick sönder. Behöver verkligen en då man kan se normal ut igen 😂

Gunilla olsson 7 månader sen

Varmluftborsten då mitt hår är tjockt och ja nu både fönar och lockar det. Skulle säkert spara mig massa tid på morgonen

Anne-Li Foerster 7 månader sen

Tyckte att min tång tog lång tid på sig att bli varm…det visade sig att endast en sida fungerade. Så därför blev inte resultatet speciellt kul. Nu letar jag ny plattång men blir ju såklart fantastiskt glad om jag har möjligheten att vinna en till mig själv i julklapp. Så kan jag lägga pengarna på några schyssta stylingprodukter istället.
Har precis som du, något frissigt hår så antar att det är en tång som är bäst.
Men jag tar lika tacksamt emot en borste ;)

Veronica 7 månader sen

Å en sån här Värmeborste vill jag gärna vinna har spikrakt hår som är grymt svårt att få fall på skulle jag väldigt gärna vilja pröva Babyliss värmeborste! Skulle bli överlycklig över att få bli fin i håret med vackra lockar 😍☺️

Pia 7 månader sen

Hade blivit galet glad för varmluftsborsten!!!! Håller tummarna!

Anja 7 månader sen

Jag skulle bli så lycklig om jag skulle vinna en värmeborste 😍

Diyari 7 månader sen

Värmeborsten skulle funka bra för mitt frizziga hår. Tusen tack💗

Sara 7 månader sen

Hej. Vill gärna vinna värmefön. Behöver ett stylingverktyg som hjälper mig att få till dem volym jag inte längre naturligt har efter ett misslyckat frisörbesök. Håret har bitvis gått av på ena sidan pga en för stark blekning. I nuläget har jag mest uppsatt till följd av detta. Därför skulle värmefönen uppskattas mycket😊 mvh Sara

Jessica Johansson 7 månader sen

Åh jag vill gärna vinna värmeborsten!!
Skulle va superhärligt med en julklapp till mig själv så jag kan fixa till “burret”
I jul!🌲🎅

Pernilla Arbfors 7 månader sen

Hej! Jag vill vinna plattången😊

Sara 7 månader sen

Värmeborste till mitt annars så tråkiga och livlösa hår 😍

Svar på kommentaren:
Sara 7 månader sen

Håret fick sig en (kraftig) törn under amningen så detta kanske är mitt mirakel från ovan 😅

Helén 7 månader sen

Är hopplös på att fixa håret och skulle sååå gärna vilja vinna en värmeborste. Då kanske t o m jag fixar det! ☺️

Ingela Rydell 7 månader sen

Värmeborste 🤩😍👍🏻👍🏻👍🏻

Veronica 7 månader sen

Till mitt otroliga bångstyriga spikraka hår som är grymt svårt att få fall på skulle jag väldigt gärna vilja pröva Babyliss värmeborste! Skulle bli överlycklig över att få bli fil i håret med vackra lockar 😍☺️

Madelene Persson 7 månader sen

Åh en värmenorste vore inte helt fel att vinna 😊

Helen Karlsson 7 månader sen

Jag vill gärna vinna varmluftsborsten ❤️

Monica Gullberg 7 månader sen

Hårfön skulle jag verkligen behöva en ny.. Och testar jätte gärna denna..

Ann-Sofie 7 månader sen

Med ständigt jobb att få lite volym i mitt raka hår så vore det jättekul att få testa VÄRMEBORSTEN :))

Elisabeth 7 månader sen

Jag behöver värmeborsten i mitt liv! Har så otroligt tjockt och frissigt hår, tror detta skulle göra susen och kunna få till ett fint svall med 😍

Anneli 7 månader sen

Vore jättekul att få vinna varmluftsborsten när man kan använda den till lite kortare hår :)

Jessica 7 månader sen

Hade varit fint att vinna denna plattång

Maja 7 månader sen

Efter trogen tjänst med den gamla så är det dags för en NY PLATTÅNG 🙋🏼‍♀️
Såklart blir även min tonåring här hemma galet glad eftersom vi delar 🙄 😇

Linda 7 månader sen

Skulle vilja vinna en ny plattång till mig och min dotter!🙏

Ida Gustavsson Revay 7 månader sen

Åh hoppas innerligt att jag vinner plattången✊🏼! Min dotter skulle bli överlycklig över att få den i julklapp🙌🏼!

Carina Karlsson 7 månader sen

Värmeborsten då håret har en tendens att bli tungt och platt!
Att få in lite extra luft tror jag skulle göra susen.

Camilla Hermansson 7 månader sen

Fönen ❤ en bra fön är vad jag behöver till mitt hår 😊

Lisa 7 månader sen

Chansar på att vinna en värmeborste 😍👏🏻✊🏻

Linda Soläng Brattlöf 7 månader sen

Värmeborsten den skulle underlätta min vardag något så enormt

Madeleine Sjögren 7 månader sen

Skulle bli s lycklig över att vinna en värmeborste
Mitt hår är lika med fruktansvärt, får ingen volym och känner att denna borste hade kunnat hjälpa mig i vardagen att känna mig snyggare i håret 🌸 med barn, jobb och plugg spenderar jag minst tid på mig själv men med ett enklare verktyg skulle det kunna ändras på

Marie nordin 7 månader sen

Värmeborste till mitt frissiga hår!

Erika 7 månader sen

Värmeborste vore toppen att vinna till mitt självlockiga och “bångstyriga” hår.😁😉

Catarina 7 månader sen

Vilken fantastisk chans. Jag skulle bli glad om någon av hårhjälpmedlen skulle vara till hjälp för mig. Nordiskt tunt hår som tunnats ut efter 50 + och som kan hjälpa mig att få volym.

Lena 7 månader sen

Jag vinner aldrig men vissa tävlingar ger jag inte upp hoppet om, denna är en sådan.
Önskar mig varmluftsborsten om jag mot förmodan skulle vinna.
Håller tummarna !

Nonne 7 månader sen

Värmeborsten till mitt långa och frissiga hår vore guld 😍.

Louise 7 månader sen

Åh en hårfön skulle jag behöva då min luktade bränt nu.. kanske 10-15 år gammal 😱
Håller tummarna

Jessica levin 7 månader sen

Värmeborsten hade varit kanon till mitt självlockiga och frissiga hår 😍👩🏻‍🦱👏🏼

Jessica Fransson 7 månader sen

En plattång till mig själv i julklapp skulle vara toppen att vinna och ge mitt hår stor lycka💆🏻‍♀️😍🙏🏼

Josefine 7 månader sen

Den ja skulle vilja vinna värme borsten , har en plattång redan men får inga bra lockar då skulle värmeborsten rädda mig 😍

Anette Hallqvist 7 månader sen

Värmeborsten verkar super, vore fantastiskt att vinna den👌

Johanna 7 månader sen

Värmeborste 😍 skulle passa perfekt till mitt tjocka, ostyriga och svårstylade hår 😜

Jessica H Skoog 7 månader sen

Skulle bli väldigt glad om jag vann plattången 😊

Jeanette arv 7 månader sen

Fönar, men ingen volym…🙄
Plattar och försöker snurra till volym….😩
Värmeborsten är såklart räddningen 😋 Den skulle jag vilja vinna!!

Svar på kommentaren:
Jeanette 7 månader sen

Rättelse i namn…Jeanette arv

Eva 7 månader sen

Värmeborste! Pleeease! 😍😍😍

Carina 7 månader sen

Värmeborsten skulle jag jag bli jätteglad för😍

Kickan 7 månader sen

Skulle bli jätteglad om jag vann hårfönen så jag kan få lite härlig volym i håret 😀

Annette Holst 7 månader sen

Åh, värmenorsten verkar toppen! Den skulle jag gärna vinna!

Käthe Karlsson 7 månader sen

Skulle bli jätteglad och vinna varmluftsborsten till mig o mina 7 långhåriga tjejer. En perfekt morgonjulklapp👍🏻😊

Anne Talven 7 månader sen

Värmeborsten skulle passa utmärkt i en familj med 3 tjejer och med mycket hårfix👌

Marit 7 månader sen

Skulle bli så glad om jag vann en VÄRMEBORSTE!🙋‍♀️ 😊😍

Linda Eriksson 7 månader sen

Vad spännande med en värmeborste jag skulle gärna vilja prova en sån, och kanske få till någon liten lock.
Jag tycker att det är kul att du delar med dig av trix och fix, tack för din inspiration både när det gäller träning och som person 🎀

Linda Ström 7 månader sen

Jag önskar varmluftsborsten😍 håller tummar o tår , så ja kan vinna lycka till mitt hår 😉

Isabella Martinsson 7 månader sen

En ny plattång är precis vad jag behöver. Använder en som är gammal som gatan och inte snäll mot håret. Håller tummarna ✊

Whatevsno1 7 månader sen

En värmeborste vore sjukt Nice 😍

Ulrika Johansson 7 månader sen

Värmeborsten!❤️🌸

Ewa 7 månader sen

Åhh! Jag vill vinna varmluftsborsten. Såg på din instagram när du fixade ditt hår och tänkte direkt att en sådan skulle passa mig då vi har typ samma hår. Tänkte kolla var jag kan köpa den men ser nu din tävling. Hoppas hoppas på vinst så jag kan fixa håret själv 🙏🏼

Annika Johansson 7 månader sen

Jag önskar mig värmeborsten, den hade varit perfek för mitt hår 😍
Kram kram

sari tuohimaa 7 månader sen

Idag fick jag en önskelista av min dotter, jag vill gärna vinna en plattång till julklapp åt henne❤️

Helena 7 månader sen

Hej. Jag skulle bli så glad om jag vann plattång. Kanske äntligen jag skulle ta mig tid och styla mitt hår.

Malin 7 månader sen

Åh, värmeborsten skulle verkligen sätta pricken över i:et
ge den här småbarnsmorsan lite extra glam i livet!
Göra så jag håller mig snygg under vardagens bestyr,
så väl som när det vankas egentid och roliga äventyr!

Gillar såklart på IG!

Alice Pettersson 7 månader sen

Vad roligt med en tävling!!
Jag skulle gärna vilja vinna en värmeborte! Har aldrig provat och hade varit roligt att göra de. Som en liten julklapp tills sig själv. Hoppas på lite tur! ♥️♥️

Jessica 7 månader sen

Hej! Varmluftsborsten skulle jag vilja vinna som en julklapp till mig själv 😊

Therese Svensson 7 månader sen

Åh jag har önskat mig en värmeborste länge men tomten har glömt bort det varje år. Så i år hoppas jag att jag kan få min värmeborste 😄

Therese 7 månader sen

Trevligt med tävlingar! 😊
Jag skulle bli jätteglad om jag vann en plattång så att jag kan tämja mitt långa & något burriga hår (med självfall) att ibland bli riktigt platt & glansigt ☺

Petra Jedborg 7 månader sen

Hej 🤗
Jag bröt min axel på två ställen för ett år sedan och har sedan dess fått svårt för att arbeta högt med armen. Så den roterande värmeborsten vore toppen för min yttre skönhet 😘

Carolina Arvidsson 7 månader sen

Hej vackra Johanna! ❤️
Jag hade gärna velat vinna värmeborsten!😍, ser ut att ge fantastisk volym, vilket med mitt tunna, livlösa hår verkligen skulle göra underverk☺️✊🏻 Och sen såg den väldigt rolig ut att avända i din fina video, vilket inte precis gör det sämre, hi hi😇 Stor kram, Carolina🌟

Julia 7 månader sen

Jag skulle vilja vinna varmluftsborsten!

Jenny 7 månader sen

Hej Johanna 😊 Stort tack för dina fantastiska inlägg 🙏 Du skapar så mycket inspiration och tacksamhet ❤

Jag önskar mig så värmebortsen 🤶🌲 Den skulle jag ge till en god vän som har det tufft just nu ❤ o som behöver lite uppmuntran.

Stort tack på förhand 😍 Bamsekram

Jessica 7 månader sen

Åhhh önskar mig verkligen värmeborsten 🙏💕 Fantastisk resa du gjort 💕

Carina 7 månader sen

Värmeborsten skulle jag jätte gärna vilja vinna 💄💅🏻👩🏼😉

Jenny Bergman 7 månader sen

Värmeborsten skulle vara helt fantastiskt att vinna ❤️
Håller tummarna 👍

Eva 7 månader sen

Hoppas på tur! Och önskar värmeborste.
🤗från Vänerns pärla

Linda Tähti 7 månader sen

Önskar värmeborsten. Tror den skulle vara perfekt till mitt å mina döttrars hår. Vi har naturliga lockar å använder alltid plattång. Men tror denna passar oss bättre :)

Kicki Bäckström 7 månader sen

Vill gärna vinna en värmeboste

Rebecca Almgren 7 månader sen

Värmeborsten skulle uppskattas till dottern & mamman rödtottar:) Fantastisk julklapp för oss att kunna snygga till oss i håret på ett lätt sätt med frisör resultat.
🎄Ellos Insta 🎄

Minna Enroth 7 månader sen

Jag skulle gärna vilja vinna plattången eftersom min gamla börjar ha plattat sitt sista hårstrå.

Magdalena 7 månader sen

Skulle gärna vinna en plattång, Nyfiken på att testa en bra plattång och vad den kan göra med mitt hår. Har precis klippt mig så är sugen på att testa vad som kan göras,

Marie 7 månader sen

Plattång till min dotter som fyller 18 år den 14 dec💗

Malin Rickardsson 7 månader sen

Jag skulle vilja ha värmeborsten 😍🍀

Elisabet Brandeborn 7 månader sen

En värmeborste skulle vara den perfekta julklappen till mig❣️

Erika Westberg 7 månader sen

Jag skulle vilja ha värmeborsten 😍

Anna 7 månader sen

En ny fön till mig och dottern vore toppen lagom till jul,
den gamla vi har funkar knappt och är inte alls kul.

Jennie 7 månader sen

Åh vore drömmen att vinna en plattång till mitt krulliga trötta hår!! Då kanske jag kan bli lite fab 👍😄😍❤

Therese Broberg 7 månader sen

Hej Johanna! Efter mina graviditeter så är inte håret som det brukade men man kan ju hoppas att denna värmeborste som jag verkligen skulle vilja vinna skulle kunna skapa magi även på mig.

Maddä Lagerstrand 7 månader sen

En hårfön är precis vad jag behöver, äger nämligen ingen. Skäms så fruktansvärt över mitt hår och har inte så mycket ork att styla med plattången. En hårfön skulle göra de enklare att styla håret som annars står åt alla håll.

Anna 7 månader sen

Jag skulle vilja vinna varmluftsborsten 💇‍♀️

Diana Lapinniemi 7 månader sen

Värmeborste skulle jag vilja prova på mitt tjocka hår 🙂

Caroline Lager 7 månader sen

Åh va glad jag blir att du har en tävling med vad jag just är ute efter.
Var hos frisören för några veckor sen och försökte lära mig att göra lockar med plattång, men jag har ju en helkass plattång hemma, så det funkar inte.
Så OM jag skulle vinna så väljer jag gärna isfl en plattång 👏

Frida sohlberg 7 månader sen

Jag skulle vilja vinna platttången! Min gick sönder för några dagar sen och så såg jag detta??!!! Assååå skulle bli så glad!! Ekonomin tryter lite så vet inte när jag kommer kunna köpa en ny 💔😂😭 Ilandsproblem deluxe… Meeen😇

Katarina Olsen 7 månader sen

Wow, denna varmluftsborste verkar för bra för att vara sann, så håller alla tummar o tår för att jag vinner o kan ge mig själv den i julklapp…vore ju inte fel med tämjt friss i jul!

Susanne 7 månader sen

Värmeborste skulle jag vilja vinna, har så tunna och rakt hår.. Blir glad om jag får det till julklapp :-)

Elin 7 månader sen

En värmeborste! Den verkar ju toppen!

Ann 7 månader sen

Värmeborsten vore kul att få vinna!

Khadija Mohamed 7 månader sen

Värmeborsten skulle jag tyckts om att vinna🙈

Svar på kommentaren:
Khadija Mohamed 7 månader sen

Tycka*

Ann-Kristin Palmersjö 7 månader sen

Önskar hårfön om jag vinner😀✊🏻

Cecilia 7 månader sen

Hårfön vill jag gärna vinna :)

Madelene 7 månader sen

Skulle verkligen vilja prova värmeborsten till mitt tjocka hår😍

Susan 7 månader sen

En plattång är jag i stort behov av nu när jag äntligen vågat klippa lugg 😀

Lena 7 månader sen

En värmeborste till mitt vintertråkiga hår ✌🏼✌🏼🍀🍀

Mari-Louise Karlsson 7 månader sen

En värmeborste kanske kunde få iordning på mitt tunna å livlösa hår? Denna ensamstående mamman kan verkligen behöva en uppfräschning 🤗

Emilie Meyer 7 månader sen

Åå en värmeborste är jag värd! :D
Får jag aldrig i julklapp… :/
Håller tummarna för att vinna en här!!!

Mona Blomgren 7 månader sen

Håller tummarna för att plattången blir min! 💗

Josefine Andrén 7 månader sen

Åh va rolig tävling! Jag hade gärna vunnit den där plattången då min börjar göra sina sista drag snart!

Ha en fortsatt bra dag!

Helena Hedengren 7 månader sen

Åhh jag önskar så att jag kan vinna värmeborsten då jag skulle vilja ge den till min 22åriga dotter. En uppmuntran och extra pepp att kunna göra sitt hår extra fint. Hon har kommit igång med sin träning efter en tuff period och är så duktig och målmedveten. Så det skulle vara underbart att kunna få ge den till henne. Kramisar Helena

Sofia Skattberg 7 månader sen

Värmeborste hade gjort mig glad nu i höstmörkret❤

Ylvali Stjärnkvist 7 månader sen

Åh en ny bra plattång är precis vad jag behöver. Har två tonårsdöttrar som ”bråkar” med mig varje morgon om vem tur det är att platta håret…. så Ja tack! jag önskar mig verkligen en plattång ❤️ Ser fram emot lugnare morgonbestyr framöver 😉

Anna Näselius 7 månader sen

Tänk om jag skulle vinna en hårfön…..✊🏻✊🏻✊🏻😃

Josefina 7 månader sen

Wow! Jag skulle helt klart vilja vinna värmeborsten. Känns som att jag testat allt som finns på marknaden för volym men mitt tunna skandinaviska hår ligger ändå lika platt och trist på huvudet.
Den här verkar ju amazing! Håller tummarna stenhårt!

Therese 7 månader sen

Åh skulle så gärna vilja vinna hårfönen till min mamma. Tänk att få ge henne en riktigt bra och snygg fön i julklapp! Skulle vara lyx för henne att slippa föna håret med den högljudda gamla “skorven” hon använder dagligen idag! Hon skulle bli så glad!

Cornelia 7 månader sen

En grön vore toppen att vinna!

Carolina 7 månader sen

Klart jag vill vinna!!
En värmeborste kanske skulle göra underverk med mitt raka halvlånga trista hår.
Med 8 barn finns inte så mycket tid till piff och inköp av sådana saker prioriteras sällan.
Kanske tom får piffa äldsta sonens långa hår, och såklart dom två döttrarna.
Håller tummarna att vi får testa på en sån smart grej😊

Anneli 7 månader sen

Plattången hade varit fantastisk att vinna!!

Victoria 7 månader sen

Kära Tomten/Johanna/Ellos/Babyliss…
Jag önskar mig en varmluftsborste så att jag kan bli bättre på att fixa mitt hår. Tänker att det blir mycket lättare med en varmluftsborste än som nu när jag håller på med hårfön pch rundborste.
Och tomten…jag lovar, jag har varit väldigt snäll i år.

:-)

God jul

Carina Ekelund 7 månader sen

Åh med värmeborsten skulle till och med mitt platta hår få ett lyft.

Emily Wallin 7 månader sen

Ååh varmluftsborsten skulle bli en perfekt present till min dotter som fyller år den 5 dec!
Hon har jättefint, långt hår ner till höften, som hon är väldigt mån om och borstar regelbundet. Då hon har tjockt och kompakt hår som tar sin tid att torka,så skulle varmluftsborsten komma väl till pass och hon skulle bli jätteglad!!! Hoppas 💖💖💖

Agneta kåhl 7 månader sen

Om jag vann skulle jag önska mig en värmeluftsborste.😍

Annette 7 månader sen

Värmeborsten skulle jag jättegärna vinna..har aldrig haft någon sån.
Följer Ellos på insta

Marita 7 månader sen

Skulle gärna prova varmluftsborsten till mitt frizziga hår, orkar inte hålla på föna och domdera med håret så det blir bara blöta o självtorka på morgonen

Veronica Engstrand 7 månader sen

Skulle vara så välbehövligt med en bra plattång då jag aldrig lägger pengar på mig själv💞 kanske kan jag få vara så där snygg i håret som alla är på julafton, de skulle inte känna igen mig😂

Åse Hanson 7 månader sen

Nyfixat hår idag hos frisör. Vill kunna fortsätta att själv få det lika fint.

Svar på kommentaren:
Åse Hanson 7 månader sen

Missade att skriva att det är varmluftsborsten som varit helt perfekt tull mitt långa hår.

Frida 7 månader sen

Åh plattången skulle vara toppen 👍

Heidieh 7 månader sen

Varmluftsborsten, vill känna mig fin även om jag har tappat mitt tjocka långa hår efter en gbp operation🙁 känner mig inte som mig själv just nu.

Carina Stenman 7 månader sen

Har ett väldigt tacksamt hår, tjockt och lite självfall. Kan ju välja att antingen ha mitt självfall eller att platta det och få det rakt. Skulle dock vara kul att någongång ha lite prinsesslockar och då tänker jag att VÄRMEBORSTEN skulle vara perfekt. Så den önskar jag om man har turen att vinna.

Anna 7 månader sen

Önskar mig varmluftsborsten =) Följer på insta med namnet vildvatten =)

Camilla Eriksson 7 månader sen

Önskar en ny plattång till mitt krulliga hår😊

Carina ramsell 7 månader sen

Hårfön vore kanon att vinna😍

Emelie 7 månader sen

Hade velat vinna varmluftsborsten, perfekt julklapp till mig själv nu när håret äntligen börjar se ut som hår igen efter graviditeter och amning ☺ *håller tummarna*

Maria 7 månader sen

Behöver verkligen en ny hårfön, så skulle bli superglad om jag vann den😀🙌💖

Åsa Bongnell Höjer 7 månader sen

Full fart i mitt liv hela tiden, and I like it!!! Dessvärre blir det kanske för ofta en tofsfrisyr… Jag hoppas på en snabb och smidig hårfix och välkomnar värmeborsten in i mitt liv! :-)

Emelie 7 månader sen

Jag skulle vilja vinna värmeborsten. Är så trött på att platta håret varje dag så lite variation hade varit trevligt! Såg filmen på din instagram och resultatet blev så bra, vill med ha det så! 😍

Annelie 7 månader sen

Jag blir jätteglad om jag vinner plattång!
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Sophia Larsson 7 månader sen

Varmluftsborsten så jag kan trolla bort mitt frissiga hår, å få en fin frisyr med volym

Susann Hennerfors 7 månader sen

Jag har ett axellångt frizzigt hår, önskar mig själv i julklapp…. Varmluftsborsten 👍😄

Olivia 7 månader sen

Jag skulle verkligen vilja vinna värmeborsten! Har letat i flera veckor efter en bra värmeborste då jag alltid har tråkiga frisyrer som utsläppt platt eller hästsvans, och jag har inte hittat någon bra + så är det lite knapert för en student med sådana “onödiga” utgifter, men alla vill ju vara i fina i håret ;)

Elisabeth 7 månader sen

Plattång

Anette Larsen 7 månader sen

Skulle älska att få experimentera med värmeborsten!!!💋😍💖

KarinM 7 månader sen

Håller tummarna för Värmeborsten, ser ut som en kul maskin att använda :) Hoppas att få lite svall och volym i min page av (ganska så platt) skandinaviskt hår….!

Caroline 7 månader sen

Åhhh värmeborsten vill jag ha!!! Mitt hår är såå frissigt och ser tråkigt ut, vore jättekul att prova! 💁🏼‍♀️😍

lollo 7 månader sen

Åh jag önskar mig varmluftsborsten har väldigt länge önskat mig en sån!😍alternativt plattången då min fina mammas plattång precis gått sönder💞 håller verkligen tummarna nu✊🏻 Snälla snälla💓

Henrietta Lindstrand 7 månader sen

Värmeborsten är ngt jag verkligen skulle vilja testa 😍🙏

Lisette Wik 7 månader sen

Mitt tunna, frissiga hår önskar sig volym så värmeborsten vinner jag gärna!🤗

Anna 7 månader sen

Som jag och mitt liv skulle behöva varmluftsborsten som skapar magi…tack för alla tips, inspiration och framför allt din positiva energi!

Lotte 7 månader sen

En värmeborste!! Håll er tummarna för mig och dottern

Helen 7 månader sen

Wow 😊verkar kanon!
Hoppas på att vinna varmluftsborsten skulle kanske kunna göra underverk med mitt frissiga hår🤣🎅🏻

Therese Svensson 7 månader sen

Önskar mig platttången

Maria Martinsson 7 månader sen

Jag skulle gärna vilja vinna en ny plattång då min gamla är väldigt risig!
Hoppas på lite tur nu då😊

Amanda 7 månader sen

Plattång!! Har letat efter en bra plattång jättelänge, då jag äntligen har börjat styla mitt hår!

Anki 7 månader sen

Det hade varit spännande med Värmeborsten, då jag alltid plattar mitt hår i vanliga fall 😊🌸

Mikaela Karhu Olsson 7 månader sen

Ååå värmeborsten skulle jag så gärna vilja vinna 🙏🏼😍 det hade gjort gott i mitt fluffiga frissiga hår som behöver vård hela tiden för annars ser jag ut som ett troll 🙈

Veronica 7 månader sen

Jag skulle gärna vilja vinna plattången.
Den används dagligen här hemma men är av ett sämre märke. Hade därför varit lyxigt att få byta upp sig.

Isabell 7 månader sen

Åh jag skulle bli så glad om jag fick vinna en ny plattång. Min nuvarande gör mer skada än nytta.

Marika 7 månader sen

Jag skulle välja värmeborsten om jag har turen att vinna. Vore kul att få styla upp sig lite.

Irene Eliasson 7 månader sen

En ny hårfön vill jag ha, den gamla är inte så bra! Dånar så jag får ont i mitt öra, ett samtal går då inte att föra! Så håller nu tummar och tår, att jag denna fina vinst får!

Malin Stjernberg 7 månader sen

Min 7 åring var hos frisören igår med sin pappa och hon hade bett om ”Lisa Ajax lockar” (stora idolen) och sken som en sol när hon kom hem med stora lockar och rosa i håret & sa ”Kolla här mamma såna här lockar ska det vara, nu ser jag ut son en stor tjej” ❤️ så att få ge henne denna i julklapp och själv kunna hjälpa henne vore magiskt! Följer Ellos på insta (MALINLINNEA)

Mathilda 7 månader sen

Jag skulle vilja vinna hårfönen, min har slutat att fungera och dessutom gammal 😘

Anneli Karlsson 7 månader sen

Åhhh vad glad jag hade blivit över hårfönen då jag har haft min gamla i över tio år så den vill jag vinna ❤️❤️❤️❤️

Ingela Persson 7 månader sen

Hej där och tack för Lycka till som du gav.
Jag tar en chansning Johanna men med min tur nu blir det nog inget.Men en värmeborste vill jag gärna hoppas på jag blundar och önskar.Kram till dig och Ha det gott 🤗🤗💞 önskar Ingela

Esther 7 månader sen

Värmeborsten, ser så enkel att använda ut samt gör håret så fint, en riktig dröm!!💗

Maria 7 månader sen

Min dotter önskar sig en ny platttång då hennes har gått sönder. Denna skulle bara perfekt 👍

Johanna 7 månader sen

Hade verkligen behövt en ny hårblås då min har säkert 20år på nacken!

Anna-Karin Hållén 7 månader sen

I mitt raka hår jag vill till julen bli lockig med en värmeborste

När jag är utklädd till tomte

God Jul 🤶🏻

Loella 7 månader sen

Jag vill gärna vinna värmeborsten, hade varit perfekt för mitt frissiga hår. Kunna fixa en snygg frisyr enkelt istället för alltid sätta upp mitt hår som jag gör. Håller tummarna för vinst! Tack för en bra och mysig blogg.

Outi 7 månader sen

Jag skulle sjunga en glädjesång om jag vann denna fina plattång, Hoppas sååå på tur !!

Susanne 7 månader sen

Håller tummarna för värmeluftsborsten då jag har platt och tunt hår som är helt hopplöst att göra något med.slutar alltid med att jag sätter upp det .💖

Angelica 7 månader sen

Vilken fin tävling❣️
Önskar värmeluftsborsten, kanske är det styling redskapet jag saknat hela mitt liv🤞
Kram♥️

Fia 7 månader sen

Jag skulle vilja vinna värmeborsten! WOW, ser så enkelt ut när du fixar med den. Skulle jag behöva som har tummen mitt i handen när det både kommer till hår och make up :)

Therese Malmborg 7 månader sen

Önskar vid vinst, om det blir jag som blir en av de lyckliga vinnarna, en värmeborste till mitt tunna hårsvall. Tack för en bra blogg samt intressanta samarbeten.

Erica G 7 månader sen

Jag skulle gärna vinna varmluftsborsten då jag har svårt att få in den rätta knycken med en rundborste😉 perfekt julklapp till sig själv!

Svar på kommentaren:
Erica G 7 månader sen

värmeborsten*

Sofia 7 månader sen

Jag skulle gärna vilja vinna värmeborsten! Har försökt med både plattång och hårfön att få till en snygg frisyr men lyckas inte.. att kunna styla mitt hår själv istället för att alltid be alla om hjälp hade underlättat en hel del 😅

Viktoria chanko 7 månader sen

Skulle hoppas att jag vinner värmeborsten, småbarns förälder till 4 pojkar. Har hört att den är jätte smidig 😊 håller tummarna🙏

Maria Ekström 7 månader sen

Varmluftsbosten vore en fin julklapp till min mamma som velat haft en länge .

Cecilia Hjelm 7 månader sen

Jag vill gärna vinna värmeborsten och äntligen kunna få snygg frisyr😃

Jennie Lind Ågersten Tulebo 7 månader sen

Varmluftsborsten skulle jag jätte gärna vilja vinna till mitt platta hår 😀

Charlotta Hagdahl 7 månader sen

Åhh, är i stort behov av en ny plattåg!😍 Hoppas hoppas att man kan bli en lycklig vinnare!😍🙏

Nina Hanses 7 månader sen

Jag skulle gärna vilja vinna värmeborsten, eftersom jag har så svårt att föna håret med en rundborste & en hårfön. Här var ju liksom allt i ett… 👌 Jag har ju ett ”hopplöst hår” som min frisör säger. 😂🙈🤦‍♀️

Liselott 7 månader sen

Jag vill gärna vinna varmluftsborsten till mig själv.Unna mig det så jag blir vackrare i mitt hår, tänk att se ut som en fotomodell varje dag.

Maria Livingston-Maisa 7 månader sen

Värmeluftborsten skulle vara en dröm 😍Finns inte tid att fixa mitt långa hår m småbarn jobb och allt emellan 🙈😩 men längtar efter att få ha det utsläppt!!🤩

Lisa 7 månader sen

Värmeborsten ger förhoppningar till att få mitt lockiga, frissiga hår mer tämjbart. Om jag vinner, så skulle jag vilja se vilka underverk den kan göra på mig!
November månads väder, som ligger som en fuktig filt över halva Sverige, är verkligen inget som främjar lockigt hår…
Håller tummarna för en vinst! Kanske är det min tur denna gången!!

Pia 7 månader sen

En värmeborste skulle göra mig otroligt glad,då kan mitt hår få lite liv o glans. En perfekt julklapp till bara mig 🙌🏼😊…

Marie 7 månader sen

Om jag vinner så önskar jag en plattång till mitt ”trötta” hår. Småbarns mamma som jag är så hade det varit sååå perfekt med denna plattång. Hoppas hoppas,hade varit en super julklapp till mig själv 😄🙏🏻

Marina Lindvall 7 månader sen

Hej Johanna🤗
Jag skulle väldigt gärna vilja vinna plattången, skulle bli såå glad!! Jag har ingen sådan och skulle bli toppen som julklapp till mig själv🙌Tack all inspo och energi du ger!😘😘

Jennifer Börjesson 7 månader sen

Skulle vilja vinna värmeborsten 😊

Erika 7 månader sen

Jag önskar att vinna en värmeborste för att få liv i mitt livlösa hår efter graviditeten

Anna Lennartsson 7 månader sen

En plattång hade varit kanon då min blivit kass. Använder den nästan dagligen för att locka, platta och få glans. Klarar mig inte utan den😍😃👌

Catrine Johansson 7 månader sen

Jag skulle gärna vinna plattången, då vi är tre i familjen som fajtas om den befintliga 🙈

Annika 7 månader sen

Tack för en bra blogg, min dotter
skulle behöva en värmeborste. Hon skulle bli jätteglad om hon vann💕

Jenny 7 månader sen

En varmluftsborste är nog precis vad mitt hår skulle behöva. Jag får kämpa för att få en tillstymmelse av volym i mitt hår, om jag inte låter det självtorka, då blir det nån slags konstig volym, frissigt. Min sambo säger att jag ser ut som Jonatan i bröderna Lejonhjärta då. Så kanske en värmeborste skulle råda bot på det, så jag kan få känna mig lite fin i håret.

Anna Eriksson 7 månader sen

Skulle gärna vilja vinna värmeborsten då jag har tappat stora delar av mitt hår som har haft självfall men nu är tunt, torrt och frissigt 😢 detta pga av för mycket stress 😩 kanske kan jag återfå lite av mitt svall med denna värmeborste 😍 håller tummarna att ha turen i denna tävling och få tillbaka lite av mitt gamla jag igen 👍🏼

Janina Nero 7 månader sen

Värmeborsten hade varit perfekt för mitt och min dotters långa hår:)

Agneta Kallio 7 månader sen

Här sitter jag med en gipsad hand pga spricka i båtbenet efter ett fall. Skulle så mycket behöva lite extra vardagslyx med hjälp av en värmeborste. Med tre små barn hemma är det inte så lätt alltid med alla sysslor som behöver göras. Puss o kram

Agneta Kallio 7 månader sen

Oj värmeborsten den vill jag vinna. Sitter här med gips på vänster hand pga en spricka i båtbenet och vänsterhänt oxå såklart och med tre små barn som behöver skötas så kan det behövas lite extra vardagslyx nu bär det känns piss.

Maarit forss 7 månader sen

En värmeborste skulle sitta fint m mjuka lockar, få sitt eget hår se fräscht o lätt ut❤️Hålller tummar o tår att det är detta jag får❤️

Carolin Ekberg 7 månader sen

Vi är tre tjejer i familjen med tunt och tråkigt hår. Letar efter en värmeborste man kan lita på som inte fastnar i håret, hörde om denna att den inte gör det. Så helst önskar vi den. Annars den grymma fönen 😀 Skulle bli en fin julklspp till tjejerna i huset från mannen (deras pappa, min man) 😍

Caroline 7 månader sen

Plattången hade jag gärna velat ha❤️Tack för en bra blogg

Jennie Espitalier 7 månader sen

Jag skulle vilja vinna värmeborsten då mitt hår är lite frizzigt o tunt. Skulle vara såå roligt att få vinna en sådan produkt till sig själv!!

Lena 7 månader sen

Jag vill gärna vinna hårfönen

Sanna 7 månader sen

Värmeborsten hade varit perfekt 😊

Ulrika Medin 7 månader sen

Om jag vinner vill jag ha värmeborsten. Är såå dålig på att fixa till håret (är ingen “tjejtjej” som jag brukar säga) men med den klarar nog t o m jag att göra en snygg frisyr!

Cissi H 7 månader sen

Alla produkterna skulle va en vinnare till dottern som läser till frisör 💇‍♀️. Perfekt julklapp vore värme borsten med olika instrument. Denna vore ren lycka för henne 🙏.

Sirima Hansen 7 månader sen

Åh värmeborsten skulle vara perfekt julklapp till mig själv. Håller tummarna för att turen är på min sida.

Annelie Zakrisson Bolin 7 månader sen

Jag skulle vinna värmeborsten har självlockigt o frissigt hår så skulle behöva få upp volymen.
Håret har tog mycket styrk efter flera år med utmattning o stress som nu jag lagt bakom mig o blickar framåt igen.

Anna-Karin 7 månader sen

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna Värmeborsten och få chansen att prova om den lyckas tämja min hårman! :D
Jag tror att vi har samma typ av hår! Jag har också ganska mycket och långt hår med självlockar (och mycket tendens till frissighet), så utan lite styling och kärlek mellan varven så lever det sitt egna liv och jag ser ut som Ronja Rövardotter i huvudet! ;D hehe
Ger mig då och då på att försöka föna håret själv med en rundborste men det är ganska omständigt och tar ju ganska lång tid när man är en glad amatör! ;D

Anna larsson 7 månader sen

Om jag skulle vara en av de lyckliga vinnarna skulle jag välja värmeborsten, den skulle passa perfekt i mitt gravida torra hår 😊💖

Sara L 7 månader sen

Jag skulle vilja vinna värmeboesten 😊 Skulle hjälpa mig att få lite volym i mitt långa tjocka och frisiska hår både vardag och fest 😀

Lina Eckerström 7 månader sen

Jag skulle hemskt gärna vilja vinna en värmeborste! Min frisöt brukar skratta åt mitt platta hår som vi kämpar med att ge volym. Kanske denna borsten är precis det jag behöver!? Håller tummarna!

Inger 7 månader sen

Skulle gärna vilja vinna plattången då min gamla gjort sitt.

Therese 7 månader sen

Skulle gärna vilja vinna väremborten. Kul att få piffa till sig lite! Och med tre döttrar så skulle den garanterat användas 🙂

Pia 7 månader sen

Jag skulle vilja testa varmluftsborsten. Den verkar vara smidig att använda och skulle komma väl till användning till mig och mina två tonårsdöttrar som alla har ordentligt hårsvall 😊

Annika 7 månader sen

Varmluftsborsten skulle jag ge till min dotter som julgåva. Hon har aldrig haft en sån och skulle bli överlycklig att styla sitt långa vackra hår med den. Nu hoppas jag på tur! Kram

Therese Linders 7 månader sen

Om jag blir en av de lyckliga vinnarna skulle jag önska den snygga och bra fönen. Den skulle passa mig och mina två döttrar perfekt :-)

Annelie 7 månader sen

Varmluftsborsten skulle vara rolig att vinna! Har självlockigt hår och alltid samma frisyr!😅Spännande att prova något nytt!

Petra Hedlund 7 månader sen

Hej, Jag skulle gärna vinna värmeborsten

Petra Danielsson 7 månader sen

Åhh denna värmeborste skulle jag bli överlycklig om jag vann 😍 så kanske jag skulle kunna få känna mig fin på julafton, och även mina fyra döttrar skulle säkert bli lika glada som jag ❤

Sara 7 månader sen

Jag skulle vilja vinna värmeborsten. Jag älskar känslan efter man varit hos frisören och fått håret snyggt salongfixat. Har problem med för rakt hår. Skulle på dejt på min sambo och fira våran årsdag, ville knappt gå för mitt hår var så rakt och jag könde mig så ful. Slutade med att jag lockade håret i slutändan. Denna värmeborste hadd räddat mig alla dagar i veckan, räcker med att kolla på dig så ser man hur mycket man strålar och håret blir fantastiskt.

Josefine Rånge 7 månader sen

Värmeborsten skulle sitta fint i håret 👱

Johanna 7 månader sen

Hej Johanna!
Brukar inte tävla men när jag såg denna tänkte jag att jag måste ge det ett försök ✊🏼 Varmluftborsten!!! Har länge tänkt att en sån behöver jag pga mitt hår är ganska tunnt och behöver hjälp med att få volym. Men det har inte legat på priolistan att inskaffa en sådan när det är så mycket annat som behövs i en småbarnsfamilj.
Så nu håller jag tummarna!
Kram från en annan Johanna!

Robert wijeratne 7 månader sen

Vill gärna vinna fön skulle passa till min tjej

Carolina 7 månader sen

Gör sällan nått speciellt med mitt hår men vore ju jätte kul att få prova värme borsten, mitt hår är otroligt frisigt så kanske kan få ordning på mitt hår med

Hannah 7 månader sen

Ååå värmeborsten till mitt trötta höst hår vore en perfekt present till mej själv.. slår in den och låter tomten ge den till mej:)

Maria 7 månader sen

Varmluftsborsten skulle passa mig perfekt, tunt och stripigt hår som skulle behöva lite volym.

Evelina Petterson 7 månader sen

vore kanon att få vinna en ny värmeborste då min nuvarande är en gammal och sliten borste och för att behålla mitt nyklippta hår fräscht och fint så är rätt verktyg det bästa! Tack för en bra blogg Johanna 😍

Emma Bäckström 7 månader sen

Värmeborsten verkar vara kanon för bångstyrigt rött hår 😅

Susanne Lind 7 månader sen

Jag vill vinna plattången 😊

Svar på kommentaren:
Anonym 7 månader sen

Till min 18-åring i julklapp 😊

Maja 7 månader sen

Hej!
Jag skulle jättegärna vilja vinna en värmeborste till min fina mamma som hon kan få av mig i julklapp!!!
Jag har varit sjuk en längre tid så det vore så kul att få ge tillbaka något till henne, då hon gör allt och lite till för mig!
Hoppas på vinst :-)

Carina 7 månader sen

Värmeborsten hade varit kanon 👍

Annette 7 månader sen

Min fön som precis har gett upp’et. Så fönen vore ju grymt att vinna! :-) (Borsten skulle funka oxå. ;-) )
Håller tummarna!

Caroline 7 månader sen

Vore otroligt roligtatt vinna värmeborsten, skulle då ge den till min 11åriga dotter i julklapp. ❤

Maritha Tillberg 7 månader sen

Min fön gav upp igår,
Tror inte jag av tomten nån får.
Vi gamlingar inga klappar till varandra ger,
Barnbarnen blir ju fler och fler
Så det blir till dem vi ger.
Hoppas nu denna fön jag vinna får,
Så blir jag fin i mitt hår!

Camilla Sundberg 7 månader sen

Jag skulle gärna vilja vinna hårfönen. Skulle vilja ge min bästa kompis i julklapp när ekonomin varit knapert med alla jobbiga sjukdomar och dödsfall i familjen för henne. Jag hoppas på den stora turen.

Jeanette 7 månader sen

Hej

Skulle väldigt gärna vilja ha värmeborsten om jag vann.

Linda 7 månader sen

Plattången vill jag vinna! Till min son som behöver en ny. Hoppas!🙌🏻

Monika 7 månader sen

Plattång en skulle jag gärna vilja ge till min dotter😍 då hon verkligen behöver en ny.

Johanna 7 månader sen

Värmeborsten vill jag gärna vinna ;)
Tack Johanna för en inspirerande och fin blogg :)

Jessica Andebratt 7 månader sen

Vore härligt med en värmeborste för att känna sig lite vardagsglammig i den mörka årstid!

Therese 7 månader sen

Min högsta önskan är att få ordning på mitt frizzkrullehår. Jag har provat ALLT!!! Men jag får aldrig till det. Nu är mitt hopp till denna värmeborste. Skulle bli sååååå glad om ja vann.

Varmaste kramen till dig och alla dina följare

Linnéa 7 månader sen

Skulle bli så glad ifall jag vann värmeborsten. Jag vill lägga plattången på hyllan och köra på en mer lyxig look, jag tror att värmeborsten kan hjälpa mig att få fram den rätta känslan.

Katarina Norling 7 månader sen

I detta hem saknas både värme borste & fön. Tänk införskaffat detta till lön. Men många klappar står i kön, så en vinst till min dotter vore en hårfön

Amanda Klingström 7 månader sen

Jag skulle verkligen vilja vinna värmeborsten! Har aldrig testat en värmeborste innan men den ser ut att vara enkel att använda och ger ett vackert resultat. Mitt hår skulle få sig ett rejält lyft med volym och glans. Jag skulle bli superglad om jag vann, då skulle mitt hår vara snyggt varje dag! Håller tummarna.

Ulla Törnkvist 7 månader sen

Jag skulle verkligen behöva en ny hårfön, eftersom min nuvarande fön har hängt upp sig på turboläget.

Ulrika Armano 7 månader sen

Hoppas inte min kommentar faller platt
Råkar ju av BaByliss vara besatt
Plattången med sin multifunktionalitet
Hade gjort under för vardag likväl festlighet.
Därför blir den min självklara favorit,
Håller tummarna för denna läckerbit!

Michelle 7 månader sen

Wooow säger jag bara😍 Jag såg din instahändelse med värmeborsten och vart helt såld. Jag skulle gärna vilja vinna den för att få till lika snyggt svall som dig. Förresten så vill jag bara säga att du strålar 😍

Sara Ekdahl 7 månader sen

Plattången hade varit kanon, då min börjar bli till åren.

Rebecca S 7 månader sen

Jag önskar av hela mitt frissiga hjärta och huvud att jag vinner värmeborsten. 💁🏻

Ronja 7 månader sen

Värmeborsten 😃

Ulrika Neuman 7 månader sen

Skulle gärna vilja vinna varmluftsborsten. Skulle vara perfekt på mitt hår som lätt blir frissigt😊✊🏼✊🏼

Jennifer Lange 7 månader sen

Värmeborsten verkar too good to be true… kanske lyckas jag kanske inte… jag har tex gett upp att kunna locka med plattång som alla säger är sååååå lätt så det vore kul att få fint hår… lätt…. kööpte hårinpackningen du rekomenderade så väntar spänt på att se vad den kan göra för mirakel kanske blir den och borsten a match made in heaven😜

Maria 7 månader sen

Värmeborsten!
Har tappat så mycket hår dom senaste åren. Blivit riktigt orolig, då jag i perioder tappat 400 strån vid hårtvätt! Tagit prover hos läkare, allt såg bra ut. Jag tror själv att det beror på många år av galen stress på arbetet. Nu har jag bytt jobb, mår bättre än på länge och det börjar växa ut lite nytt hår! Värmeborsten skulle hjälpa mig att få tillbaka lite av den volym jag en gång hade…

Michaela Brunbäck 7 månader sen

Jag önskar vinna en värmeborste . Hade varit guld värd till mitt platta hår .

Alexandra 7 månader sen

Åh värmeborsten skulle jag verkligen behöva till mitt långa blonda hår.😍vilket svall jag skulle kunna få då! Skulle vara super kul att vinna den värmeborsten som en för tidig julklapp till mig själv 💕

Malin F 7 månader sen

Halloj snygging! Jag vill ha plattången om jag vinner, den jag har sagt upp sig så är verkligen i behov av en ny då jag använde den andra ofta. Så hoppas hoppas på min tur 🙏🏻😘

Elisabeth olofsson 7 månader sen

Plattång skulle vara perfekt för mitt risiga hår! Hoppas jag vinner! Kramisar

Madeleine 7 månader sen

Skulle gärna vilja vinna borsten! Som nybliven mamma har jag håret i en toffs hela dagarna så det hade varit kul att få ett fint svall på håret till jul när man träffar släkt och vänner.

Alexandra 7 månader sen

Jag skulle jätte gärna vilja vinna värmeborsten. Eftersom jag har blont, långt och frissigt hår så skulle den verkligen göra underverk med mitt hår.

Monica Olofsson 7 månader sen

Mitt hår behöver verkligen en värmeborste för att få fina lockar !

Ulrika Mårtensson 7 månader sen

Önskar vinna värmeborsten för att äntligen få till lockarna på mitt tjocka hår som är rakt.

Madeleine 7 månader sen

Jag skulle bli så glad om jag vann värmeborsten. Får nästan aldrig till en bra frisyr med plattång på min frizziga lejonman. Spännande att få prova något som verkar fungera.

Wafaa Bingöl 7 månader sen

Jag håller tummarna för en plattång som jag vill ge present till min dotter så hon plattar hennes frissiga hår 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Åsa 7 månader sen

Jag skulle sååå gärna vilja vinna värmeborsten då jag har ny frisyr och tycker inte att jag får till en frisyr med plattången 🙏🙏🙏

Charlott 7 månader sen

Skulle så gärna vilja vinna värmeborsten till mitt frissiga hår!

Gunilla Söderholmen 7 månader sen

Jag håller tummen för att jag vinner plattången 🙋‍♀️

Natalie 7 månader sen

Vilka produkter!!! 💫 värmeborste eller plattång hade varit en fin julklapp till mig själv!!

Malin Lilja 7 månader sen

Vilka bra tips du ger oss :)
Skulle gärna vinna en julklapp till mig och tonårsdottern – skulle vara glad för vilken som av de fina produkterna, men föll hårt för värmeborsten ❤️

Kram

Yvette Karlson 7 månader sen

Halloj! Det hade vart toppen att vinna platt tången! Hoppas tomten kommer tidigt i år!🙏🎅🏻

Cina 7 månader sen

Åh, vad det ser bra, lätt och smidigt ut! Jag drömmer om värmeborsten, särskilt när du skriver att den är perfekt till frissigt hår. Jag plattar oftast mitt för att bli av med frisset, vore roligt att variera med lite lockar, och bra att det inte verkar kräva så mycket tid.

Kina 7 månader sen

Skulle så gärna vilja vinna värmeborsten 🙏🏻 Till mitt frissiga slitna hår skulle den göra underverk 🌟 hoppas hoppas ✊🏻

Tack för en fantastisk blogg ❤️

Birgitta B 7 månader sen

Hoppas tomten kommer med den fina värmeborsten från Babyliss! Mitt frissiga hår behöver alla hjälpmedel som finns att uppbringa! Hoppas Hoppas :)

Marianne Nilsson 7 månader sen

Värmeborsten önskar jag mig 😀👍🏻

Anonym 7 månader sen

Om jag har tur att vinna så vill jag gärna ha värmeborsten 🤗🤗

Irene Bergström 7 månader sen

Jag skulle så gärna vilja vinna hårfönen! Den jag har nu stänger av sig efter 1 minut varje gång 😂

Cecilia Evertsson 7 månader sen

Varmlutsborsten vill jag vinna då mitt hår till halm äntligen kommer att skina 🙏🏼

Sara Persson 7 månader sen

Denna produkt som du verkar ”hissa”
tror jag skulle göra succé på min ”frissa”
Bort med småhår, ingen volym och massa frizz
ge mig värsta svallet snälla Babyliss✊✊

Tänk om man fick värmeborsten i julklapp!!

Linda Lindberg 7 månader sen

Värmeborste till mitt kaoshår 😊

Camilla 7 månader sen

Åh,värmeborsten skulle jag vilja vinna.Mitt platta hår skulle behöva volym och den ser enkel ut att använda.Jag är ju ingen expert på att styla mitt hår 😊❤️ Ska följa Ellos på insta,dig följer jag sen länge både på insta och fb.Tack för allt du delar med dig❤️

Camilla Arvberger 7 månader sen

Jag vill vinna värmeborsten, nu när jag fått ut mitt hår till en bra längd

Angela 7 månader sen

Den som inte är med och spelar vinner inget.
Jag skulle verkligen vilja vinna värmeborsten 🤗
Tänk om mitt skandinaviska mjuka hår kunde få lite volum, julaftonsfin varje dag. Vilken dröm 🙏

Veronica Stenback 7 månader sen

Varmluftsborsten 😍
Snääälla tomten 🙏🏼😘😇

Tack Johanna för inspirerande blogg!

Therese 7 månader sen

Är i stort behov av en ny fön! Ska snart äntligen klippa mig efter att ha väntat mer än 1,5 år. Sonen (2,5 år säger att mamma ser ut som ett troll) och sen behöver jag alla hjälpmedel jag kan ha för att snabbt fixa frillan då lillebror snart tittar ut om allt går bra 🙂

Marie 7 månader sen

Jag skulle vilja vinna värmeborsten! Perfekt julklapp till mina tre döttrar.

Pernilla 7 månader sen

Skulle önska att vinna värmeborsten då jag skadat min arm vore det perfekt med lite hjälpmedel 👍

Åsa 7 månader sen

Min hårfön är gammal, liten och sliten. Vill gärna föna håret med Babyliss eliten. Hoppas på tur, vore så kul att vinna eller hur? 😊

Anna-lena 7 månader sen

Nämen nu vill jag vinna värmeborsten !!! Så jag får nån volym på de ”tunna fjuna” och bli lite glad i de höstliga mörker 😀😀🙌

Susanna Gustavsson 7 månader sen

Skulle gärna vinna en värmeborste att ge till mina döttrar i julklapp.Tack för en bra blogg.Har läst den i måånga år😊

Marie-Louise Nyberg 7 månader sen

Har provat med lock tänger, borstar/hårfön, hårnålar och plattänger, men inget håller kvar lockarna. Så värmeborsten vore inte helt fel att vinna.

Anneli 7 månader sen

Hej! Hoppas på tur! Skulle gärna vilja prova värmeborsten. Tack för bloggen som jag läser varje dag.

Johanna 7 månader sen

Har liksom du tjockt och MYCKET hår 😂 Frizzigt är bara förnamnet! Hade gärna provat en värmeborste för att se om det tar bort frizzigheten, och även kanske behovet av att använda plattången lika ofta 😍

Anna Stafsing 7 månader sen

Skulle färna vilja vinna värmeborsten den verkar grym! Tack för en bra blogg😊😍🙏🏻Mvh/Anna Stafsing

Elin 7 månader sen

En värmeborste skulle vara väldigt kul att få!
Vill passa på att tacka för en bra bok, strecklyssnade på den förr veckan och ser nu fram emot del 2 =)

Christina Eliasson 7 månader sen

Värmeborsten skulle bli en perfekt julklapp till min dotter 😍 och jag skulle kunna låna den ibland🤗

Lisa 7 månader sen

Jag skulle älska, älska, ÄLSKA att vinna värmeborsten till mitt trista, platta, typiskt nordiska hår! ❤ Vilket lyft det vore för mig i höstmörkret 😉😂

Lena 7 månader sen

Hej fina Johanna. Vill så gärna testa värmeborsten på mitt hår. Får ingen riktig bra volym på mitt långa hår. Och i min åler behövs verkligen lite extra bra grejor👍👍👍❤️
@lenabubbly67

Camilla 7 månader sen

Jag skulle gärna vilja vinna varmluftsborsten!👌😍Perfekt julklapp till min dotter som börjat frisörlinjen och kan få träna hemma på mig:-))) 😘😘Håller tummar och tår🙏

Linda Sund 7 månader sen

Värmeborsten vore underbart att vinna

Maria Platon 7 månader sen

Värmeborsten😍

Sandra Lindvall 7 månader sen

Jag är nyfiken på värmeborsten, den skulle jag vilja vinna! 😍 Jag har precis börjat som trainee på en salong och vill gärna känna mig fin i håret när jag jobbar.

Tina 7 månader sen

Åhhh värmeborsten hade jag gärna vunnit! Vi är 3 tjejer med långt hår här hemma så ett nytt styling redskap hade varit super!

Louise 7 månader sen

Jag skulle vilja få varmluftborsten 🙏

Annsofi Jörgensen 7 månader sen

Plattång 👍

Christina Moberg 7 månader sen

Är på jakt efter en ny värmeboste efter det att min som jag haft i över 20 år gett upp
🤥🤥. Denna verkar både enkel att använda och samtidigt chansen att få bli fin i håret.

Evelin 7 månader sen

Åh men vilken härlig värmeborste! Den vill jag verkligen ha till mitt tjocka frissiga hår!

Cina 7 månader sen

En tävling piggar kanske upp i höstmörkret… eller ännu bättre… en vinst 😀 Värmeborste eller plattång skulle behövas till mitt frizziga trökhår 😉

Denise 7 månader sen

Känns som om jakten på den perfekta värmeborsten aldrig tar slut och jag hittar verkligen ingen som skapar den där volymen. Hade varit SÅ kul att vinna en!

Maria Klintberg 7 månader sen

En alldeles ny hårfön till mitt hår
önskar jag att jag får
Min var gammal och har lagt av
så jag behöver en och har inte så höga krav
Hoppas jag har turen på min sida
så att inte håret behöver lida
(Gillar självklart Ellos på Insta)

Charlotte Husar 7 månader sen

Plattång🙋🏼‍♀️

Roxana Sundström 7 månader sen

Skulle bli så glad för varmluftsborsten! 3 döttrar vara 2 i tonåren, så den skulle användas filtigt!

Iréne 7 månader sen

Mina frissor har båda två
valt att vidare i livet gå… <3
Här står jag med mitt frissiga hår
och önskar att fru Fortuna nu på min sida står.
Har svårt att med håret trixa,
men med en värmeborste hoppas jag kunna vackert svall och lockar fixa! ;)
(Gillar Ellos instagram)

Magdalena 7 månader sen

Älskar tävlingar men vinner aldrig. Trött ensamstående mamma till två tjejer , precis nyskild efter den tuffaste tiden i mitt liv. MEN jag älskar att göra mig snygg speciellt mitt hår som är just nu långt & jag börjar se mig själv igen , vacker kvinna mitt i livet som förtjänar ett bra liv igen. Önskar så att vinna plattången , jag tror på mig själv så nog fasen är det min tur att vinna🙏❤️ Kram Magdalena

Sandra Jansson 7 månader sen

Underbar blogg!
Hade varit så kul att vinna hårfönen. Till min kära sambo dock! Han kan inte leva utan fön! ;)

Jenny 7 månader sen

Håller tummar och tår för vinst av värmeborsten som skulle göra underverk för mitt frissiga hår🙏😁😍

Anna stahlberg 7 månader sen

Jag skulle så gärna vilja vinna denna hårfönen. Då min halvt brann upp för några år sedan, så har jag liksom inte hunnit köpa mig en ny. Jag tycker att det är dags för mitt hår att äntligen få lite volym efter alla dessa år 😂
Jag skulle uppskatta en hårfön så jag kan börja föna med en rundborste och slippa platta det rakt varje dag. 💁🏽‍♀️

Anna 7 månader sen

Vill gärna vinna värmeborsten 😊

Anonym 7 månader sen

Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha värmeborsten då jag bra har en hand/arm som jag kan röra men med med begränsning skulle detta underlätta och så skulle min sambo tycka det är roligare att göra vid mitt hår håller tummen ✊🏻

Svar på kommentaren:
Anonym 7 månader sen

Glömde namn malin

Sanne 7 månader sen

Wow, vilken tävling klart man vill testa sin lycka! Om jag skulle vinna så skulle jag bli glad för värmeborsten. Att bli av med frissigt hår och få lite volym vore super.

Ian Molander 7 månader sen

En sån där värmeborste skulle göra mig så glad 😊 (och min flickvän). Håller alla tummar i hela världen!

Therese 7 månader sen

Håller tummarna för en hårtork. Den får både jag och mina tonårsgrabbar nytta av :)

Malin 7 månader sen

Jag vill vinna VÄRMEBORSTEN :D Efter tre barn så har mitt hår tappat det helt :-( Det är SÅÅÅ frissigt, gått av på vissa ställen och jag känner mig aldrig snygg i håret längre. Har faktiskt aldrig vunnit något (förutom vinstlotten med mina barn <3) men skulle vara otroligt kul att få vinna denna. Ha de :-) Mvh / Malin!

Natalie Forss 7 månader sen

Åh, värmeborsten, vilken dröm för mitt spikraka hår! Jag köpte en vanlig rundborste och drömde mig bort till världens svall MEN de var inte så lätt att få ihop borste och fön samtidigt. Värmeborste är nog räddningen för mig och mitt framtida hårsvall!

Helena Lamotte 7 månader sen

Vill gärna vinna värmeborsten 🤗så mitt hår får lite svallande lockar 🙎‍♀️

Madeleine 7 månader sen

Åh jag skulle bli överlycklig av att vinna en plattång! Jag är beroende av min men den börjar bli på åren. Har typiskt tunt, skandinaviskt hår och älskar plattången.

Helena 7 månader sen

Åh, skulle gärna vilja ha värmeborsten som en present till mig själv. 😀 Hoppas på vinst! Tack för en bra blogg 😍

Maria 7 månader sen

Vill gääärna vinna värmeborsten👌😘

Lindq 7 månader sen

Varmluftdborsten helt klart!! Precis vad jag behöver just nu.. den hade gett mig en otrolig lycka 😍

Jessica 7 månader sen

Bästa Johanna👌 Önskar att vinna hårfönen då den vi har luktar bränt hår varje gång vi använder den🔥 Denna skulle passa perfekt i vårt vita badrum👍 Jessica

Anna-Karin 7 månader sen

Vill gärna vinna plattången 🙋🏽‍♀️

Emma Klövenäs 7 månader sen

Om jag vann så skulle jag gärna vilja testa varmluftsborsten.
Pga tjockt, frissigt och okontrollerat hår, samt en 1-åring och ett till på väg så har man inte tiden att fixa håret alltid. Då hade denna varit perfekt att få ett snyggt hår på nolltid ! 😍

Sarah 7 månader sen

Jag hoppas vinna värmeborsten. Den verkar helt fantastiskt bra när man vill ha fint vardagssvall 😍

Caroline Eriksso än 7 månader sen

Jag skulle så gärna vilja vinna varmluftsborsten 🙏🏻🥂💐

Mariana 7 månader sen

En plattång med flera värmelägen för att skydda håret vore toppen. Har frissigt hår med bångstyriga självfall. Blir bara stort och risigt vid föning. Plattång är oumbärlig

Nina 7 månader sen

Skulle gärna vilja vinna plattången,mitt hår skulle behöva den.Håret är så otroligt tjockt och skulle vara så kul att kunna få platta det. Ellos följer jag så klart.

Mona 7 månader sen

Jag bil gärna vinna värmeborsten.

Sara 7 månader sen

Åh skulle jättegärna vinna plattången då min och dotterns går på sista refrängen nu…Ha en fin dag:)

Malena Kornbakk 7 månader sen

Vill gäääärna vinna plattången!😀

Camilla Sandmark 7 månader sen

Åh, värmeborsten skulle nog göra underverk med mitt hår. Den skulle jag gärna prova.

Carina Holmström 7 månader sen

Hej Johanna,
1000-tack för en bra blog.
Fyller år imorgon och min värmeborste har sett sina bästa dagar.
Hoppas att jag får bli en piffig mormor & farmor.

Elin 7 månader sen

Jag vill väldigt gärna vinna värmeborsten, ser ut som en bra redskap som skulle få ordning på mitt hår. Jag skulle så gärna vilja ha ett vackert hår med lyster!

Annika 7 månader sen

Åååå en sån värmeborste hade mitt hår gillat😊👍🏻 Då kanske jag hade lyckats få ordning på mina frissiga lockar. Håller tummar å tår😊

Josefin Hallblom 7 månader sen

Jag skulle vilja vinna värmeborsten till mig själv. För att muntra upp mig efter en riktigt slitig och stressig höst i läraryrket.

Camilla Sjöberg 7 månader sen

Varmluftsborste 😻då mitt hår är rakt och frissigt kan den göra mig fin och fnissig👍

Klara Nygren 7 månader sen

Blir jag en av de lyckliga vinnarna skulle jag vilja vinna en värmeborste🤩 En liten julklapp till mig själv! ☺️ Mitt hår är frissigt & förmodligen pga av användning av min plattång! 🤔🥴😉 Men detta verktyg verkar vara skonsammare för håret…& man får ett ljuvligt svall av dessa mjuka underbara lockar! 😍 Tack för en härlig blogg!! 🙌👍🏼😃❤️

Marie 7 månader sen

Jag använder min mors gamla värmespolar från 60-talet. Spolar som du sätter på varma pinnar och sedan sätter i håret. Härlig maskin det där och ett under att den fortfarande fungerar, men skulle gärna vilja ha något mer “modernt” :-)

Svar på kommentaren:
Marie 7 månader sen

Glömde skriva att jag gärna vill vinna värmeborsten :-)

Maria Skoglund 7 månader sen

Har inte varit hos Frisör på 20 år, ser ut som Ronja Rövardotter i håret. Tar mig inte råd då barnen går först. Klipper mig själv med kökssaxen och färgar de grå hemma. Åhhh vad jag vill vara fin. Rullborsten el platttången skulle vara en stor hjälp på vägen. 🙏🏼❤️

Lisa 7 månader sen

Åh en sådan värmeborste hade min mamma blivit så glad över! Hon fyller år den 19/11 och hade varit kul att överraska henne med den😍 Kram

Linda 7 månader sen

Jag har letat efter ett sätt att få lockar enkelt. Jag är inte bra på att göra lockar med plattång, men den där värmeborsten skulle nog t.o.m jag kunna hantera😄

Eva 7 månader sen

Men åh den där rullborsten man både formar och fixar med vore ju en DRÖM ! Mitt hår är bara ett platt trassel så vore ju fantastiskt att få den 😍

Svar på kommentaren:
Eva 7 månader sen

Glömde lägga till detta 😍

Therese Sahlström 7 månader sen

Hoppas att jag har turen på min sida, hoppas så att jag blir den som vinner värmeborsten!
Kram

Vicky Forsberg 7 månader sen

Jag skulle verkligen behöva en ny plattång då min är så dålig å bara förstör mitt hår 😢
Gillaf självklart Ellos på Instagram
Håller tummen hårt nu 🤩

Pernilla Nilsson 7 månader sen

Värmeborsten verkar vara helt lovely!!!
Mitt platta, frissiga hår skulle tacka mig massor om jag använde denna värmeboste!

Elin Wiking 7 månader sen

Hej, jag skulle jättegärna vilja vinna varmluftsborsten!!!!!! Gillar Ellos Instagramsida!!

Julia 7 månader sen

En värmeborste hade varit fint! Har inte mycket hår just nu efter min cancerbehandling. Men så fort håret växer ut skulle det vara superhärligt att kunna fixa håret med en sådan borste.

Rebecca 7 månader sen

Hej Johanna!
Jag är 25 år gammal och studerar på universitet. Jag spenderar många sena kvällar med att läsa sida ut och sida in & spenderar mina sista lediga timmar på att jobba extra för att få ihop pengar till varje månad.
Jag har hittills under mina 25 år varken haft tur i spel eller i kärlek & längtar efter den dagen jag vinner något till mig själv, att faktiskt få unna mig själv något för en gångs skull & få känna mig extra fin..
Min dröm hade varit att vinna varmluftsborsten & få det där fantastiska svallet & vakna upp som en prinsessa varje dag!
Jag skulle bli otroligt glad om jag vann priset & det skulle betyda väldigt mycket, att jag kan ha tur också & inte bara otur i livet!
Stora kramar till dig & håller alla tummar och tår att jag blir utvald av Just dig som den lyckliga vinnaren & får min dröm att gå i upplevelse!

Emma 7 månader sen

Tänk en värmeborste…hade gjort susen till mitt platta långa hår…lite volym till kommande julkalajs👌😍

Elin Nilsson 7 månader sen

Åh, har önskat mig värmeborsten såå länge! Hade varit en dröm att vinna den!
Kram <3

Emilia 7 månader sen

Åh värmeborsten skulle jag inte tacka nej till! Mitt tunna tradiga hår skulle kunna få ett rejält lyxigt lyft!

Karin 7 månader sen

Åhh värme borsten hade ju vart guld att få vinna :). Jag gör nästan aldrig något med mitt hår men den såg så enkel ut att använda så hade definitivt börjat att gilla o fixa och styla. Julklapp till mig själv ❤️

Isabelle 7 månader sen

Skulle vilja vinna varmluftsborsten! :D Hade blivit jätteglad. Gillar Ellos på Instagram.

Netten 7 månader sen

Babyliss, Värmeborste, av Ellos Javisst!

Eva-Marie 7 månader sen

Skulle vara drömmen att få vinna Varmluftsborsten. Den skulle sätta glamour i min stressade vardag med småbarn och stressigt jobb. Tänck att få en stund för sig själv och fixa Hollywood svallet med denna bortser. Håller tummarna.

Ullish 7 månader sen

Skulle väldigt gärna vilja vinna värmeborsten så kanske jag också blir av med det frissiga håret :)

Elisabeth 7 månader sen

Hej, Värmeborsten tror jag skulle få kontroll på alla mina gråa strån som verkligen lever sitt eget liv i min hårman. 🎁🤶🙏 En fortsatt härlig Onsdag till er alla 🤗

Camilla 7 månader sen

Hej!
Lever ett stressigt liv med arbete, studier och småbarn hemma.
Har inga frisyrfingrar och mitt halvlånga tjocka hår åker alltid upp i en hästsvans och sitter där varje dag.
När håret är utsläppt ser det ut som en enda rufsig tova.
Mina barn frågar alltid varför jag inte har mitt långa hår utsläppt… svaret är enkelt: jag kan inte styla det helt enkelt!
En värmeborste hade varit toppen att vinna så jag kan göra snabba fina frisyrer och göra mina barn glada som får se sin mamma i lite andra frisyrer.

Camilla stark 7 månader sen

Åhh hade velat testa värmeborsten om jag skulle vinna. Har långt tjockt hår och de jag testat innan bara trasslar in håret så har nästan gett upp. Men nu chansar jag o tävla här. Tack för en fin helg! Kramiz

Maria 7 månader sen

🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉
Yeay världens bästa tävling.
Har behövt en hårfön sen i våras.

Så trots att de andra produkterna lpter jättespännande så önskar jag mig en hårfön till mitt ostyrigt, självlockiga och mycket frissiga hår.
Nu håller jag tummarna för mig.
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Madelene Arvidsson 7 månader sen

Värmeborsten hoppas jag att ja har turen att vinna👏🎅

Åse Rydh 7 månader sen

En värmeborste hade varit en perfekt julklapp till mig själv 🍀

Anki 7 månader sen

Jag skulle jättegärna vilja vinna varmluftsborsten till mitt bångstyriga hår! Jag har långt, tjockt och mjukt hår som är svårlockat och tappar volym på nolltid.!

Pernilla 7 månader sen

En varmborste skulle vara perfekt till mitt frissiga långa hår.

Maria Lilja 7 månader sen

Jag har frissig hårkvalité precis som du och skulle väldigt gärna vilja vinna värmeborsten!:)

Anna 7 månader sen

Hej!
Skulle gärna vilja vinna värmeborsten :) har långt och ganska tjockt hår och hade gärna provat denna! Svårt att behålla lockarna med locktången… tack!

Mvh Anna

Josefin 7 månader sen

önskar att vinna en värmeborste då jag har alldeles för platt och tråkigt hår!

Rosita Winroth 7 månader sen

Hejsan Johanna!
En värmeborste skulle passa mig bra i mitt långa hår. Fick för några år sen en locktång i julklapp. Som jag inte använde direkt. Skulle använda den nya locktången en dag. Men den fungera inte. Så det hade varit passande och vinna en värmeborste. Ska på julfest i Nov. Skulle behöva en värmeborste så jag kan bli snygg i håret.
Kram Rosen 😍

Maria Rydén Faltin 7 månader sen

Skulle gärna vinna en plattång!💜
Det vore kul att fira jul i plattat hår, mitt hår är lockigt och jag brukar låta det vara så. En liten förändring är alltid uppiggande. 😊✊🏼

Har gillat ellos.🎈

Linn 7 månader sen

Jag skulle jättegärna vilja vinna värmeborsten! Har hört att den ska vara magisk och har alltid velat testa den, att man kan göra såna fina frisyrer med värmeborsten!! Älskar😻😻

Sussi L 7 månader sen

Jag skulle vilja vinna hårfönen, min har precis gått sönder, och kanske pröva turen att vinna en innan jag springer iväg och inhandlar en ny. Kanske för en gång skull att man har tur….

Anette 7 månader sen

Åh, jag skulle bli så glad över att få en ny plattång då min tyvärr small till när jag satte den i kontaktuttaget för en tid sedan😬 Så en ny plattång skulle verkligen sitta fint så jag slipper mitt frissiga burr🙏❤️
Jag har självklart likat Ellos på instagram😃

Michaela 7 månader sen

En värmeborste till mig själv i julklapp! Jag har tjockt långt hår som efter bara någon timme med lockar eller volym i blir platt & hängigt!

Stina 7 månader sen

Jag vill vinna plattången, skulle vara guld värt! Min gick sönder förra veckan och jag har inte haft möjligheten att köpa en ny ännu.

Emma 7 månader sen

Vackra du💗inspiration!
Min dotter skulle bli överlycklig av värmeborsten – och ja – jag skulle låna den!
Vi håller tummarna!💖🌟💖🌟💖

Cissi J 7 månader sen

Skulle gärna vinna en värmeborste. Har tråkigt rakt hår o svårt att få styr på håret. Skulle va kul att testa o känna sig lite fin.
Kram Cissi

Caroline 7 månader sen

Min plattång är en katastrof, så en ny sådan hade jag behövt till mitt burr

Jessica 7 månader sen

Skulle vara så perfekt att vinna plattången nu då min gått sönder!!

Maud Weckman 7 månader sen

Mina uppgifter kom inte med🤗

Maud Weckman 7 månader sen

Är med å tävlar såklart👌🏻 Å vill gärna vinna en varmluftsborste❤️
Ska på bröllop på nyår då mellansonen gifter sig så skulle passa fint å göra sig snygger då🌟

Karolina Fredriksson 7 månader sen

Fantastisk generöst av dig, alltid tänker du på dina läsare. Skulle uppskatta en ny plattång väldigt mycket.

Tack Johanna! Hälsningar Karolina

Camilla 7 månader sen

Har aldrig lyckats få till mitt självlockiga och frissiga hår i en fin och hållbar frisyr. Det sker endast de få gånger jag besöker frisören som fönar ut håret rakt och slätt och fantastiskt lätt. Tyvärr sker ju detta för sällan och jag hoppas och önskar att det någon gång skall komma en produkt som även jag kan bemästra och få vara fin oftare :-)
Gillar Ellos på IG :-)

Helena 7 månader sen

Åh vill jättegärna vinna värmeborsten.Har tjockt lockigt hår som gärna är lite frissigt.Så det skulle vara helt fantastiskt att få vinna. Håller tummarna nu.Ha en fortsatt ljuvlig dag.

Annicka stålhand 7 månader sen

Nyklippt så det är bara verktygen som saknas inför fixet till jul o nyår 💟

Marita 7 månader sen

Jag skulle jättegärna vinna en ny fin hårfön hoppas på tur 🤗😍

Eva Hellström 7 månader sen

Skulle vara perfekt med en ny värmeborste så jag slipper brandlarmet varje gång jag använder den gamla jag har!!! 👩‍🚒👍👌

Bitte 7 månader sen

Skulle gärna vinna varmluftsborsten, då skulle till och med jag lyckas styla till håretvsom annars alltid är uppsatt i tofs 😊

Therése 7 månader sen

De skulle kännas fantastisk att vinna varmluftsborsten!

Linda 7 månader sen

Åh jag hade blivit jätte glad för både borsten och plattången, kanske mest plattången eftersom min just havererat och jag vill inte behöva lägga dom pengarna på mig själv nu innan jul 🌹
Kram

Therese Hemborg 7 månader sen

Hoppas på o önskar Värmeborsten 🙏🏼 Tänk om jag äntligen kunde få till lockarna som frissan fixar till så lätt och som jag aaaaaldrig får till med plattången 😉

Jeanette 7 månader sen

Åh vill verkligen vinna en Varmluftsborste som skapar magi till mitt hår.
Får aldrig ordning på mitt hår och frisyr.

Theresa Magnusson 7 månader sen

Mitt hår är ALLTID frissigt och så svårt att styla så en värmeborste eller plattång hade jag verkligen blivit jätteglad över att vinna. Det hade varit så kul att få göra mig riktigt vacker nu till jul och alla fester! Jag har även gillat Ellos på Instagram! 🤶🏻😊👏🏻

Carola Norling 7 månader sen

Jag skulle verkligen behöva värmeborsten:-) Skulle bli super glad om jag vinner!! Har gillat Ellos på intagram oxså:-))

Fanny 7 månader sen

En ny hårfön med lite drag i är vad jag önskar mig!

Anna 7 månader sen

Mitt hår är tjockt, lockigt och frissigt. Blir bara ett stort nytt när det inte är stylat. Min önskan är att vinna en värmeborste eller plattång för att få till det där lilla extra med mitt omöjliga hår.

Linn Magnuson 7 månader sen

Lyckas aldrig få till ngt snyggt svall så hade verkligen velat testa värmebortsten!!! 😍

Christina Palmberg 7 månader sen

Jag skulle vilja vinna värmen osten till mitt gråa lockiga hår som har en helt egen vilja😉

Martina 7 månader sen

Skulle vara jättekul att vinna varmluftsborsten. Har väldigt långt hår som ofta ser bara tråkigt ut så en varmluftsborste vore toppen!

Marie Winblad von Walter 7 månader sen

Jag skulle GÄRNA vilja vinna värmeborsten. Efter att varit sjukskriven i 1,5 år är jag redo för att börja jobba lite smått. Då vill jag känna mig tipp topp😘. Gillat Ellos på Insta👍🏼

Carro W 7 månader sen

Som en teater utan kuliss
Som en skyskrapa utan hiss
Som Rivieran utan Nice
Som en maräng utan swiss
Som 80-talet utan Kiss
Som en tjejkväll utan fniss
… är mitt hår utan värmeborsten från Babyliss!

Birgitta 7 månader sen

Skulle gärna vinna värmeborsten. Det låter fantastisk att kunna få volym i mitt tunna hår. Försökte när jag läste om den att köpa den på Ellos då jag aldrig vinner något. Men den är slutsåld så jag försöker denna väg.

Sofie 7 månader sen

Skulle gärna vilja vinna värmeborsten för att ge min fina vän! Hon har blivit mamma för ett halvår sedan och är så besviken på sitt hår efter graviditeten (tappat en hel del, hon har dessutom inte tid att lägga mycket tid på att fixa sig med en liten) Hon är så värd att kunna styla sitt hår snyggt, och dessutom snabbt!

Katarina 7 månader sen

Har länge tänkt köpa en värmeborste men kommer aldrig till skott😉men gör gärna ett försök att vinna en, hade blivit superglad såklart🤸‍♀️om jag ”kammade” hem vinsten, hehe😉Har gillat Ellos på Instagram nu oxå👍

Susanne 7 månader sen

Åh skulle vilja vinna värmeborsten, skulle vara underbart att få lite volym i mitt tunna hår!

Anna-Karin 7 månader sen

Skulle gärna vilja testa värmeborsten på mitt tunna/platta hår. Håller tummarna !!

Weronica 7 månader sen

En varmluftsborste hade varit en lycka för mig att vinna :) och att jag äntligen kanske kan får lite volym och svall i mitt hår <3.

Pernilla 7 månader sen

Jag skulle verkligen vilja värmeborsten. Jag har enormt självlockigt hår som jag plattar. Har prövat värmeborstar förut och det har bara blivit risbuske. Men funkar den där så bra som det verkar så skulle det vara underbart att stajla håret:)

Rebecka Wintzell 7 månader sen

Önskar vinna värmeborsten, den verkar ju så enkel och bra?! Tänk lyxen att få en snabb och lyxig frisyr ;)

Eva Persson 7 månader sen

Hej, Johanna! Ett långt hår behöver en värmeborste, så den hoppas jag på att vinna. 😀 kram 💕

Josefine 7 månader sen

Varmluftsborsten hade jag blivit super duper glad över😍 Har länge velat haft en!

Madelené falk 7 månader sen

Hej
Jag skulle verkligen behöva den där värmeborsten. Hinner aldrig fixa mig själv med två små, så med den där kanske även jag kan få gå ut snygg 😉

Sandra 7 månader sen

Jag vill vinna hårfönen om turen föll på mig. Skulle verkligen behöva en då min gamla som var från nittiotalet fick slängas häromdagen. 😊
Håller tummarna och hoppas på tur 🍀✊🏽✊🏽

Kram Sandra

Malin 7 månader sen

Åh, skulle vilja vinna värmeborsten till min fantastiska mamma!
Hon ställer alltid upp för oss och är verkligen världens bästa så det hade varit så kul att få ge henne denna. 😍

Caroline Rydström 7 månader sen

SKulle så gärna vilja vinna värmeborsten fastna helt på den, småbarnsförälder som vill fixa till det långa håret snyggt och smidigt

Madeleine Danielsson 7 månader sen

Jag skulle göra mig glamorous om jag vann varmluftsborsten. Håller tummarna :)

Susanne 7 månader sen

Hej! Är föräldraledig med barn nummer två och har tröttnat rejält på slarvtrulsen vid det här laget ;-S
Skulle himla gärna vilja vinna värmeborsten för att kunna sätta lite guldkant på tillvaron. Håller tummarna! ;-)

Mia Dahlberg 7 månader sen

Skulle verkligen behöva en ny hårfön😜. Tack för en bra blogg och en superbra bok!!!

Pia 7 månader sen

Skulle önska mig plattången för att jag inte har någon🙏 Älskar din blogg fina Johanna❤️

Annika Jontálar 7 månader sen

Hejsan varmluftsborsten vill jag vinna! 😀

Annika Andersson 7 månader sen

Plattången skulle bli perfekt 👍❤🌟

Jenny 7 månader sen

Önskar vinna varmluftsborsten till mig själv. Behöver något att unna mig efter en tuff höst 😥

Madelene 7 månader sen

Varmluftsborsten 😍Håller tummarna 🙏

Susanne 7 månader sen

Hej Johanna!
Börjar med & tacka för din fina & underbara blogg som jag följt länge nu 🌟❣️
Så mycket bra tips & idéer som du delar med dig 👌🏻 Skulle gärna vilja vinna Värmeborsten 🙏🏻 Gillar & följer Ellos.

Kristin 7 månader sen

Hej
Jag vill gärna vinna en varmluftsborste till min dotter ( julklapp)🎅🌲
✊✊✊✊✊✊✊✊🤗
Ps. Läser din fina bok just nu 💖 du delar verkligen med Dig😍 Ds

Kristin Nyquist 7 månader sen

Hej
Jag vill gärna vinna en varmluftsborste till min dotter ( julklapp)🎅🌲
✊✊✊✊✊✊✊✊🤗
Ps. Läser din fina bok just nu 💖 du delar verkligen med Dig😍 Ds

Kristine 7 månader sen

Värmeborste
Den skulle göra susen till mitt spikraka hår 👍

Sanne bengtsson 7 månader sen

Vilken toppen tävling. Jag älskar volym och fönar alltid med rundborste för att få till svallet. Med fönborsten kommer det bli så mycket smidigare. Håller tummarna att det kanske är jag som blir en lycklig vinnare :)

Linda K 7 månader sen

Definitivt värmeborsten! Vilken glamour-kvinna jag skulle bli då! :=)

Jenny 7 månader sen

Hej Johanna!
Jag skulle väldigt gärna vilja vinna hårfönen då min gamla precis gått sönder och det är svårt att mima Carolas
”Fångad av en stormvind” i hårborsten vid spegeln och verka trovärdig utan ordentligt blås i håret😅
Gillar Ellos och hoppas på tur ✊🏻

Marita Brun 7 månader sen

Vätmeborsten 😍

Teresia Johansson 7 månader sen

En värmeborste till detta troll
Har massor med hår ser ut som en boll
Glam fest och känsla av lyx
Med dina fina hårtips och med lite fix.
Kanske till o med jag kan bli fab…🎁🎄💞👌🏽🤩🌟

Sara Devall 7 månader sen

Oj vilken tävling! Om jag hade vunnit så hade jag valt plattången.😍

Gillat Ellos på Instagram :)

Anna 7 månader sen

Åh!! Jag hoppas på lite tur nu! Värmeborstek skulle jag verkligen behöva.

Linda 7 månader sen

Hoppas på tur ✊

Maria Nilsson 7 månader sen

Åhh den värmeborsten vore en dröm🙏🏼 Sjukskriven för utmattning och ekonomin är inte rolig alls prioritering på barn och familj och själv unnar man sig minimalt😔 håller tummar o tår!

Kristina 7 månader sen

Värmeborsten verkar superbra!! Skulle verkligen bli jätteglad om jag vann den. Gillar, följer Ellos på Instagram. Önskar dig och alla andra en härlig dag. Hälsningar Kristina

Anna Lindberg 7 månader sen

Värmeborsten skulle jag välja om jag vann😊
Gillar Ellos på insta.

Liselotte 7 månader sen

Om jag vinner så skulle jag gärna vilja ha värmeborsten.Den skulle kunna göra mirakel med mitt annars platta och livlösa hår 😀👌🏻.

Ellinor 7 månader sen

Vilken pangtävling!!
Jag skulle helt klart vilja vinna värmeborsten. I mitt hektiska liv har jag svårt att hitta tiden för mig själv och frisörbesök och hårfix ligger därför lång ner på priolistan. Den här borsten verkar så enkel att använda att till och med jag skulle kunna få till ett svall 😊

Linda gustavsson 7 månader sen

Åh jag hade blivit överlycklig för värmeborsten! Lite glam i treårstrotsen vore en riktig lyx! 🤩

Anna-Lena Josefsson 7 månader sen

🌼värmeborsten skulle vara guld för mitt också ”frizziga” halmtak😄🌼

Moa Sjögren 7 månader sen

Om jag hade vunnit hade jag önskat mig värmeborsten ✨

Pernilla 7 månader sen

Jag skulle verkligen vilja vinna värmeborsten. Jag har långt, tjockt hår och den skulle passa perfekt☺️

Susanna Wilander 7 månader sen

Jag är med och tävlar. Vinner jag värmeborsten kanske jag kan få styr på mitt hopplösa hår 😉😁

Anna Samuelsson 7 månader sen

Ååå värmeborsten hade jag önskat att få vinna 🤗 verkar kunna utföra mirakel! Gillat ellos på Instagram 👍 tack för inspiration i vardagen, idag och alla dagar 😃

Minna 7 månader sen

Tror varmluftsborsten hade gjort under för mitt hår! Håller mina tummar

Johanna Henriksson 7 månader sen

Jag skulle vilja vinna värmeborsten! Den verkar vara helt fantastisk! Så skönt att få en snygg frisyr så enkelt! Nu hoppas jag på vinst! Tack för en superbra blogg och inspirerande instagramkonto! Hälsningar Johanna

Malin 7 månader sen

WOW….värmeborsten hade varit perfekt, snabbt å enkelt, quick fix på morgonen ;)
Håller tummar å tår för vinst.

Erica 7 månader sen

Vore kul att prova värmeborsten i mitt frizziga hår. Perfekt när man inte hinner föna och platta efter ett träningspass på morgonen!

JosefineH 7 månader sen

Äntligen! Jag skulle verkligen vilja vinna värmeborsten som jag tror kommer ge mig precis den volymen jag behöver för att pigga upp i mörkret!

Evelina 7 månader sen

Skulle väldigt gärna vinna hårfönen då våran hemma är så tung att man får kramp i armen…:)
Varma hälsningar
Evelina

Lina Khalaf 7 månader sen

Värmeborsten

Linda Salo 7 månader sen

Jag skulle vilja vinna värmeborsten.
Min mamma förtjänar den i julklapp då hon hjälper oss så mycket med både barnen och hemmet.

Carina 7 månader sen

Värmeborsten skulle jag vilja vinna. Verkar som det perfekta hjälpmedlet för mig med tunt o platt hår!

Sofie 7 månader sen

Skulle gärna vilja vinna värmeborsten! Får lätt frissigt hår, så det skulle vara super kul att få vinna! 😍

Emilia Pockar 7 månader sen

Jag har tjockt, frissigt hår med mycket självfall och lockar. För att slippa frisset blir det ofta en tofs på huvudet. Men jag skulle verkligen älska värmeborsten. Det är precis vad mitt hår behöver. Är lärarstudent också så det är sällan man unnar sig nåt extra till håret när man går på CSN. Så detta vore så lyxigt!

Karolina Marie 7 månader sen

Ååh en värmeborste hade varit så kul. Jag har försökt göra lockar med fint svall men lyckas inte. Så detta vore drömmen.
Tack för att du är en inspirerande kvinna med båda fötterna på jorden. 💕

Mette-lise 7 månader sen

Skulle jätte gärna vilja vinna värmeborsten🤗

Malin Afolfsson 7 månader sen

Hej🙂 att få vinna värmeborsten vore sååå roligt!🙋‍♀️ Tack för en inspirerande blogg med en härlig blandningen av LIVET!

Ann-Helen Rautila 7 månader sen

Jag vill gärna vinna värmeborsten.❤️✊🏻

Ulrika 7 månader sen

Hej Johanna!
Mitt torra, frissiga och tjocka hår skulle verkligen behöva värmeborsten så den lägger jag högst på min önskelista🙏✊💛

Anneli Kåhre 7 månader sen

Jag skulle gärna vilja vinna värmeborsten. Lyckas aldrig få upp någon volym på mitt platta hår med fön

Elisabeth Hansen 7 månader sen

Ännu en frissig tjej här, skulle gärna vilja vinna varmluftsborsten🍀

Malin Wihlborg 7 månader sen

⭐️VÄRMEBORSTEN⭐️
Jag har det där håret som är stort, frissigt, tjockt. Lockar har jag men tänk att få skapa dem ’där’ lockarna som ser magiska ut 🙏🏻🤗

Sofie 7 månader sen

Jag skulle så gärna vilja vinna värmborsten så att jag kan slippa mitt lockiga och frissiga hår, det tar på självförtroendet. Vill känna mig fin ☺️

Marie 7 månader sen

Värmeborsten hade varit perfekt till mitt platta långa hår, vill ha lite lockar istället. Perfekt present till mig själv, fyller år till helgen.
😄👩

Madde 7 månader sen

Värmeborsten skulle passa mitt frissiga och svårstylade hår!

Sara 7 månader sen

Jag skulle vilja vinna värmeborsten. Mitt hår är spikrakt, varje gång jag fönar det med en vanlig fön så ser det ut som jag plattat det. Jag sover ofta med flätor eller lockar håret men även när jag lockar håret så är det rakt längst upp. Denna borste hade vart en dröm, få prova på att få sådör salong fönat snyggt hår. Jag skulle känna mig så fin. Så många gånger jag fått locka till håret för att inte se ut som en katt som stått i regnet.

Mathilda 7 månader sen

Med tre små barn finns det inte mycket tid över för mig själv :) , värmeborsten ser väldigt enkel ut att använda så kanske jag till och med hinner få till en snygg frisyr på morgonen. Är gärna med och tävlar! Med vänlig hälsning, Mathilda

Janni 7 månader sen

Jag blev otroligt sugen på varmluftsborsten så la snabbt en beställning på den! 🙈😍 Men skulle gärna vinna plattången, då jag även vill platta mitt hår ibland. ✊💕

Lena M 7 månader sen

En perfekt julklapp till min fina dotter att bli ännu finare med hjälp av VÄRMEBORSTE, den vill jag vinna.
Härligt med tävling!!

Rita 7 månader sen

Hej!

Jag vill väldigt gärna vinna värmeborsten. Då jag jobbar på en skola som socialpedagog med många härliga elever som frågar mig ofta hur man kan få volym på tunt frissiga hår😍

Marinette Skånberg 7 månader sen

HEJ Johanna.
Jag har krulligt hår och skulle vilja få möjligheten att kunna förändra min frisyr på ett lätt sätt. Jag vet att man skall vara nöjd och glad över sina lockar…MEN man blir less efter 47 år med samma frisyr. Skulle bli så otroligt glad över att vinna värmeborsten, då den ser både effektiv och skonsam ut för håret.
Du är så inspirerande så fortsätt att sprida din glädje, styrka och positivitet.

Lotta 7 månader sen

Åhh jag skulle verkligen behöva värmeborsten till mitt frizziga lockiga hår. Håller alla tummar för vinst.

Johanna Lindén 7 månader sen

Åh jag skulle gärna vilja vinna värmeborsten 😍

Maud Henrysson 7 månader sen

Jag skulle så gärna vilja vinna plattången.
Inte för att platta men för att försöka få lite mer lockar och volym.
Håller tummarna.

Anna W 7 månader sen

Wow! en varmluftsborste verkar ju genialt! Hade blivit överlycklig om jag vann en sådan 🙋‍♀️🙌🏻

Ann-Sofie 7 månader sen

Åhhh, jag håller tummarna för att vinna varmluftsborsten. Har aldrig provat men tror att det här hade varit perfekt för mitt hår. Kul att kunna få den perfekt julfrisyren nu när det närmar sig.

Elli 7 månader sen

Hej! Jag skulle vilja vinna värmeborsten! 💕

Tina Jägerholt 7 månader sen

Hej, tycker att din blogg är så trevlig och har följt den sedan start. Lyssnade på din bok härom veckan och tyckte mycket om den. Skulle vara fantastiskt roligt att vinna plattången och ge min dotter i julklapp:) Hon har långt vackert hår som hon plattar eller lockar nästan varje dag så verktygen behöver bytas ut ganska ofta då jag vill att hon har bra grejer till håret för så lite slitage som möjligt.

Tack, hälsningar Tina

Carina Angelryd 7 månader sen

Jag skulle gärna vilja vinna värmeborsten🙏🏼
En julklapp till mig själv🎁❤️

Anna Bäckström 7 månader sen

Jag har spikrakt hår, svårt att forma det, svårt att hålla det lockigt om jag väl har fått det lockigt.
Denna värmeborste är förhoppningsvis min räddning.

Agneta🌹 7 månader sen

Hej😊varmluftsborsten skulle jag bli så glad över att vinna❤️Håret blir tunnare med åren🙃ett lyft blir det med varmluftborsten.
Kram från 59 åring.

Olivia 7 månader sen

Jag skulle vilja vinna Stylingsborsten. En fin födelsedagspresent till mig själv!

Jessica Andersson 7 månader sen

Hej
Skulle vilja vinna värmeborsten nu när ja är nyklippt osv och frissigt hår till tusen

Frida 7 månader sen

Jag vill vinna värmeborsten! Har precis som du frissigt hår och skulle gärna önska att på ett snabbt och smidigt sätt få en fin frisyr.

Julia Larsson 7 månader sen

Jag skulle gärna vilja vinna värmeborsten 😍

Hanna Olsson 7 månader sen

Åh värmeborsten vore helt underbar för mitt trötta mammalediga ”amningshår” 😅💖

Lena Stenman 7 månader sen

Hej Johanna skulle så gärna vilja vinna hårfönen
Fönar håret dagligen skulle behöva ha en bättre min börjar bli riktigt sliten/Lena

Ann Bengtson 7 månader sen

Åhh en värmeborste vore perfekt för mitt platta och tunma frissiga hår!!❤.
Håller tummarna 😘

Erika GBG 7 månader sen

Skulle också önska mig värmeborsten! Hade säkert skapat underverk på även mitt frissiga hår som jag alltid har problem med… /Erika

Jonna 7 månader sen

Min hårfön slutade fungera igår och jag är sjukskriven för tillfället då min dotter dog för 6 veckor sen. Så jag har inte råd att köpa en ny och hade därför blivit väldigt glad om jag vann en värmeborste!
Gillat Ellos på instagram!

carolina 7 månader sen

jag skulle helst vilja ha värmeborsten . är så dålig på att styla mitt hår och med den såg det bara hur enkelt ut som helst att få till ett snyggt svall😍

Carina 7 månader sen

Godmorgon😍
En värmeborste vore en lycka att få testa i mitt volymlösa hår. Håller på att spara ut fr kort. Så hitta på lite nya frisyrer vore ju grymt.
Ha en bra dag!
Kram Carina💕

Annette 7 månader sen

En värmeborste till mitt spikraka, tunna hår vore en underbar julklapp kombo födelsedagspresent till mig själv, så slipper jag fundera mig tokig på om jag ska våga mig på att permanenta håret <3

Jessica Bäckström 7 månader sen

Igår gjorde jag min största hårförändring jag gick till frissan och klippte av mig ca 15 cm och fick axellångt hår. Asså shit vad jag nöjd jag blev, älskar min nya frisyr. Frisören tipsade om att köpa en värmeborste och stylade även mitt hår med de. Är just nu föräldraledig och kan inte prioritera mig själv och investera i en. Så jag skulle bli så löjligt glad om jag fick vinna en värmeborste. Gillar såklart ellos sedan tidigare. Puss och kram 😘😘

Cecilia 7 månader sen

Är sååå nyfiken på värmeborsten! Har typiskt skandinaviskt hår, hade varit spännande att se vilket resultat lite svall skulle kunna göra för håret. Är tyvärr extremt talanglös på att göra hår, så den där värmeborsten verkar ju onekligen var något för mig 🙈😂

Håller tummarna. Tack för en härlig blogg!! 🌸💗

Ganimete Sadiku 7 månader sen

Vill gärna ha varmluftsborsten, det vore drömmen att vinna denna. Har också frissigt hår och använder hellre en varmluftsborste än plattång. Håller tummarna 👌

Marie B 7 månader sen

Är så trött på mitt hår…torrt, frizzigt, livlöst, tråkigt. Har alltid uppsatt bara för att jag inte orkar göra iorning det. Mitt hår behöver lite kärlek helt enkelt och en värmeborste skulle göra magi är jag övertygad om! Hoppas, hoppas!!

Annelie A Valkvist 7 månader sen

Skulle bli fullkomligt överlycklig om jag vann hårfönen till mej själv!! Använder en rackare som verkligen sett sina bästa dar. Dags att nominera mej själv för en gångs skull! Håller tummarna såååå hårt:)

Victoria Hast 7 månader sen

Wow ser superenkelt ut och blev galet snyggt, sånt älskar jag. Jag hoppas på att få vinna en värmeborste så jag kan få lika vackert hårsvall som du. Gillat Ellos på Insta. Du är så grym och har en helt underbar energi.

Christina Lindqvist 7 månader sen

Jag skulle jättegärna vilja vinna värmeborsten till mitt livlösa hår. Jag hade lockigt hår framtill jag slutade amma, sen blev det spikrakt haha. Vinner aldrig något i tävlingar men hoppas på tur denna gången :-)

Sofia 7 månader sen

Jag skulle jättegärna vilja ha värmeborsten. Som den student jag är skulle detta vara jätteroligt och skönt för mig, har inte så mycket pengar över varje månad till att köpa sådana lyxiga hårverktyg. Älskar att fixa till mig och göra mig fin så det hade varit jätteroligt om jag vann. /Sofia

Emelie Larsson 7 månader sen

Å värmeborsten verkar helt magisk. Jag håller tummarna för att jag vinner en sådan. Vore en dröm till mitt platta tråkiga hår. ❤️❤️❤️
Jag har gillat Ellos på Instagram

Anonym 7 månader sen

Jag skulle jättegärna vilja vinna värmeborsten till mitt livlösa hår. Hade lockigt hår framtill jag slutade amma, sen blev det spikrakt haha. Vinner aldrig något i tävlingar men hoppas på tur denna gången :-)

Terese Lec-Alsén 7 månader sen

Skulle härna vilja vinna värmeborsten vara fin till jobbet, festen och julfesten.Älskar ellos grejer och följer de på intagram. Hoppas på tur /Terese

Fatima 7 månader sen

Jag skulle bli jätteglad om jag vann en plattång😊 Min plattång som jag har fungerar inte,som heltidsstuderande på högskola och 3 små barn har jag inte ekonomi att unna mig en plattång just nu, trots att jag såå behöver den. Håller tummarna för att just jag är en av vinnarna😊

Carla zazi 7 månader sen

Vill gärna vinna värmeborsten!!

Annika 7 månader sen

Jag vill jättegärna vinna varmluftsborsten!! Har tjockt, frissigt hår som behöver tämjas efter varje tvätt. Hoppas hoppas hoppas!!

Linda Persson 7 månader sen

Värmeborsten😍👌🏻⭐️Wow vilket hårsvall du fick!

Pernilla 7 månader sen

wow! Jag skulle vilja vinna värmeborstenen skulle verkligen underlätta min vardag som småbarnsförälder.

Martina ekstrand 7 månader sen

Åhh jag skulle gärna vinna varmluftsborsten! Jag ska gifta mig nästa sommar och har redan nu börjat öva på att fixa mig själv då jag inte ska anlit någon att göra mitt hår. Sååå, jaaa tack!!
Mvh en rirkig amatör

Sara 7 månader sen

Skulle väldigt gärna vilja vinna värmeborsten då jag är väldigt dålig på att styla mitt hår. Med den kanske till och med jag skulle få till ett fint hårsvall.

Annika Wester 7 månader sen

En tuff höst arbetsmässigt och privat har inte håret kommit i första hand! Behöver bra redskap för att slippa nödlösningen tofs i nacken!!👩‍🔧

hanna Karlsson 7 månader sen

vill väldigt gärna vinna värmeborsten, hade blivit så mycket enklare och roligare att göra i ordning mitt hår på morgonen innan jobbet… hinner inte det annars :-).
gillar redan Ellos på insta.
//Hanna

Anna 7 månader sen

Skulle jag vinna hade jag velat prova på borsten. Mitt hår är rena rama fågelboet 😜 stort, lockigt och frizzigt.

Sabina 7 månader sen

Hade blivit sååå glad om jag vunnit varmluftsborsten 😍. Tunt platt o omöjligt hår. Vinner aldrig något men hoppas varje gång jag deltar i ngn tävling o så även denna gång 😁. Julklapp till mig själv 🎁

Anna lund 7 månader sen

Wow vill så gärna vinna värmeborsten!

Paulina 7 månader sen

Skulle vilja vinna plattången, är verkligen sags för en ny 🤗

Rebecka 7 månader sen

Gillat Ellos på insta och om jag skulle vinna spelar det ingen roll vilken av dessa tre jag vinner då jag saknar alla i dagsläget.

Malin Nyberg 7 månader sen

Jag hade blivit superglad om jag vann hårfönen för jag fönar mitt hår varje dag och har länge önskat mig en Babyliss
👍💖😍

Annelie Bertilsson 7 månader sen

Jag skulle bli så glad om jag vann plattången då jag har en hemma som är minst 10 år gammal. Har långt hår och skulle vara kul om man kunde få till lite snygga lockar istället för min vardagliga tofs.

Tack för din inspirerande blogg :-)

Cecilia Rasmussen 7 månader sen

Värmeborsten skulle min blivande 10-åriga dotter älska ,hon vill bli frisör när hon blir stor 👍🏻🙂Även jag skulle behöva den 🤣.Gillar ellos på insta👍🏻

Ann-Sofie 7 månader sen

Värmeborsten verkar grym, vilken perfekt julklapp till mig själv😊. Brukar inte tävla men nu kunde jag inte låta bli🤗. Gillar Ellos på insta.

Marie 7 månader sen

Jag hade blivit superglad om jag vann VARMLUFTSBORSTEN :-)
(missade få med mailadressen i förra kommentaren, så därför två kommentarer ifrån mig :-( )

Marie 7 månader sen

Jag hade blivit superglad av att vinna VARMLUFTSBORSTEN :-)

Maria 7 månader sen

Önskar vinna hårblåsen åt mina tonårstjejer. Då har de varsin o slipper stå o vänta på varandra på morgonen innan de ska iväg till jobb/skola, som det ofta är idag😉

Ulrika 7 månader sen

Skulle verkligen behöva en värmeborste till mitt platta tråkiga hår och skulle bli överlycklig om jag vann! Har så klart gillat Ellos på Insta! Ulrika

Anna 7 månader sen

Å önskar vinna värmeborsten. Min 5-åriga dotter tycker att jag var så fin i lockar sist men jag får inte till det själv, denna kanske hjälper . Håller tummarna !

Caroline 7 månader sen

Sedan snart två år tillbaka har jag börjat träna, äta bättre och har blivit piggare och trivs mer med mig själv! Jag fick mycket inspiration från din blogg när jag startade med det här faktiskt! Mår så mycket bättre när endorfinerna kickar igång och suget efter skräpmaten minskar. Har äntligen lärt mig hur min kropp fungerar. Det enda som är som förr egentligen är det trista platta håret som jag gärna skulle vilja piffa upp. Tänker att varmluftsborsten skulle passa bra för att skapa volym och få ett riktigt hårsvall. Skulle mycket gärna vilja vinna den.

Annica Tufvander 7 månader sen

Jag har långt hår som jag älskar. Men jag jobbar på ett sjukhus, vilket innebär ALLTID uppsatt, faktiskt nästan alltid även när jag inte jobbar…har bara liksom blivit så, hinner inte alltid fixa😅🙈 Jag tycker att den roterande värmeborsten verkar fantastiskt, smidig o enkel. Så den tävlar jag om. Tänker även som en härlig present o en liten “det är jag värd” gåva till mig själv nu när jag även har födelsedag den 17/11🤗
Varm kram Annica Tufvander ❤
Ps gillat Ellos på insta✔

Hanna 7 månader sen

Skulle bli överlycklig om jag vann värmebosten. Du har en fantastiskt blogg som ger inspiration 😀

Lehna 7 månader sen

Wow värmeborsten 😍 aldrig sett något liknande 😃 den vill jag vinna ☀

Karin Andreasson 7 månader sen

Värmeborsten verkar ju superduper, smidig och lätthanterlig. Den önskar jag vinna 💛Skulle göra susen för mitt fistunna hår att, snabbt och lätt fixat, få lite hääärligt hårsvall och mer volym 👌

Marie Karlström 7 månader sen

En värmeborste vore toppen att ha. Gillar ellos på inst agram nu. Ha det så bra.

Annelie Alsterhem 7 månader sen

Önskar vinna en varmluftsborste!😍 Jobbar i skövde med att planera vår stad, men tiden är knapp på morgonen som småbarnsmor och hinner inte fixa håret! Så en borste hade underlättat vardagen☺️
Fyller dessutom år den 18 nov så de skulle bli en perfekt present till mig själv🙌🏻

Stina Andersson 7 månader sen

Jag skulle vilja vinna varmluftsborsten, har en ny frisyr där topparna ska böjas inåt och det vore så mycket lättare med denna borste. Hoppas på tur😀😀

Cissi 7 månader sen

Hej! Som mamma till två sporttokiga killar med mycket aktiviteter har jag sällan tid för att fixa till mig på ett snabbt och lätt sätt. Det blir oftast bara en tofs eller knut. Men med värmeborsten verkar man kunna fixa sig ett fint svall på ett kick. Så jag önskar att vinna värmeborsten. Ha en fin onsdag❣️

Karin Ljungdahl 7 månader sen

Åhhh värmeborsten skulle jag gärna välja om jag vann 😍 Skulle vara kul att få lite volym till mitt platta men frissiga hår.
Tack Johanna för dina bra inlägg på Instagram 🙏🏻

Anna-Karin Steen 7 månader sen

Skulle bli så glad för Varmluftsborsten. Får aldrig till håret som för det mesta ligger platt och tråkigt. Hoppas ✊🏻 Är man inte med så vinner man aldrig. ☺️💕

Nathalie 7 månader sen

Värmeborsten 👩

Ida 7 månader sen

Värmeluftsborsten 😍 få bort mitt frissiga hår och mer volym. En fantastisk julklapp till mig💕

Emma 7 månader sen

Mitt hår är långt tjockt och stort
Behöver hjälp med det fort
Det är varken riktigt lockigt eller rakt
Oftast bara rufsigt men anar nog vagt
Det en borste för sällan möter 🙈
Kanske det lite slarvigt sköter 🙄
Jag vill värmeborsten vinna
Så jag fin till jul kan hinna
Hoppas turen är min
Vinna på bloggen din
Från mig och mitt stora hår
Tack god jul och gott nytt år!

Pia 7 månader sen

Att bli chic på ett kick, med värmeborsten från Babyliss. Önskar jag mig själv att få bli. Mellan jobb aktiviteter o hushåll vill man ju vara fin med.! Kram kram

Ann-Louise 7 månader sen

Plattången skulle vara en perfekt julklapp till mig o mina döttrar, den vi har är på väg att ge upp..😂 Jag har dessutom fått lockigt hår efter min cellgiftsbehandling och vill gärna ha det plattat ibland.

Angelika walberg 7 månader sen

Varmluftborsten skulle ju vara kanon till mitt platta hår så kanske jag får lite volym😉

Helen Strandgren 7 månader sen

Åh jag vill vinna varmluftsborsten! Blir en julklapp till 12 åriga dottern om jag vinner. Dottern har en plattång men får aldrig ordning på lockarna med den. Varmluftsborsten verkar mycket enklare!

Jenny 7 månader sen

Jag har platt och tunt hår och är superdålig på att fixa håret, men värmeborsten verkar enkel och bra så den skulle jag gärna testa. 😍

Annsophie Bergqvist 7 månader sen

Efter att jag klippte av mig mitt långa hår 😔har jag äntligen fått lite längd att arbeta med. Om jag vinner skulle jag välja värmeborsten så jag kan få lite volym i mitt tunna hår.

A 7 månader sen

Hårfönen vore grymt att få vinna:) Har tjockt och tungt hår så att få någon volym är nästa omöjligt.
Meen kanske denna skulle kunna hjälpa så jag kan vara nästa lika snygg som dig till jul:)

/A

Therese 7 månader sen

Frissigt hår och värdelös på hårfix – Varmluftsborsten skapar magi – det låter som grejen för mig… !!

Louise 7 månader sen

Du är alltid så snygg i håret👍🏼
Åh, vad jag önskar mig värmeborsten🙌🏻
Har så lite tid över för mitt hår, då jag har en tvååring som springer runt som en virvelvind på morgonen. Kan jag komma till jobbet snygg igen🎁💝

Marie Magnusson 7 månader sen

Värmeborsten vore toppen att vinna .

Sofia 7 månader sen

Jag hade gärna velat vinna värmeborsten 😍 jag har långt hår och denna hade varit perfekt för mig som är värdelös på vad jag ska göra med håret, denna hade livat upp det 🙂 hoppas på tur 🙏

Carina Åkesson 7 månader sen

Min mor berätta för mig att hon hade haft sin fön i 20 år och önska sig en ny i julklapp.Hade varit så roligt att överraska henne med en ny fön😍😍

Frida ledin 7 månader sen

Varmluftborsten!!!! Får aldrig till nått bra svall med fönen😂

Bettina Ericsson 7 månader sen

En värmeborste🙏🏻. Måste ske en förändring med mitt hår då jag alltid bär tofs.

Yessica Ståhlbalck 7 månader sen

Plattången – för att dottern & jag ska kunna styla oss ihop för lite mer glow i en vardag som just nu inte direkt är som jag hoppades (sjukskriven sen juni fram till mars). Håller tummar!

Terese Klaesson 7 månader sen

Värmeborsten skulle jag vilja vinna 😀. Behöver volym i mitt helt spik raka hår. Hoppas på tur 👍

Annika 7 månader sen

Jag skulle vilja vinna en värmeborste. Har ett glansigt och glatt hår och förhoppningsvis med hjälp av denna skapa lite volym och liv i håret 😊 Denna skulle jag ge i 30 årspresent till mig själv

Lena Bäcklund 7 månader sen

Jag skulle gärna vinna värmeborsten. Som en trött tvåbarnsmamma så skulle håret verkligen behöva lite volym på enkel sätt.

Lotta 7 månader sen

Värmeborsten vore toppen,för knoppen😊
Jag är värdelös på hårvård o behöver enkla bra grejer som funkar👍🏿🤗

Tina Björn 7 månader sen

Fönen vore min dröm till mitt bångstyriga långa hår 💞

Anna 7 månader sen

Mitt hår och jag! Ena sekunden så nöjd sen kommer en liten vindpust och då fallerar det ofta. Skulle älska att få känna mig fin i håret en hel dag. Värmeborsten skulle göra succés!

Jonna 7 månader sen

Värmeborsten ser ut som precis det ja äg letat efter utan att veta om det själv. Efter en tids utmattning har jag bara hälften av mitt tidigare normaltjocka hår kvar och jag känner mig lite vilsen i vad jag ska göra när det känns som det är då lite hår kvar på huvudet. Tror att värmeborsten skulle kunna ge mig stunsen tillbaka och det skulle var underbart i både själ och självförtroende. Börjar genast knipa tummar och tår för tur.

Sara Chorell 7 månader sen

Åhhh jag skulle behöva den där varmluftsborste till mitt frissiga och tjocka hår. Hoppas hoppas hoppas!!! ❤️❤️❤️

Berith 7 månader sen

Jag önskar vinna värmeborsten i julklapp till min dotter som precis börjar fixat håret och använder grejer som trasslar.

Nathalie Ahlqvist 7 månader sen

Värmeborsten skulle jag gärna vinna 😊. Testar allt för att få lite volym i mitt extremplatta hår!

Therese 7 månader sen

Min dotter önskar sig just en sån värmeborste, så vore ju super att vinna den 👍👍🤗

Linda Gidlöf 7 månader sen

Wihoooo😍
Tre barnsmor och skulle så sjukt mycket vilja vinna värmeborsten🤗🙌🏻🙏🏻😘

Linda 7 månader sen

Värmeborsten, hade varit perfekt för min 11-åriga dotter som älskar allt göra sig fin men så svårt att lära sig när man är liten. Den ser ju verkligen jättelätt ut och då perfekt att börja lära sig med :)

Sara Classon 7 månader sen

Varmluftsborsten verkar ju spännande o lätt att använda. Särskilt för mig som inte riktigt tycker att jag ”får till det” med vanlig locktång. Dessutom fyller jag 40 år den 19/11 så detta skulle kunna bli en fin present till mig själv😉❤️

Jessica Snygg 7 månader sen

Värmeborsten skulle jag gärna vilja vinna åt min dotters hårsvall hon har börjat gymnasiet nu i höst och det är mycket experimenterande med håret :-)

Petra Hållberg 7 månader sen

Med en värmeborste blir allt på topp för min lilla knopp! 🙌🏼🙌🏼💁🏼‍♀️

Edita 7 månader sen

Jag skulle vilja gärna vinna varmluftborste. Har tunn frizzigt hår ☺️

Helena Björk 7 månader sen

Åh en sådan värmeborste har jag letat efter, den verkar ju grym! Längtar att få piffa till mig lite extra på morgonen, få ordning på mitt platta hår och äntligen få lite volym! Vardagslyx! (som man tyvärr inte unnar sig själv just nu när pengarna får gå till julklappar till barnen)

Gine-Marie Davidson 7 månader sen

Värmeborsten vore kul att vinna✊

Anna A Reinholdsson 7 månader sen

Johanna. Efter två omgångar på sjukhus och lite lite lite glamour så drömmer jag om att få piffa till mig. Göra mig fin i håret och sminka mig. Jag är inte så duktig att styla mitt hår med med dessa verktyg såg allt lätt som en plätt ut. Jag håller alls tummar så jag kan få känns mig piffig och fin igen. 🎀👗👩 tack för en fin livstilsblogg

Anne 7 månader sen

Skulle vilja vinna plattången . Jag har frissigt hår och megatjockt så det hade varit underbart med en ny plattång som kan göra mitt hår lite glansigt :)

Nelly 7 månader sen

Jag skulle vilja vinna värmeborsten så man får ett fantastiskt svall!

Maria 7 månader sen

Helt klart Värmeborsten!
Skulle verkligen behövas till mitt platta tunna hår!😊

Linda 7 månader sen

Åh! Jag skulle vilja vinna varmluftsborsten! Jag har långt och tjockt hår och kanske skulle till och med jag lyckas få nån fason på mitt hår med den.

Ida hammerman 7 månader sen

åh jag vill så hemskt gärna vinna en värmeborste 😍

Therese Frang 7 månader sen

November är ibland grått och kallt, så vad gör det när Mamma fixar håret ballt?!
Att få göra sig fin och må bra, det
gör alla glada!
Så denna värmeborste tänker jag skulle vara rolig att ha i min låda, så får världen mitt småstads svall beskåda.

Nilla 7 månader sen

Är alltid jättenoga med mitt hår och använder värmeskydd. Trots detta lyckades jag bränna av en stor slinga in min lugg som är på utväxt. Blev verkligen ledsen eftersom mitt hår inte växer särskilt snabbt. Hoppas vinna värmeborsten som kanske är lite mer skonsam mot mina många men tunna skandinaviska hårstrån :)

Anneli 7 månader sen

Behöver en ny fön, min gamla “bröt ihop” senast jag använde den. Glad att jag inte blev av med håret…

Susanna Vihonen 7 månader sen

Skulle vilja vinna plattången så jag kan variera mitt tunna frizziga hår med lockar eller rakt 👩🏼👩

Malin Nittborn 7 månader sen

Jag skulle vilja vinna värmeborsten. Skulle vara perfekt när jag ska vara tärna på min bästa kompis bröllop.

Annika Andersson 7 månader sen

Åh skulle vilja vinna värmeborsten till mitt frissiga hår tänk så skönt när den snurrar själv

Maria 7 månader sen

Värmeborsten 😍😍

Ramya 7 månader sen

Vilken härlig tävling! Jag skulle gärna vilja vinna värmeborsten, har tjockt asiatiskt hår som blir riktigt fint med bra verktyg. Skulle vara väldigt roligt att få detta som en tidig julklapp åt mig själv, då man ofta tar sig tid för alla andra och missar sig själv. Tack för en fin blogg och roliga tävlingar.

Kajsa 7 månader sen

Wow, jag skulle vilja ge värmeborsten till min lillasyster. Hon har ett underbart lockigt, långt och naturligt blont hår. Men ostyrigt, så denna mackapär skulle vara drömmen för henne och hennes hårsvall. Det hade varit otroligt roligt att få överraska med en så fin och exklusiv julklapp.

Elsa 7 månader sen

En värmeborste skulle kännas bra att pigga upp mig med nu då jag varit tvungen att skaffa peruk för min alopeci.
Nästa peruk blir av äkta hår, och då kunde jag själv frisera till den som jag vill, med fina lockar!

Lena 7 månader sen

Skulle vilja vinna varmluftsborsten! Varför? Behöver ngt dom piggar upp mig i en för mig skit tid🙄 Kram

Camilla Bjurström 7 månader sen

Jag önskar verkligen vinna plattången 😃🌟

Sandra Lewin 7 månader sen

Jag har svårt att välja. Med mitt axellånga uppklippta hår undra om värmeborsten eller plattången är bäst?!
En julklapp till mig själv som aldrig unnar mig något. Ligger i skilsmässa och lägger varenda sekund på att leta nytt boende till mig och grabbarna.

Anna Sjödin 7 månader sen

Jag önskar vinna varmluftsborsten, den skulle vara suverän för att få ordning på mitt hår =)

Maria Bryngelsson 7 månader sen

Jag skulle vilka vinna värmeborsten! Fick mitt 2a barn för 7 veckor sedan och sedan dess har jag inte haft tid att styla håret en enda gång så detta enkla snabba verktyg kanske är min räddning 😊

Anneli 7 månader sen

Blir glad för vad jag än vinner av de tre, behöver allt 😁

Sara Cederborg 7 månader sen

Jag önskar vinna varmborsten. Jag har frissigt hår som du som jag försöker spara ut.. just nu är det uppklippt och längden några cm nedanför axlarna vilket gör att det bara lägger sig precis vid halsen och platt utåt ner på axlarna. Med hjälp av värmeborststen hoppas jag få volym så håret känns mer fylligt och levande.

Josefine 7 månader sen

Åh äntligen ett verktyg som skulle passa att få volym i vilket hår som helst. Jag skulle vilja vinna värmeborsten, är nyutbildad frisör och älskar att trixa med håret. Skulle bli så glad om jag vann denna. 😍

Sara Sjöberg 7 månader sen

Jag håller en tumme för att vinna en hårfön till mig själv ✊💕

Jenny 7 månader sen

Hoppas hoppas på en värmeborste 👍😍

Eva Marie 7 månader sen

Hejsan!
Va roligt, då skulle jag vilja vinna plattången och ge till min underbara
dotter i julklapp.
Då håller jag tummarna.

Carina Jannesson 7 månader sen

Hoppas på Varmluftsborsten, den verkar helt magisk! 👌🏼✨ Borde kunna reda ordning i mitt hår. 💁🏻‍♀️ Kram 💕 Carina

Ida 7 månader sen

Jag skulle vilja vinna värmeborsten, hoppas den kan rädda mitt slitna och torra vinterhår :)

Jennie Jakobsson 7 månader sen

Jag skulle bli så glad om jag vann värmefönen,jag tycker jag är värd nån form av Lycka just nu. Gjorde en MR för min onda rygg och då hittades 3 tumörer i min Psoasmuskel samt lymfomer spridda imagen och gynekologiskt. Dom letar med ljus å lykta för hur dom ska gå vidare och att leva med denna ovisshet är fruktansvärt. Då kanske en värmetång från Babyliss och Ellos kan muntra upp och jag kan fixa håret när jag går hemma om dagarna ❤

Annika Berglund 7 månader sen

Värmeborsten skulle jag vilja vinna till min dotter. /Annika

Malin 7 månader sen

Om jag fick äran att vinna så skulle jag vilja vinna värmeborsten. Och jag skulle vilja ge den till min yngsta dotter som är tio år och som mer än något annat älskar att fixa med håret, både på sig och andra, och som inte är rädd för att testa nya frisyrer och våga gå sin egen väg. Det skulle jag vilja uppmuntra.

Veronica 7 månader sen

Önskade jag vann värmeborsten, som skulle vara räddningen för mitt otroligt tråkiga hår. ❤️

Emelie 7 månader sen

Jag skulle vilja vinna värmluftborsten 😍 jag har psoriasis i min hårbotten och kan knappt använda några hårprodukter och tänker att värmeborsten kan vara perfekt till mitt hår. Skulle bli en fin julklapp till mig själv

anna-karin andersson 7 månader sen

håller tummarna för att jag vinner hårfönen!!!!

Pernilla 7 månader sen

Helt klart en värmeborste o jag skulle ge den till min syrra. Hon har precis genomgått en magoperation o är en riktig kämpe mot sin viktnedgång. Även om det e tufft för henne klagar hon ALDRIG, bara på sitt frissiga hår. Så skulle jag kunna hjälpa henne på nåt sätt så vore det ju med en sån här produkt👍

Elisabeth Eriksson 7 månader sen

Jag vill vinna värmeborsten. Jag har alltid mitt långa hår i tofs för att jag är hopplös på att fixa håret. Men vill ju gärna då det är snyggt! Med värmeborsten tror jag att jag kan lyckas. Hemma och är sjukskriven så massor av tid att öva. Gillar såklart ellos!

Mari-Louise Larsson 7 månader sen

Jag skulle önska vinna fönen😍 den jag har börjar ge upp efter såå måånga år..🙃

Mia Eklund 7 månader sen

Värmebosten skulle hjälpa mig mycket i min hektiska vardag! Skulle vara så kul att ha en riktig frisyr i stället för att ha tofs jämt pga typiskt skandinaviskt hår med många men väldigt tunna hårstrån😍
Bye bye bad hairday👋🏻🤪

Linda Witt 7 månader sen

Vill väldigt gärna vinna värmeborsten. Skulle behöva mer volym och mer ”Hollywood-känsla” i mitt hår 🤩

Cecilia 7 månader sen

Efter cellgiftsbehandling har jag ÄNTLIGEN fått håret tillbaka. Kort, tunt, lockigt och jag gläder mig så otroligt mycket över att snart kunna klippa frisyr. En värmeborste önskar jag mig!

Frida 7 månader sen

Hej!
Åh, drömmen hade varit värmeborste😊 får inte till mitt yviga långa hår med plattång och ser sen hur du gör med borsten.. det hade varit super 🌟🌟

Liselott Lessig Rosen 7 månader sen

Jag skulle så otroligt gärna vilja vinna värmeborsten. Det vore en perfekt julklapp till mig själv, har en liten bebis hemma som kräker ner mig varje dag så vore kul med något som man kan pyssla med och känna sig fin och fräsch :)

Catharina Gustafsson 7 månader sen

Jag skulle jättegärna vilja vinna hårfönen🙏
Kram och ha en fin dag!
/ Catharina

Åsa Holmgren 7 månader sen

En värmeborste skulle passa perfekt som en julklapp till mig själv🎁

Malin 7 månader sen

Jag skulle bli jätteglad om jag vann värmeborsten! Håller tummarna 👍🏻

Martina 7 månader sen

Jag skulle gärna vinna hårfönen, så jag äger en egen så jag slipper låna grannens😅

Annica 7 månader sen

Skulle gärna vilja vinna värmeborsen 😍
Har ett hår som är frissigt, toklockigt o stort som ett höghus 🤪
Hoppas på vinst ✊🏼

Julia 7 månader sen

Jag hade så gärna velat va en fin värmeborste som jag kan använda när mitt hår vuxit ut efter min cancerbehandling.

Alessandra Vucetic 7 månader sen

Mitt hår ser ut som ett ”frizzit burr!!! Skulle verkligen behöva värmeborsten!!!!
Tack för en fantastisk blogg !

Alexandra berenguer 7 månader sen

Värmeborsten helt klart 😍
Min frisör tipsa mig om en sådan för längesen men ännu inte velat prioritera att köpa den. Håller tummarna! Kram.

Sari Salonen 7 månader sen

Åhh plattången skulle vara perfekt nu när mitt hår är på utväxning efter år med kort hår och den lever sitt egna liv just nu:

Anna 7 månader sen

Jag skulle bli jätteglad över en ny plattång!
Gillar Ellos och håller tummarna 🤗😘

Josefina Bjerkevall 7 månader sen

Jag skulle bli så glad om jag vann en plattång då mitt hår är super frissigt 😍🤗

Elin Svensson 7 månader sen

Mitt hår är alltid så frissigt och jag har tyvärr tappat en del pga stress en längre period. En värmeborste skulle jag vilja ge mig själv i julklapp. ❤💁‍♀️

Emelie Lundberg 7 månader sen

Värmeborsten hade gjort succé med mitt hår!🙌🏼 Så nu hoppas jag ha turen på min sida, för denna vill jag allt vinna!😍✊🏼

Jessica Petersson 7 månader sen

Värmeborsten hade fått göra lite volym och svall i mitt råka hår.

Elin 7 månader sen

Jag skulle bli så glad om jag vann värmeborsten. Den verkar ju vara amazing 😁

Annica Jonasson 7 månader sen

Fukt..regn och blåst.
Håret platt och loost.
Vill vinna denna grej…så jag blir en lockigare tjej.
Hoppas på att vinna
varmluftsborsten.

Anna Jutström 7 månader sen

Hoppas på att vinna plattången 😍

Malin Anderson 7 månader sen

Önskar vinna värmeborste till mitt nyklippta långa frissiga hår, ser fantastiskt lätt ut att få det resultat du får och då blir man glad😊

Anonym 7 månader sen

Eftersom vi är tre tjejer som gillar att fixa med håret så skulle jag vilja vinna värmeborsten i förhoppning om att få ha den i fred. Just nu går halva morgonen åt att leta efter och samla ihop alla mina saker som tycks blivit deras😆❤️

Susanne Berglund 7 månader sen

Vill väldigt gärna vinna varmluftsborsten! :-)

Helena Palm Basic 7 månader sen

Varmlufts borsten skulle jag vilja vinna till mitt frissiga hår😍

Anna Butström 7 månader sen

Hoppas på att vinna plattången 😍

Lo_Lo 7 månader sen

Åh tänk om en värmeborste skulle kunna fixa lite lockar å svall med mitt hår! Mitt hår är rakt som hästtagel utan tillstymmelse till ens en litenliten vågig lock. Jag har provat hårrullar av alla olika slag men det bara funkar inte. Tänk å kunna få lite hollywoodsvall, wow!

Åsa Malmgren 7 månader sen

Åh en ny hårfön i julklapp vore nått😍🙏

Nina Å 7 månader sen

Åh, jag skulle sååå vilja vinna varmluftsborsten! Den skulle göra under på mitt tunna hår 🙏❤️🤩

Kristina 7 månader sen

Jag skulle bli så glad om jag vann värmeborsten.

Sara Åkerman Jonsson 7 månader sen

Önskar att vinna värmeborsten då jag flertalet gånger permanentat mitt hår utan resultat. Här platt och tråkigt hår och denna borste skulle ge mitt hår ett bra lyft. Snabbt och smidigt för en småbarnsförälder 🙂

Anonym 7 månader sen

Jag skulle vilja vinna värmeborsten till mitt frissiga hår , verkar vara perfekt och lätt att hålla i för ett fantastiskt resultat😃

Marianne Johansson 7 månader sen

Varmeborsten vore en hit till julfesten, eller varför inte plattång för att få lite mer glans. Men hårtorken gör ju jobbet med en massa volym. Jag tävlar gärna och om jag vinner önskar jag mig gärna..
1 Varmeborsten
2 plattång
3 hårtork
Vilken bok, gett mig så mycket inspiration..

Linda Gustafsson 7 månader sen

Jag önskar att jag kunde få vinna varmluftborsten. Den verkar toppen!
Håller tummar o tår på tur 🍀🍀🍀

Kathrin Jönsson 7 månader sen

Hoppas på tur 🍀 att vinna värmeborsten från babyliss och få lika fina hårsvall som du 😍

Josefin Eld Björck 7 månader sen

Jag skulle vilja vinna varmluftborsten. Är inte alls bra på att göra lockar och volym i mitt hår så denna borsten verkar vara perfekt för mig som inte har något tålamod.

Ulrika Bergenholt 7 månader sen

Jag skulle gärna vilja vinna plattången åt min dotter som blev av med sin😊

Annelie Grönlind 7 månader sen

Värmeborsten skulle jag vilja vinna och få fina lockar i håret till jul . Det skulle vara riktigt kul 😘😜

Moa 7 månader sen

Mitt hår är tunt och nästintill om inte omöjligt att frisera. Jag har testat allt från volympermanent till diverse mousser, sprayer och liknande. Frisören jag går till påpekar alltid att jag har fint hår. Men jag vill inte ha fint hår. Jag vill ha volym! Så därför vill jag vinna en värmeborste.

Malin Eriksson 7 månader sen

Å, värmeborsten önskar jag mej! Skulle va så kul att enkelt kunna få lite svall i mitt SPIKraka, glansiga hår 👍🏻😀.
Gillat och följer Ellos 👌🏻

Emelie 7 månader sen

Hoppas vinna rundborsten😍

Malin 7 månader sen

Å, värmeborsten önskar jag mej! Skulle va så kul att enkelt kunna få lite svall i mitt SPIKraka, glansiga hår 👍🏻😀.
Gillat och följer Ellos 👌🏻

Angelica Leth 7 månader sen

Till vårat självlockiga och frissiga hår som både jag och min 16-åring brottas med varje höst och vinter, en värmeborste hade varit en trevlig vinst 🙏🏻

Desirée Nilsson 7 månader sen

Mitt hår vill gärna villa en varmluftaborste. Kanske man kan få vara lite fin i håret något dag 😁 den verkar kanon!

Marina Amneklev 7 månader sen

Lite svall med en värmeborste vore roligt att pigga upp sig med 🥰

Lena 7 månader sen

Letat i flera år efter en produkt som värmeborsten och blev överlycklig när jag såg att den verkligen finns!!! Har lite längre hår som jag skulle vilja klippa ngn decimeter för att få en mer glamourös frisyr som passar en tjej i min ålder (52) hoppas på tur!!!

Sandra Wiklund 7 månader sen

Jag skulle gärna vinna en värmeborste till min dotter som blir tonåring på fredag :)

Linda Sjöndin 7 månader sen

Jag skulle verkligen vilja vinna varmluftsborsten♥️Tragglar med mitt frissiga hår och vill så gärna känna mig fin😘

Jessika Hellsten 7 månader sen

Jag önskar att jag vinner varmluftsborsten 😊👌

Cecilia Lööf 7 månader sen

Värmeborste:) Fyller år idag och det hade varit en perfekt present till mig själv:)

Jenney 7 månader sen

Jag hade hemskt gärna vunnit varmluftsborsten åt min mormor. Hon använder jämt sin gamla, vita varmluftsborste som bara trasslar ihop hennes korta hår då den ej roterar. Hon hade blivit själalycklig av det!

Många kramar!

Amanda Pitkänen 7 månader sen

Jag skulle så gärna vinna den roterande borsten. Har så frissigt hår och vore drömmen att hitta ett verktyg som fungerar för håret 💕

Julia 7 månader sen

Jag skulle gärna vilja vinna hårfönen 😍 har en gammal som minst sagt behöver bytas ut så skulle vara jätteroligt att få vinna en 😀

Paula Celia 7 månader sen

Babyliss är det bästa för din friss, jag ber en bön för att det ska bli en varmluftsfön 😊🤗

Ann-louise 7 månader sen

Åhhhh varmluftsborsten önskar jag mig själv🤗 Har mått så dåligt under hösten på grund av en separation efter 18 år som inte var mitt beslut💔 Jag skulle verkligen behöva lite svall just nu. Även om inte utseende betyder något så blir känslan lite bättre av att känna sig lite fin när man knappt orkar andas. Håller alla tummar nu. Vill även säga att din bok hjälpt mig i detta svåra jag går igenom just nu😢 Kram du fina som med dina inlägg ger lite hopp i mitt mörker.

Camilla 7 månader sen

Ååå vad jag skulle vilja vinna värmeborsten ✊ 😍

Petra Ivarsson 7 månader sen

Skulle bli jätteglad för plattången. Gillar redan Ellos sida på Insta 😊

Åsa Hinshalwood 7 månader sen

Åhhh vilken supertävling 😍
Om jag skulle ha turen/äran att få hinna så skulle jag önska mig varmluftsborsten.
Jag permanentade mitt låånga hår för 17 månader sen och ungefär hälften av håret är fortfarande jättelockigt 🙄 Hjälp mig, såå jobbigt och fult! Nu sätter jag upp håret varje dag…
Håller tummarna för mig själv denna gång ✊🏻✊🏻
Ha det gott! Kram från Åsa

Frida Dubois 7 månader sen

Åh med mitt platta hår skulle en värmeborste vara super magi😍 Hoppas på vinst 🙏🏻

Sofie 7 månader sen

Plattången önskar jag att vinna 💇😍….en perfekt julklapp till min dotter, hon använder alltid min 😉 🎁så det hade varit kul om hon hade fått ha en egen👍✊💕

Jessica P 7 månader sen

Min varmluftsborste har gått sönder och det vore ju perfekt om jag kunde vinna en sådan.

Rebecca Möller 7 månader sen

Åh, då jag tränar massor skulle Värmeborsten komma väl till pass 😍 skonsam mot både hår och själ

Annika 7 månader sen

Skulle så gärna vilja vinna värmeborsten då jag har sparat ut till längre hår och det är så kul att fixa iordning håret så det blir fint. Allt blir roligare när man har bra grejor. Håller tummar och hår.

Jennie Lönnblom 7 månader sen

Hej!
Jag skulle vilja vinna varmluftsborsten.
Skulle vara perfekt för mitt frissiga och platta hår!
Man skulle titta på mitt svall i stället för de gråa! 🤪

Linda Jacobsson 7 månader sen

Tack för bra tävling å med fina produkter!
Jag skulle gärna vilja vinna varmluftsborsten 😊😊👌

Felicia 7 månader sen

Jag är 24, en son på ett år och har sällan tid att fixa till barret på morgnarna. Kanske värmeluftsborsten är svaret på mina problem. Hoppas! Kram

Susanne Eriksson 7 månader sen

Jag skulle gärna vinna varmluftsbirsten till min dotter i julklapp. Äntligen kanske hon kan få lite svall i sitt spikraka asiatiska hår😃

Maria 7 månader sen

En sak som e bra med tävlingar! Det exkluderar trollen 😊 👏🏻👏🏻

Jag är inget troll 🤪 men ser ut som ett i håret!! Letar med ljus och lykta efter en bra plattång som både kan platta och trolla fram fina lockar. 🤩

Skulle vara jättekul att få vinna!🧚‍♀️💇‍♀️

Maria

Hannah 7 månader sen

Värmeborste 😃

Carina csok 7 månader sen

Hej Johanna, Med mitt platta svårfixade hår skulle jag uppskatta denna fantastiska värmeborste. Hade underlättat min vardag väldigt mycket💕 Hälsningar Carina

Marlénr Hansson 7 månader sen

Jag skulle gärna vilja vinna värmeborsten. Är kul med nya verktyg att använda på sina kunder 😊 den verkar ju så himla smidig!

Marija ilisic 7 månader sen

Skulle vilja vinna varmlufts borsten till mitt stålull till hår 😞

Jenny Håkanson 7 månader sen

Värmeborsten skulle göra min dotter så glad i jul.

Angelica Karlsson 7 månader sen

Värmeborsten skulle jag gärna vilja ha, både jag o min dotter skulle älska den!

Jeanette Hälleström 7 månader sen

Värmeborsten vore en lyx att äga.

Stina Jonsson 7 månader sen

Gärna värmeborsten tack 😃

Malin 7 månader sen

Varmluftsborsten skulle passa mig perfekt.

Helen 7 månader sen

Varmluftsborsten 👌den skulle jag ge min fina dotter i julklapp 😙😊

Linda P 7 månader sen

En fön vore perfekt då min gamla dragit sin sista suck 😊🤞

Pernilla Larsson 7 månader sen

Plattången skulle vara perfekt att vinna till mitt lockiga och lite frissiga hår, oj vad fin i håret man kommer känna sig när tomten kommer 😀🎅
Mvh Pernilla

Maria Forsberg 7 månader sen

Värmeborsten ser ju suverän ut. Det skulle vara nåt som piggar upp lite i vardagen då jag just nu är sjukskriven. Tack för en underbar blogg…

Linda 7 månader sen

Gärna värmeborsten tack!

Kram Linda
Shopaholicmum.blogg.se

Linda Andersson 7 månader sen

Jag fixar sällan mitt hår, så de vore kul å få vinna värmeborsten och se ifall man kan skapa ett “hollywoodsvall”.

Camilla 7 månader sen

Värmeborsten hade varit toppen att få vinna, ska börja jobba igen på förskolan , gud vad saknat “mina” barn och kollegor nu innan jul efter min knäledsopereration och rehabträning, sjukt taggad på att börja jobba igen, så hade varit kul att “piffa” till mig 🤪🤩🤪 med den värmeborsten 🤗 ps din bok var/är toppen under min sjukskrivnings tid, tack 🤗🤩 har jag läst & gett vidare till min dotter.

Kristina Hellström Olsson 7 månader sen

Både fönen och plattången har jag så värmeborsten skulle passa in i familjen. Hoppas på en fin och bra julklapp till mig själv.

Lina N 7 månader sen

Jag skulle vilja vinna varmluftsborsten. Jag och mina döttrar har långa hår och den vore toppen för oss. Kanske kan vi undvika den kö som uppstår kring plattången på mornarna 😊.

Petronella Lindén 7 månader sen

Mitt platta, tunna, nordiska hår behöver lite volym så jag vill vinna värmeborsten😊

Rebecca Stenlund 7 månader sen

Varmluftsborsten. Min dotter har långt tjockt och superplatt hår. Den skulle vara en julklapp till henne🎁

Camilla Johansson 7 månader sen

Skulle vilja vinna värmeborsten 😊

Ulrika Karlsson 7 månader sen

Älskar tävlingar🥰
Jag skulle vilja vinna varmluftsborsten för att kanske har en möjlighet att lära mig att göra något annat än att platta håret. Fast det är svårt att lära gamla hundar att sitta…
Håller nu tummarna för en tidig julklapp till mig själv🙏🏻
Kram och tack för en fantastisk blogg💕 Ulrika

Maria Bergenstråle Behöver 7 månader sen

Värmeborsten!! Har också frissigt hår och tycker det är rätt svårt att få till fina lockar och volym. Den här värmeborsten verkar ju riktigt bra.

Charlotta 7 månader sen

Åå en plattång skulle va trevligt 😃, det skulle ju kunna bli en lite försenad födelsedagspresent till mig själv 😉 Kram 🌺

Åsa eriksson 7 månader sen

Skulle gärna vinna platttången och isåfall ge den till min dotter som fyller år i dec. Håller tummar och hår🤗🤗

Rosemarie Krantz 7 månader sen

Värmeborsten hade varit perfekt att vinna! Har ett väldigt rakt och platt hår och skulle älska att få lite mer volym. 🤩

Elin 7 månader sen

Värmeborsten skulle förhoppningsvis göra underverk för mitt annars raka hår som saknar allt vad volym heter. Vinsten hade lyxat till föräldraledigheten så här i juletider.
Ta hand om dig!

Anna Liljeby 7 månader sen

Jag och mina två tjejer skulle älska denna värmeborste, håller tummar och tår (och Hår ;)

Linda 7 månader sen

Skulle gärna vinna värmeborsten. Håller tummarna.

Matilda 7 månader sen

Åååh värmeborsten hade varit en dröm!! Min gick sönder för ett bra tag sedan och den är så saknad. Ditt hår ser magiskt ut!:)

Sanna Törnqvist 7 månader sen

En värmeborste! Efter år av risigt hår har jag äntligen förstått vikten av att ta hand om håret! Tänk att få ett så vackert svall med hjälp av detta verktyg.

Maria B 7 månader sen

Jasaaa jag behöver GLANS & en plattång som fungerar, min funkar när den vill & då naturligtvis inte när jag vill 😮😮🤨Ska ut på Julfester & de skulle inte va dumt & kunna fixa håret då 😘😘Följer & delar
1.a året jag kan känna mig fin & bekväm i en fin spets klänning i stl: hör nu XS mot XXL , japp lyckats äntligen gå ner nästan 30 kg & med tur i din generösa tävling, blir ju lockar & nån krok m plattången pricken över i:et 👌👌👗👗

Anneli Magnusson 7 månader sen

Varmluftsborsten hade varit drömmen att vinna😍

Helena Lindvall 7 månader sen

Jag önskar att värmeborsten kunde bli min 😍

CarinaL 7 månader sen

Önskar mig blankt o platt hår i julklapp så därför vill jag jätte gärna vinna plattången🤗

Cecilia Olson 7 månader sen

Skulle verkligen behöva testa värmeborsten till mitt frissiga hår ☺️har provat allt utan resultat… litar på dig Johanna med all din kunskap när det gäller hår👍

Helena 7 månader sen

Åhh..jag (och mitt hår!) Skulle älska värmeborsten för att framhäva mina lockar 😍😍

Sussie 7 månader sen

Lööööööve tävlingar😍
Jag skulle bli så glad om jag vann hårfönen, då min hårfön som jag har, lever ett eget litet liv!
I måndags så ville den inte funka ALLS!!!
Igår så funkade den, varannan dag tydligen, hahahaha
Gillar redan Ellos på instagram, jag är stor kund där, HAHAHAHA!!!!!

Åsa öberg 7 månader sen

snygg röd sammetsklänning var har du köpt den?

Lotta 8 månader sen

Vinner gärna värmeborsten, då jag idag rullar mitt hår varje dag för att få lite svall o volym…Vinner jag denna så spar jag massor med tid
Håller tummen hårt nu✊🍀

Petronella Högberg 8 månader sen

Jag skulle så gärna vilja vinna varmluftsborsten åt min fina mamma, i julklapp. Hon älskar verkligen känslan av ett fint nyfönat hår och speciellt med fina lockar som man får av en varmluftsborste. Vet att hon skulle bli sååå glad över att få en sån (då hon skulle spara mycket tid på tidiga morgonar före jobbet där hon gillar & göra sig lite fin till) och skulle vara så fint att ge en till henne – till en mamma som ger allt till alla andra men aldrig sig själv ♥️🌸

Susanne Fredriksson 8 månader sen

Hej följer din blogg sen alla år👍Skulle vilja vinna en plattång har aldrig ägt någon eget-däremot då frisörer staylar mej alltid plattat hår-känns lite nytt✊💫

Therese 8 månader sen

VÄRMEBORSTEN!

Annika Jansson 8 månader sen

Min plattång försvann under mystiska omständigheter i samma veva som min dotter tog sitt pick o pack för att börja studera på annan ort 🤔…så hoppas på tur att kunna få vinna en ny 🍀

Sandra Berghede 8 månader sen

Varmluftsborsten hade jag blivit så glad över att vinna. Jag skulle ge den till min storasyster i julklapp. 🎅🙏♥️

Kristina Sevo 8 månader sen

Hej Johanna
Kul med tävling.
Jag skulle gärna vilja vinna värmeborsten för att få volym i mitt tunna hår.
Ha det så bra.
Hälsningar,
Kristina

Maria 8 månader sen

Alltså, värmeborsten skulle jag bli så glad över😍en perfekt julklapp till mig själv, för det är jag värd!!!

Maria Nilsson 8 månader sen

Åh jag har längtat så länge efter en bra värmeborste. Blev helt såld när jag såg denna, äntligen kan jag få ordning på mitt frissiga hår. 👋

Helen Fransson 8 månader sen

Värmeborsten😍 skulle sitta fint i mitt frissiga hår 🤦‍♀️

Denise Forsman 8 månader sen

Värmeborsten hade varit perfekt för mitt tunna “mammahår”. Tack för en inspirerande blogg <3

Anna Hellberg 8 månader sen

Ohhh…. skulle så gärna vilja vinna en plattång!
Köpte en jätte dyr för något år sedan som helt plötsligt bara slutat fungera 😢 kan inte lyckas hitta kvittot! Hade varit en dröm att vinna denna!
Tycker dessutom att din blogg, recept, värderingar osv är toppen!
Keep up the god work ❤️❤️❤️

Bea 8 månader sen

Hade blivit superglad om jag vann en värmeborste 😍🌟🙌🏻

Ermina 8 månader sen

Värmeborsten hade denna tvillingmorsan önskat vinna då håret allt som oftast åker upp i en bulle/tofs.
Följer Ellos på IG!

Ulrika Lind 8 månader sen

En värmeborste låter som en dröm för att tämja mitt tjocka vilda hår.

Jeanette Höglund 8 månader sen

Woooow en sån skulle göra susen på mitt slitna sönder behandlade extendion hår den där värmeborsten alltså :) hoppas på tur 💕

Liselotte Johansson 8 månader sen

Hej! Dottern som precis klippt av sitt långa hår och har nu hår nedanför axlarna skulle bli så glad om hon fick en värmeborste i julklapp. Skulle jag ha turen att vinna en värmeborste skulle dottern få den i julklapp.

Emelie Lindstrand 8 månader sen

Värmeborsten 😍

Heidi Dahlgren 8 månader sen

En varmluftsborste skulle passa mitt stora svall. Har problem med att det frissar sig, har aldrig testat en sådan borste men tänker att en sådan skulle göra underverk med mitt hår!
Har precis lyssnat på din bok…såå superbra..så tack!!😊

Mia 8 månader sen

Hej! Åh jag vill så gärna vinna värmeborsten. Så kan jag och mina två flickor bli riktigt fina i håret <3

Malin Westermark 8 månader sen

Just nu känns det som allt annat skiter sig, så en värmeborste skulle skänka grymt mycket glädje i vardagen 😂❤️

Daniela Bolmgren 8 månader sen

Åh vad jag vill vinna värmeborsten! Behöver de bästa stylingverktygen till mitt superfrissiga hår! Håller tummarna!
KRAM

Ulrica 8 månader sen

Skulle bli så himla glad om jag vann en värmeborste 🙏🏽❤️

Josefine 8 månader sen

Som jag kämpar med mitt frissiga hår! En värmeborste skulle förhoppningsvis göra mitt liv lättare. Hoppas på tur!

Anna 8 månader sen

Använde alltid en värmeborste förr och det blev så fina lockar och svall men håret fastnade tyvärr så lätt i borsten att nu få använda en som det inte fastnar i vore drömmen 🙋‍♀️🌸

Ullis 8 månader sen

Vill gärna vinna värmeborsten då det såg så lätt ut att fixa håret med den. Har även upptäckt att jag gillar att få håret lockigt istället för platt 😊Gillar självklart Ellos.

Catarina 8 månader sen

Min gamla värmeborste sjunger på sista versen, skulle bli så lycklig om jag kunde få bli fin till sonens examensfest med en ny värmeborste från dig och Ellos!

Gitte Svensson 8 månader sen

Vill egentligen ha alla tre, för jag försöker med jämna mellanrum att få ett snyggt och härligt hår varje dag! Vill ha något som ger mig snyggt, fint hår utan att det tar för mycket tid då jag är morgontrött! Som ger mig inspiration att fortsätta kämpa med min ”tråkiga” frisyr..

Tror nog att varmluftsborsten passar min låda i hallen perfekt!?

Johanna Kronberg 8 månader sen

Hoppas på turen att vinna en värmeborste😃Gillar ellos på instagram så klart😊👍🏼

Honey 8 månader sen

Hej Fina Johanna , önskar mig en värmeborste om jag vinner 😊

Frida Johansson 8 månader sen

Skulle stå ; jätte lockigt hår.. inte lyckligt 😅😆

Linda 8 månader sen

Frisset ett minne blott
om en värmeborste faller på min lott!
Hoppas! 😊✊🏼

Frida Johansson. 8 månader sen

Men vilken kul tävling ! Jag har sagt i fyra års tid att jag ska köpa en plattång. Har jättelyckligt hår (som jag förvisso älskar) men älskar även se mig i rakt hår. Alltid när jag klipper mig (läs två ggr per år, skäms) så plattar frisören håret. Och jag känner mig så snygg, elegant. Jag hoppas vinna en plattång nu. Så ord blir handling. 😊 håller tummarna ✊🏽

Marie 8 månader sen

Hej Johanna😊
Jag skulle bli superduper glad om jag vann värmeborsten.
Den såg väldigt enkel ut att jobba med.
Vill passa på att säga att du är en så härlig positiv och inspirations givande tjej
You rock girl💪🏼
Gillar Ellos på Instagram också👍🏼😍

Ann-Sofie Granath 8 månader sen

Jag skulle jättegärna vilja vinna en plattång. Självklart gillar jag Ellos.

Helena Abrahamsson 8 månader sen

Åh, då skulle jag vilja vinna plattången då den jag har är så trög och inte bra alls. Hoppas på tur och gillar så klart Ellos!! 😄

Anna Oskarsson 8 månader sen

Åååå skulle så gärna vilja vinna värmeborsten💕har så frissigt hår skulle passa mig perfekt. Och självklart gillar jag ellos sida.

Jonna Larsson 8 månader sen

Jag skulle jättegärna vilja vinna värmeborsten. Har aldrig ägt eller testat en sådan, dem verkar väldigt smidiga :) plus att denna var i snygg vit färg. Vill också passa på och säga att du är en stor inspirationskälla, ger så mycket av dig själv ✨

Ann-Jeanette 8 månader sen

Hej, skulle gärna ge mig själv en julklapp i form av en värmeborste 👌🎅 Gillar även Ellos på Instagram.

Liselotte 8 månader sen

Har aldrig ägt någon värmeborste så det håller jag tummarna och tår för att den ska bli min..✊👱‍♀️

Mia 8 månader sen

Värmeborste, en sån skulle jag verkligen behöva till mitt frissiga hår! Väntar med spänning…

Mia Marie 8 månader sen

Värmeborsten till mitt friss vore ju bara underbart att vinna!🙏🏻💕och själklart gillar jag Ellos👍🏻

Maria 8 månader sen

Värmeborsten skulle passa mig perfekt🙏
Håller ✊️✊️

Charlotta 8 månader sen

Tänk om värmeborsten få bli min, så min frissiga, trötta frisyr äntligen får bli fin.🙍🏻
Du lockar inte bara hår, utan lockar mig också till att en värmeborsten och lyckan få. 💕💕

Hannah 8 månader sen

Värmeborsten! Med plattång blir håret volymlöst och med locktång känner jag mig för fin till vardags. Kanske kan värmeborsten vara det ultimata för en snygg vardagslook! ✨

Petra Dahlin 8 månader sen

En hårfön hade varit skön att få, så slipper jag att med blött hår ut o gå 😍

Louise D 8 månader sen

Åh fönen hade passat som hand i hanske!
Tänk om vi äntligen kunde byta ut min killes gamla hårfön som har många år på nacken. Den fanns där när jag flyttade in och verkar aldrig försvinna. Killen har en tendens att alltid efter dusch blåsa med fönen i ansiktet, skrattar lika mycket varje gång;) det han inte fattar är att jag behöver en lite nyare till min risbuske till hår! Denna gamla här hemma funkar inte lika bra till mitt hår som till hans ansikte!
Kram

Nidzara 8 månader sen

Villken dröm att vinna😍 skulle vara så lycklig att vinna plattång den står på min önskelista många år🙏❤️. Din hår är så magisk hoppas om jag vinner kan fixa snygga lockar som dina.

Sandra Adolfsson 8 månader sen

Åhhh, tävlar och håller alla tummar och tår 💕 Håller på spar nu till en ny plattång. Min är trött efter väldigt många år på nacken. För med självlockligt hår är det en lite lätt irriterande årstid nu 🦁
Jag hoppas och vill gärna vinna en locktång ✊🏼

Tanja 8 månader sen

Värmebotste skulle jag vara lycklig över 🤗

Carina 8 månader sen

Min fön pajade idag så jag skulle väldigt gärna vinna en ny 😊
Ellos gillar jag redan för de har allt man kan önska sig, och lite till

Eva Richardson 8 månader sen

Jag skulle enormt gärna vilja vinna värmeborsten. Jag har aldrig vunnit något men jag ger aldrig upp hoppet!

Emilie 8 månader sen

En värmeborste vore toppen och kan förhoppningvis bidra till lite volym på knoppen :) … I need that!

Håller tummar & tår! Gillar Ellos!
Kram 😍

Ulrika Vik 8 månader sen

Åå värmeborsten skulle jag så gärna vilja vinna och få känna mig som en glamorös kvinna 🥰

Annika 8 månader sen

Jag har precis klippt av mitt långa hår och skulle vilja vinna en värmeborste så jag kan styla lätt och käckt. Går genast in och följer Ellos. Kram

Annika 8 månader sen

Mitt lockiga och frissiga hår hade älskat värmeborsten!!

Line 8 månader sen

Ååhå! Skulle vilja vinna värmeborsten. Ett redskap för mig att få någon ordning på barret. Då jag oftast har tofs eller fläta. En perfekt julklapp i tuffa tider med sjukdomar å annat som spökar. En stor inspirerande förebild är du! ✨Kram

Annica Carlsson 8 månader sen

Åh värmeborsten vore underbar att få vinna 😍 har oxå frissigt hår som denna borste förhoppningsvis kan få ordning på 👍

Sara Eriksson 8 månader sen

Jag vill väldigt gärna vinna värmeborsten och ge den till min 17-åriga dotter som önskar sig en sådan. Hon har haft ett tufft år, men börjar äntligen må bättre. Kram Sara

Jeanette Persson 8 månader sen

jag skulle bli själa glad för värmeborsten! 🌟🎁
Håller tummarna . . .

Åsa 8 månader sen

En tävling till. Jag chansar och prövar lyckan. Toppen!!. En värmeborste hade varit kanon. Ellos gillar jag redan 😍. Toppen att du visar kläder som finns i större storlekar, stor eloge till dig. Har klickat hem en hel del utav det du visar.
Psss, säg inget till mannen 🤐, kram!

Jenny Källström 8 månader sen

En värme borste vore perfekt för mej so bara sätter upp i tofs eller fläta! En underbar julklapp till mej själv! Gick inte att gilla på Ellos, men följde dom iallafall hoppas det vart rätt

Maria pihl 8 månader sen

Jag har tunt hår och måste ha bra verktyg 🙏 har köpt värmeskydd och hårolja super grejor 👍så nu hoppas jag på tur 😉

Jenny Olsson 8 månader sen

Ååå önskar mig en bra plattång. Har just ärvt min dotters gamla och lyckas inte alls vare sig locka eller platta håret.

Anita Medin 8 månader sen

Hej! Kul med tävling! Jag skulle gärna vilja vinna fönen , min är inte särskilt bra. Det hade varit såå kul😍 kram

Emma Håkansson 8 månader sen

Åhh en värmeborste hade varit perfekt :)
Med lång tjockt hår gör jag sällan något merrän att sätta o tofs. :)
En värmeborste känns som redskapet för mig :)
Hoppas

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar för Ellos  Såg ni nyhetsmorgon i dag? Så mycket fina festkläder och smycken det kommer nu till vårens studentfest och sommarfest. Härliga färger och pasteller, utmärkande ärmar är stort. Älskar…

Innehåller annonslänkar Herregud vad många som hör av sig efter Trolljägarna igår. Tack alla! Linda är inte så tuff i verkligheten och vi får se vem som är tuffast efter detta. Jag…

Innehåller annonslänkar till Ellos  Sitter i bilen och är på väg till Stockholm, vi ska hälsa på lilla Oliwer och gosa bebisgos. Det ska bli så mysigt, nu är han precis tre…