• 2018-11-14, 10:14
  • 15

Innehåller annonslänkar till Johannashop och Ellos 

Fick precis en chock. Solen skiner, kan ni fatta. Haha, jag ska kasta mig ut på min runda så jag får mer ljus. Helt underbart när det är ljusare. Vad roligt att ni gillar hårtips och är med i tävlingen, produkterna från Babyliss är riktigt bra och enkla att styla med.

Många frågade efter den vinröda klänningen och här har ni den. Snygg till glöggfesten eller julafton. Sitter fint på, finns i många storlekar. Klicka HÄR så är det rätt länk. Festklänning för 399kr!

Fotade utan blixt och lite mörkt så det ser ut som annan färg men den är bordeax. Så fin. Vackert band man kan knyta runt om.

Mer tips som lyser upp mörkret är våra snygga reflexer från svenska märket Smart in the dark. Nu kör vi rea på väskorna. Skriv koden vinter vid kassan så dras 30% rabatt av.

Väskan har jag alltid till gymet, det är kolsvart ute och man syns inte alls annars. Väskorna finns HÄR. Viktigt och bra reflexer räddar liv. Speciellt om det rör sig, sätt reflexerna på en arm eller väska, mössa så syns du.

Trevlig julklapp att få smarta och snygga reflexer.

Just det! Måste tipsa er om snygga festskor från Agnes och Cecilia som passar till julfesten. Sätt vackra örhängen till så är du klar. Fina till den vinröda klänningen med band. Skor HÄR örhängen HÄR.  99 kr!

Nu har jag druckit upp min gröna, nyttiga juice (recept HÄR)och ska ut på en runda med Lucy. Lovar att den gröna jucien att den är fantastisk god. Blev bara lite skum färg idag. Vill hälla i mig nyttigheter och mycket C-vitamin så jag boostar immunförsvaret. Spenat, ingefära, apelsin, passionsfrukt, kokosolja.

Älskar juldoften från Voluspa. Har ni testat? Så god.

Vi hörs lite senare.

Kommentarer

Emma 2 år sen

Hej!
Klänningen, rymlig eller normal i storlek:)? Står och väger mellan två storlekar :)

Tack för en toppen blogg :)

Elisabeth Nilsson 2 år sen

Hej
Har skrivit tidigare men inte fått ngt svar.
Tackar för en inspirerande blogg :)
Min fråga, “päls” jackan du har på dej från Ellos, är den normal i storlek tycker du? eller mindre/större?

Hälsningar Bettan från kalla norrland

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Ber om ursäkt om jag missat, får väldigt mycket frågor…

Vad roligt att du trivs här inne.

Pälsjackan är normal i storlek!

Stor kram Johanna

Mia 2 år sen

Jättefin men tycker du ser så ledsen ut?!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Jasså? Det var inte roligt allt höra. Jag mår toppen! men fota outfit så gapskrattar man sällan.

Inte det minsta ledsen.

Ser dock på dina nyfikna konstiga kommentarer att det är du som skriver och tjatar om att jag inte har ringen på mig?

För mig är det totalt ofattbart att man ORKAR tjata :)

Lovar berätta för dig och nyfikna om jag ska gifta mig, skaffa barn, flytta utomlands eller något annat smaskigt.

Anonym 2 år sen

Jag menade absolut inget illa, tyckte bara du såg sorgsen ut men bra att du mår bra :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Jag mår jättebra :) Men såg det var du som frågat flera gånger om varför jag inte har ringen på mig.

Jag sover inte ens med den. Har den inte på mig varje dag.
och kanske inte gapskrattar på alla bilder, men jag är inte ledsen alls :)

Katja 2 år sen

Gapskratta på outfits, haha Du är rolig Johanna!
Fin röd klänning.

Louise 2 år sen

Snälla ge mig tips gällande träning och hårtvätt. Tränar ca 3-5 hårda pass i veckan (inspirerad och peppad av dig!) och svettas då jättemycket. Helt blöt i hårbotten efter t ex spinning. Har tunt svenskt hår som lätt blig fett och drar åt sig lukt. Skulle helst vilja tvätta håret varje dag för känslans skull men det är ju inte bra för håret. Hur gör du som tränar mycket? Sköljer du igenom med vatten efter varje pass? Sliter det på håret att ”bara” skölja också? Känns ju så ofräscht efter träning att bara låta det torka.

Åsa 2 år sen

Är det ellos klänningen kom från hittar ej länken.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Så konstigt, en mening har fallit bort!
Nu lade jag in den igen :)

Sandra 2 år sen

Tack för tips av bra och nyttig smoothie. Behövs verkligen nu känner jag 😊
Bra att boosta sig 👍🏽

Så bra och viktigt med reflexer på väskor och kläder.

Hoppas du får en fin dag.
Kram Sandra 💕

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tack, kul att du gillar! Ja det är så viktigt!

Ha en fortsatt fin dag
Kramar

Lena M 2 år sen

Jag tycker att din smoothie ser fantastiskt god ut. Det är alltid härligt med dina frukosttips. Just frukost har jag lite svårt att hitta på. Älskar egentligen mackor i alla former, men det är ju inte det bästa för vikt och hälsa.
Tar tacksamt emot dina härliga tips och synpunkter.
Tack för det och ha en fin dag.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tack Lena, den var så otroligt fräsch och god.

Jag är också en smörgåsnisse. Bara älskar mackor i alla dess former. Bara är så. :)

Men jag njuter av en god fralla med god ost eller annat gott pålägg till helgen. en gång, två gånger per vecka och då får det bli helgen.

Ägg och smoothie, gröt är min vardagsfrukost, väldigt gott det också.

Ha en fortsatt fin onsdag du med.

Kram Johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

      Idag är det internationella kvinnodagen och dagen till ära har Ellos en exklusiv rabattkod till er på allting hos Adidas! Det är sällan rabatt på Adidas så passa på…

Hoppas ni fått en fin start på veckan, tänk att vi snart är förbi januari och det faktiskt redan märks att det är ljusare ute.  Även om jag älskar vintern är det…

I helgen kom vi äntligen upp till Sälen igen, vilken vinter det är här uppe! Vi ska göra ett jobb och vi ska titta på en stuga i veckan, så spännande! Vi…