• 2018-11-15, 12:52
  • 9

Reklam för min bok 

Jag är helt omtumlad över mottagandet för min första bok, “30 om dagen – En livsresa”. Jag har varit i tv och tidningar och överallt för att berätta om boken och historien bakom den, känns det som. Det har varit en intensiv höst, men allra mest chockad är jag över att höra att den sålt så bra att det redan trycks en andra upplaga. Det är fantastiskt! 

Vill du beställa en signerad bok, kanske ge bort den som julklapp kan du göra det HÄR. 

Tack, tack, tack alla ni som läst och kommenterat och tyckt till! Vilka fantastiska recensioner jag får varje dag. Det är tack vare er som jag känner att jag gjorde rätt som vågade berätta. Jag hoppas verkligen att jag kan peppa er. Hur mycket det än handlat om sorg och saknad i tv och tidningar så är det inte vad jag vill berätta egentligen.

Jag vill få andra att våga ta tag i sina liv, som jag till sist gjorde, och att våga ta steget att hjälpa andra som mår dåligt. Ingen klarar det ensam, men alla klarar att göra det lite bättre för varje dag.

Det är vad jag vill berätta och kan jag peppa en enda människa att ta tag i sin tillvaro så är jag nöjd. 

En peppbok helt enkelt!

Kommentarer

Elin 2 år sen

Det enda som är värre än män som hatar kvinnor är kvinnor som hatar kvinnor. Fy dig som trycket ner andra för att du inte kan hantera dina egna känslor
och problem. Skamligt är vad det är.

Elinka 2 år sen

bara blää på dig…för det första är bröstmjölken precis lika näringsrik hela tiden när den finns…fattar du att så smart är kroppen?! Bevisat!!! dessutom blir jag helt äcklad av att du blir äcklad av andra kvinnors bröst och deras barn…för du förstår att det är någon äcklig konstig grej du har för dig….och jag tycker du är vidrig som ens tittar eller bryr dig…!

Mia 2 år sen

Jag håller helt med dig! Självklart ska man amma små bebisar som har sin näring från bröstmjölk. DOCK kan man vara medveten om att detta hänt i tusentals år så man behöver inte tro man är först o ska flascha då heller…Men att amma stora barn, barn som pratar o har tänder o som knäpper upp…tror inte de själva som vuxna är helt bekväma med det heller…där går absolut min gräns med! Tack för att du vågar Johanna!

Gourmettjejen 2 år sen

Älskar din bok. Läste sista sidan igår. Tack för att du delar med dig!

Lotta 2 år sen

Grattis Johanna! Din bok är fantastisk! verkar som så många läst den, den ger så mycket pepp och tankar som får iaf mig att ta tag i träning och mycket annat.

Gillar din blogg, den är så bra! Läser en del andra men trött på alla restaurangbesök och drinkar i varje inlägg.
Livet är mer än drinkar och trista restaurangrecensioner.

Därför jag gillar din blogg för här inne är det känslosamma och djupa inlägg.

Fortsätt så!

Lena 2 år sen

Har lyssnat på den och älskade både din inläsning och boken. Mitt liv är inte som jag vill, men det beror på sjukdom och sorg. Men en dag…kanske ❤

Lajnda 2 år sen

… och en “peppabok” är det. 💪
Men den innehåller även så mycket mer! ❤️

Peter Gustafsson 2 år sen

Hej Johanna

Har nu läst/lyssnat på din bok 30 om dagen. Blev mycket tagen av din berättelse och vad du varit med om innan du fick kontakt med Janne. Minns att jag tittade på Ensam mamma söker när du var med, och gillade vad jag såg. Det var även trevligt att få träffa dig på bokmässan och få den nya boken signerad. Kram från Peter

Kerstin 2 år sen

Sträcklyssnade i natt. Fantastiskt bra inläst.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Reklam för min bok  Väntar du på bokrean? Jag tänkte smygstarta den här på shoppen – med min egen bok “30 om dagen – En livsresa” förstås. Nu säljer jag ut de…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…