• 2018-11-17, 13:07
  • 9

Innehåller annonslänkar till Ellos 

Nu är julen invigd i Göteborg! Jag var på Clarion hotell Post hela dagen igår för plåtningar inför våra event vi kommer ha framöver och vid 17.30 tändes rosetten! Så vackert, undra hur många som fotar den varje år. Så fint med alla lampor och julpynt. Utanför samlades det tusentals människor, så vacker kör som sjön och de bjöd på glögg.

Vi sov även kvar på hotellet, ska berätta om en spännande grej ni kommer få ta del av snart. Grymt erbjudande inför Black friday.

Svart sammetsklänning HÄR. 

Här inne i Postbaren smäller det lördag den 8/12! Har ni mig på instagram vet vi vad hehe. Ska berätta här inne lite senare men måste iväg, nu ska jag köra hem mot Skövde, ska hämta lillan på vägen och ikväll är det tjejmiddag hemma hos Hanna. Dags för våra middagar med temat Halv åtta hos mig som vi kört i många år.

Puss på er, njut av en skön lördag.

2018-11-17 Johanna Toftby

Kommentarer

Tacksam 2 år sen

Johanna, du är verkligen en fin och omtänksam människa. Kortet är taget på toaletten, så jag antar att du är nyäten. Det är så underbart med personer som tänker på andras mående. Jag förmodar att du ätit på toaletten för att ingen ska behöva vara med om att brösten ramlar ur urringningen, risken ser stor ut 😱 Dessutom förstår jag att det inte kan vara lätt att äta med dessa naturligt uppumpade läppar, måste vara jobbigt att inte veta om man har mat och sås runt hela munnen, det blir nog lätt så när man inte har känsel i läpparna, lider med dig, men det är bra att andra slipper se eländet. Jag hoppas att du inte tappade någon ögonfrans i maten, du måste troligen vara skräckslagen hela tiden för att kanske gå runt med bara 1 ögonfrans. Men tittar man sig bara ofta nog i spegeln så kanske det är lugnt. Det är så härligt med människor som inte är ett dugg självupptagna. Tack för att sådana som du finns!

Svar på kommentaren:
Anonym 2 år sen

Nyäten för att hon är på toaletten? Man kan väl annars gå på toa före maten också öh. Kära du – Johanna har INTE skrivit och uppmanat någon att äta på toaletten, men du har väl inte förmågan att läsa ordentligt och inte förstå skriven text. Varför skulle hon inte ha känsel i läpparna, vad vet du om det? vilken oförskämd fördom – skulle folk med visst utseende på läppar ha problem med att äta och ha sås runt munnen, det brukar väl isf bero på förstorad tunga eller sväljsvårigheter. Ja Johanna är fin och härligt att hon finns så att du kan störa dig, förfasas, bli bitter och spy skit… så kan vi andra njuta av recept, tips och fina bilder. Tack Johanna.

Tacksam 2 år sen

Anonym! “”Vissa saker är privata, hur naturliga de än är. Därför har vi till exempel toaletter, alla vill inte se helt naturliga saker hela tiden””

Anonym 2 år sen

Precis lilla Tacksam.. och vad är det för saker man brukar göra på toa som brukar anses vara privat? – Inte amma iaf va. Det är du som missförstår skriven text – hon gör en metafor typ – allt som är naturligt gör vi inte framför andra, bara för att något är naturligt så gör vi det inte framför andra, därför har vi toaletter – betyder inte att hon skriver att mammor ska amma på toaletter. Men hon bör skriva mer tydligt och tänka sig för – och inte ge folk det… finns lägre begåvade som inte förstår och som letar fel, vinklar och tar chanser att rasa och dreva.. som vill krossa. Att du hänger här tacksam när det retar dig så, märkligt.. Och att folk inte fattar vad en blogg är, vore konstigt om hon inte skrev sina åsikter – hon borde hålla tyst och inte ha åsikter såg jag några skrivit, märkligt…

Helene 2 år sen

Skriver angående tidigare inlägg om pajreceptet.
En person anmärkte på det höga fettinnehållet i receptet. Jätteviktig fråga, synd att du Johanna inte tog dig tid att svara. Du har många goda och lättlagade recept men med alldeles för hög och fel fetthalt. Dina rätter med de mättsde fetthalterna kan man bara äta väldigt sparsamt. Om du ska fortsätta ge tips på rätter skulle jag råda dig att ta råd av sakkunnig, ex. dietist. Du har en jäätefin blogg Johanna, det är väl därför jag bryr mig och kommer med åsikter.

Svar på kommentaren:
Lena 2 år sen

Helene jag som inte äter kolhydrater äter gärna mer fett än kolhydrater.

Jag gillar Johannas recept för att hon minskar just på kolhydraterna, sen om någon mäter fett i en paj varför minskar ni inte då eller gör något annat?

Emma 2 år sen

Hej Johanna! Jag är nyfiken på ditt tänk kring miljö och konsumtion? Du uppmuntrar till en hel del konsumtion i din blogg och då i synnerhet till relativt mkt slit och släng produkter? Är det ett hållbart tänk för vår planet? Hur tänker du kring dessa frågor?

Sandra 2 år sen

Låter trevligt Johanna och så fin du är som alltid 😊
Ha det jättebra med tjejerna ikväll och “Halv åtta hos mig”.
Hoppas ni får en toppenkväll.
Kram Sandra 💕

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg