ANNONS

Vinn biljetter till Christmas night!

/


Vi har en mysig tid framför oss och jag är så glad för den här tävlingen! Min vän Magnus Carlsson har spridit julstämning i många år genom att turnera runt i Sverige flera veckor fram till jul. Den allra första julkonserten jag och tjejerna såg var i Haga kyrka 2009. Visst är det något speciellt med alla vackra julsånger.
I år turnerar han med Christmas night, vinterns mest stämningsfulla julkonsert. Årets uppsättning består av Magnus Carlsson, Elisa Lindström, Tommy Nilsson och Sofia Källgren. Vilka gästartister han har med sig i år va?!
Nu kan du vinna biljetter till Christmas night och tre personer vinner två biljetter var!

Vem vill du ta med dig? Skriv en kommentar här på bloggen varför du vill vinna och i vilken stad du vill se Christmas night. HÄR kan du se vilka städer Christmas night kommer till.
Dela inlägget på Fb eller instagram, glöm inte skriva din korrekta mail.
Tävlingen avslutas onsdag den 21/11 klockan 10.00 Vinnarna meddelas samma dag så håll utkik här på bloggen och på er mail den dagen.

Foto: Mats Carlsson

Foto:Mats Carlsson

Som vanligt kan ni räkna med både finstämda julklassiker och nya favoriter, allt paketerat i en lyxig atmosfär och med en stor ensemble. Det bjuds på vackra toner, tindrande stjärnor och skratt. Helt enkelt allt som behövs en mörk vinterkväll när julen smyger sig på.

 


Foto: Anna-Lena Ahlström 

Foto: Mats Carlsson

Foto: Mats Carlsson
Tack Magnus och vännerna på Krall Entertainment AB (som arrangerar turnén) för att ni vill ge fler chansen att gå på er fantastiska julkonsert!
Jag ser så fram emot att se konserten, det ger den där extra fina julstämningen när vi närmar oss jul.
Lycka till!
 
 

471

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00