• 2018-11-19, 16:49
  • 24

Wow! 910 kommentarer i tävlingen där du kunde vinna produkter från Babyliss. Fantastiskt! Stort grattis till er 6 som har vunnit, jag har precis mailat er och Ellos tar över och ser till så ni snabbt får hem era fina stylingverktyg.
Hade önskat ge vinster till alla men det blir fler tävlingar snart. Ge inte upp, nästa gång kanske just du vinner.

Grattis! Jag hoppas ni får fin användning av era vinster.

Åsa Nilsson /Fön
Jag skulle allra helst vilja vinna en fön, då min nuvarande låter konstigare för varje dag som går så snart lär den gå sönder helt. Och nu i samband med att familjen ska utökas med ett litet mirakel, vore det extra välkommet att slippa betala för en ny fön. Så hoppas verkligen på tur till mitt risiga gravidhår. Gillar Ellos på instagram.

Nina Aldermo /Fön 
Önskar hårfön. Den hemska gamla ja har är från 80-talet. Nu är vi 4st i familjen som använder den och man märker ju att den inte funkar som den ska längre. Jag och dottern har nästan hår ner till rumpan så behövs ju något som klarar av att få håret fullt torrt så man kan fortsätta direkt med plattång och inte vänta över natten och platta håret på morgonen när man redan har så bråttom. En julklapp till hela familjen. 

Carolina Arvidsson/Värmeborste
Hej vackra Johanna!
Jag hade gärna velat vinna värmeborsten! Ser ut att ge fantastisk volym, vilket med mitt tunna, livlösa hår verkligen skulle göra underverk. Och sen såg den väldigt rolig ut att avända i din fina video, vilket inte precis gör det sämre, hi hi. Stor kram, Carolina

Petra Danielsson/Värmeborste
Åhh denna värmeborste skulle jag bli överlycklig om jag vann så kanske jag skulle kunna få känna mig fin på julafton, och även mina fyra döttrar skulle säkert bli lika glada som jag.

Tina Jägerholt/ Plattång
Hej, tycker att din blogg är så trevlig och har följt den sedan start. Lyssnade på din bok härom veckan och tyckte mycket om den. Skulle vara fantastiskt roligt att vinna plattången och ge min dotter i julklapp:) Hon har långt vackert hår som hon plattar eller lockar nästan varje dag så verktygen behöver bytas ut ganska ofta då jag vill att hon har bra grejer till håret för så lite slitage som möjligt.
Tack, hälsningar Tina

Åsa Eriksson/Plattång
Skulle gärna vinna plattången och isåfall ge den till min dotter som fyller år i dec. Håller tummar och hår. 

 

2018-11-19 Johanna Toftby , ,

Kommentarer

Åsa Nilsson 2 år sen

Tusen tusen tack!
Detta var precis vad jag behövde nu! <3

Petra Danielsson 2 år sen

Nu har jag fått svar 🙂
Ber om ursäkt att jag låtit tjatig men tänkte att något kanske blivit fel, men nu verkar ju allt ha ordnat sig. Tusen tack Johanna!! o ha en fin dag 💗 Kram

Petra Danielsson 2 år sen

Hej Johanna!
Förlåt, känner mig lite tjatig nu 🙈
Vill bara höra om du mailat ang värmeborsten till mig, om du fick svar att hon fått uppgifterna dom behövde för att kunna skicka en till mig 😃… Längtar efter att få prova den!
Ha en fin dag/ Petra

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Har ni fortfarande inte fått något svar alls??

Johanna Toftby 2 år sen

Nu fick jag svar från Ellos att de svarat er, ni kommer få era produkter inom kort :)

Kram Johanna

Petra Danielsson 2 år sen

Tack snälla då hoppas jag att det löser sig 😊 annars återkommer jag till dig 😉
Annars får du gärna skicka en länk så att jag kan meddela det dom behöver veta.
Ha en fin kväll!
Kram Petra

Petra Danielsson 2 år sen

Hej Johanna!
Tänkte bara kolla om man får någon bekräftelse eller något från “delli” på ellos ang vins om värmeborsten? Jag vet inte om jag gjort rätt 🙈
Mvh Petra Danielsson

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Hej Petra! Har du inte fått någon bekräftelse?

Då mailar jag henne!

Kram Johanna

Malin Skoglund 2 år sen

Grattis ni som vann! Jag vann en av dina böcker, som du lottade ut i somras. Har skrivit i kommentarsfältet och mailat dig flera gånger, inte hört något.. känns jättetrist när man blir så glad att vinna och sen blir man besviken när man inte får någon vinst.. Malin

Camilla 2 år sen

Grattis till er som vann 🤩🤩 och tack Johanna för en härlig bra blogg och insta 🤩🤩

Anna 2 år sen

Jag undrar va man kan köpa varmluftsborsten har kollat runt på lite olika sidor med hottar inte just den vita. Mvh/Anna

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Kolla på Lyko, Nordic feel!

Kramar

Maritha 2 år sen

Grattis till vinsterna hade så gärna varit i era kläder…men man får hoppas på nästa tävling.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Ge inte upp! :-)

Petra Danielsson 2 år sen

Men åhh vad glad jag blir 😃 Tusen Tack fina du!! ❤ Brukar aldrig vinna så var tvungen att läsa flera gånger, o det står mitt namn att jag vunnit en värmeborste 😍💃 Tack än en gång!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Stort grattis!
Det jag säger till alla, plötsligt händer det!

Hoppas du gillar den! Den är grym.
Kramar

Lotta 2 år sen

Grattis till er som vann! När kommer blueco vinnaren? Stod att det skulle visas som igår🙃🤩

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Var tvungen köra detta först så den kommer.

Kram

Carolina Arvidsson 2 år sen

Åhh, Stort Tack för vinsten av värmeborsten!! 🎉 Blev såå glad😍👏🏻 Kram fina du💞

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Grattis! Kul att du blev glad :)
Kramar

Maria B 2 år sen

Åhhh Grattis till Er va roligt 😍😍

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Fint av dig att säga grattis! Kram Johanna

Åsa eriksson 2 år sen

Stort stort tack!! Detta gjorde min ( och förhoppninsvis min dotter som ska få den) dag!!!!!!!mvh åsa

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Grattis Åsa! Spännande :)

Kramar

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

      Idag är det internationella kvinnodagen och dagen till ära har Ellos en exklusiv rabattkod till er på allting hos Adidas! Det är sällan rabatt på Adidas så passa på…