ANNONS

Mysiga lammskinnsfällar som stolsdynor

/


Innehåller annonslänkar till Ellos 
Många frågar efter mina fällar jag har på stolarna kring matbordet. Visst är det mysigt? Blir ombonat och skönt att sitta på. Lucy älskar dem också. Jag har grå och du hittar dem HÄR. 20% rabatt! Jag har fått så mycket komplimanger för dessa när jag har gäster.

Mina stolar är Eames men det finns liknande, mycket billigare på Ellos HÄR. Även fint att blanda. Sammetstolar 30% rabatt HÄR. eller HÄR.   
Måste putsa fönster före det blir för kallt, shit!Stora ljuslyktor, den beiga HÄR, de mindre små HÄR. Ni förstår att jag gillar, grått och beige va? Haha.
Stora blomman är ett stort fat med massor med orkideet och torkade, färgade eucalyptus nerstoppat runtom. Blev så fint och maffigt.


Så där! Lite inredningstips jag vet många gillar. I veckan är det fullt ös, på torsdag åker vi till Sälen och premiär för restaurang Winter på Bügelhof. Blir mysiga dagar. Ska försöka hinna hämta tavlan jag köpte hos Kattis Palmnäs när hon hade vernissage, har ni sett hennes vackra tavlor? Sensuella och vackra.
 
 
 

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00