• 2018-11-20, 09:51
  • 4

Innehåller annonslänkar för Ellos 

God morgon! Här i Skövde snöar det, mysigt! Ska strax ut på en bitig morgonrunda, efter en powerwalk vaknar jag till ordentligt. Gör hela dagen tycker jag.

Helgen flög fram, min bästis Hanna hade middag med vår matklubb halv åtta hos mig, vilken mysig kväll hon hade fixat. Överraskade med en generös vinprovning och god middag hemma efter. Tack för en härlig kväll med mycket skratt och god mat.

Vilken överraskning, efter fördrinken sa hon att vi ska ge oss iväg på en grej. Då hade hon bokat en vinprovning på det nya stället i Stenstorp, kan ni tänka er att det finns en sånt trevligt ställe i lilla Stenstorp. Där kan du boka bord för en exklusiv vinprovning, deras kunskap och service är fantastisk. Boka 23:an om ni vill hitta på något kul.

Annika och Hanna. Hon hade lagat en så god köttgryta med gratäng, så gott och mysigt.

Får bli en bild på mig innan middag, hade inte med mig systemkameran och det är svårt att fota i mörkret med mobil. Silvrig topp till helgens fest kanske? HÄR. 

Systers Nicole fyllde 13 år i söndags så då var det kalasdags! Barnen är sju kusiner så vi är ett härligt gäng när vi ses.  Alla kunde tyvärr inte vara med men snart ses vi igen när pappa fyller år.

Grattis Nicole!

Marilyn i en superfin blå jacka jag köpte men som hon var snabb att lägga vantarna på. Haha, skön och varm. HÄR. 

En mindre smart kärring tyckte det var galet att jag inte saknar Lisa-Marie som reser runt i Asien när jag lade upp en bild från helgen på instagram. Vet ni vad jag kan bli trött på?

Kärringar som sitter bakom sina anonyma datorer, skaffar Kalle anka konto och smyger runt. Ta fram ditt riktiga face om du vill provocera eller vara elak så vi åtminstone får se vem du är.

Så för er andra: Om drygt en månad kommer min stora älskling hem. Saknar henne så det gör ont. Men är så glad för hennes skull. Om ni visste vilken resa de är med om.

Vi skriver nästan varje dag på insta eller facebook. Just nu är de i Filippinerna och alla bilder hon lägger upp är bland det vackraste jag sett. De är så kul att de bombar oss med bilder, mycket roligare att följa deras resa när de postar ofta.

Här kommer några bilder från där de är nu. Snart reser de till Bali.

 

2018-11-20 Johanna Toftby

Kommentarer

Charlotte 2 år sen

Känns väldigt konstigt att man tänker så som denna kvinna gör att der skulle vara fjantigt att sakna sina vuxna barn. Min dotter är 20 år och jag saknar henne enormt bara hon reser iväg en kortis nånstans. Vi är alla olika såklart men jag kan tycka lite synd om denna människa som inte har förmågan att känna en stark längtan efter sina barn oavsett ålder om hon nu har några.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Hon vill bara provocera. Skitkorkat.

Erika Persson 2 år sen

Oj vilket stämningsfull event att få gå på den konserten med min son som fyller 23 den 2 december
Vill gärna gå i Västerås
Hoppas på tur och allt gott till dig❤

Susanna 2 år sen

Klart att du saknar din äldsta dotter men att du såklart gläds för henne! Man vill ju att ens barn ska få uppleva världen och bli starka och lyckliga människor. Bilderna ser verkligen underbara ut! Ha en bra dag!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hoppas ni har en fin helg! Älskar fredagar och har röjt och städat hela dagen, kanske inte låter som det roligaste en fredag men jag älskar verkligen att städa. Upp med musiken…