• 2018-11-20, 14:23
  • 4

Black week är igång! Jag har många läsare som uppskattar nedsatta varor så man kan fynda och hitta tips på julklappar. Idag kör vi parfymer! Här kommer mina favoriter jag gillar. Parfymer är kul att ge bort.

Lyko ger er 20% rabatt idag, HÄR. Även tips på mina bästa doftljus längre ner.

Min bästa parfym jag någonsin haft är från By Terry. Dyr, men 500kr billigare än där jag köpte. Söt, orientalisk och  underbar. Får alltid frågor vad jag har för parfym när jag har den. Tips om ni gillar Hypnose, Victor & Rolf, Burburry, då gillar ni den.

En av mina och tjejernas favorit är Victor & Rolf, säkert kort till den som gillar lite kryddig men absolut inte tung. HÄR 

Clean warm cotton. Sportig och fräsch. HÄR  

Tonårsfavorit! Juicy couture. En hit om ni letar julklappstips. Mina tjejer har älskat den doften, söt flaska. HÄR. 

Hypnose, min mammas favorit och jag har den också. Vanilj, pudrig och behaglig. HÄR. 

Elizabeth Arden, vinnaren av årets damdoft 2017. Den ÄR så fin, pudrig, påminner något om Hypnose. Billig. HÄR. 

Söt presentkit Victor & Rolf HÄR. 

De har även bra pris på doftljus.

Den bästa juldoften jag vet är Yankee Candle Eve. Doftar helt underbart. Vi har det tänt varje dag nu men vårt är slut så nu har jag köpt ett nytt från Lyko. Det doftar inte starkt, kanel och äkta jul. HÄR. 

Jag gillar även Voluspa Mandarino Cannela, doftar inte heller starkt. Mandarin, kanel. Även Crisp Champagne och Mokara som är även Marilyns favorit. Älskar ge doftljus i present och älskar att få. Fler doftljus HÄR. 

 

 

 

Kommentarer

Madeleine 2 år sen

Flera av mina favoriter där! Parfymer är verkligen något jag brinner för och har gjort sedan jag var liten och fick tag på mammas Paris från YSL😊Hade förmånen att få jobba hos Kicks några år, en underbar värld att vistas i! På den tiden hade jag koll på det mesta i branschen, galet skoj! Nu har jag tappat greppet lite och det händer ju så mycket hela tiden och det händer fort… Förutom några av de som du skrivit om gillar jag The One från Dolce Gabbana och den svarta For Her från Narciso Rodriguez, klassiker som jag alltid återkommer till! Sen älskar jag dofterna från Byredo, vill typ ha alla men måste jag välja så tar jag La Tulipe…fantastiska parfymer! Så tips, tips om du inte redan doftat på de jag nämner 🤗

Emma 2 år sen

Godkväll Johanna! Jag har ställt samma fråga två ggr och provar nu en tredje. Tror du missat de tidigare. Hur tänker du kring miljö och konsumtion? Jag uppfattar det som att du i din blogg uppmuntrar till konsumtion på ett icke-hållbart sätt. Vår planet överlever inte med den konsumtionstakt vi har idag. Vi behöver konsumera kvalitetsprodukter som är hållbara och helst second hand för att vår planet och våra barn ska överleva. Du som influencer har ett stort ansvar. Hur tänker du kring detta? Tacksam för svar.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Hej Emma! Jag har tyvärr inte hunnit svara alla frågor, men nu ser jag den.
Jag är ingen miljöpartist direkt, men jag ger ofta kläder till second hand, då kan kläderna användas igen och pengarna går till välgörande ändamål.

Jag har även mina stora bloppisar där allt begagnat säljs vidare och kommer till användning.

Kram Johanna

Åsa 2 år sen

Vi verkar ha samma smak! Vill rekommendera Dig att sniffa på nya Flowerbomb Nectar, tror du kommer gilla den! 💛

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Nu har jag packat klart allt inför London, behöver inte så mycket på några dagar men nyårsklänning, festväska och örhängen ska med. Typ. Och sköna och varma skor, kommer gå mycket. Har…

Vilken härligt fredag! I Skövde hade vi flera minusgrader i morse men det känns som vi närmar oss jul mer och mer. Underbart! Nu får det mer än gärna komma snö också. …

Innehåller annonslänkar till Blueco. Här kommer mer tips på riktigt bra rabatt, i morgon är det Black Friday och jag vet många gillar att fynda om man letar efter julklappar eller har…