• 2018-11-20, 22:42
  • 10

Innehåller annonslänkar till Maruschka De Margo 

Nu sitter jag i soffan, typ 10 timmar senare. Blogga är ingen lek, många som tror man lallar runt och fotar lite då och då. Men det är ett stort företag. Oj vad mycket jobb jag har nu, men skäms ändå över att klaga. Tänk om det inte hade varit så. Skulle mailat Casper Jarnebring massa låtar idag till ett radioprogram jag ska medverka i, skulle skickat utkast till Bonnier för stort samarbete, gjorde hela utkastet klart igår så allt är klart. Så glömmer jag av hälften jag skulle gjort, för det var typ 785 saker till jag skulle maila och svara på.

Hann en långrunda som tur var, dagens viktigaste som jag aldrig viker på.

Hann iaf med allt jag skulle lämnat in idag, puh. Så det är därför jag sitter och bloggar sent på kvällen. Som jag alltid gjorde när jag jobbade som frisör. Hade bestämt mig för att bloggen skulle växa, satt till 02 på nätterna ibland ännu senare.

Så tacksam för att jag har så mycket jobb, det ramlar in grejer, vill vara med på allt, det är nackdelen så jag måste bromsa mig själv. Skriver även på ny bok, del två. Ska bli kul att berätta när allt är klart.

någon som vill praoa hos mig? Haha behöver nog en assistent.

Så. Nu till veckans vackraste klänning. Åker ni till Stockholm och vill hitta annorlunda snygga kläder som inte finns överallt ska ni besöka Maruschka inne på Sturegallerian. Åh, som en dröm.

Fina märkeskläder, fantastisk, hållbar kvalite. Som alla pratar om- köp kvalite, så kan du ärva, sälja, skänka vidare. Detta märke heter RAVN.

Kjolen är som bandage, haha världens bästa sculpt effect, maruschka de margo paris picked.

Pälsjackan HÄR, fin när man är uppklädd,  snygg till en klänning. De har fina och annorlunda smycken, precis min stil. HÄR. 

Fler fina pälsjackor HÄR. Deras fuskpälsar är riktigt snygga.

Med koden JOHANNA20 får ni 20% rabatt på allt. I morgon ska jag visa snygga jeans. Webbshopen HÄR. 

Ägaren Maruschka är så gullig och du får proffshjälp.

Ska upp från soffan igen. Måste börja packa till Sälen som vi ska åka till på torsdag. Ser så fram emot det. Jag och Marilyn ska upp på en mysig helg. Jannes stora kids hade bokat helgen som en överraskning så han kan inte åka med upp tyvärr… men han får nog en kanonhelg med dem.

 

 

 

2018-11-20 Johanna Toftby

Kommentarer

Karin 2 år sen

Köpte topphälsa.
Såg inte att det var du på framsidan.
bra artikel.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tack, roligt att du gillar den.
kram Johanna

Sofia 2 år sen

Så snygg! Gillar all vardagslyx i bloggen, att du verkar lyxa till det. Mat, inredning, kläder osv. Man får mycket inspiration och den “gråa” vardagen känns lyxigare, lättare när man går in här. Gillar även dina starka, egna åsikter. Alltid kul, intressant, uppfriskande att läsa vad folk tycker och tänker. Perfekt blandning av allt.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tack Sofia, ja precis så är det. Man kan lyxa till det med små medel. Gillar att mysa till det och göra fint med barnen eller vänner.
Jag orkar personligen inte läsa gnällande bloggar eller intagramkonto, klarar bara inte av att se det varje dag när det klagas och klagas eller skriva skit om allt.

Åsikter gillar jag, men det är ju livet. Jag har skrivit krönikor för Expressen, därför jag gör det här också en gång i veckan.

Stor kram, tack för din fina kommentar.

Carina 2 år sen

Sälen 😍. Njut och koppla av. 😊

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tack! Kram

sara 2 år sen

Vilken bra intervju i Topphälsa! Tack för att du är så generös med ditt liv!
Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tack snälla! Har inte ens sett den själv än, fick hem den precis när jag bad Marilyn köpa med den hem.

Kul att du gillar den! Kram

Linda 2 år sen

Bästa bloggen! Älskar all din inspiration.
kramar

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tack Linda! kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Trevlig Pingst! Vilket väder alla får som ska gifta sig idag, har sett flera på facebook som är på bröllop idag, vilken dag! Skriv koden JOHANNAVIP vid kassan så dras 50% rabatt…