• 2018-11-21, 12:07
  • 5

Jag dricker smoothie eller juicer varje dag nu, det är så gott och fräscht, framförallt vill jag få i mig massa nyttigheter.

Gillar ni? Tipsa gärna om ni har någon nyttig god!

Idag gjorde jag en krämig med hallon och blåbär, brukar göra grön juice ofta men idag var jag sugen på en krämig med bär Jag har i passionsfrukt, lime och kokosolja, den här blev så god. Känns fräscht och blir pigg av att börja dagen med juice eller smoothie.

Alltid mycket blåbär i frysen som är enkelt att ta fram.

Kaffe, ingefärsshot och smoothie med tända ljus, mysig start på morgonen.

Hallon och blåbärssmoothe med passion 2 stora glas

4 dl vätska, jag hade mandelmjölk, funkar med mjölk eller havremjölk.
2 dl frysta hallon
2 dl frysta blåbär
2 passionsfrukt
1 pressad lime
1 msk kokosolja
1 msk riven färsk ingefära

Gör så här:

Häll allt i en mixer, skrapa ur köttet ur passionsfrukten, riv några cm på färsk ingefära, minst 1 msk. Har ingefära i allt nu, så nyttigt för hela kroppen och stärker immunförsvaret.

Mixa, späd med mer vätska om det är för tjockt och svårmixat. Jag har något tjockare än milkshake. Älskar bärsmoothie, gör ofta den gröna men då gör jag juice, klarar inte tjocka gröna smoothies.

Njut av er nyttiga, fräscha smoothie!

2018-11-21 Recept

Relaterade inlägg

Glad påsk alla läsare! Hoppas ni får en riktigt fin påskafton! Vi är snart framme hos mamma och påskmiddag. Så mysigt! Ikväll ska vi på stor 80-talfest! Är så taggad för det,…

Innehåller annonslänk  Snart framme i Göteborg och sitter på tåget och jobbar. Fått så mycket frågor om min camojacka, länkat innan men hittar inte det nu så lägger upp ett kort inlägg…