• 2018-11-21, 12:07
  • 5

Jag dricker smoothie eller juicer varje dag nu, det är så gott och fräscht, framförallt vill jag få i mig massa nyttigheter.

Gillar ni? Tipsa gärna om ni har någon nyttig god!

Idag gjorde jag en krämig med hallon och blåbär, brukar göra grön juice ofta men idag var jag sugen på en krämig med bär Jag har i passionsfrukt, lime och kokosolja, den här blev så god. Känns fräscht och blir pigg av att börja dagen med juice eller smoothie.

Alltid mycket blåbär i frysen som är enkelt att ta fram.

Kaffe, ingefärsshot och smoothie med tända ljus, mysig start på morgonen.

Hallon och blåbärssmoothe med passion 2 stora glas

4 dl vätska, jag hade mandelmjölk, funkar med mjölk eller havremjölk.
2 dl frysta hallon
2 dl frysta blåbär
2 passionsfrukt
1 pressad lime
1 msk kokosolja
1 msk riven färsk ingefära

Gör så här:

Häll allt i en mixer, skrapa ur köttet ur passionsfrukten, riv några cm på färsk ingefära, minst 1 msk. Har ingefära i allt nu, så nyttigt för hela kroppen och stärker immunförsvaret.

Mixa, späd med mer vätska om det är för tjockt och svårmixat. Jag har något tjockare än milkshake. Älskar bärsmoothie, gör ofta den gröna men då gör jag juice, klarar inte tjocka gröna smoothies.

Njut av er nyttiga, fräscha smoothie!

2018-11-21 Recept

Kommentarer

Issa Nilsson 2 år sen

Din smoothie med jordgubbar, mynta .. jisses så god. Gör den minst en gång om dagen. Tröttnar aldrig

Cilla 2 år sen

Älskar smoothies. Hela familjen dricker minst 2 om dagen!
Tips är de frusna passionsfrukts kuberna. Supersmarta! Ingefära är smaskens.

anonym 2 år sen

Måste köpa en blender. Man får ju i sig massa vitaminer.

Margareta 2 år sen

Jag har läst att man ska både svarteppar gurkmejja och ingefära ihop i smoothies.Denna combo sägs boosta immunförsvaret.Det sägs va viktigt att just ha i svartpeppar.
Kryddor i stort stärker immunförsvaret.
Ps.Mitt tips i övrigt är att åka till Hellids berget i Tidaholm och plocka blåbär när det blir läge för det nästa gång.Likaså Hökensås växer det mängder med blåbär.Underbar natur på båda dessa ställen.

Barbro 2 år sen

Ännu en god smoothie-får nog gå till affären o köpa passionsfrukt.
Kan du inte försöka att dela upp dina recept som smoothie o andra i olika kategorier försökte att leta efter dom dadelchokladbollar du gjorde ifjol -var lite godis sugen o då är det bra dom till hands.
Ha det bra nu i sälen.o kram på er..💕

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag älskar parfymer! Kryddigt, sensuellt, myskigt, pudrigt, orientaliskt. Älskaaaar dessa dofter. Jag tycker så mycket om mina parfymer så jag kan spraya på mig om jag ska städa för att känna favoritdoften…