• 2018-11-30, 22:26
  • 4

I morgon åker jag med julklappsvagnen i Göteborg för att samla in julklappar till de utsatta i Göteborg. Jag har åkt med flera år och i år är vi ett stort gäng ambassadörer som åker med. Glenn Hysén, Lasse kronér, Robert Gustavsson, Hanna Ferm, Alexandra Zazzi och många fler och jag också.

Julklappsvagnen är ett samarbete mellan Spårvägssällskapet Ringlinien och Göteborgs Stadsmission. Tillsammans återupplivar de en 100 år gammal idé om att åka runt i staden i en spårvagn och samla in julklappar till barn, unga och familjer som lever i utsatta situationer. Läs gärna mer HÄR. 

Vagnen startar 11.30 på Drottningtorget och går i mål 15.00 Vi gör längre stopp vid Majorna, Valand, Wieselgrensplatsen, Härlanda och S:t Sigfridsplan. Kom och drick kaffe med oss på de längre stoppen, det blir underhållning och massa mys.

Hoppas vi ses!

På kvällen finns jag på Clarion hotell Post event i Bon Bon bar från 18! Varmt välkomna dit också.

 

Relaterade inlägg