• 2018-12-01, 11:23
  • 7

Innehåller annonslänkar för Ellos 

Nu är jag snart framme i Göteborg! Jag hoppas ni får en mysig lördag och en fin adventhelg. Jag har två stora inlägg med massor med adventstips som kommer lite senare, enkla saker man lätt kan fixa själv hemma bland annat.

Hade så mysig dag igår, även om det var mycket jobb så är det skönt att fått städat, tränat och fått fram allt. Jag och Marilyn åt ett litet minijulbord till Idol.

Tränade bodypump, känns skönt idag. Bara älskar tuffa styrkepass. Magisk känsla efter varje träningspass, det är därför man alltid vill tillbaka även om det är svintufft ibland. Men belöningen efter är oslagbar. Eller hur?

Jultröjan är på! Först åker jag med stadsmissionen och samlar in julklappar från underbara människor som vill hjälpa utsatta i Göteborg, sedan hem för att byta om och ikväll är jag på Clarion Post i Bon Bon baren från 18. Varmt välkomna dit för en förkväll och mingel. Det blir Dj, show, jag signerar mina böcker för julklappspris och i baren serverar de goda juliga coctails. Jag har mycket vänner och familj som är där, så mysigt.

Jultröjan är så söt, grå med rosa rosetter. HÄR. Ellos har 30% rabatt på den dyraste varan, passa på! HÄR. 

Hoppas vi ses idag eller ikväll!

Framme, möttes av ett ljuvligt Luciatåg på Drottningtorget där en vagn står uppställd om ni vill gå dit och ge en julklapp till de utsatta i Göteborg. Fin stämning här idag!

Söt tjej Lucia och vacker sång med kör.

 

2018-12-01 Johanna Toftby

Relaterade inlägg