• 2018-12-02, 13:48
  • 4

Trevlig första advent! Vilken dag vi var med om igår. Så mycket kärlek. Julklappsvagnen rullade genom Göteborg och samlade in julkappar till utsatta i Göteborg. Tack alla som kom med julklappar, det är fantastiskt att se alla barn som vill lämna julklappar i säckarna, presentkort, gåvor från företag. Tack alla ambassadörer och volontärer, tack till Anette på stadsmissionen och till Ringlinjen, vilket jobb ni gör.

Vagnen fylldes av gåvor som kommer göra många lyckliga i jul, människor som inte får någon god jul på grund av hemlöshet, missbruk, psykisk ohälsa eller annan utsatthet. Jag älskar julen lika mycket som jag tycker är ledsamt att många har det tufft. Det gör så ont i hjärtat och därför känns det fantastiskt att få frågan om att vara med som ambassadör. Här kommer bilder från en underbar dag.

Glenn Hysén, Robert Gustavsson, Kennet Andersson, Lasse Kroner, Alexandra Zazzi, Hanna Ferm, morrgongänget, Kai Martin och många fler.

 

 

Alla underbara barn som kom, jag älskar att de får vara med och hjälpa till.

Haha!

Nu ska vi till pappa på kalas, jag önskar er en riktigt fin advent.