• 2018-12-03, 23:05
  • 25

Innehåller annonslänkar till Ellos 

Hoppas ni fått en bra start på veckan, tack för alla hälsningar till Lisa-Marie! Hon har haft en jättemysig dag med sin bästa vän Moa på Bali, det var väldigt tomt här hemma på hennes födelsedag men vi har pratat facetime och kommer fira henne när hon kommer hem. Jag hörde av mig till Moa som hjälpte mig med några överraskningar där nere och hon har även firat henne med så mycket fint idag. Underbart fixat för Lisa-Marie idag, tack snälla Moa.

Mina fina tjej, så brun och fin.

Idag har min bästa vän Hanna varit här hemma hela dagen. Vi har sorterat alla kläder som ska med till bloppisen på lördag. Hjälp alltså, det blev 22 stora Ikeakassar med kläder, skor och väskor. Vi höll på i åtta timmar, jag måste köra bilen ner två gånger till Göteborg, sedan köpa massa ställningar, ännu mer galgar. Hörde att årets julklapp är-återanvändning! Perfekt, haha.

Ska skriva mer om bloppisen i morgon. Lördag kör vi alltså på Clarion post i Göteborg klockan 13-16. Alla är välkomna och det är bara att komma dit. Jag har även bokat Arvingarna som kommer spela, missa inte det.

Ni är många som frågade efter pynt och inredningstips till advent och jul, här kommer del två. Del ett HÄR. 

Så roligt ni gillar mina jultröjor. Den här blå tipsade jag för flera veckor sen och flera har taggat bilder på insta, den är så söt. Men gillar även denna röda nu när vi närmar oss jul och den här i grått.

BLÅ, RÖD, GRÅ. 

Älskar vita hyacinter, jag tycker det är så fint med vitt och även vackert innan de slagit ut. Jag sätter de i små skålar eller vaser, ta bort jorden, häll en msk vatten endast så rötterna har litegrann. Jag har stenar som jag lägger i botten och strör lite runt om hyacinten.

Fint som även dekoration på middagsbordet.

Älskar stora stjärnor.

Champagne och polkagrisar, blir så gulligt och fint att duka med till advent eller jul. Vi testade glögg med bubbel men det var inget för mig. Tyckte det var hemskt! Har ni testat?

Mitt lilla fat med godsaker när jag och Marilyn hade lite julmys i fredags. Minijulbord och lite gott efter.

Ska tipsa er om recept på ingefärsfudge med kokos. Så goda.

Så här såg min förra juldukning ut. och i år är vi allihopa hemma hos oss igen, mysigt!

I morgon bitti blir det gymet och sedan packa hela bilen full med alla kassar med kläder. Ska köra ner till Göteborg, i morgon kommer äntligen Janne hem från Teneriffa, det blir mysigt.

 

2018-12-03 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk  Snart framme i Göteborg och sitter på tåget och jobbar. Fått så mycket frågor om min camojacka, länkat innan men hittar inte det nu så lägger upp ett kort inlägg…

Innehåller annonslänk  Snart framme i Göteborg och sitter på tåget och jobbar. Fått så mycket frågor om min camojacka, länkat innan men hittar inte det nu så lägger upp ett kort inlägg…

Nu är vi hemma i Sverige! Vilket underbart väder vi har kommit hem till. Förra veckan såg vi det var -8, alla gick i vinterjackor och mössa. Och nu är våren här!…