• 2018-12-06, 11:52
  • 85

Nu är det dags för en tävling igen! Jag vet att ni är många som uppskattar mina tävlingar och här har ni chansen att vinna presentkort hos Clarks! Jag har två presentkort på 1000kr styck där ni kan handla vad ni vill i deras fina webbshop!

Kanske en julklapp till dig själv eller någon du tycker om. Två stycken vinner varsitt presentkort, för att vinna gör så här:

Skriv en kommentar varför just du vill vinna. 
Gilla Clarks på instagram, de heter Clarksklader. 
Dela detta inlägg på din fb
Tävlingen avslutas på måndag 12.00 

De har massor med festkläder och snygga julklänningar, jag var där förra veckan och gillade dessa tre, så fina. Silvertunika HÄR, snake HÄR och den i guldmetallic HÄR. 

Deras webbshop med nyheter HÄR. 

Stort lycka till i tävlingen, vi drar en vinnare på måndag, var noga med er korrekta mail så vi kan nå er.

 

 

 

 

2018-12-06 Johanna Toftby , ,

Kommentarer

Cina 2 år sen

Som ensamstående mamma till två tonårspojkar finns det i dag inget extra köputrymme för nåt till mig själv, så denna tävling ger mig chansen att faktiskt kunna lyxa till det med ny outfit inför 2019. Jag fortsätter att kämpa på och håller nu tummarna… 😀

Gisela Lans 2 år sen

Vilken julklapp till mig o en till min vän Elisabet Karlsson Valkqvist🎁❤️🎅
Hoppas vi vinner det skulle vi vara värda🎅

Stina 2 år sen

Gillat och delat och hoppas på att vinna då jag kämpar dagligen med ångest daglig och inte fixat att gå på stan vill dela med mina döttrar som kämpat med mig i många år

Maria M 2 år sen

Det skulle bli en perfekt present till min syster Charlotta som fyller 40 år på fredag, samt en fin present till mig själv. Då kanske jag kan unna mig själv ett lite dyrare plagg. Har gillat Clarksklader på Instagram sen länge och de har många fina plagg.

Susanne mansfeldt 2 år sen

Jag är en ensamstående sjukpensionär som får vända på vart öre köper hellre till barmen än till mig själv så detta hade blivit en bra julklapp till mig själv jag hade blivit världens lyckligaste mamma

Edgarochjag 2 år sen

Som arbetslös så prioriterar jag inte riktigt mig själv. Sonen är den som får nya kläder och saker. Därför hoppas jag på att vinna. Har tävlat på IG @edgarochjag och delar på FB. :)

Ylva Klingzell 2 år sen

Bor i Nyköping skickar efter kläder från Clarks via webben ❤️Så fin service :ringer dem om jag undrar om storlekar ❤️Får så fina paket med godis å ❤️ Vore så härligt att få vinna present kort ❤️Fin julklapp till mej själv ❤️

Mona Dunerman 2 år sen

I motgång med sjukskrivning vill jag dela detta med dotter Clara ….vore roligt med lite flyt för en gång skull…. håller tummarna för lite tur …. 🙏🏻😊👍🏻

Lena hagström jönsson 2 år sen

Tänk att få vinna det här och få ge till maken och mig själv,att handla vad man vill för 1000kr ja tack det vill vi gärna för då är jul o nyårs kläderna klara✊🍀

Annelie A Valkvist 2 år sen

Då man har thigt ekonomi så prioriteras kläder till en själv väldigt dåligt! Så detta hade varit så kul! Skulle vilja dela detta med min allra bästa vän som är värd sin vikt i guld❤️

Marie Larsson 2 år sen

Var precis inne & kikade på Clarks hemsida och såg alla snygga herrskjortor, tänkte då att sonen skulle få ett presentkort så även han får upptäcka vad mycket snyggt Clarks har!
Älskar att Clarks är så personliga när dom skickar sina paket, dom gör det där lilla extra 👌🏽😍 🍫😋 Kram Marie 💞

Evelina Vallgren 2 år sen

Jag har funnit kärleken! Efter några år som särbo lämnar jag Göteborg för kärlek och ett liv tillsammans i Skövde. Vilken bra inflyttningspresent detta skulle bli! Då min syster nyss blivit ägare till ett litet torp utanför Skövde, skulle jag gärna vilja dela detta med henne. ❤️

Helena Lindström 2 år sen

Skulle vilja ge till min fina svärdotter Isabell Juhlin ♥️🎅🌟som alltid tar hand om alla och kul att själv få shoppa på Clarks ✨🎁 kram Helena

Helena Lindström 2 år sen

Skulle vilja ge till min fina svärdotter Isabell Juhlin ♥️🎅🌟som alltid tar hand om alla och kul att själv få shoppa på Clarks ✨🎁

Carola 2 år sen

Jag skulle vilja vinna till mig själv och även bjuda med min bästa kompis alexandra som oxå har kämpat med viktnedgång ! ❤Dels för att jag behöver kläder efter en stor viktnedgång (43 kg) 😃 sen har jag under detta året både fixat körkort fast annställnig samt fått min egna lägenhet! o sen älskar jag Clarks med super trevlig personal där man alltid känner sig välkommen!

Kram Carola

Filloreta 2 år sen

Ååå håller tummarna stenhårt på tur för mig och min älskade syster! Fantastiskt fin affär med fina kläder! 🙏🙏❤️❤️❤️😍😍😍

Camilla Hansen 2 år sen

Har siktat in mig på en så fin klänning som skulle sitta som ett smäck till jul 🤶🎅❤

Paula Nilsson 2 år sen

Gärna ett presentkort👍😊Behöver förnya garderoben för det nya jobbet🤓

Lisbeth Claesson 2 år sen

Skulle ge ett presentkort till min dotter som nyss fått barn, hon behöver ha lite nytt i garderoben . Blir även en bra födelsedag present till mig ❤

Josefine Hult 2 år sen

Under många år har jag dels bortprioriterat min egen garderob samt hinner alltför sällan umgås med min bästa vän Anna-Lena. Detta vore ett utmärkt tillfälle för en minnesvärd stund tillsammans💚

Agneta Kallio 2 år sen

Som 3-barnsmamma lägger jag nästan alla pengarna på mina barn och att de ska ha det som behövs. I sista hand kommer jag själv och mina kläder just nu och särskilt nu inför julen. Önskar få vinna presentkort till mig och min bästa vän Lina Nilsson. ❤️ Vänner i vått o torrt.

Teresia johansson 2 år sen

Tomten kommer, tomten går, lycklig är jag om jag presentkort hos Clarks får….. ho ho ho!!
God Jul! 🙏🏽❤️🎅🏽

Sofie Ljungberg 2 år sen

Hej! Jag har följt deras webshop länge. Skulle bli jätteglad om jag kunde få köpa lite kläder till mig själv o inte bara till mina fina barn :) i övrigt kan jag inte påstå att jag är värd vinsten mer än någon annan, men det skulle vara kul att gå på julens festligheter i något nytt. De verkar ha så mycket fint! Delat på Facebook! Mvh Sofie

Jessica Andersson 2 år sen

Snälla Tomten! (Och Johanna)
Jag önskar mig ett presentkort från Clarks kläder så att jag är klädd för alla väder.
Min man kanske också får ett plagg så att han blir världens ”ragg”. Jag hoppas på god tur denna gång och att väntan på en julklapp inte blir för lång.

Caroline Granath 2 år sen

Fina kläder på Clarks 👍 Hoppas på tur att få besöka affären i Skövde med min dotter Alexandra 😍👍🤗

Carola andersson 2 år sen

Jag skulle vilja vinna till mig själv! Dels för att jag behöver kläder efter en stor viktnedgång (43 kg) 😃 sen har jag under detta året både fixat körkort fast annställnig samt fått min egna lägenhet! o sen älskar jag Clarks med super trevlig personal där man alltid känner sig välkommen!

Kram Carola

Anette Carlzon 2 år sen

Vill vinna till mig och min vän Linda för det gångna året har varit tufft med dödsfall, hjärnblödning på vår minsta son, uppsägning. Ja allt trist . Så nu behöver vi muntras upp lite.

Carina 2 år sen

Älskar Clarks! 😍 Alltid så trevligt och hjälpsamt bemötande!
Handlar online och de är alltid så goa när man mailat dem och frågar om något. De vill alltid att man blir nöjd. Kläderna är så fina och god kvalitet. Känns alltid som julafton när de slagit in kläderna så fint i papper och skickar med choklad ❤ Hade blivit såå glad att vinna detta till mig och min syster 😍

Ylva Klingzell 2 år sen

🤶Gillat & delat 🤶CLARKS 🤶underbar personal Såå bra råd & tips. Aldrig problem .Jag brukar handla på nätet ,snabba leveranser. Å så en liten godis bit i paketen . Såå fina paket .🤶skulle bli Såå glad om jag vinner . Har sett så mycket fint🤶

Pia Göransson 2 år sen

Vill ge detta till min finaste vän Pia. När man klickar hem något på Clarks webshop blir man alltid lika glad och nöjd varje gång man får hem det personliga paketet med en lite choklad bit o hälsning. Längtar alltid efter att paketet skall dimpa ner i min låda. Detta vill jag även att min fina vän Pia skall på uppleva som ett fint julpaket ❤ fyllt med värme o kärlek

Marie Louise Nedergård 2 år sen

Skulle bli överlycklig att vinna presentkort på clarks för att kunna ge bort till världens finaste människa och vän min syster Sandra Persson 🙏🌲🤗🌸💕🎄🎅🏽🤶🏻När julen nalkas inom kort så vore det ju fantastiskt att få ett presentkort att ge bort 🎅🏽🎄God jul 🤶🏻🎄🌲🎅🏽

Cathrin Eckerwall 2 år sen

Det skulle passa mig och min vän @cameliatrollet71 Utmärkt som är galna i kläder och springa i affärer👍☺️😍

Sabine 2 år sen

Jag skulle vilja ge min fina vän Helena ett presentkort då hon alltid ställer upp för mig och mina barn ❤

Madeleine 2 år sen

Åh! Jag skulle köpa en fin julklapp till min man som inte brukar få så mycket då prio ligger på barnen. Kanske räcker det även till nåt fint till mig själv.✨💕

Lillemor Swahn 2 år sen

Skulle vilja ge detta till min fina mamma ❤️ som är ensamstående efter min pappas bortgång 💫 Hon ställer alltid upp för barn och barnbarn ❤️ gillar och delar och håller tummar och tår att jag detta på min födelsedag i morgon får 🤗

Nina Aldermo 2 år sen

Perfekt present till min dotter Emelie som fyller 18 år 29 december. Svårt att kunna hitta något att ge när man är sjukpensionär men vill så gärna göra denna dagen till något extra ändå. ❤

Pia Forsell 2 år sen

Tycker de har fantastiska kläder! Skulle ge presentkortet till min mamma som behöver lite pepp & kärlek efter sina problem med hjärtat !

Jessica bengtsson 2 år sen

Sååååp fina kläder o köpt mkt från dem 🙏🙏🙏💕

Maria larsson 2 år sen

Mamma till 5 så det blir en dela julklappar som ska handlas!! Det vli i te så mycket över för denne mamman. Vill en lycka då om man kunde vinna ett presentkort till sig själv😍

Pia Karlsson 2 år sen

Vore verkligen behövligt att köpa kläder och vore så kul att göra detta ihop med min fina vän Tina Kurri ❤️

Mari-Louise Karlsson 2 år sen

Åh de vore så kul om ja kunde köpa nått nytt till julfirandet. Gått ner 36 kg så alla mina kläder är som tält nu. Håller mina tummar nu 👍

Asa.wickenberg 2 år sen

Ändrat storlek under året från L till small och får nu låna dotterns kläder vilket hon inte alltid tål. Skulle vara så kul att vinna . Handla kläder att kunna dela och glädjas åt ihop 😍

Carola Ericsson 2 år sen

Skulle vilja överraska dottern med att få välja
Något tjusigt att ha på jul & nyårs”hälja” ♥️

Chanette Büchel 2 år sen

Jag önskar skämma bort min fina jobbarkompis tillika 3-barns mamma för det är hon värd!

Pia 2 år sen

Hoppas på tur 🎄…skulle ge mina döttrar varsitt kort 🥰

Linnea 2 år sen

Min fina dotter och jag hade gärna shoppat lite ihop! 🛍👚👗👠

Sandra 2 år sen

Skulle vilja köpa nått fint till mina bonusdöttrar.
Hade varit fantastiskt att få överraska dom.

Malin 2 år sen

Min kära kollega, Anna, fyller 40 år och därför tar jag chansen. Att vi i nya klänningar från Clarks får fira in födelsedagsdansen!

Veronica 2 år sen

Skulle vilja vinna för att ge i födelsedagspresent till mig själv. Fyller år22 december å det glöms lätt bort då det är fokus på jul. Vill ge mig något lyxigt

Ulrika ring 2 år sen

Jag skulle vilja ge detta presentkort till min fina vän Ulrika Woxlin som är värd att piffas upp till jul/nyår! Ulrika jobbar hårt och är så värd att få lite uppskattning!

Louise 2 år sen

Skulle gärna vilja vinna då jag har gått ner endel i vikt och det mesta i garderoben är för stort!!
⭐️⭐️

My 2 år sen

Skulle vara en perfekt julklapp till min älskade vän Nathalie som alltid finns nu när Livet inte är speciellt lätt

Anna Rosell 2 år sen

Åh jag älskar den shopen😍 måste bara få chansen att åka förbi någon gång☺️ Men det är en bit från Dalarna😬 jag skulle vilja ge min man ett presentkort så att han också får upptäcka o testa vad mycket fint de har😊👌🏻 Och vilken TUR att det är så lätt att handla på nätet 😁💸😜

Amanda 2 år sen

Jag skulle vilja ge mig själv detta i julklapp. Efter en höst med ryggproblem, psykisk ohälsa och mycket pengar som gått åt kiropraktorer och min fantastiska psykolog som är värt varenda öre. Detta har gjort att det inte finns ett öre över till annat som jag kan unna mig. 😍 stor kram Johanna och allt fint du gör på din blogg!

Johanna 2 år sen

Om jag vann skulle jag ge bort det ena till min bästavän som ställer upp i vått och torrt !

Katja 2 år sen

Hej!
Detta fina presentkort skulle jag ge bort till min tvillingsyster som genomgått en större operation och vårdar andra som sjuksköterska. Endometriosen hon haft har medfört ett tufft år förutom reumatisk sjukdom. Hon kämpar och försöker vara glad men detta skulle ge extra guldkant på tillvaron.

Svar på kommentaren:
Katja 2 år sen

Har delat på fb!

Anna 2 år sen

Det vore underbart att vinna ett presentkort på clarks. Att unna sig själv något snyggt är inte ofta, då det mesta går till barnen som är i tonåren. Men detta skulle vara till mig och enbart mig. Vilken lycka!

Anna 2 år sen

Åh skulle så himla gärna vilja vinna, ensamstående med liten dotter, prioriterar dottern före mig själv i alla lägen så garderoben är omodern och tråkig. Håller tummarna för en fin “julklapp”. En tröst då dottern åker till hennes pappa på julafton och jag jobbar..

UllisH 2 år sen

Hittade clarks tack vare din sida för ett tag sedan, så mycket fint! Och roligt att köpa ifrån mindre affärer/kedjor!!

Julia 2 år sen

Hej!
Jag har i många år jobbat i en verkstadsindustri och i princip enbart använt arbetsuniformen och mjukiskläder. Nu har jag börjat plugga på universitetet och behöver uppdatera min garderob ordentligt. Därför hade det varit så härligt att vinna ett presentkort på Clarks där jag kan klicka hem ett par fina blusar som passar bra att ha till föreläsningarna!

Annelie Grönlind 2 år sen

På Clarks finns det mycket fint man kan finna .
Då vore det bra att ett presentkort vinna.

Carina 2 år sen

Åh, presentkort på Clarks vore kanon att vinna! De har så mycket fint!

Sofie 2 år sen

Wow! Så fin silvertunikan var. Hur är den i storlek? Vilken storlek har du på den? Vill gärna beställa en så fort jag vet hur storlekarna är
Jättesnygg på dig :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tack Sofie! Den är helt normal i storlek, inte liten… har den inte här så är osäker. Den är så fin!

kram!

Lena M 2 år sen

Denna vinst skulle passa, då jag nu är pank. Sjukskriven och inget på min bank.
Att till jul kunna klä sig i något nytt, skulle göra mig förbytt.
Dansa glatt och nästan få fnatt.

Annica Otterdahl 2 år sen

Åker till Skövde med min man 1 gång i mån.Det blir då Alltid ett besök hos den trevliga butiken. Bo på landet I Habo Jönköpings län

Anna M 2 år sen

Hallå i stugan!
Detta skulle ju passa så perfekt för mig att vinna, ska nämligen på
nyårsfest och är i full färd med att hitta något att ha på mig.
Vinner jag så ska jag så klart köpa något till festen.
Vilken bra tävling du har Johanna, ha det så bra!

Eva Marie 2 år sen

Hej Hopp!
Var in och kikade på Clarks och vilka fina kläder, skulle jag vinna så skulle
jag unna mig själv något fint.
Kram och God Jul och Gott Nytt År.

Carina Ekelund 2 år sen

Jag är så dålig på att köpa något till mig själv,
Tänker oftast på alla andra.
Men vore kul att hitta något fint att ha på sig nyår och jul

Paola 2 år sen

Jag skulle så väldigt gärna vilja vinna detta och ge det till min dotter i julklapp. Som ensamstående mamma är det svårt att kunna skämma bort, så som man ibland skulle vilja. Jag vet ju hur kul det är att shoppa när man är i tonåren! Det vore helt enkelt en underbar klapp. Hon skulle bli så glad och överraskad.

Här har jag delat: https://www.facebook.com/paola.allegrini/posts/10155900941748461
Insta: mikkimuz

Maria B 2 år sen

– 30 KILO har jag lyckats gå ner, & de är galet så skönt, dock är jag i stort behov av nya kläder, de mesta är på tok f stort i min garderob, rensar eftersom & j6st nu 5 galgar m kläder på…
Skulle bli superglad om jag har tur…Varm Julkram fr mig

Jenny 2 år sen

En trebarnsmamma ruggigt dålig på att piffa sig till, går runt och känner sig som en unken sill.
Men det betyder ej att önskan inte finns,
Att någon dag stråla vacker för sin prins.
Tänk att få överraska sig själv med att få vara läcker, å pappan i familjen tycker man är äkta smäcker.

Följer på IG (benzelin)

Stina andersson 2 år sen

Det finns alltid gina kläder för olika tillfällen på clarks. Jag skulle vilja vinna för att kunna köpa mig något fint till jul efter att ha tappat 2 storlekar i vikt.

Katarina 2 år sen

Oj vilken fin julklapp till mig själv! Har kikat på deras kläder många ggr men inte beställt nåt ännu. Gillar det mesta och får inga problem med att välja nåt! Håller tummarna. God Jul

Margareta 2 år sen

Har inte fb.
Gör tävligarna svårare.Låt följarna lösa frågor och inte enbart med motiveringar.

Svar på kommentaren:
Linda 2 år sen

Haha men det bestämmer väl Johanna!

Jessica 2 år sen

Presentkortet vill jag vinna till min mamma som bor i Skövdetrakten. Hon är världens gulligaste som alltid sätter andra främst.

Lotta 2 år sen

Skulle vilja välja ut nåt fint till mej utan att få dåligt samvete att jag unnar mig ! Och en glad mamma gör hela familjen glad🤗
Kram o god jul till dej och alla läsare💕

Christina Persson 2 år sen

Jag vill vinna för att jag vill ”snygga till mig” liksom!! 😊 Känner mig lite tradig….Älskar kläderna hos Clarks o vill unna unna unna MIG själv nu när alla pengarna går till julklappar🎅🏼

Frida Brolund 2 år sen

Hej skulle gärna vilja vinna, har aldrig ägt något med det märket så det skulle vara fantastiskt<3

Josefine 2 år sen

Hade varit jättekul att vinna ett presentkort. Ska faktiskt idag gå till posten och hämta ut en tröja från Clarks! Första gången jag beställer från dom.

Men till sak, varför jag vill vinna:
– Skulle vilja ge detta till min fina lillasyster. I många år har hon haft ett väldigt tufft liv, men nu är hon äntligen tillbaka till den syster hon var när vi växte upp.

Susanne 2 år sen

En snygg klänning skulle vara pricken i:et på nyårsfesten 2019
Ser fram emot en stor fest vi ska på för att fira in året och min mans 50 års kalas

Har redan Clarks på insta o delat fb

Barbro 2 år sen

Alltid kul med tävlingar men är svårt för alla har ju inte Facebook eller instagram.
Ha en fortsatt bra dag / kram

sara 2 år sen

Jag skulle vilja vinna ett presentkort för att kunna belöna mig själv för att jag håller vikten efter en stor viktnedgång för knappt tre år sen och för att jag äntligen vid 48 års ålder har hittat en balans i mitt sätt att leva.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  Fallskärmshoppet blev precis inställt, typiskt. Men vädret ställer till det så här på hösten,  det måste vara bättre sikt för att de ska kunna hoppa så de ser marken från…