• 2018-12-07, 08:00
  • 8

I morgon, lördag, är det dags för min bloppis! Vi startar klockan 13 i Postbaren på hotell Clarion Post i Göteborg och håller på till klockan 16. Jag har med mig både massor av knappt använda kläder och min bok “30 om dagen” för den som vill få årets julklapp signerad på plats. Och klockan 14 kommer Arvingarna och spelar för oss!

Ni kommer väl?

Det behövs ingen föranmälan och du behöver inte betala någon entré, det är bara att dyka upp! Men kom i tid, köerna har varit tokiga andra gånger vi har gjort detta. Så ta gärna en lunch i Postbaren om ni är ute tidigt, de har jättegoda räkmackor, sallader och charktallrikar med en hel del gott att dricka till. 

Kläderna kostar från 50 kronor och jag har även massor av skor, stövlar, jackor och annat till salu, både vinter- och sommarkläderna. Storlekarna är från S till L och en hel del one size. Skorna är i storlek 37, 38 och 39 och vi tar kontanter och Swish, köper du min bok för specialpriset 149 kronor så tar vi även kort.

Bilderna är ett axplock, vi kommer ha runt 20 ställningar fullproppat med kläder.

Jag är så glad över alla fina recensioner jag fått för boken och att den redan kommit i en andra tryckning, så passa på att få den signerad som julklapp till någon du vill peppa – eller till dig själv.

Min kompis Michaela finns också på plats med sina snygga märkeskläder från sin butik La Vendetta Clothing. När försäljningen lugnar ned sig lite så lyssnar vi på Arvingarna tillsammans! 

Jag har kört ett stort lass med 14 stora ikeakassar med kläder, strax kör jag en vända till med alla ställningar och galgar, ångstrykjärnet är också med.

Jag är så glad över att få träffa er härliga läsare, varmt välkomna!

 

 

2018-12-07 Johanna Toftby

Kommentarer

Gunilla 2 år sen

Nu skulle jag bott i Göteborg😫

Louise 2 år sen

Bara nyfiken – var kommer alla kläder ifrån? Är det kläder du får i samband med samarbete osv? Kul hur som helst och jag önskar sig all framgång med blogg, bok osv. Du verkar jobba hårt! Cool tjej med skinn på näsan men ändå ödmjuk. Kram!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Hej Louise! Det är mina kläder som jag köper och när jag har samarbeten här på bloggen eller i andra kanaler :-)
Stenhårt jobb 24/7 och det är betydligt mer jobb än vad många tror. Men värt allt, att arrangera event eller en stor bloppis är också ett sätt att få träffa många läsare.

Kram Johanna

Emma 2 år sen

Åh så kul! Längtar!!! Jag & en kompis kommer:) Hur länge kommer Arvingarna spela?
Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Välkomna! De kör ett uppträdande som en överrasskning från mig på bloppisen. Brukar ha goodieebag eller annat jag brukar ge alla som kommer i tid men nu blir det Arvingarna en stund istället. Fokus är förstås bloppisen på Post, har inte råd att Arvingarna ska köra hela eventet så det blir som en kul grej en stund. ;-)
kram Johanna

Ulrika 2 år sen

Min svägerska gör egenhändiga silversmycken. Hälften av intäkterna skänker hon till välgörenhet. Har ni lust så kika in på “Made by Betsy” på fb. Kanske ni hittar en fin julklapp? : )

Caroline 2 år sen

Sträckläste boken 😊 så himla bra!! Uppskattar din ärlighet och unnar dig allt gott och bra som du har skapat med din historia i ryggen…

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tusen tack för dina ord, blir jätteglad!
Kram Johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Igår kväll kom vi till Saltholmen efter fyra ljuvliga dagar ute med båten. Vilket väder augusti bjuder på, helt underbart! Vi stannade tre nätter med båten ute på Käringön och vilken idyll.…

Innehåller annonslänkar till Odd Molly och Ellos Hoppas ni mår bra! Vilken start vi fick på augusti, vilket väder, vilken värme! Nu är vi på Käringön, västkusten levererar verkligen. Får nästan nypa…

Igår kväll kom vi till Saltholmen efter fyra ljuvliga dagar ute med båten. Vilket väder augusti bjuder på, helt underbart! Vi stannade tre nätter med båten ute på Käringön och vilken idyll.…

Innehåller annonslänkar till Odd Molly och Ellos Hoppas ni mår bra! Vilken start vi fick på augusti, vilket väder, vilken värme! Nu är vi på Käringön, västkusten levererar verkligen. Får nästan nypa…

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…