• 2018-12-07, 08:00
  • 8

I morgon, lördag, är det dags för min bloppis! Vi startar klockan 13 i Postbaren på hotell Clarion Post i Göteborg och håller på till klockan 16. Jag har med mig både massor av knappt använda kläder och min bok “30 om dagen” för den som vill få årets julklapp signerad på plats. Och klockan 14 kommer Arvingarna och spelar för oss!

Ni kommer väl?

Det behövs ingen föranmälan och du behöver inte betala någon entré, det är bara att dyka upp! Men kom i tid, köerna har varit tokiga andra gånger vi har gjort detta. Så ta gärna en lunch i Postbaren om ni är ute tidigt, de har jättegoda räkmackor, sallader och charktallrikar med en hel del gott att dricka till. 

Kläderna kostar från 50 kronor och jag har även massor av skor, stövlar, jackor och annat till salu, både vinter- och sommarkläderna. Storlekarna är från S till L och en hel del one size. Skorna är i storlek 37, 38 och 39 och vi tar kontanter och Swish, köper du min bok för specialpriset 149 kronor så tar vi även kort.

Bilderna är ett axplock, vi kommer ha runt 20 ställningar fullproppat med kläder.

Jag är så glad över alla fina recensioner jag fått för boken och att den redan kommit i en andra tryckning, så passa på att få den signerad som julklapp till någon du vill peppa – eller till dig själv.

Min kompis Michaela finns också på plats med sina snygga märkeskläder från sin butik La Vendetta Clothing. När försäljningen lugnar ned sig lite så lyssnar vi på Arvingarna tillsammans! 

Jag har kört ett stort lass med 14 stora ikeakassar med kläder, strax kör jag en vända till med alla ställningar och galgar, ångstrykjärnet är också med.

Jag är så glad över att få träffa er härliga läsare, varmt välkomna!

 

 

2018-12-07 Johanna Toftby

Relaterade inlägg