• 2018-12-09, 20:40
  • 13

Jag är fortfarande i ett glädjerus efter bloppisen, jag är så glad! Och väldigt trött. Det blev en riktig succé tack vare er alla som kom till Clarion hotell Post i Göteborg igår. Det var kaos med folk, många kom långt innan vi öppnade klockan 13 och hade kört i flera timmar. Titta gärna på filmen jag har lagt ut på min instagram! 

Var du där? Vad tyckte du? Ge mig feedback nu, snälla, så det blir ännu bättre nästa gång!

Det är svårt att beskriva hur glad jag blir över alla er som kommer på mina galna event. Jag fick presenter och blommor och minst lika glad blev jag över hur många som köpte min bok “30 om dagen – En livsresa” och ville att jag skulle signera den.

Inte minst: nästan alla kläder såldes. Årets julklapp är verkligen vintage! Jag sålde dyra märkesplagg som kostar runt 1000 kronor för mellan 50 och 100 kronor och oj vad mycket som gick åt. Min vän Michela fick också många kunder för sina jättefina kläder.

Arvingarna uppträdde och höjde stämningen ännu mer, vilket drag! Den lilla cirkusdirektören inom mig ser till att jag aldrig har tråkigt och gör att jag vill att alla andra ska ha lika kul också. Ni känner väl cirkusdirektören? Hon har en av huvudrollerna i min bok och fick verkligen leva ut på bloppisen. Det är hon som gör att jag orkar dra igång den här typen av projekt, trots att det är overkligt mycket jobb som ligger bakom.

Jag har några eldsjälar som jag vill tacka för att det över huvud taget gick: Tack, älskade Hanna, min bästis som varit med hela veckan, som kom dagen före och som stod fram till natten och jobbade med mig. Hon hjälpte mig dessutom under hela bloppisen med att ta betalt, ta hand om er, städa och röja. 

Tack, världens bästa syster Linnea, som alltid är med mig, som alltid ställer upp och hjälper till, som alltid vill vara med och som många av er bloggläsare och bokläsare börjat lära känna. 

Tack, älskade Marilyn, som tog ledigt från sitt arbete och var med och jobbade, tjejerna har aldrig tvekat på att hjälpa mig under mina event eller jobb. De ställer alltid upp!

Tack, älskade Janne, som står ut med cirkusdirektören, som hänger med på alla mina galna upptåg, som orkar bära alla ställningar, backdroppen, bär alla tunga böcker och hämtar och lämnar grejer överallt. 

Tack till Clarion Post hotell för att vi fick vara hos er. Julia och alla som jobbade, som serverade våra gäster och som har släpat fram alla grejer vi behövde. Ni har varit fantastiska!

Och sist men inte minst, tack till alla som kom dit för att handla, hälsa, peppa, kramas, ta selfies och göra det värt att jobba så mycket för de här eventen.

Vi kanske skulle köra nästa år igen?

Här kommer ett gäng bilder med härliga besökare, det var kul att prata med er. Tack för att ni kom!

Linda och Eva, tack för att ni alltid kommer på mina event. Så roligt att träffa er.

En av mina fina läsare och trogna besökare. Tack Cilla för den fina blomman!

Många yngre besökare också, goa mamman som jag tog en selfie med- Bilden blev suddig, skicka gärna den du tog om den blev bättre!

Här är jag och Janne med Nina, en härlig tjej.

Tack Arvingarna och blåsarna, ni är grymma. Fantastiskt duktiga! Gilla gärna Arvingarna på instagram, snart får vi se dem i Melodifestivalen! Stort grattis! Vi skrattade lite åt när de sjöng låten “Johanna”. Janne som inte kunde se matchen, Casper skrattade när han sjöng den meningen som är i låten. Janne var med på min bloppis istället…

Janne och Mats hade fina platser och kunde även se hockeyn en stund, känner ni Janne förstår ni att det var nog svårt att inte kunna se matchen, haha. Men han skulle aldrig strunta i att vara med mig om det är ett viktigt event. Janne är underbar att ha med på fester eller event, han umgås och pratar med alla. Vissa kan ha svårt att komma på event, kanske känner sig osäker, ensam och inte vågar.

Jag älskar att ta hand om alla, ingen ska känna att man inte ska våga sig ut, jag tror det är viktigt att man vågar. Att vi andra också sträcker fram handen. Det kan räcka med så lite, att bara få stå och prata med någon en liten stund kan göra så mycket.

Caspers fru Helena och hennes syster hittade en hel del. Trevliga tjejer och dottern som jag tyvärr missade få med på bild.

Blev så rörd över alla som ville prata och kramas.

Tack fina vän Michela för att du ville vara med. Här är vi lika trötta som vi ser ut, ett par timmar efter allt var slut.

Tack än en gång för en underbar dag!

Min klänning hittar ni HÄR. 

 

 

 

 

 

Kommentarer

jennie 2 år sen

En större lokal isf, det var mkt komprimerat på liten yta, mer luftigt och utrymme önskas, brist på utrymme gjorde att jag inte orkade kolla så mkt. Även byxor är bra att hänga upp på ställningar så man snabbare får överblick. Annars var det bra och kul!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tack för feedback, ja det önskade vi alla, men grejen är att det är stort där, haha. Det var så otroligt mycket folk, vi trodde aldrig det skulle komma så galet mycket folk på en gång. Vi fick en chock, av glädje!

Jag hoppas kunna lösa ännu större plats nästa gång som inte är för dyrt att hyra. Byxor håller jag med, men det bästa har vi märkt genom åren att alla byxor är bättre de ligger på bord för alla rycker ner dem ändå och hänger inte upp på galgen, för man håller byxorna framför sig när man tittar. Så därför fick de ligga på bord istället som jag ser många butiker även har vid stora reor.

Men absolut större lokal om det kommer så väldigt mycket folk :-) Kanske deras stora festlokal, där kan man vara över 1000 pers, haha.

Roligt att du hade kul!

Eva 2 år sen

Ser ut som ett fantastiskt trevligt event. Du strålar på bilderna Johanna, så fin och du ser så genuint lycklig ut på bilderna. Jag kan tänka mig att det känns bra i hjärtat att glädja andra människor och göra väl. Tror säkert vi är många bloggläsare som ser dig som en vän, vi följer dig dagligen, ditt liv, dina recept, fina bilder och allt du bjuder på. Du ger inspiration, tips och pepp och du sprider glädje till många både genom din mysiga blogg, härliga instagram, dina tävlingar och dina event.
Tack Johanna för allt!

Annette Nord 2 år sen

Hej! Rackans att jag missade din bloppis igen… alltså nästa gång måste jag komma :) Det hade varit såå kul!!

Linda 2 år sen

Vilken välgörenhetsorganisation skänkte du pengarna till?

Svar på kommentaren:
Eva 2 år sen

Du har nog missuppfattat Linda, bloppis innebär inte skänka intäkter till välgörenhetsorganisation. Det kan man förstås göra om man vill och får ett överskott, men har nog inte sett en enda bloggare som haft bloppis för att skänka till välgörenhetsorganisation, möjligen att Pernilla W skulle skänka sin del av en bloppis. Men det är ju välgörenhet ändå som Johanna gjort kan man säga, hon har sålt kläder billigt nästintill skänkt bort och därmed gjort många glada, och bjudit på underhållning och ett trevligt event. Johanna har säkert skänkt en hel del till välgörenhetsorganisationer, det har vi sett i bloggen tidigare.

Marie.J 2 år sen

Kan inte förstå varför en del frågar/tar för givet att bara för det är bloppis ska pengarna skänkas.

Så pinsamt.
Johanna har väl slitit ihjäl sig för detta, såg många köpt kläder för 50kr styck, som annars kostar tusentals kronor.

Stort event och stort band och allt. Hur kan man då fråga om välgörenhet???

Fint gjort av dig och de som hjälpte dig Johanna, tänk vad många som kunde köpa så fina kläder för knappt några pengar alls.

Susanne 2 år sen

Eva, jag håller helt med du.
Vi som läser bloggen kan inte sätta upp riktlinjer för hur Johanna ska göra med pengar från bloppis. Det är helt och hållet hennes ensak anser jag.

Icka 2 år sen

Helt ärligt Linda (om det nu är ditt riktiga namn) kryp tillbaka och lägg dig under stenen du kommer ifrån och ligg kvar. Herregud patetiskt är bara förnamnet

Liselotte 2 år sen

Finns ingenting att säga om att du ska förändra, vi som ska tacka dig Johanna. Vilken rolig bloppis. Jag fyndade massor! Märkeskläder för inga pengar alls, du är så fin och go att prata med.

Kram från en nöjd gäst, hon med 4 kassar ;-)

Mia 2 år sen

Tack Johanna för ett fantastiskt event! Jag och min dotter var där redan före 13, himmel vad folk… vi kunde knappt komma fram. :-)
Alla var så trevliga och goa, din syster hjälpte oss att ta betalt.
och Arvingarna, vilken generös människa du är, stort band och så fint ordnat på en bloppis.

Vi kommer igen!

Kram Mia och Elina

Silvia 2 år sen

Herregud vilken fantastiskt dag underbart! Kunde tyvärr inte komma men nästa gång!

Kram

Michela 2 år sen

Nina ska jag skicka mina passuppgifter till för vi skrattade så då hon trodde att jag var 1,62 lång medan jag är 1,68 eller 1,69 =)
Underbar kvinna som jag hoppas blev nöjd med sin guldiga klänning från Valerie!
Underbar bloppis med fantastiska trevliga besökare <3

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Härliga fredag! Hur mår ni? Här är det jobb i köket hela dagen men ska ge mig ut på en runda vid lunch tror jag. Det har ju varit kolsvart och regn…

Gillar ni asiatiskt och sötstarka smaker? Heta nudlar med strimlad biff och wokade grönsaker, soja och oystersås, krossade limeblad…Detta lagade jag till lunch idag.  Oj oj så gott detta blev! Jag är…