ANNONS

Fynda julklappar för 40% rabatt

/


Innehåller annonslänkar 
Hoppas ni har en fin måndag. Två veckor kvar till julafton!
Här snöar det! På med  julmusik och tända massa ljus, jag sitter hemma idag och jobbar vid datorn. Planerar veckans fotograferingar, samarbeten som ska ut och en del möten. Tänder så mycket ljus hemma så jag måste snart leta upp vart det finns billiga men kvalitetsljus, vart är de bästa?
Letar ni julklappar eller julkläder? Ellos har upp till 40% rabatt på massor av kläder jag visat här inne, passa på om ni vill fynda! HÄR
Jultröjorna! Blå med rosett HÄR, röda HÄR. Den blå finns en hel del kvar av, många som frågat vart den kommer från.


Min amaryllisgrupp börjar bli vacker, fyra knoppar till som börjar växa nu. Men klantiga jag missade ju pinnar, vips gick en av. Satte den i en vas istället.Min päls får jag frågor om varje dag, hade nog kunnat sälja 50 stycken på bloppisen. Men nu finns den billigare.


Den brunsvarta HÄR, svarta HÄR.

En av mina favoriter och använder den varje dag. Sitter snyggt, jag gillar den raka modellen och den är rymlig så man kan ha tröja under, har jättesvårt för tighta vinterplagg där allt blir korvigt och bylsigt. Finns de orden ens förresten?
Blå kappa som både jag och Marilyn använder, så skön! HÄR. Denna har jag beställt, svart sammetsklänning som jag såg Sofi Fahrman hade, den är så fin.


Randiga klänningen HÄR, tacksam i modellen och sitter snyggt. 30% rabatt!


Finns det något mysigare än snöflingor utanför fönstret?

6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00