• 2018-12-10, 19:30
  • 15

Jag älskar skönhet och bra produkter som fungerar. Det är en lyxig känsla med härliga ansiktsmasker man kan göra hemma. Så här i vintermörkret borde alla unna sig en hemma spa-dag lite då och då. Jag har visat er dessa produkter från MayBeauty förut och mina tjejer älskar dem!

Vi gör ofta den svarta masken som drar ut pormaskar och tar bort den oljiga feta hyn, det är skönt när man kan göra den hemma och kan greja samtidigt. Har ni testat den? 

Så bra!

Jag använder dessa ansiktsmasker för jag är ofta torr och har ibland mycket porer på hakan och näsan. Det blir heller inte snyggt när man lägger på foundation. Ansiktsmaskerna rengör ordentligt, en riktig storstädning av hyn!

Mitt knep för att få sminket att sitta längre och se bättre ut är att använda bra ansiktsmasker som gör hyn jämnare. Jag ska lägga lermasken på Janne en kväll men då får han raka sig först, hehe.  Killar tänker inte ofta på bra produkter men då kan vi göra det åt dem. 

Jag ska nu visa mina tre favoritprodukter. De fungerar bra att använda var och en för sig, men har jag tid använder jag alla 3 i en 3-stegsbehandling. Då får man allra bäst resultat!

1. Facemask

Jag börjar med den svarta masken.

Jag penslar enkelt med penseln som följer med, det är en skön känsla. Jag rekommenderar att inte applicera på brynen eller för nära hårfästet, om du inte vill ha en vaxning på köpet ;)

Efter att jag applicerat masken på mina “problemområden” låter jag den verka i 30-40 minuter. När masken stelnat är det dags att dra bort den.

Jag tycker inte att det gör så ont som alla säger att dra bort masken. Det är skönt när man känner hur all smuts och pormaskar dras ut och hur ren huden blir.

Man ser faktiskt skillnad på en gång. Hyn känns mindre oljig och ser matt ut. Här ser ni hur masken ser ut efteråt. Man ser vilket bra resultat den ger. 

2. Face Gel

Nästa steg är Face gel som rengör på djupet.

Jag masserar in den rosa gelen i cirklar. Efter ett tag lossnar massa döda hudceller som jag tvättar bort med varmt vatten (man kan även använda en blöt handduk om man upplever att den är svår att få bort). Jag tycker att Face Gelen doftar riktigt fräscht och efteråt är huden så len och skön.

3. Pore Mask

Sist lägger jag på Pore Mask som är en lyxig lermask, den suger ut talg, gör porerna mindre och sedan stänger dem. Hur skön som helst, en lite kall kylande känsla. Lermasken gör din hud lugn och slät.

Jag brukar låta Pore masken verka i ca 20-30 minuter och sköljer sedan av ansiktet och smörjer in det med en ansiktskräm. Detta är det sista steget i min guide till en välmående hy. 

Det är smidigt att man nu kan köpa alla 3 maskerna i ett och samma paket. Jag tänker att det skulle vara en bra julklapp, jag skulle iallafall bli glad om någon gav det till mig. 

Med koden paketjohanna får du nu 30% rabatt. Annars kan du klick HÄR så kommer du direkt till erbjudandet där koden redan är aktiverad och dras automatiskt av i kassan.

Vänta inte allt för länge med att beställa, erbjudandet är tidsbegränsat!

En smart julklapp till någon du tycker om eller till dig själv.

 

 

Kommentarer

Liz 2 år sen

Johanna jag har köpt dessa men har en fråga😊ska man använda allt i de små ”lådorna” tycker det blir såå mycket ??

Maria 2 år sen

Hej Johanna
Tack för en fin blogg!
Hur ofta använder du face masken?
Kram Maria

Tina 2 år sen

Jag köpte den när zytomierska hade en rabattkod, tyckte inte alls den var så bta.. blev typ sträv och inte så mjuk som det sades att man skulle bli.

sara Pettersson 2 år sen

Hej Johanna! Tänkte bara fråga när du ska dra vinnarna i Clarkstävlingen? Kram Sara

Ann-Sofie 2 år sen

Det här måste man prova,har jätte torr hy nu på vintern.Beställt o färdigt.Tack Johanna.Mvh Ann-Sofie

Anonym 2 år sen

Du ser ju väldigt pigg ut här, inga “trötta ögon”alls… o detta var väl ett tag sedan? Är “de trötta tunga ögonen” något som kan ha tillkommit pga botox ? Eller stress?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Hahahaha förlåt att jag skrattar.

Botox lägger man inte runt ögonen. Botox ger inga trötta symtom. Botox är ett läkemedel som gör att muskeln slappnar av. Därför man ger den till svår migrän tex.

Vad vill du med din kommentar? Lite roligt att veta? :-)

Anonym 2 år sen

Du har själv sagt att man kan få tunga ögonlock om man lägger botox fel i pannan. Sånt är ju bra att veta .
Vet inte varför det skulle vara så roligt att man skrattar dock :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

För att din kommentar har en baktanke, en liten slags negativ klang i den.

Men om du vet svaret varför frågar du?

Tunga ögonlock kan man få men plasmapen är ju inte där? Plasmapen är för att släta ut, ta bort linjer.
Migränpatienter tex måste ha massor med botox i pannan enligt migränschemat, då blir det ofta tungt. Men de blir av med migränen och får en annan livskvalite. Men tunga ögon är inte huden :)

Jag har inga tunga ögonlock, men jag har mer hud. Som man får när man blir äldre. Därför många tar till kniven, som är det allra bästa om du har mycket hud över ögat.

Ja har alldeles för lite, så jag behöver inte göra det. Plasmapen blev fantastiskt, ser bättre och bättre resultat för varje dag.

Hoppas jag hjälpt dig att reda ut det du undrade över. Mvh Johanna

Helene 2 år sen

Jättebra julklappstips och rabatt Johanna men passar den svarta masken till en hy som är lite torr.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Ja det gör den, den gör rent och det viktiga är att ha en bra kräm med fukt varje dag, viktigt direkt efter du haft masken med en kräm.

Lo 2 år sen

Ska inte face gelen användas som steg 1? Så står det på MayBeauty´s sida iaf. Tack för fin rabatt!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Nej så gör inte jag :) Man kan enbart ha den svarta masken eller enbart ha gelen.

Kram Johanna

Eva 2 år sen

Vilket bra pris, 30% rabatt är bra, bra julklappstips! Du har så fin hy, syns att du sköter om dig och tar hand om din hy.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tack, ja visst är det! Så kul med julklappar som boostar!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Vilken härligt fredag! I Skövde hade vi flera minusgrader i morse men det känns som vi närmar oss jul mer och mer. Underbart! Nu får det mer än gärna komma snö också. …