ANNONS
Integritet på Tailsweep

Pizza med frasig grönkål, ädelost och valnötter

/


Oj vad många som skrev på instastories igår när jag gjorde grönkålspizzan. Här är den! Passar perfekt den här tiden, både vacker och juligt god med frasig grönkål, granatäpple och ädelost. Byt ut mot getost om du inte vill ha ädelost. Botten är glutenfri, gör vanlig om du hellre vill eller på smördeg om du vill ha snittar. Vegetariskt och fräscht.
Den var magisk! Kanske till lillelördag eller till Lucia i morgon.









Tips när ni gör pizzan. Jag gjorde på en lite tjockare botten. Jag tror den även blir grymt god med smördeg som botten om du ska göra små mumsbitar till fördrink eller förrätt. Det ska jag testa! Rulla ut en färdig smördeg sedan lägg på toppingen. Skär i småbitar. Frasigt och festligt.

18

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00