• 2018-12-14, 15:47
  • 14

Reklam för min bok

Här på bloggen tänker jag vara ödmjuk och utse min bok “30 om dagen – En livsresa” till årets julklapp. Första upplagan har sålt slut, men det finns fortfarande kvar lite av andraupplagan. Lagom till jul är det extrapris så att du kan få signerade exemplar för 149 kronor, skriv johannatoftby vid kassan HÄR

Det här året har varit helt fantastiskt för mig, inte nog med att jag äntligen fick ge ut min första bok, den sålde dessutom slut så fort. Tack alla ni som velat följa min resa och har hört av er, det värmer i hjärtat att min bok kan inspirera och hjälpa andra. 

Hoppas ni vill låta andra läsa boken också nu till jul. Många har hört av sig och känt sig peppade av läsningen, även om det börjar tungt och mörkt. Det är precis den effekten jag var ute efter! Boken har även mycket humor och jag delar med mig öppet om känslorna kring panikångest, ormen och cirkusdirektören förstås som har huvudrollen i min bok. 

En bok för att komma vidare i livet.

 Glad läsning i jul!

Kommentarer

Jessica 7 månader sen

Hej. Funkade rabattkoden bara den dagen du la ut inlägget? Kram

Jessica 7 månader sen

Hej Johanna! Har beställt din bok som en julklapp till mig själv 🥰

M. 7 månader sen

Lånar den på biblioteket

m 7 månader sen

Står på kö för att låna den på biblioteket.

Anna Kängström 7 månader sen

Hej på dig!
Hade så gärna velat beställa boken och gjorde flera försök men kom inte vidare på beställningssidan av någon anledning?
Du inspirerar och ger så mycket av dig själv!
Julkramar
Anna

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 månader sen

Va? Testa att starta om, har något hängt sig?

Tack snälla för dina fina ord!

Försök beställa igen, det ska inte vara några problem.
Kram Johanna

Anna 7 månader sen

Nu är den beställd!! Gjorde nytt försök lite senare!

Anna

Liselotte 7 månader sen

Fantastisk bok Johanna! Blev så berörd och inspirerad på samma gång.
Hoppas det kommer en fortsättning, du borde skriva mer böcker!

God jul!

Anna-Lena 7 månader sen

Tack för rabatten, köpte den till min syster. Perfekt julklapp!

Sussie 7 månader sen

Ger faktiskt bort en i julklap, hihihi
Hur gick det med tävlingen på Clarks??? Har jag missat det?
Idag blir det ett försök med yoga efter en låååååång förkylning, Namaste😍

Lotta 7 månader sen

Köpt tidigare,love it🤗
Trevlig helg❣️

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 månader sen

Tack snälla! Ha en fin tredje advent!

Susanna 7 månader sen

Boken är svinbra! Du borde istället för att rea ut den,dubbla priset istället!! Känns mer rimligt!
Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 månader sen

Men så snällt sagt, vad glad jag blir! Stor kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Reklam för min bok  Väntar du på bokrean? Jag tänkte smygstarta den här på shoppen – med min egen bok “30 om dagen – En livsresa” förstås. Nu säljer jag ut de…