ANNONS

Smördegsnittar med frasig grönkål och ädelost

/


Fredag är här! Även om jag knappt har koll på dagarna, kan inte förstå att det är 10 dagar kvar till jul.
Ni var många som gillade grönkålspizzan och jag lovade testa även på smördeg och göra små snittar. Gissa om det blev gott! Så festligt. Detta passar till glöggminglet, fördrinken eller varför inte på nyår. Vackra och smakar godomligt.

Jag hade smördeg och toppade med färskost, fräst grönkål, valnötter, granatäpplekärnor och ädelost. Passar till juldrinken, must eller öl, ska ni ha champagne byt ut ädelosten till brieost istället.






Tips för en julig dukning, lägg apelsiner med nejlikor i en skål, lägg i några kanelstänger, någon silverkula. Visst blir det gulligt?




4

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00