• 2018-12-18, 09:52
  • 2

Åh vilka fina julminnen ni delade med er av, det var mysigt att läsa alla era berättelser. HÄR kan ni läsa om ni vill, det är så fina minnen att läsa.

Jag vet också att många har det svårt den här tiden kring jul. Lika mycket som jag älskar jul, lika sorgligt tycker jag det är att så många är ensamma eller har det tufft. Ska skriva mer om det i dagarna.

Men vi har en vinnare bland alla julminnen, stort grattis! Kolla din mail, så får du en härlig chokladask till jul!

Madeliene

Mitt bästa jul minne är faktiskt både mitt värsta&mitt bästa. Jag var 4år (nästan 5) och det var 2 dagar kvar till julafton när vårat hus började att brinna från källaren (pannan) och i huset var min då 7 åriga storebror hemma själv i. Som tur var hade han fått lära sig i skolan hur man ska göra när det börjar att brinna så han följde det till punkt&pricka. Och det räddade honom själv och resten av vårt hus. Han fick så mycket beröm av alla brandmän för hans handling! Den julen fick vi bo ihop hos min morfar&min låtsas mormor i deras lilla tvåa. Vi blev 6 personer i den lilla lägenheten. Vi min familj hade inga kläder (förutom de vi hade på oss) eller ägodelar men vi hade varandra! Tack vare alla underbara släktingar och vänner som ställde upp för oss så fick vi en jul iaf. Jag&min bror fick kärlek & julklappar som tomten kom och lämnade över till oss!! Jag fick mitt älskade dockskåp som jag hade önskat mig mest av allt utav tomten och det har jag fortfarande kvar efter 36 jular!!

2018-12-18 Johanna Toftby

Kommentarer

Maria B 2 år sen

Grattis till dig 🤶🤶
Vem vann Clarks?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

En tjej vi kontaktat på instagram, ska även skriva här! :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…