• 2018-12-18, 22:30
  • 1

Har ni blekt tänderna någon gång? Anna på Göteborgs tandblekning ger er rabatt på presentkort som ni kan boka online. Presentkort på en proffsig tandblekning brukar vara en uppskattad julklapp, eller till er själva.

Ni betalar endast 2295kr om ni bokar med koden Johanna! Ord pris 4995kr. För att köpa presentkort: Maila till [email protected]se Betala sedan in på bankgiro 204-7173 (märk med namn) så skickas presentkortet hem till dig per post.

Boka er tid HÄR och uppge koden Johanna så betalar ni 2295kr eller ring och boka på 031-306 33 33  Göteborgs tandblekning ligger mitt inne i centrala Göteborg på Vallgatan 15 C.

Janne var där igår och blekte, han brukar gå ett par gånger per år och det blir så bra! Han har fina tänder men kaffe, the och annat missfärgar och har en tendens att fastna lite emellan tänderna så det ändå känns som att tänderna är lite missfärgade. Fräscht med ett vitt leende även på män.

Först poleras och blästras tänderna för att få bort diverse ytliga missfärgningar. Därefter blir tänderna blekta med BrilliantSmile’s medicinskt CE märkta och PH neutrala blekgel som aktiveras med plasmaljus.

Anna är så duktig och gullig, jag har många läsare som varit hos henne och är så nöjda. Magnus och Mats brukar också gå dit när de är i Göteborg.

Här är en bild på mig och Anna när jag gjorde det för något år sedan.

Anna är proffsig och trevlig och Göteborgs tandblekning jobbar med Brilliant Smile, en metod som
bleker dina tänder utan att de tar skada och metoden är godkänt av socialstyrelsen.

Snyggt darling!

Tack Anna, jag kommer efter jul när allt jobb har lagt sig.

Kommentarer

Lena 2 år sen

Snyggt! Ska försöka få min man att bleka, eller också ger jag en julklapp så är han tvungen hehe :-)

Tack för en underbar blogg Johanna, du är imponerande!

God Jul!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag fyller vår fina vän Hélen 50 år! Stort grattis älskade vän på din dag! Hon skulle haft en fest med middag och allt med sina vänner, men fick ju ställa in……

Idag fyller hon år! Älskade Lisa-Marie! Grattis på din 23-årsdag. Hon föddes en vacker vinterdag 3 december 1997, så efterlängtad! Tiden ser ni på pepparkakorna ;) Grattis vår målmedvetna, envisa härliga tjej…