• 2018-12-18, 13:24
  • 87

Vill du få ett riktigt härligt nyårsfirande tillsammans med en gäst? Då ska du vara med i min nya tävling! Clarion hotell Post i Göteborg, där jag hade bloppisen, bjuder två personer på entré och trerätters middag! 

Skriv i kommentarsfältet vem du vill fira nyår med och varför. Dela gärna tävlingen på er facebook. En person vinner två lyxpaket så du kan bjuda med en gäst.

Tävlingen avslutas fredag 21/12 klockan 10, därefter drar vi direkt en vinnare under fredagen så håll utkik. 

Jag älskar Clarion Post, bloppisen var en fantastisk upplevelse. Till nyår blir det extra lyxigt och festligt i den härliga bankettsalen. Därför vill hotellet och jag låta två av mina läsare vinna ett nyårsfirande med trerätters middag, dryckespaket, show hela kvällen och naturligtvis ett glas champagne till tolvslaget. Middagen har 20-årsgräns. 

Ta chansen att vinna ett nyårsfirande du sent kommer att glömma! Vill du vara säker på att komma med så kan du läsa mer och köpa biljetter HÄR 

Här är deras egen information om du vill vara säker på att inte missa festen!
Avsluta år 2018 med en välkomponerad trerättersmeny inkl. dryckespaket, bubbel, konfetti och festlig underhållning i den vackra Bankettsal på Clarion Hotel Post.
I biljetten ingår; 3-rätters middag, dryckespaket till maten, ett glas champagne till 12-slaget, show hela kvällen, klubb & garderob – 1695:- per person.

Insläpp i Drottningporten 19:00, middagen startar 19:30.
Klubb 23:00-03:00. 
(20 års åldersgräns på middagen)

Boka din plats!
Maila: [email protected]choice.se eller ring 031- 61 90 50.

 

Kommentarer

Linnéa Wendel 1 månad sen

Hade gärna velat ge det till min mamma och pappa då de båda har varit med om ett väldigt tufft år med sjukdomar och förluster. Det hade varit perfekt för dom att få fira tillsammans och spendera tid med varandra. Hade verkligen velat ge dom denna tid tillsammans.

Linda Salo 12 månader sen

Jag skulle så gärna vilja dela denna kväll med min mamma. Hon förtjänar en riktigt lyxig kväll efter allt hon har hjälpt oss med under det gångna året, barn och hushåll… ❤️

Susanne Andreasson 12 månader sen

Vill gärna vinna en fantastisk nyår med min underbara man @ Magnus Andreasson❤️som jag träffa på nyårsafton för 32 år sedan.

Annelie Pettersson 12 månader sen

Det hade varit såå fantastisk roligt att få dela detta med min pojkvän ❤️

Anette 12 månader sen

Ååhh tänk att få ge min darling denna överraskning, i julklapp. Hsom älskar att hänga i Göteborg. Så mysigt vi skulle få ❤️ Hoppas jag vinner 🧡🎄🌟

Maria Lindau 12 månader sen

Skulle så gärna vilja ta med min sambo på en så spännande upplevelse efter en ansträngd höst!
Bara att få besöka den fina staden Göteborg, vore fantastiskt!!!
Jag tror på tomten!!!!

Laila 12 månader sen

Om jag vann skulle jag självklart ta med min man som oxå är min bästa vän!skulle vara så häftigt att få fira nyår på Clarion Posts glittriga fest!

Silva Edvardsson 12 månader sen

Skulle vilja ta med min sambo på detta Nyårsfirande. Vi har världens renoveringskaos hemma, kan därför inte ha Nyårsfest och är heller inte bjudna på något Nyårsfirande (än). Vore så trevligt att komma ut på tu man hand.

Liselott 12 månader sen

Hade varit kul att överraska min kille med detta, slippa laga middag på nyårsafton och bara få vara en stund i allt kaos med hans cellgifter och utbrändhet. Tack och god jul 🎅

Marina 12 månader sen

Vore Grymt ! Att få fira med min son som bor 40 mil bort ! Och jag har stöttat honom när vi båda haft det tufft !! Skulle bli grymt glad om detta infriades !! Vore verkligen en speciell tidpunkt nu !! 😇😓💝❤️

Angelica Eriksson 12 månader sen

Varann vecka mamma som letar efter den rätta fortfarande efter fyra år som singel.
Att vara själv innebär att du oftast inte räknas in på nyårsmiddagar hos vänner lr bekanta. Blir visst fel i dukningen:/.
Så…att kanske få ta med sig en ny vän som kanske kan bli ngt mera efter ett nyår som detta…kanske gör att man inte sitter själv fler nyårsaftnar:).
Håller tummarna!!!

Emelie Thorsén 12 månader sen

Jag skulle ta med mig min fina sambo för att avsluta året på bästa sätt i den härliga staden Göteborg, omgiven av glada människor, god mat & dryck och framförallt ett fantastiskt hotell med så mycket historia. Älskar det! :)

Jenny 12 månader sen

Jag skulle vilja ta med min sambo. Vi har kämpat flera år med ofrivillig barnlöshet, flera missfall och samtidigt som vi totalrenoverar vårt hus. Hade varit så skönt att få komma iväg och bara vara! Fira in detta nya året på ett bra sett. 2019 blir förhoppningvis ett bra år för oss!!

Tack för en underbar blogg Johanna.

Madeleine 🍾 12 månader sen

Jag skulle ta med min vän som är ledig på nyår efter att ha jobbat i flera år på Nyår och som behöver en jätte trevlig nyårsafton som denna 🍾🍾

Ida M 12 månader sen

Jag skulle vilja fira med min bästa vän Emma ❤️ Jag vill fira med henne och uppmärksamma den fantastiska människan hon är. Utan föräldrar i livet tar hon sig igenom livet med bravur och kämparglöd. Hoppas vi kan få dela en kväll ihop 🙂❤️

Yvonne Helander 12 månader sen

Jag skulle vilja fira in det Nya året med min sambo på detta underbara ställe. Vi har tagit oss igenom mycket svårigheter under våra 6 år tillsammans. Men kärleken övervinner allt ❤Hoppas på riktigt stor tur nu. 😀God Jul fina du ❤🎄

Jessica kumpula 12 månader sen

Det finns en person som jag verkligen vill ta med mig på detta och det är mitt ❤️ Kristian han är den som jag kan luta mig emot när jag har det jobbigt , den som jag kan skratta med , gråta med, en u servar person som är värd lite extra lyx

Linda 12 månader sen

Skulle villja ge mina två söner denna vinst. Bäst är dem.Hade varit den bästa julklappen…

Cathrin Eckervall 12 månader sen

Jag skulle ta med min man på denna underbara kväll❤️ Vore en fantastik julklapp och överraska med👍☺️ Vi gifte oss för 1,5 år sen då hade vi varit ihop i 26 år men vi kom aldrig iväg på nån ”smekmånad” så detta lyxpaket vore fint o vinna🙏✨💕

Johanna 12 månader sen

Hej Johanna! Jag skulle vilja fira med min mamma. Hon har gått igenom en tuff skiljsmässa och samtidigt har jag varit i USA i en halv år och studerat. Så jag har inte riktigt kunnat vara där för henne när hon behövt det. Detta hade varit ett väldigt bra tillfälle att ta igen mamma och dotter tid. Hoppas du får en härlig jul och nyår 🌸

Anna 12 månader sen

Jag skulle vilja ta med min sambo på en härligt glittrig kväll ❤ och fira in det nya året 🥂
All fokus senaste året har vi lagt på sjukdom i familjen och det skulle vara härligt att få tänka på varandra för en kväll.
❤❤❤

Åsa 12 månader sen

Hej Johanna!
Jag blev så glad när jag läste om tävligen. Det vore underbart att få fira in det nya året med glitter och glamour i vacker miljö. Nästa år blir jag också jubilar så det vore en fin start på det nya året. Denna höst dock, tog sig en annan vändning än vad jag hade tänkt mig, en besked om bröstcancer fick livet att ta en paus med fokus på behandling, rehabilitering och återhämtning. Jag försöker dock att ta en dag i taget och har ett fint stöd av nära och kära. En ljusglimt är också att jag
mitt i allt detta träffade en ny man som fortsatt finns vid min sida. Jag vill därför bjuda med honom på detta trevliga nyårsevent, för att fira livet och kärleken❤️

Charlotta 12 månader sen

Hej Johanna! Jag har varit ensamstående mamma till två barn hela livet och har varit med om mycket svek och tuffa år när de var mindre men jag har ensam stått kvar och klivit ut ur elden. Har utplånat mig själv för att hjälpa mina barn och nära och kära men aldrig velat ha något tillbaka mer än kärleken man får av att ge och bry sig om. Nu när barnen äntligen står på egna ben vore det så roligt att unna sig något kul på nyår vilket jag aldrig tidigare kunnat göra och som känns som en utopi för mig! Jobbar dessutom på akuten och jag ser och hör så mycket sorg, ensamhet och misär hela dagarna vilket jag alltid har med mig i bagaget och får mig att bli en osjälvisk medmänniska och sprida omtanke dygnet runt! Har för övrigt aldrig firat nyår på lokal vilket skulle vara en enorm upplevelse. (Är tyvärr ej med på sociala medier eller har Facebook eller Linkedin.)

Emmy 12 månader sen

Jag vill fira nyår med min fantastiska vän som har stöttat och hjälpt mig vara stark detta året när jag gått igenom ett uppbrott med min pojkvän, numera ex då. Vi har inga som helst planer inför nyår som det ser ut nu, därför hade det varit ett perfekt sätt att fira in det nya året!

Therese 12 månader sen

Jag ska fira nyår för första gången med min pojkvän och det ska bli så mysigt!
Dock vill jag inte vinna denna tävlinge för mig själv utan jag skulle vilja, om jag vann, att min finaste fina vän får ta med sig vem hon vill på denna fest. Hon har haft många kämpiga år med bröstcancer, ett barn som har ett funktionshinder, upptäckten av genetisk cancergen (detta efter att hon blivit frisk från bröstcancern och behöver ta bort både livmoder och båda brösten) och nu on top of everything så har hennes mamma fått cancer som upptäcktes alldeles för sent och mamman kommer inte klara sig…
Så min fina vän skulle verkligen behöva något roligt att se framemot.
Tack för en härlig tävling!

Nina 12 månader sen

Vår första dejt var på Hotell Clarion Post och efter 4 tuffa månader av sjukdom hade det varit underbart att få knyta ihop det med ett vackert slut och en underbar början på ett nytt år <3

Eva M 12 månader sen

Om jag vann skulle jag vilja ta med min man❤️ Vi har nästan glömt bort varandra i vårt livspussel där allt fokus varit på barnen❤️ Skulle vara så mysigt att få en dejt på tu man hand..

Lena M 12 månader sen

Denna vinst vore toppen att vinna efter ett svårt och tungt år. Det skulle bli lite plåster på ömma sår.
Att kunna glädja min fina man, och göra allt jag kan….
för att han skall njuta, och några raketer skjuta. Allt på detta vackra hotell, ja jisses vilken lyckosmäll!

Annika Olsson 12 månader sen

Hej
Efter ett otroligt tungt 2018 där jag fick en massiv hjärnblödning i Augusti. Där allt kretsar om den eviga kampen tbx till livet så vore det magiskt att få njuta av glitter och glamour för den våran är det väldigt lite av i mitt liv just nu …
Min sambo är min livshjälte då han såg och anade vad jag inte hade en aning om … han satte mig i bilen och tog mig till akuten och räddade livet på mig ihop med det fantastiska läkarteamet som opererade mig.
Skulle så gärna vilja bjuda med mig honom som en uppskattning av att han räddade livet på mig och lät mina 3 barn få behålla sin mamma ett tag till ❤❤❤🎂🎂

Margareta 12 månader sen

Hej Johanna. Jag har blivit pensionär. Livet har blivit enklare inga krav upp tidigt o passa tider. Nä nu börjar den andra delen av livet kanske med en Nyårsfirande av en lyxig helg På hotell Skulle gärna vilja bjuda min man på detta om man vann

Malin Andersson 12 månader sen

Firar med min sambo. Så mysigt att vara på tu man hand. När vi för en gångs skull är lediga båda dagarna. Jag jobbar på ett äldreboende och Nicklas kör buss åt Flygbussarna. Så vi är ofta i tjänst för människor dessa dagar.

Caroline 12 månader sen

Jag och min sambo har varit tillsammans i 1 1/2 år och har hunnit få en 6 månaders tjej under denna tiden! Det hade varit underbart att komma ifrån vardagen och då njuta tillsammans på clarion 🤗✨

CarinaL 12 månader sen

Tänk att få fira in det nya året med min älskade underbara man i Göteborg.
Det hade verkligen varit fantastiskt🎉🎉🎉

Helju Ralbring 12 månader sen

Nyårs fest I Clarion Post hotell! Det blir fantastic upplevelse för oss. Min man Johnny Ralbring, våra Golden Retriever tjej Freja älskar Clarion hotell. Oh, hur vi pesionärer skulle dansa på denna fest!
God Jul till alla!🌲❤🌲❤

Marie Söderström 12 månader sen

Min man och jag skulle behöva en respit från ett jätte renoverings projekt där vi själva bygger altan och byter fasad, tilläggs isolerar och byter fönster. Dessutom är ju Clarion Post så vackert.

Susanne Olivesjö 12 månader sen

Vill fira med mitt ❤️
Skulle vara roligt att överraska och trixa,
Vara hemlighetsfull och fixa.
Mitt ❤️ Skulle bli så glad,
Jag kanske får blommor o blad.
Årets 2018 fina slut,
Och 2019 härliga debut.

Andreas Brink 12 månader sen

Jag och min sambo ska gifta oss och detta hade vart en perfekt bröllopspresent till henne så hoppas verkligen att jag kan vinna detta till henne

Pia Karlsson 12 månader sen

Wow detta vore så lyxigt att vinna och ta med mej min älskling som verkligen är värd detta så mycket ❤️

Åsa 12 månader sen

Jag skulle vilja bjuda med min sambo, vi skulle behöva komma bort och ha det mysigt efter en väldigt jobbig höst. Han är en klippa till att stötta .😍

Lina Berggren 12 månader sen

Skulle vilja överraska min man och bäste vän med ett lyxigt nyårsfirande. Vi behöver njuta och rå om varandra en stund så detta vore toppen:).

Therese Edfeldt 12 månader sen

Jag hade överraskat min pojkvän med denna underbara lyxiga fest 🥂🥳 Vi hade behövt få komma ut och fira in det nya året tillsammans utan alla våra 7 barn🤪

Anna Lindström 12 månader sen

Jag vill såklart fira med min man Tommy Lindström! Så kan vi fira hans 70-årsdag samtidigt! Och det bästa!!!! att vår fyrbenta vän Voff kan följa med.

Fredrik Bädicker 12 månader sen

Skulle vara underbart att bjuda med min älskade fru på en lyxig start på 2019

My 12 månader sen

Jag skulle ge vinsten till min syster för hon har haft ett tufft år med jobb,att bygga upp egna företaget,en ex man som hamnade i fängelse o en väninna som dog tragiskt. Hon visar en tuff fasad för sin son men hon behöver en fin fest nu på Nyårsafton o tänka på annat.

Ann-Louise 12 månader sen

Åhhh detta vore något för mig och min dotter. Jag har blivit lämnad av min man sedan 18 år efter en affär vid sidan av så att säga. Mitt liv rasade totalt. Hösten har varit fruktansvärd, en smärta som knappt går att beskriva. Min älskade dotter på 22 år har verkligen visat vem hon är😢 Skulle verkligen vilja ge henne detta så vi fick möjlighet att komma bort och få uppleva något trevligt efter all sorg. Nu håller jag tummarna för att få överraska henne med detta. Det vore fantastiskt💕💕

Viktoria 12 månader sen

Önskar inte denna magiska vinst till mig själv utan till två vänner som tar stapplande steg mot varandra och lämnar ett grått liv på olika håll mot vad som verkar otroligt färgsprakande fyrverkeri liv.

Maria 12 månader sen

Detta blir vårt första nyår på 28 år som vi firar utan hund som lider av smällarna både före och under nyår. Har haft två hundar under dessa år, båda rädda och stressade varje år. Första hunden fick vi köra runt med i bilen medans andra skålade i champagne. Hade varit härligt att överraska min man med denna date, där båda kan skåla utan att ha “hundjour”

Gill Olson 12 månader sen

Jag skulle bjuda med min sköna vän.
Alla dessa par! Jättefint och mysigt men det vore hur kul som helst om vi, två coola singelbrudar i sina bästa år, fick lite glam på självaste nyårsafton.
Pretty please 😇🤗

Isabelle Karlsson 12 månader sen

Efter ett ganska tufft och långt år vill jag ta med mig min partner in crime Sofia och dansa och fira in det nya härliga året på det bästa möjliga sättet!

Maria Fors 12 månader sen

Läser och ler stort för mig själv när jag kan se mig själv och mannen sitta i den vackra bankettsalen på Post på och avnjuta en god trerätters middag med god dryck och fantastisk underhållning . Kan inte önska oss ett bättre slut på 2018 och en bra början på 2019 😍 Nu håller vi tummarna 💃🏻🕺🥂

Maria Fors 12 månader sen

Läser och ler stort för mig själv när jag kan se mig själv och mannen sitta i den vackra bankettsalen på Clarion hotel post på nyår och avnjuta en god trerätters middag med god dryck och fantastisk underhållning . Kan inte önska oss ett bättre slut på 2018 och en bra början på 2019 😍 Nu håller vi tummarna 💃🏻🕺🥂

Petra 12 månader sen

Jag skulle bjuda med mig min livs kärlek och make🥂 ❤️❤️❤️Vore underbart att överraska med detta som en julklapp 🎅🏻🎁. Älskar Clarion Post och äter brunch där när jag hälsar på i Göteborg ⭐️ Fantastisk mat och personal!

Madelene väänänen 12 månader sen

Efter en månad med sjukdomar som avlöst varandra så vore de underbart att få ha nått kul och se fram emot. Dessutom fyller jag år dagen innan nyår så då kan jag å min sambo få fira ordentligt och få lite egentid.

Pia Westman 12 månader sen

Hade varit mysigt att fira in nya året med en riktigt fin middag med min älskade man, vi har varit tillsammans i 15 år nu efter har varit gifta båda två tidigare och hade varit mysigt att fira det med fest i Göteborg . ❤❤. Har turen att vara ledig i 2 dagar då och kunde varit skönt att njuta efter mycket jobb före jul och över julhelgen..

Mari-Louise Karlsson 12 månader sen

Vore så underbart att få koppla bort alla bekymmer å problem för några timmar. Slå mig barnfri och ta med mig en god vän för att njuta av en helt fantastisk kväll å fira in nyåret med bubbel.
Då skulle mina barn få hem en glad mamma som fått ladda upp sina batterier 💕 så nu håller ja tummarna 👍

Susanne mansfeldt 12 månader sen

Det hade varit härligt och bjuda med en man jag äntligen börjat träffa efter att varit skild i 10 åt
Levt ensam sedan skilsmässan och tagit hand om barnen själv så har inte varit någon tid över för mig själv men nu har jag börjat träffa en man som jag gärna skulle ge denna chansen med och se om det kan bli något inte lätt när man har barn runt sig dagligen ❤️

sofia 12 månader sen

Önskar bjuda min pojkvän på detta, han skulle få en sån chock! Alla våra vänner har barn och firar nyår med dem detta år, eller är singlar, vi hamnar liksom lite mitt emellan utan något firande som känns riktigt hundra. Vore så skönt att bara få åka bort och bara vara VI. <3

Beatrice E 12 månader sen

Jag vill fira nyår min man som alltid gör allt för att vi alla i familjen ska ha det så bra som möjligt!Skulle vara kul att överraska honom istället för tvärtom. Han har stressat hårt med jobbet under året och vi behöver verkligen lite mystik för oss själva! Kram Stort tack för att du förgyller mina kvällar med bloggen då det är mitt sätt att koppla av!

Carina Gustafsson 12 månader sen

En sagolik kväll i en härlig atmosfär skulle jag vilja dela med min underbara syster. Lite av livets goda är vi nog värda efter flera år av sjukdom. Sen så kan vi ju passa på att fira våra födelsedagar samtidigt❣

Anna Johansson 12 månader sen

Skulle fira den med min fantastiskt tålmodiga, kärleksfulla och mest omtänksamma mannen jag nånsin mött…♥️♥️♥️ Hade jag och mina barn inte haft honom så vet jag ärligt talat inte hur vi hade klarat oss. Trots hårda år så ser vi nu en ljus framtid…..♥️💕♥️

Jenny Palmgren 12 månader sen

Detta skulle vara perfekt att kunna säga till min man att vi ska göra på nyår , eftersom vi nästan aldrig kommer i väg med fyra barn 🍾🥂

marie roxbro 12 månader sen

Åh vilken fin vinst..Jag skulle fira den med min helt otroligt underbara sambo som finns för mig i vått o torrt. Haft ett tungt år när jag misst min pappa o han har stått vid min sida hela tiden så det vore helt underbart att få överraska honom med detta <3

Berit Jernberg 12 månader sen

Åhh detta hade varit underbart att få vinna.I år blir min man och jag ensamma☹Hade varit så häftigt att säga till min man att vi ska åka bort och bo på hotell . Vi firar 30 år tillsammans nästa år så hade varit underbart att bara vara och på ett så lyxigt tillställning.Har aldrig varit på sådant flott hotell..
Går hemma sen 2006 efter en hjärtinfarkt som jag hade turen att få en till chans här i livet ❤❤❤
Önskar er en God Jul🎁🎄🎅 och hoppas att just jag och min kära make Magnus Jernberg får uppleva detta🍾🥂

Rebecka 12 månader sen

Jag skulle gärna fira med min kusin Amanda! Hon är verkligen en kämpe & värd en toppenkväll ❤️

Madeleine Erlandsson 12 månader sen

Jag skulle vilja överraska min underbara sambo som inte haft nå riktig semester detta år så detta hade vi uppskattat 😊och kanske kan vi fira något riktigt speciellt..💕håller tummarna 😍

Ann-Sofie 12 månader sen

Jag skulle vilja överraska min man,som har ställt upp lite extra nu när jag har varit sjukskriven.Skulle vara helt underbart att få koppla av med denna lyx❤️

Mirjam Jansson 12 månader sen

Jag går hemma tvättar städar och gnor
Skulle va trevligt med lite extra glamour
Älskar Post Hotell och blir gärna er gäst
Tar med mannen min som älskar gå på fest
Väskorna är packade och klara
Till Post Hotell är vi nu redo att fara

Anette Nises 12 månader sen

20 år, ja det är tiden som har gått
sen singellivet blev ett minne blott
Jag och sambon träffades i en gammal raggarbil
en risig en med svart lack och rosa textil

Sedan dess har det blivit villa, barn och hund
vissa nätter har vi inte sovit en blund
Många stormar har vi också ridit ut
utan att kärleken för den skull tagit slut

En Nyårsafton på Clarion Hotel Post med “extra allt”
Skulle betyda tusenfalt
Ja, det är drömmen för mig och min kära
romantik, mys och god mat att förtära

Sara Olsson 12 månader sen

Jag skulle vilja fira nyår med en av mina bästa vänner Ylva! Vi har båda gått igenom mycket precis som alla andra och jag känner personligen att 2018 är ett år jag vill lägga bakom mig. Vi jobbar båda inom vården så vi kan så sällan ses så nu skulle jag verkligen vilja få slå på stort och fira in ett nytt grymt år med en underbar vän och se att när vi går genom tiden har allt det bästa inte hänt än, som vår käre Håkan hade sagt! 👯‍♀️🌃🎆🍾🥂💃🏻🎉

Jenny 12 månader sen

Båda barnfria, båda lediga men ingen plan hur vi ska fira in nya året, vore kul att göra det i Göteborg med min fina älskling😍❤️

Annika 12 månader sen

Jag skulle vilja överraska min kompis som haft ett jobbigt år med separation, precis som jag. Detta är vi värda!! 🥂🍾🎊

Josefin 12 månader sen

Jag skulle vilja vinna detta med min make som får stå ut med mycket med mig och mina sjukdomar. Har diabetes sen barnsben och svår reumatism sen tre år tillbaka. Detta innebär att han får ta hand om det mesta i hushållet och med barnen då mina sjukdomar innefattar ofantlig trötthet på grund av cellgifter som jag äter för att hålla sjukdomen i schack. Ja livet är inte alltid lätt som sjuk när man även har barn. Därför skulle jag som sagt vilja vinna detta för att få en stund på tu man hand med min make och hylla honom och visa min tacksamhet genom detta då det annars är svårt att få till en sån lyxig date på grund av ekonomin vid sjukskrivning ❤️

Sofia Nilsson 12 månader sen

Vore härligt att fira men min Sambo, lite tid för bara oss. Då vi annars myser och brottas med våra två stjärnor Sam 3år och Bea 6månader

Daniela 12 månader sen

Jag skulle vilja fira med min sambo Andre. Vi jobbar så olika tider så det är svårt att få ihopa ”dejter”.
Hade varit mysigt att avsluta 2018 så 😊💖

Jeanette 12 månader sen

1989 var året då jag och min livs kärlek blev ett med varandra. Jag var 21 år och min man 22 år. 2019 vill jag fira vår kärlek och vårt 30:e år som gifta.

Linda 12 månader sen

Skulle behöva komma i väg på nåt roligt över nyår när jag jobbar hela julen och min man får vara ensam hemma så skulle vilja överraska han med ett roligt nyårsfirande när jag äntligen är ledig nyårshelgen detta året !! Har ej Facebook så kan tyvärr inte dela detta 😌

jennifer 12 månader sen

Jag och min kompis som brukar fira nyår ihop, skulle tycka att detta vore väldigt kul!
Vi brukar annars åka med stena-båten på nyår, men hade vart roligt att göra något nytt detta året!

Ann-Sofie 12 månader sen

Vilken tävling!

Skulle vilja överraska min sambo med den här nyårsmiddagen och övernattningen då vi i år knappt hinner fira jul alls. Jobb förstör för oss i år och tiden räcker inte riktigt till tyvärr. Enda lediga kvällen/natten under jul och nyår är egentligen nyårsnatten och det finns ingen jag hellre firar in det nya året med än mannen i mitt liv.

Anna Lindberg 12 månader sen

Min älskade make Mikael är värd det Bästa❤️ Han är min stora kärlek och trygghet, finns vid min sida och stöttar när det är tungt. Jag har kronisk smärta och utmattningssyndrom , så jag vet aldrig vilket skick min kropp är i när jag vaknar. Skulle vilja överraska honom med ett mysigt avslut på året och samtidighet fira in ett nytt år med med nya möjligheter och äventyr🎉

Sirima Hansen 12 månader sen

@Dino francini detta vore ju något för oss. @livetirondellen tänk så kul det skulle vara. Therése får chans att träffa någon istället för att bara sitta med två par 😆.

Lena E 12 månader sen

Önskar få fira nyår med min sambo. Vi har haft det tufft ett tag med sjukdomar och sånt så vore toppen med en ny och härlig start på 2019 genom att vinna detta.
La en kommentar även på Instagram .

Mia 12 månader sen

Å vill gärna fira med min fina man som snart fyller jämna år! Så mysigt det hade varit att fira i Göteborg, min favoritstad!

Veronica 12 månader sen

Jag skulle vilja fira nyår där med min sambo Frida. Vi ska fira nyår själva i år och det hade vart fanatiskt att ge henne denna gåva. Ett fint sätt att avsluta 2018 tillsammans.

Åsa Johansson 12 månader sen

Vill gärna bjuda med min man Anders, så sällan vi gör nåt för oss själva

Anna Nordberg Graemer 12 månader sen

Hej Johanna
Vill väldigt gärna fira nyår där med min man som alltid lyckas ha otur att jobba nyårsafton men för första gången på länge fått ledigt o därför vore de kul med något alldeles extra att överraska han med <3
Vore kul att få känns sig som askungen en kväll o gå all in.. kram Anna

Susanna 12 månader sen

Hej Johanna!
Har läst din blogg sen du startade den, den har verkligen allt. Har även läst din bok och även den är outstanding,tänker även lyssna på den.
Jag gifte mig i November med min man och ingen skulle bli lyckligare än oss om vi fick fira bara han och jag,med bubbel,lyx och sovmorgon. Han betyder allt för mig,han har gått igenom så mycket svårt det sista,så detta vore absolut bästa julklappen att lägga under granen. Att se hans min vore definitivt bästa julklappen för mig.
Fortsätt som du gör med din blogg,så kommer du toppa listorna med den,den saken är klar.
Kram Susanna

Margareta 12 månader sen

Önskar bjuda min son och hans sambo på denna nyårsfest som tack för julfirandet hos dem.Själv kan jag sitta barnvakt åt dem om de vinner detta pris.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar för Ellos och reklam för Österrikes turistbyrå  Dag sex i fantastiska Serfaus-Fiss-Ladis! I morse kunde jag knappt komma upp ur sängen, haha. Vi kör så mycket skidåkning och igår körde…

Innehåller annonslänkar till Ellos och reklam för min bok Middag hos mig  Vilken mysig morgon när jag gästade Soraya och Jesper i Nyhetsmorgon på TV4 i morse. Temat var juldukning och inspiration…

Hoppas ni har en riktigt fin andra advent! Jag sitter på tåget och är snart framme i Stockholm och ska direkt bort till TV4 och förbereda i studion inför morgonens sändning. Jag…