• 2018-12-19, 08:35
  • 9

Idag är en stor dag! Vår älskling kommer hem! Lisa-Marie har rest i Asien i tre månader och vid 13 idag hämtar vi henne på Landvetter. Lucy ska följa med! Jag har inte kunnat säga Lucus namn alls här hemma sedan hon åkte, Lucy letar överallt efter var hon tagit vägen. Vi ska filma så får ni ser hur hon reagerar, finns det något häftigare att se när djur möter sina familjemedlemmar efter lång tid.

Jag känner mig som ett barn på julafton, tänk att hon landar snart! Som jag grät första veckan när de åkte, spelar ingen roll vad alla säger att det är erfarenhet och bra och hit och dit. Jag tyckte det var fruktansvärt ändå. Men som många sa, det gick bra. Vi fick ta del av alla vackra bilder flera gånger om dagen i sociala medier och vi har skrivit ofta. De har sett så mycket fint, gjort många häftiga upplevelser, varit i  sex länder och alla platser de besökt har varit fantastiska.

Jag är stolt och glad över att hon och Moa gjort den här resan,  vilken erfarenhet de har med sig genom livet.
Nu ska jag väcka Lucy, jag ska vara hos Lövingkliniken 11 och efteråt åker vi till Landvetter.

Ha koll på min instagram, kommer filma på stories där och hon landar klockan 13.

Kramar

2018-12-19 Johanna Toftby

Kommentarer

Annelie Hultberg Lahouar 2 år sen

Åh vad härligt att du får hem din dotter nu till jul o allt 😁♥️ Jag har det där jobbiga avskedet kvar 😬😢♥️ Då min 20-åring o hennes pojkvän åker iväg nu den 5/1-19 o blir borta i tre månader 💦😢💦 oj oj oj vad spännande för dom att resa runt i Asien ♥️Meeeen fy vad tomt det blir härhemma … hujedamej / jag tycker ju såklart dom ska göra detta … men som du sa så är det så jobbigt att ta farväl om så bara för ett tag 💔 …. god jul o gott nytt år och tack för rolig blogg 🤗♥️

Anna-Carin 2 år sen

Vad härligt!

Agneta🌹 2 år sen

❤️😀

Gunilla 2 år sen

Jag minns när min son kom hem efter en långresa på 6 månader! Lycka !

Christina 2 år sen

Jag förstår din lycka💗 Och dina tårar!! Jag är precis likadan! Ha en underbar jul tillsammans! Ni är så fina!
Kram

Anna 2 år sen

Härligt!!!
Jag fick hem din bok i brevlådan idag, sträckläst den och är nästan färdig!
Så bra du skriver! Jag känner så igen mig i det du skriver!
Sluta aldrig vara dig själv!

Njut nu av att fått hem din dotter och vill också önska en god jul och gott nytt år!

Kram Anna

Sandra 2 år sen

Vilken lycka att hon kommer hem nu. Förstår att du/ni är jätteglada.

Ta hand om varandra och njut

Stor kram Sandra 💕

Annika 2 år sen

Hundar är för roliga! Min kusins hund sitter i timmar och stirrar mot dörren när han får veta att nån han gillar ska komma hem. Bara väntar och väntar.

Eva Olsson 2 år sen

Fina Johanna.
Vilken lyckokänsla <3 .
Hoppade som en 3-åring första gången min älskade dotter kom hem från sina USA-studier.
NJUT av er stund och massor av kramar till er <3.
God Jul önskar Eva

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk Japp. Ni läste rätt! Nu är det dags för årets första julbord! Vi är på väg ut till mysiga Åstols rökeri som ligger på den lilla ön norr om Marstrand.…

Innehåller annonslänk Japp. Ni läste rätt! Nu är det dags för årets första julbord! Vi är på väg ut till mysiga Åstols rökeri som ligger på den lilla ön norr om Marstrand.…