ANNONS

Julafton hos oss 2018

/

God fortsättning allihopa! Hoppas att ni mår bra, tusen tack för alla hälsningar, det värmer i hjärtat att ni delar med er om er helg. Jag vet att många har det tufft och många är ensamma, som inte alls har haft en bra jul. Barn som får uppleva julen med missbruk och elände. Jag har själv haft det på nära håll men har också varit med om allt kan vända och bli väldigt bra. Det är fantastiskt.Här kommer bilder från vår jul, vi firar ofta jul hemma hos oss och kör knytkalas, jag står för julskinkan, julsallader, dessert, julgodis och lite plock. Älskar att duka och göra det juligt, det är så är jag uppväxt. Mamma gjorde alltid så fint och julen för mig är familj, god mat och julbord hos oss och hemma hos farmor och farfar.


Janne gjorde en grym Ris ala malta, orkade inte den igår men åt den till frukost. He he.


De som var hemma hos oss den här julen var min mamma, tre av fyra systrar och barnens kusiner, vår fjärde syster firade med sin familj hos sin sambos släkt, de är med varannat år. Min pappa och hans Lena, vår bror Carl, Janne förstås och hans äldsta dotter Ida som bor i Stockholm, så kul att hon var med hela helgen. Mina barns pappa var också med och åt julbord, roligt när vi alla kan umgås och fira jul tillsammans. Alla är välkomna.Här är uppesittarkvällen, Janne och Ida kom upp till mig och barnen, jag hade fullt upp med all förberedande, mamma kom också upp en stund. Mysigt att sitta och äta julsmörgås och lite plock.Lisa-Marie gjorde knäck och mozartkulor som blev perfekta. Jag brände knäcken, så otroligt dålig på att göra knäck.


Kan laga ganska mycket i köket men kan varken göra knäck eller god gröt. Urdålig på vissa grejer. Kanske för att jag inte har tålamod.En fin bild på mig och Janne när vi var hos hans stora släktfest den 22a. Drygt 40 personer! Så kul att träffa alla.Här är hemma oss hos på jul, en gigantisk rosett runt amaryllisen. Hittade så fina band på KnappKarlsson i Göteborg. Letade halvt ihjäl mig över extra breda band. Tack för alla tips.

Jag var för snabb med att duka redan dagen före som ni ser på servetterna från pepparkakorna, tog nya servetter till  julmiddagen.

Ett stökigt sovrum som det ska vara vid jul. Allt man gömmer… Papper och julkappar högt och lågt. Jag glömmer alltid av vad jag köpt eftersom jag inte skriver namn direkt på paketen.


Min juloutfit är en röd spetsklänning från

Malina

, finns fler färger, 40% rabatt nu! Skor Valentino.
Mina tvillingsystrar fyller även år på julafton!Fina mamma.Vi minskade rejält på årets julbord, mer grönt och mindre kött. Var så gott allting. Skönt att slippa slänga, värsta jag vet. Tror detta var det bästa julbordet vi haft. Allt var så gott och lagom av allt. Vi satt flera timmar och åt och bara pratade, umgås är ju det allra viktigaste på jul. Väldigt lite alkohol, vi tar en snaps men alla hostar och gör miner efteråt. Ingen dricker sprit, men gör ingenting. Är ovan vid massa alkohol vid jul och tycker inte det ska vara det heller. Julmust och en öl till maten är gott.Barnen med deras pappa, syster, mamma och Ida.

Mycket julgodis måste det vara däremot.

Min allra bästa present var från barnen. Började nästan gråta.
Så fin bild på syrran och Marcel och Nicole.Gjorde en

pepparkakscheesecake.

Har ni gjort den? Går ju göra med annan dekoration. Så god.


Efter en riktigt lång och härlig julafton hoppade vi i våra julpyjamaser allihopa och kollade Tomten är far till alla barn. Lika galet rolig varje gång.


Dags att krypa ner, tjejerna är ute på fest med kompisar, jag sover alltid katastrof när de är ute. Kollar telefonen hela tiden.


I morgon ska vi till Jannes föräldrar, dags för middag tredje dagen i rad. Kalkonmiddag!


17

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00