• 2018-12-26, 10:23
  • 0

Innehåller reklam för Clarion hotell Post

Så roligt att ni gillade nyårstävlingen! Vi tävlar ut två lyxiga nyårspaket på Clarion hotell Post där du kan fira in 2019 med en god trerättersmiddag, champagne och show och underhållning hela kvällen.

Önskar jag kunde ge er biljetter allihopa men någon måste vinna och det kommer mer tävlingar här i mellandagarna. Håll utkik!

Stort grattis Maria! Du har vunnit två nyårspaket på hotell Post i Göteborg! Jag önskar er en riktigt festlig och härlig kväll!

Gott nytt år!

Maria Fors 

Läser och ler stort för mig själv när jag kan se mig själv och mannen sitta i den vackra bankettsalen på Clarion hotel post på nyår och avnjuta en god trerätters middag med god dryck och fantastisk underhållning . Kan inte önska oss ett bättre slut på 2018 och en bra början på 2019. Nu håller vi tummarna! 

Ni som inte vann är förstås välkomna att boka nyårspaket på hotell Post i Göteborg! Läs mer HÄR

Det blir ett fantastiskt nyårsfirande och jag har en rabattkod till er, uppge Johanna Toftby när ni bokar så dras 200kr rabatt av på varje biljett.

Boka din plats på [email protected]

2018-12-26 Johanna Toftby

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…