ANNONS

God pasta på julskinka

/

Har ni julskinka kvar sedan jul? Det finns massor man kan göra! Jag hade en ganska stor bit kvar och skar ner den igår. Nu räcker det med julsmörgås även om det är gott, Janne tipsade om en god italiensk pasta som jag svängde ihop. Strimla ner skinkan och låt det koka med krossade tomater, vitlök mm så har du en riktigt god pasta.


För vegetariskt- Fräs brysselkål och lägg ner istället. För veganskt, ta bort parmesan så har du en god pasta.


Nu ska vi ut och köra en powerwalk, skönt att äntligen vara helt frisk. Gymmet väntar, så pepp på köra på träning efter ett par veckor sjukstuga. Vi är nere i Göteborg efter varit hos Jannes föräldrar på kalkonmiddag igår, tre goda middagar i rad.









4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00