• 2018-12-28, 08:00
  • 10

Tänk att det bara är tre dagar kvar på 2018. Ett helt nytt år ligger framför oss, jag blir alltid fylld av förväntan och pirrig inför ett nytt år. Så tacksam för allt jag fått vara med om 2018. Ett år jag aldrig kommer att glömma.

Vi kommer fira in 2019 med våra vänner Magnus och Mats i London, ser så fram emot det, hösten har varit väldigt mycket jobb med min bok så nu ser jag fram emot lite semester. Först London sedan direkt till Alperna och en veckas skidåkning.

Jag har en stor förkärlek till festliga middagar. Just nyår kan man gå all in, ju mer glitter desto bättre. Spar inte på något till en nyårsmiddag. Årets sista dag och vi ska fira in den nya och allt vi har framför oss.

Här kommer några dukningar från mina middagar, kanske något kan vara till hjälp och du hittar lite inspiration till din egna nyårsdukning!

 

 

 

 

 

 

2018-12-28 Johanna Toftby ,

Relaterade inlägg

Glad påsk alla läsare! Hoppas ni får en riktigt fin påskafton! Vi är snart framme hos mamma och påskmiddag. Så mysigt! Ikväll ska vi på stor 80-talfest! Är så taggad för det,…

Innehåller annonslänk  Snart framme i Göteborg och sitter på tåget och jobbar. Fått så mycket frågor om min camojacka, länkat innan men hittar inte det nu så lägger upp ett kort inlägg…