ANNONS
Integritet på Tailsweep

Nu finns alla mina recept i ett receptregister!

/


Så glad jag är idag! Nu finns äntligen alla mina recept i ett register här på bloggen. Ni är många läsare som har önskat ett receptregister och idag är det klart!
Klicka på kategorin recept här ovan i menyraden så kommer alla recept i bokstavsordning. Det är så jag gillar själv att söka, för då får man en överblick samtidigt kanske man hittar något annat kul att laga eller baka.
Det finns massor med festliga rätter till nyår! Kanske sugen på något annat än julmat de här dagarna, sök på pizza, nachos, sallad mm så hittar ni massor med gott.


Killarna jag anlitar på Bech webbyrå i Göteborg är riktigt grymma att arbeta med. De löser precis allt. Era önskemål är viktiga för att bloggen ska bli så bra som möjligt och det går framåt hela tiden både i bloggvärlden och det tekniska här bakom som jag är urdålig på. Men då anlitar man andra, man ska göra det man är bra på.
Det kommer bli ännu mer förändringar bland alla kategorier och en del annat, men recept i bokstavsordning var det ni önskade mest.
Jag kommer sitta lite varje dag och lägga in fler recept, renskriva mm. Även rensa de ämnen som råkat komma med. Jag ska också ta bort vissa ord och ändra ordningen så titeln på receptet kommer först.
Men nu kan ni hitta väldigt mycket recept, det finns så ni kan laga mat i några veckor åtminstone. Månader tror jag, haha.
Smaklig måltid!

24
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00