ANNONS
Integritet på Tailsweep

Nyårsmiddag-Här finns massor med recept sista minuten

/


Letar ni recept och kanske inte riktigt bestämt vad ni ska laga på nyår? Jag har massor med gott som både är billigt och enkelt.  Sök på oxfile, kyckling, fläskfile, det finns hur mycket som helst om du ska bjuda på något gott. Recepten är inte krångliga. Finns även mycket fisk, hel laxsida med pressad potatis är magiskt. Även torsk.
Vill du göra en gryta som går enkelt att förbereda, finns många olika grytor. Fläskfile är poppis, men även chicken thai och många andra kycklingrätter. Även vegetariskt.

Ett av de mest populära såserna är min pepparsås.
Sök i receptindex längst upp så hittar du pepparsåsen,  den är riktigt god till oxfile, kyckling, helstekt fläskfile eller vegetarisk schnitzel. Vi älskar den! Jag står faktiskt just nu och gör den till kyckling och hasselbackspotatis vi ska äta här ikväll.
Potatistårtan är väldigt festlig, eller lägg samma ”smet” i små formar. Sök potatis så hittar du massor.Enkelt att svänga ihop! Riven potatis, cremefraiche, purjolök och västerbottenost. Succe på middagsbordet.
Även gott med kyckling och rosmarinsås. Tack min fina kund Kristina, du kom alltid med så fina recept. Läser du detta- Hoppas ni mår bra, jag saknar er.


Letar du dessert? Sök dessert i registret. Den här nougatparfaiten med hallonsås är en hit! Så god!Eller hallonpannacotta med lakris.


Planet går 07.50 mot London i morgon så vi åker ut vid 06 till Landvetter. Skönt att äta en god middag här hemma, jag som älskar middagar och vackra dukningar kliar i fingrarna att jag inte får duka en vacker nyårsmiddag det här året. Men det ska bli kul med London med Magnus och Mats. Nu ska vi äta marinerad kycklingfile med pepparsås och hasselbackspotatis.


Jag körde Lucy till mina uppfödare Susanne och Håkan, världens bästa. Där är hon trygg och älskar leka med sina kompisar. Speciellt valpen Tiger.

2
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00