• 2019-01-07, 22:47
  • 9

Detta är bland det tuffaste jag sett: vår älskade Annicas fina man Kristian är med på Cancergalan på TV4 och berättar om sin Annica. Hans tårar rinner nedför kinderna och hela svenska folket kan se det. Mina tårar börjar forsa samtidigt som hans.

Jag tror att mitt hjärta ska brista när jag inte kan sluta gråta. Så smärtsamt, så sorgligt… och så fint. Jag kan inte förstå att Annica är borta, jag vill inte förstå. 

Så starkt av dig, Kristian, och barnen att vara med i Tillsammans mot cancer, det gör skillnad. Att höra dig säga att Annica skulle ha berömt er och tyckt att ni gör något bra genom att vara med på galan får mig själv att bli så förtvivlad och samtidigt så stolt – över dig! Och Annica hade varit det också, hon hade varit så mallig över dig, Krille. Du är helt amazing, som hon brukade säga. 

Ni läsare som bland annat gav Annica, Krille och barnen en underbar resa bort från vardagens bekymmer ska också vara stolta. Det gjorde så mycket skillnad och skänkte så mycket glädje. Jag vet hur tacksamma de är för allt ni gjort för Annica – och jag är lika tacksam själv!

Men nu ber jag alla som har möjlighet, snälla, snälla… Bli månadsgivare, för alla som kämpar, som lever i ovisshet, som inte vet om de kommer överleva. 

100 kronor i månaden räddar liv, forskningen behövs för att fler ska bli friska från sin cancer. Smsa till 099-90920.

 

2019-01-07 Johanna Toftby

Kommentarer

Eva 1 år sen

Det var verkligen känslosamt, tårarna rann och när inslaget om Annica kom så brast det totalt för mig och jag grät o grät.. samtidigt kändes det fint att se Kristian och pojkarna, men så sorgligt. Har tänkt mycket på dem ❤️
Så starkt av Kristian. ❤️
Kram

Malin 1 år sen

Kan du inte göra en insamling igen till Annicas familj, så vi bloggläsare/instagramföljare kan swisha? Inga pengar i världen kan ersätta en mamma eller en fru, men kan kanske bidra med möjligheten att kunna göra ngt en vanligtvis inte har möjlighet till och att få släppa tanken om bara för en liten stund…❤

Marie 1 år sen

Åhh finaste Annica o hennes familj ❤️❤️ Så starkt av krille o barnen!
Jag är månadsgivare- men skulle gärna skänka en liten slant till krille o barnen oxå, en nöjespeng. Finns de fortfarande möjlighet att swisha?

Kicki 1 år sen

Ja mycket tårar ikväll :( Så sorgligt :( följde också Annica på din blogg.
Jag har skrivit en kommentar med lite frågor den 4/12 -17 ;) skulle bli jätteglad om du svarade ;) Ha det så mysigt! Kram :)

Agneta🌹 1 år sen

Gripande att se cancergalan! Fruktansvärd sjukdom.
Jag är månadsgivare som är så viktigt!
Önskar dig o Janne en härlig skidresa😁

Katarina 1 år sen

Man blir verkligen berörd av alla historier man får vara med och dela och ingen kan gå oberörd genom dessa. Är oxå månsdsgivare och hoppas att vi blir fler💕Håller med dig, Johanna; Annica hade varit så himla stolt över sin fina familj🙏💕

Malin 1 år sen

Ååh, 😢 förstår det var en oerhört gripande gala med Annicas familj och andra familjers berättelser men så viktig. Jag hade ingen möjlighet att se den igår men när jag kommer hem i eftermiddag ska jag göra det.

Ha en fin resa i alperna Johanna o Janne.

Kram

Gunnela 1 år sen

Åh vad tårarna runnit ikväll. Följde Annikas kamp då hon gästbloggade hos dig. Måste ha varit såå svårt för dig som nära vän men vi är också många här ute som följde hennes kamp. Det var så starka berättelser vi fick höra ikväll.
Har själv haft cancer och många tankar kommer upp till ytan. Naturligtvis är jag månadsgivare ❤️🙏🏻❤️

Annelie 1 år sen

Mina tårar rann också för Annica och alla andra. Tanken på att barn inte ska få växa upp med sin mamma eller pappa gör mig förkrossad.
Känner väldigt starkt för alla drabbade, de sjuka, familjen, vänner och bekanta som förlorar någon som man älskar.
Jag blev själv drabbad av cancer 2016 och än så länge lyser cancern med sin frånvaro, tack och lov

Annica var lycklig att ha en sån fin vän som dig, det betyder enormt när man kämpar mot denna vidriga sjukdom
Har själv haft turen att ha en stor familj, mina älskade döttraroch underbara vänner som stöttat mig under min resan. Utan dom hade det varit ännu tyngre.
Givetvis är jag månadsgivare
Kram till dig Johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  I dessa tider är det viktigare än någonsin att ta vara på de små sakerna i tillvaron. Det som gör mig glad utan att egentligen vara någon stor grej. Här…

Innehåller annonslänkar  I dessa tider är det viktigare än någonsin att ta vara på de små sakerna i tillvaron. Det som gör mig glad utan att egentligen vara någon stor grej. Här…

Innehåller annonslänkar Solen skiner! Nu är nog värmen på väg, tror ni inte det? Vi ska ha 17 grader på måndag, tror ju nästan inte det är sant. Man måste njuta och…