• 2019-01-09, 23:09
  • 10

Idag har vi varit ute och åkt massor med skidor, det går inte förstå hur mycket snö det är här. Underbart att äntligen får se riktig vinter. För er som missat tidigare inlägg så är vi på skidresa i Österrike som ni kan läsa mer om HÄR. 

Det snöade så mycket så ett tag var det svårt med sikten men det klarnade upp till slut. Vi har åkt massor men började ganska soft, benen får jobba rejält så vi kommer känna av det i morgon. Riktigt skönt.

Mitt rosa ställ finns HÄR. Bra kvalite, sitter bra och man syns i backen.

Älskar alla små ställen som finns överallt i alla backar. Små stugor, barer, restauranger. Det är något visst att komma in i värmen efter långa åk i alperna och ta en öl eller en god Gulasch. Som en saga med alla små hus med så mycket snö.

Som ni ser så är det halvdålig sikt, annars är det mäktigt med alla enorma berg runtomkring dig. Älskar alperna.

Idag hoppade vi över afterskin och valde gå ner till hotellets spa istället. Visst är det skönt med spa? Så länge det inte är mycket folk. Vi gick bra tid för de flesta hade redan gått ner på middag. Vi var helt själva.

Vara ute i luften och åka skidor hela dagen sedan relax, så skönt det var.

Vi bor på Goies Alpine Resort, de har flera olika bastu, jag gillar ångbastu med örter. Känns så skönt efteråt, både för huden och för kroppen, mina luftrör mår bra.

Efter ett bra tag nere på spat så körde vi en egen afterski. Kall öl på vår balkong- Afterspa före middagen.

Nu har Janne somnat på soffan igen medan jag sitter och jobbar en stund, inte enkelt med bloggare när man reser men det är en del av mitt jobb och han är tålmodig, haha.

Ser fram emot en lång dag i backen i morgon igen, det blir även en rolig tävling jag tror ni gillar. Hårgrejer!

Sedan ska jag berätta en galet stor grej, kommer släppa en bomb. Har väntat ett bra tag men snart kan jag berätta för er vad som kommer hända. Pirrigt, roligt och väldigt stort.

God natt från alperna, tack för alla hälsningar!

2019-01-09 Resor ,

Kommentarer

Linda 2 år sen

Orkar inte!!!! Åh ni har det så underbart! njuuuuuuuuut i massor. Min största dröm är att lära mig åka utför utomlands. Det blir jag och 5 åringar i backen! Kram Linda från Gotland!

Cilla 2 år sen

Fina bilder då bra ni har det på er resa!
Så spännande! Du var ju bebissugen i tidigare inlägg så det vore roligt!

Svar på kommentaren:
Cilla 2 år sen

Så bra ni har det på er resa ska det stå!

Cecilia Höglund 2 år sen

Hej Johanna. Jag undrar funderar på vad det är för svarta kängor du har på pjäx bilden. Är på jakt efter ett par varma goa kängor nu när snön har kommit till Småland. Tacksam för svar.

Jennie 2 år sen

Ser ut att vara en härlig resa! Måste bara fråga dig var du har köpt din fina rosa leo-mössa?

Jenny Palmgren 2 år sen

Mysigt 😊spännande att höra vad är .Ha en fin dag . ⛷

Lena 2 år sen

Spännande!! Ha en fortsatt fin vistelse i Alperna ❤️ 🎿❄️😊 kram Lena

Anonym 2 år sen

Spännande!! Ha en fin dag i alperna ❤️👍❄️🎿

Juristen 2 år sen

Älskar också alperna vinter såväl dom sommar. Bra med tips om fina hotell! Ha det underbart!

Ulrika Hultberg 2 år sen

Det verkar ha det så trevligt och mysigt. Ni har verkligen mycket snö, det är bara njuta.Ha det så bra. Nu väntar bara att du ska släppa överraskningen. Man är nyfiken.
Ulrika

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk Nu är vi på flygplatsen och softar på loungen, flyget är försenat mot Frankfürt där vi mellanlandar så hoppas vi hinner med nästa flyg mot Insbrück. Vi gör ännu en…

Mormor ringde precis. Hon ringer mig många gånger om dagen och hon är ledsen, arg och gråter. Allt handlar om en och samma sak, att hon vill ha tillbaka sitt hus i…