• 2019-01-16, 20:56
  • 28

Då var det dags igen. Trollet Linda är tillbaka. Just nu kallar hon sig Margareta eller M eller lite variationer på det. Hon är fortfarande expert på juridik, ska anmäla mig för olaga hot och tycker fortfarande väldigt synd om sig själv.

Vid det här laget håller trollet Linda på att bli rikskändis. Både Expressen HÄR och Skövde Nyheter HÄR har skrivit om hur jag och Robert Aschberg konfronterade henne i Trolljägarna. Hur det gick får ni se när avsnittet sänds, måndag den 18 februari på TV3 klockan 21.

Jag är inte helt förvånad över att hon dyker upp här igen just när det händer. Linda har funnits på många bloggar och Facebooksidor i många år. Genomgående är att hon vräker ur sig precis hur hemska saker som helst men blir otroligt kränkt om någon annan ens säga till henne att sluta. Jag är nermailad av människor som varit utsatta.

Hon har lite andra ovanor, som sitt sätt att skriva, som gör att hon är väldigt lätt att känna igen. Men hon är duktig på att skapa nya konton så jag hinner knappt blockera dem lika snabbt som hon skaffar sig nya. 

Om vi bara struntar i henne så tröttnar hon. Kanske. Annars får jag och Robert väl prata med henne igen.

Vill du det, Linda?

 

 

Kommentarer

C 2 år sen

Tror inte hon kommer sluta tyvärr. Hon är riktigt sjuk. Bodde granne med henne förut. Hon var besatt av min mor på den tiden. Skulle ta livet av sig o grejer för att mor min valde att spendera sin tid med sina barn istället för henne. Hon har stalkat många.
Tror dock det kommer bli värre av uppmärksamheten, då hon älskar att få känna sig lite ”känd”. Tips om ni inte har fått reda på det än så var hon med i ”Outsiders” för ett par år sedan då hon var besatt av sin idol. Just då Shirley Clamp

Anki/barbakvinna 2 år sen

När jag bloggade på Aftonbladet var det en som kallade sig för Sofia Kyrksyster som messade, hotade och skrev elaka kommentarer. Men det var ju mellan 2006–2012.

Vi fick tyvärr inte loss IP nr från AB men sen råkade hon lägga kommentarspår WordPress och då var vi flera som jobbade för att få tag i henne. ALLA går att hitta.

Trist när vissa behöver vård men inte får det

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Galet. Men visst är det så. ALLA går att hitta. Det är många som inte förstår att man är faktiskt inte så anonym som man tror.

Charlotte 2 år sen

Men om ingeting hjälper, vad göra då? Hon har formligen nåt som fattas henne eller vad man ska säga. Vågar inte skriva nåt här för människor blir kränkta och tycker att man diskriminerar när man pratar om vissa lågbegåvade orsaker. Faktum är att dom existerar men ingen vill prata om dom för do ryker de ur öronen på vissa. Precis som om man kommit på att de finns själv:/

Hennes mor kanske ni kan prata med så de blir ett slut KAN man ju hoppas. Om inte annat kanske ni får ett svar på varför hennes dotter gör som hon gör? Hon är trots allt kanske sjuk på “riktigt” tänker jag…

Sussi 2 år sen

Går att göra en òrosanmälan`hos Socialförvaltningen. Man kan göra det anonymt. Då blir hon uppsökt av Socialförvaltningen
som gör en bedömning.
Ett tips bara.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Hon bor hemma hos sin mamma…

Sussi 2 år sen

Ja det spelar ingen roll om hon bor hos sin mamma, går att göra en anonym anmälan för vem som helst.. Man får ju inte veta vad Soc gör åt detta p ga sekretss. men då måste Socialen agera iallafall.
Detta är ju en människa som mår psykiskt dåligt tydligen Och som mår bra a att tracka dej Johanna.
Hon mår nog bra av att läsa allt detta och få en liten `bekräftelse`tyvärr.
Men ringer Soc på dörren kanske det inte är så kul längre

Helene 2 år sen

Vad tänker du att orosanmälan ska gälla? Socialtjänsten tar emot orosanmälningar gällande minderåriga barn alternativt personer som missbrukar alkohol eller droger och med anledning av det riskerar sitt liv och sin hälsa. Och det är väldigt sällan som socialtjänsten bara ´ringer på dörren` hos någon… Om man är orolig för någons psykiska hälsa är det psykiatrin som man vänder sig till men de ringer sällan på någons dörr heller. Det enda rätta i detta fallet är såklart polisanmälan.

Susanne 2 år sen

Nu måste Svenska lagar hänga med i utveckligen! Vi kan inte bara stilla sitta och titta på när nya konstellationer skapar möjlighet för hat och hot, det kan omöjligt att fortsätta att få vara lagligt med det bara för att man gömmer sig bakom skärm och tangentbord. Det är ju inte lagligt med hot ansikte mot ansikte. Vi måste snäppa upp detta fort och det för att skydda våra barn.

Svar på kommentaren:
anonym 2 år sen

Ja varför ska hon få fortsätta. Så hemskt. Att hon orkar. Förstår inte varför.

Maria 2 år sen

Usch känns olustigt och riktigt obehagligt att det finns såna människor. Usch 😞

Annika 2 år sen

Hon måste ju vara “sjuk” på något sätt? Jag menar, man tycker inte alltid lika som bloggen man läser osv osv men det här är på en helt annan nivå.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Haha, nej inte riktigt. Hat på en högre nivå än något annat.

Annika 2 år sen

Läskigt! Ska absolut se programmet.
Kram!

Helen 2 år sen

Hon härjar duktigt hos Pernilla Wahlgrens blogg. Och där heter hon precis som du skriver här Margareta eller M.
Sicken sjuk jävel!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Gör hon? Ok, då drar jag ett sms till Pernilla direkt. Tack för hjälpen!

Kram

Charlotte 2 år sen

Johanna, du kan ju alltid fråga pernilla om hon har lust att blocka “M” hon kanske lyssnar på dig trots allt. Jag och många med mig har jättelänge vädjar till pernilla att hon ska ta bort denna “M” om hon vill ha ett någorlunda bra kommentarsfält. Anti gen struntar P i det, eller så vill hon helt enkelt ha drama.

Lycka till!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Jajamen, jag har pratat med Pernilla idag.

Man kan blocka, men det är bara söka upp nytt ip… därför hon härjar.

Jag kommer få massor med uppgifter av Pernilla. Har även lämnat över allt till produktionen på Trolljägarna så de ska spåra mer.

AnnaE 2 år sen

Det är nån M som är inne och skriver på Madeleine Ilmruds blogg också

Anna 2 år sen

Men shit va otäckt, helt sjukt att hon fortsätter! Tänk om hon gör nåt mer drastiskt?! Hon borde ju spärras in

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Förnamnet.

Anita 2 år sen

Jag finner inte ord hur sjukt det är.

Lotta 2 år sen

Fy fan man tror inte det är sant, men har också sett en del kommentarer… hon verkar inte klok.

Susanne 2 år sen

Men, trodde verkligen att hon skulle sluta nu efter att ha konfronterats av er. Hon behöver verkligen ha proffessionell hjälp med sitt beteende.

Eva 2 år sen

Men alltså! Är det en ensam människa? Har hon jobb? Är hon psykiskt sjuk? Man får ju väldigt många frågor.
Blir hon och andra troll erbjudna samtalshjälp ellet nåt i trolljägarna?
Det är ju det dom behöver.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Inget biter, inget hjälper. Hon har jävlats rejält kan jag säga med många hundra, jag får mail varje dag från människor som haft ett helvete. Som varit i rättegång.

Så i detta fallet är det inte samtalshjälp som hjälper.

Eva 2 år sen

Ofattbart! Skulle vara intressant att höra en psykolog förklara detta beteende!

Anette 2 år sen

Helt sjukt. Men jag misstänkte det, har sett hemska kommentarer som ser ut som den där “anna” som var Linda.
Precis samma sätt att skriva.

Vilken vidrig människa.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…