• 2019-01-17, 09:10
  • 10

När jag vaknade hade jag flera sms om jag var drabbad av den stora branden i Skövde, vilken obehaglig känsla! Fy så fruktansvärt! Det brinner i flera stora flerfamiljshus i ett stort bostadsområde, Södra Ryd, här i Skövde. Långt från mitt hem men så nära ändå. 

Ni har säkert hört eller läst på nyheterna, Skövde Nyheter uppdaterar HÄR. 

Stackars människor som är utan bostad, just nu över 150 personer som är evakuerade. Hoppas bara inte någon människa är kvar i den hemska branden. Eller något husdjur, de har ju inte en chans att rädda sig.

Hemmet, som ska vara den stora tryggheten, där man ska känna sig säker från alla världens faror. Jag kan inte tänka mig att förlora mitt hem helt utan förvarning och lider så fruktansvärt med alla som drabbas nu. Det är inte bara någonstans man sover som försvinner, det är ett liv av minnen som går upp i rök.

 

Relaterade inlägg

Vilken vinterdag! Idag tog jag mina längdskidor och åkte upp till skidstadion på Billingehus. Vi har jättefina spår och det är öppet. Jag och 95% män som garanterat tränade inför Vasaloppet. Varför…

Innehåller annonslänk  Snart framme i Göteborg och sitter på tåget och jobbar. Fått så mycket frågor om min camojacka, länkat innan men hittar inte det nu så lägger upp ett kort inlägg…

Nu är vi hemma i Sverige! Vilket underbart väder vi har kommit hem till. Förra veckan såg vi det var -8, alla gick i vinterjackor och mössa. Och nu är våren här!…