ANNONS
Integritet på Tailsweep

Grön superjuice

/


Innehåller annonslänkar
Hej på er! Hoppas ni har en fin lördag, jag vaknade 9 i morse, alltså hur skönt är det att bara sova ut hur länge man vill, jag hade sån grym träningsvärk så jag tror kroppen behövde den sömnen, återhämtning.
Började med en grön superjuice, gillar ni? Jag gillar inte tjocka gröna smoothies men denna är god och tunnare. En halv avokado i. Åt två ägg, fincrisp till och kaffe, dagen kan inte börja utan kaffe, haha.
Vet ni vill veta vad jag ska laga för middag ikväll och vi är sugna på Thaimat! Jag har mängder med recept i receptregistret, här ska jag laga kycklinggryta med jordnötssås och blomkålsris. Slurp.


Janne är på gång snart, han skulle kommit upp igår kväll men en grej som är min hade kommit på villovägar som han ska hämta på vägen hit. Ikväll blir det en god middag och i morgon förmiddag ska vi åka längdskidor, ser ut att bli soligt.
Jag och Marilyn hade fredagsmys igår, har ni testat Kvantums potatiskompotter? Så goda! Jag grillade kycklingfileer och en sallad med fetaost till, ibland är det så skönt med mat som går snabbt.Älskar fredagar hemma i soffan.


Lucy älskar mysa med tjejerna i soffan. Bästa platsen hon vet.
Tips! Ellos har mer pangrea! Den här våriga kappan i beige har jag beställt. Vårnytt men 50% rabatt på denna snygga!
Du hittar den HÄR. Nu ska jag fortsätta greja hemma, har inte hunnit med att fixa allt efter julen, London och alperna 10 dagar, men nu är hela julen ute, allt är röjt och städat. Visst blir det tomt men fräscht?


Förresten! Några har frågat efter en ”M” som förpestar mitt och Pernilla W kommentarsfält, nu har jag skrivit med Pernilla och även lämnat in alla uppgifter till Trolljägarna redaktionen, ska bli intressant att få veta mer på måndag.
Ha en skön lördag så länge, kramar!

9

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00