• 2019-01-19, 14:06
  • 9

Innehåller annonslänkar

Hej på er! Hoppas ni har en fin lördag, jag vaknade 9 i morse, alltså hur skönt är det att bara sova ut hur länge man vill, jag hade sån grym träningsvärk så jag tror kroppen behövde den sömnen, återhämtning.

Började med en grön superjuice, gillar ni? Jag gillar inte tjocka gröna smoothies men denna är god och tunnare. En halv avokado i. Åt två ägg, fincrisp till och kaffe, dagen kan inte börja utan kaffe, haha.

Vet ni vill veta vad jag ska laga för middag ikväll och vi är sugna på Thaimat! Jag har mängder med recept i receptregistret, här ska jag laga kycklinggryta med jordnötssås och blomkålsris. Slurp.

Janne är på gång snart, han skulle kommit upp igår kväll men en grej som är min hade kommit på villovägar som han ska hämta på vägen hit. Ikväll blir det en god middag och i morgon förmiddag ska vi åka längdskidor, ser ut att bli soligt.

Jag och Marilyn hade fredagsmys igår, har ni testat Kvantums potatiskompotter? Så goda! Jag grillade kycklingfileer och en sallad med fetaost till, ibland är det så skönt med mat som går snabbt.

Älskar fredagar hemma i soffan.

Lucy älskar mysa med tjejerna i soffan. Bästa platsen hon vet.

Tips! Ellos har mer pangrea! Den här våriga kappan i beige har jag beställt. Vårnytt men 50% rabatt på denna snygga!

Du hittar den HÄR. 

 

Nu ska jag fortsätta greja hemma, har inte hunnit med att fixa allt efter julen, London och alperna 10 dagar, men nu är hela julen ute, allt är röjt och städat. Visst blir det tomt men fräscht?

Förresten! Några har frågat efter en “M” som förpestar mitt och Pernilla W kommentarsfält, nu har jag skrivit med Pernilla och även lämnat in alla uppgifter till Trolljägarna redaktionen, ska bli intressant att få veta mer på måndag.

Ha en skön lördag så länge, kramar!

 

 

Grön superjuice

Skriv ut recept
Tid:
10 min
Antal portioner:
2 portioner

Gör så här

Pressa äpplen i en juicecentrifug eller häll kullamusten i din mixer. Pressa apelsiner, citron, lime så du får saft, har du en bra mixer kör du även med köttet från apelsinen. Riv ingefäran på fint rivjärn, skrapa ur passionsfrukten, lägg allt i din mixer, avokado och spenaten. Mixa allt några minuter väl, häll upp i stora glas och njut!

3 dl

Äppelmust, kullamust. Eller egna äpplen du pressar

2-3

Apelsiner

1/2

Avokado

2

Passionsfrukter

1

Citron

1

Lime

2 dl

Färsk bladspenat

1 tsk

Kokosolja

1 msk

Färsk riven ingefära

2019-01-19 Recept

Kommentarer

Jessica 2 år sen

Hej Johanna! Är så glad att du tipsar om snygga kläder från Ellos. Har beställt många plagg du tipsat om till bra pris och jag blir nästan alltid nöjd 😊 Fortsätt med det snälla! Tack även för goda och lättlagade recept!

Susanne 2 år sen

Pläden som skymtar i bakrunden på en stol, vart hittar man den? Är ute efter grå eller vit till mitt matrum, finns den i fler färger?
Den smoothie måste jag göra, låter hur fräsch slm helst!!!
Trevlig söndag i spåret, själv blir det PW o Bodybalance och en god Tzatzikitorsk med sallad, den ska du testa….
Ger dig gärna receptet om du vill ha!!??
Kram Sussie

Maj Eriksson 2 år sen

Jag har lagat Kålpudding idag , efter ditt recept. Verkligen mycket god och saftig! Underbar sås till!

Svar på kommentaren:
Elsa 2 år sen

Den brukar jag också göra.
Såå god är den så jag kunde föräta mig på den!

Margareta 2 år sen

Hej Johanna. Ser att du vart iväg på en härlig resa. Har följt dig länge o älskar att du delar med dig av ditt. O även all mat. Lagat mycket. Ska själv nu börja med Medelhavsmat för min kolesterol är lite hög. O undrar om du har nått gott Är helt nytt för mig detta. Ha det gott Margareta

Ulrika 2 år sen

Fina bilder, så mysigt ni har det!

Karin 2 år sen

Skönt att hänga hemma i soffan och mysa efter en jobbvecka ! Undrar vilken god middag du skall bjuda på ikväll ? Trevlig kväll ! Kram

Ulrika Hultberg 2 år sen

Tack detsamma. Ha en trevlig kväll och resten av helgen. Ha en trevlig dag i spåren i morgon. När du och janne ska åka skidor. Här i Perstorp i Skåne. Finns det ingen snö . Vi har det grönt .

Barbro 2 år sen

Ännu en god superdricka som du delar med dej av.Har även kört fast med den som du har spenat , passionsfrukt, apelsinjouice,citronjouice samt ingefära o äppelmust.
Nu önskar jag dej en fortsatt bra lördag och kram på er.💕

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…

Hej från sjukhussängen på Calanderska! Idag har jag opererats och just nu känns det som om jag blivit överkörd av en ångvält. Det har varit ett tufft år och de sista veckorna…