• 2019-01-20, 18:20
  • 8

Innehåller annonslänkar för Lyko 

Hur många tycker att hud och hår är torrare än torrast den här årstiden? Ni skulle sett min hy efter en vecka i alperna, har aldrig varit så fnasig i ansiktet. Så torr!

Jag tog en ansiktsmask som innehåller fukt, fukt fukt. Bästa ansiktsmaskerna är helt klart sheetmaskerna. De är grymma!

Lyko har massor! Det finns olika beroende för vilken hudtyp du är men just nu behöver de flesta bara massor med fukt. Testa så kommer ni märka stor skillnad. Du hittar alla masker HÄR. 

Jag gillar denna som ger mycket fukt och lugnar huden.

Tycker även denna ger massor med fukt men också glow.

 

 

En till HÄR som jag testar flera gånger, denna ger också fukt men bra för mogen hy. Minimerar linjer, huden känns ren och fräsch efter.

Maskerna är fullproppade med serum och fukt, lägg masken på rengjort ansikte, jag brukar ha den minst 30 minuter. Huden blir som ny.

Masker på tub är bra, de gör nytta men sheetmaskerna går mycket mer in på djupet. Sheetmasken tvättar man inte bort, ta på din dagliga kräm eller nattkräm efter. Vi har en spasöndag och jag har en mask i ansiktet just nu.

Har beställt en del från Lyko, behövde nytt schampo och balsam, har ni panik på ert hår den här årstiden ska ni boosta även håret, bra fuktprodukter, mindre värmeverktyg. Ju mer du bleker och håller på, desto sämre kommer håret bli. Toppa det, undvik bleka och boosta mer.

Beställde även parfym från Burberry, dagkräm från Clarins, matt solpuder, deo från Bioterm, (två för 299) Lotion från Bioterm (Så bra!) Silverschampo från Maria Nila som vårdar och deo Hugo Boss (40% rabatt) till Janne.

Kör en riktig hårkur ett bra tag för att bygga upp. Jag gillar Joicos K-pak, finns inga som vårdar och bygger upp slitet hår. Även deras fuktserie. Inpackningen är magisk. Tynger inte ner. Kör inpackning minst en gång i veckan.

Slit aldrig i håret när det är blött. Hårståt smäller av lätt när det är blött.

Fuktbomp schampo, balsam HÄR. Paketpris.

Så, lite söndagstips som boostar både hud och hår!

Nu blir det snart soffan och film, vi har kört längskidor idag, vilken söndag! Hoppas ni är taggade för ny vecka, nu börjar snart januari ta slut, kan ni fatta, snart februari, tjohej.

 

 

 

2019-01-20 Johanna Toftby , ,

Relaterade inlägg

Kärleksveckan har börjat och Lyko har 20% rabatt på alla parfymer! Här kommer mina favoriter jag gillar, vissa parfymer tröttnar jag aldrig på, som Victor & Rolf, Burberry och By Terry. Mina…