• 2019-01-20, 18:20
  • 8

Innehåller annonslänkar för Lyko 

Hur många tycker att hud och hår är torrare än torrast den här årstiden? Ni skulle sett min hy efter en vecka i alperna, har aldrig varit så fnasig i ansiktet. Så torr!

Jag tog en ansiktsmask som innehåller fukt, fukt fukt. Bästa ansiktsmaskerna är helt klart sheetmaskerna. De är grymma!

Lyko har massor! Det finns olika beroende för vilken hudtyp du är men just nu behöver de flesta bara massor med fukt. Testa så kommer ni märka stor skillnad. Du hittar alla masker HÄR. 

Jag gillar denna som ger mycket fukt och lugnar huden.

Tycker även denna ger massor med fukt men också glow.

 

 

En till HÄR som jag testar flera gånger, denna ger också fukt men bra för mogen hy. Minimerar linjer, huden känns ren och fräsch efter.

Maskerna är fullproppade med serum och fukt, lägg masken på rengjort ansikte, jag brukar ha den minst 30 minuter. Huden blir som ny.

Masker på tub är bra, de gör nytta men sheetmaskerna går mycket mer in på djupet. Sheetmasken tvättar man inte bort, ta på din dagliga kräm eller nattkräm efter. Vi har en spasöndag och jag har en mask i ansiktet just nu.

Har beställt en del från Lyko, behövde nytt schampo och balsam, har ni panik på ert hår den här årstiden ska ni boosta även håret, bra fuktprodukter, mindre värmeverktyg. Ju mer du bleker och håller på, desto sämre kommer håret bli. Toppa det, undvik bleka och boosta mer.

Beställde även parfym från Burberry, dagkräm från Clarins, matt solpuder, deo från Bioterm, (två för 299) Lotion från Bioterm (Så bra!) Silverschampo från Maria Nila som vårdar och deo Hugo Boss (40% rabatt) till Janne.

Kör en riktig hårkur ett bra tag för att bygga upp. Jag gillar Joicos K-pak, finns inga som vårdar och bygger upp slitet hår. Även deras fuktserie. Inpackningen är magisk. Tynger inte ner. Kör inpackning minst en gång i veckan.

Slit aldrig i håret när det är blött. Hårståt smäller av lätt när det är blött.

Fuktbomp schampo, balsam HÄR. Paketpris.

Så, lite söndagstips som boostar både hud och hår!

Nu blir det snart soffan och film, vi har kört längskidor idag, vilken söndag! Hoppas ni är taggade för ny vecka, nu börjar snart januari ta slut, kan ni fatta, snart februari, tjohej.

 

 

 

2019-01-20 Johanna Toftby , ,

Kommentarer

Annika 1 år sen

Blev påmind om en bra rackare här nu, SOS Comfort från Clarins! Nu har min hud, kors i taket, inte kaosat ännu i vinter men det kommer. Då ska jag ha den gulingen till hands hemma.

Kör sheetmasker lite nu och då men jag tycker inte att de gör någon skillnad på mig.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Tycker du inte? Men du måsta ha en med massor med fukt, igår när jag körde mig hade jag ett torrt papper kvar bara, haha min hud efter en vecka i alperna var kaos. Men nu är det genast mycket bättre igen!

Ha en fin måndag!

Annika 1 år sen

Ska beställa dina tips här ovan med fukt och se om de bättre. Kram!

Anneli 1 år sen

Min dotter är kosmetolog och jobbar med Babor, så himla bra produkter för oss med äldre hy, men tyvärr väldigt dyra. Kör också Spa i ansiktet minst 2 gånger per vecka, och gamhalsen inte att förglömma :)

Marie 1 år sen

Hur gick det med han som använde din bild för att sälja bordet? Har du skickat faktura som du skrev?
Kram

Anonym 1 år sen

Å vad bra tips! Meeeen,alla dina behandlingar med peeling,nålar och diverse andra dyra behandlingar,ska inte de typ räcka? Du om någon fuktar väl huden precis heeeela tiden och ändå blir du torr? Jag kanske borde köra masker oftare? Eller vad tror du? såååå svårt att veta❤️Tack för en bra blogg❤️kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Men nålar, haha vad gör nålarna mot torr hud efter jag varit i alperna?

Jag gjorde ansiktsbehandling i hela ansiktet i oktober så klart det inte räcker :)

en gång i veckan kör jag mask, ett måste under vinterhalvåret.

Är du torr så ska dun nog göra det.

Ha en fin fortsatt söndagkväll!

Susanne 1 år sen

Vad bra tips! Kommer hoppa in på Lyko direkt och beställa. Huden behöver verkligen massa fukt nu.
Trevlig söndag.
Kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Kärleksveckan har börjat och Lyko har 20% rabatt på alla parfymer! Här kommer mina favoriter jag gillar, vissa parfymer tröttnar jag aldrig på, som Victor & Rolf, Burberry och By Terry. Mina…

Den här lövbiffgrytan gjorde jag idag på vad jag hade i kylen, älskar ta lite vad som finns hemma, snabbt ska det gå. Detta tog 30 minuter från jag började skära grönsakerna.…