• 2019-01-21, 20:10
  • 5

Har ni fått en fin start på veckan? Tydligen årets deppigaste dag idag. Sista dagarna i januari, tomt på kontot och man jämför med alla mysiga kvällar i december med god mat och mys.

Det ändrar vi på, eller hur! Det går mot ljusare tider, det är ju faktiskt ljusare ute. Träna gör att man blir gladare, vi har kört längdskidor varje dag sedan vi kom hem från alperna, vilken energi man får! Jag älskar vintersporter och blir glad av att vara ute.

Måste tipsa om enkelt men supergott mellanmål, jag äter det gärna till frukost. Blanda ihop ägg med keso, krydda med citronpeppar, lägg på fincrisp och toppa med avokado. Blir mätt och står mig länge.

Lisa-Marie pluggar matte för fullt, idag har hon suttit precis hela dan, då är det lyx att Janne är här, han är grym på matte. En riktigt mattenörd är han, jag förstår typ noll, haha. Tjejerna uppskattar så mycket hans hjälp.

Blev sugen på en fräsch dessert och mixade ihop hallon och grekisk yoghurt, en tjockare smoothie men smakade som en lyxig sorbet. Så god! Snabbt och enkelt, grekisk yoghurt, hallon, vaniljpulver och agavesirap.

Så är ni sugna på godis för ni är uttråkade, gör en fräsch dessert istället, alla gillade den här hemma.

Vill ni få ett gott skratt ska ni läsa Jannes blogg, han var inte så nöjd efter skidåkningen igår, haha.

Nu blir det idrottsgalan sedan väntar jobb i datorn igen, har tre stora samarbeten för Bonnier som ska vara klart i morgon så måste köra på.

Kramar

 

Yoghurtglass med hallon

Skriv ut recept
Tid:
15 minuter
Antal portioner:
4 portioner

Gör så här

Mixa frysta hallon med tjock, grekisk yoghurt, har du en mindre mixer, ta hälften och mixa i omgångar, tina kanske hallonen något innan. Häll i saften av limen, vaniljpulver och agavesirap. Lägg några färska hallon på toppen och strö kokos över. Servera direkt.

500 gram

Frysta hallon

2 dl

Grekisk yoghurt

1/2 tsk

Vaniljpulver

1

Lime, saften

3 msk

Agavesirap

1/2 msk

Kokosflingor

12

Hallon

2019-01-21 Recept ,

Kommentarer

Liselotte 2 år sen

Bästa bloggen har du! Grymma recept.

Grekisk yoghurt är så gott, minde fett än rusk yoghurt som en del har.

Tack för ditt receptregister, hjälper mig mycket i vardagen :)

Lisa 2 år sen

Vilket märke med frysta hallon köper du? Vågar inte köpa frysta hallon eller jordgubbar då jag vet att många märken har utländska hallon som måste kokas för att inte råka ut magsjuka

Camilla 2 år sen

Hej Johanna!
Uppfattar dig som en duktig och erfaren frisör och skulle uppskatta om du kan rekommendera salong/frisör i GBG. Letar febrilt efter en person med bra känsla för blonda toner, och har bra känsla för hur man klipper längre hår så att fallet blir snyggt. Skulle vara tacksam om du kan ge mig en hint. Tusen tack och ha en fin dag!

Carolin 2 år sen

Vad pluggar hon till?

Ulrika Hultberg 2 år sen

Det lät gott med hallon. Avokado på krisp knäckebröd lät också gott. Lycka till med med samma arbeten med Bonnier
Ha en trevlig kväll och dag i morgon.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Jag älskar parfymer! Kryddigt, sensuellt, myskigt, pudrigt, orientaliskt. Älskaaaar dessa dofter. Jag tycker så mycket om mina parfymer så jag kan spraya på mig om jag ska städa för att känna favoritdoften…