ANNONS
Integritet på Tailsweep

Smoothie med exotiska frukter och ingefära som smakar pina colada

/

Johanna Toftby

,

Recept

,


Vilken god smoothie vi drack precis, måste dela med mig på en gång så jag inte glömmer. Jag gillar exotiska frukter mer än någon annan frukt. Sedan älskar jag gamla klassikern Pina colada.
Och denna smakar precis som den. Om inte godare! Köp kokosolja med smak, då får du den perfekta smaken. Jag gillar Kung Markattas som vi både steker i och blandar i smoothie, gröt och bakverk.
Fett bränner fett och kokosoljan smörjer hela din kropp inifrån. Köp hem och ha alltid hemma, den är både läkande och god.


Smoothie är perfekt som mellis, efter träning eller om du vill få i dig frukt, ingefära mm och vill att det ska gå snabbt. Känns fräscht med en nyttig, god smoothie varje dag. Barnen älskar det!
Jag har mandelmjölk, frysta frukter jag köper som ligger i portionspåsar, finns förstås andra alternativ, frysa in själv eller köpa storpack mango, ananas mm.
Lova testa denna smoothie, den är så god!Suttit och jobbat i myskläder och fått klart ett stort samarbete, nu ska jag byta om till träningskläder och ner till gymet!


3

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00