• 2019-01-22, 11:12
  • 3

Vilken god smoothie vi drack precis, måste dela med mig på en gång så jag inte glömmer. Jag gillar exotiska frukter mer än någon annan frukt. Sedan älskar jag gamla klassikern Pina colada.

Och denna smakar precis som den. Om inte godare! Köp kokosolja med smak, då får du den perfekta smaken. Jag gillar Kung Markattas som vi både steker i och blandar i smoothie, gröt och bakverk.

Fett bränner fett och kokosoljan smörjer hela din kropp inifrån. Köp hem och ha alltid hemma, den är både läkande och god.

Smoothie är perfekt som mellis, efter träning eller om du vill få i dig frukt, ingefära mm och vill att det ska gå snabbt. Känns fräscht med en nyttig, god smoothie varje dag. Barnen älskar det!

Jag har mandelmjölk, frysta frukter jag köper som ligger i portionspåsar, finns förstås andra alternativ, frysa in själv eller köpa storpack mango, ananas mm.

Lova testa denna smoothie, den är så god!

Suttit och jobbat i myskläder och fått klart ett stort samarbete, nu ska jag byta om till träningskläder och ner till gymet!

 

Smoothie med exotiska frukter och ingefära som smakar pina colada

Skriv ut recept
Tid:
10 min
Antal portioner:
2 portioner

Gör så här

Jag köper frysta exotiska frukter och har alltid i frysen. Till två stora glas har jag ca 300 gram frukt. Häll mandelmjölken i en mixer eller vätskan du vill ha. Häll i frysta frukten, skrapa ur köttet ur passionsfrukten, riv ingefära på rivjärn och lägg i allt. Pressa 1 lime och lägg i 1/2 msk kokosolja. Mixa minst 3 minuter på högsta effekt. Jag låter de frysta frukterna tina några minuter så blir det lättare att mixa. Underbar smoothie med massa nyttigheter.

5 dl

Osötad mandelmjölk eller valfri vätska

300 gram

Fryst ananas, mango, papaya

1 msk

Riven, färsk ingefära

1/2 msk

Kokosolja

1

Passionsfrukt

1

Lime

2019-01-22 Johanna Toftby, Recept

Kommentarer

Så gott

Agneta🌹 2 år sen

Så gott😁
Ha en fin dag🤗

Ulrika Hultberg 2 år sen

Den ser väldigt god ut och frisk i smaken.
Ha en trevlig dag

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag älskar parfymer! Kryddigt, sensuellt, myskigt, pudrigt, orientaliskt. Älskaaaar dessa dofter. Jag tycker så mycket om mina parfymer så jag kan spraya på mig om jag ska städa för att känna favoritdoften…