• 2019-01-24, 23:30
  • 5

Fredag i morgon och årets deppigaste vecka är över, yeay! Jag borde lägga mig för jag ska upp vid sju i morgon och har inte packat färdigt, har haft så mycket att göra idag.

Vi åker till Stockholm i morgon bitti, Janne åker från Göteborg och ska med mig upp och ska hjälpa mig att fota men så mysigt med sällskap också, bästa resesällskapet. Fattar inte de paren som lever ihop men stort sett alltid bara reser med kompisar. Har man så tråkigt med sin partner skulle jag inte stå ut. (Älskar resa med vänner också ibland förstås)

Marilyn hämtade mig och Lucy på tåget idag för jag hade massa nytt porslin jag köpte på NK i Göteborg, vågade inte chansa att gå med väskor, hund och porslin, dator… skulle garanterat stått på huvet och allt gått i kras.

Lucy älskar åka tåg och tycker det är så spännande när vi ska möta någon, hon vet allas namn och det bästa hon vet är när tjejerna kommer med bilen och hämtar oss.

Kommer inte Marilyn snart?

Vill inte vänta längre, matte 

Kom nu dååååå 

Här är hon! Och så blev det puss och kramkalas i fem minuter. Visst är det häftigt med hundar, går du ut med soporna och är borta två minuter blir de överlyckliga och pussar ihjäl dig när du kommer in. Bästa vännen i livet, tänk vad många äldre eller ensamma, sjuka människor som får kärlek, sällskap och terapi med en hund. Barn får trygghet och lära sig ta ansvar.

Nästa vecka fyller hon tre år!

Helgblommorna står på bordet och jag brukar alltid köpa dem på torsdag så är allt fint när vi vaknar på fredagsmorgonen, älskar vilda buketter och den här är nog en av mina favoriter. Åh, dessa ljuvliga tulpaner som blir stora och maffiga.

Visst är de vackra?

Ska visa porslinet i morgon, ett pastarecept och botox. Salig blandning, haha. Sedan en text till en tidning som ska skrivas på tåget och kolla igenom bilder till en annan tidning för godkännande.

Puh. Jag har att göra de två timmarna, men gillar att jobba på tåget. Vid 12 ska vi äta en golunch på Kung Carl och sen ni… sen blir det ett efterlängtat spännande möte!

Måste i säng nu, men hoppas ni får en riktigt härlig fredagsmorgon och en go helg.

Kram!

 

2019-01-24 Johanna Toftby

Kommentarer

Sandra 1 år sen

Trevlig helg fina Johanna 🌸
Efter några timmar på stan här i Jönköping blir det en lugn hemmakväll vid tv:n. Lite godis och blommor uppdukat med 😊

Kram Sandra

HannaB 1 år sen

Städa och fixa iordning på torsdagkväll är det bästa tycker jag. Så att det är klart till fredagmorgon. Kan man “kröna” med blommor också så är det det bästa! Ha en bra helg och tack för en bra blogg som jag läst i många år.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Visst är det! Älskar det!

Vad roligt att du trivs här inne, tack för fina ord.
Ha en härlig helg du också! Kramar

Sussie 1 år sen

Jag var såååå trött igår efter jag jobbat min halva dag ( sjukskriven 50%) igår. Fick veta att sonen och hans flickvän låg nerbäddad i feber och snoriga, så jag och mannen som jobbat natt fick agera “jourhavande dogwalker”. Lilla Alfons, en Jack Russell, behövde sin långpromenad, så vi gick ner till sjön där isen lagt sig, gick över den i något disig men solen bröt igenom den, så vackert och mysigt. Hade vi inte behövt gå ut med honom hade vi nog bara gluttat på tvn…
Alfons gav oss så mycket energi och glädje, han älskar när man kastar boll, det fick bli snöbollar istället :))
Vilken vacker bukett, det blir en idag, lönen kom idag!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Perfekt med hund, man måste bara ut.
Låter härligt!

Ja, vackra blommor förgyller verkligen, älskar det!

Ha en riktigt skön fredag!

Kramar

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hej från en förväntansfull tjej som ska fira födelsedag i morgon! Lika pirrig och spänd som när jag var liten. Jag ÄLSKAR att fylla år. Älskar att fira andra, älskar att fira…