Nystart med Kökets box 2019


Annonssamarbete med Kökets box 
Söndag, härliga söndag. Hoppas ni får en fin dag. Kanske laga en god söndagsmiddag? Vi brukar alltid äta något extra gott och göra lite mysigt. Sedan älskar tjejerna överraskningar så vad vi skall äta håller jag hemligt tills vi sätter oss. Allt från charkbricka till tre-rätters, ibland sitter vi i soffan och äter till en film, bara vi gör något extra som alla tycker om.


Färsk lax med sparris och kall sås med örter, åh det är ju så gott när man steker laxen så den blir knaprig. Snabbt och enkelt.


Och vi har vi öppnat månadens Kökets box!
Vi smakade direkt på den här lilla shoten, en supergod guldshot som innehåller havtorn, ingefära och gurkmeja. Barnen älskar våra nyttiga shots och denna var succe! Nyttig och uppiggande. Jag har inte sett den här guldshoten innan och blev så glad den låg med i månadens Kökets box. Man kan dricka den som en god shot på morgonen eller också ha den i matlagning.
Nu finns även Rå guldshot som stora flaskor med bra rabatt!
Varför inte i en smoothie! Då får du med alla nyttigheter och mycket smak. Denna är med exotiska frukter och 2 msk guldshot. Grymt för immunförsvaret och inflammationer. Havtorn innehåller massor med C-vitamin som är bra den här årstiden.För att få mer inspiration i matlagningen kan jag tipsa er om kökets box. Det är som julafton varje månad, boxen innehåller 8-10 spännande produkter inom mat och bak, värde 200kr för endast 129kr/månad.
Jag älskar ny inspiration i matlagningen och månadens box var så bra! Nu kör vi nystart, nytt år och nya recept.


I boxen får du förutom alla mat och bakprodukter en inspirerande tidning med recept och tips på hur man på bästa och roligaste sätt kan upptäcka produkterna.
Boxarna har jag testat några gånger innan och har vänner som prenumererar, det är så roliga teman och grymma grejer, man får mer för pengarna.


Vill du också får mer inspiration i köket?
Nu får du ett riktigt bra erbjudande och 50% rabatt på första boxen med koden JOHANNA. Du hittar erbjudandet HÄR. 
Ha en riktigt fin söndag och berätta gärna när du får hem boxen vad du tycker så kan vi laga nya rätter tillsammans.
2
0

Sanna Nielsen – Hetast i Stockholm!


Igår var vi på Sanna Nielsens premiär ”Mitt sanna jag” på Hamburger börs. Och vilken show! Detta är vårens hetaste tips i Stockholm, se showen som får sex Toftar från Toftby av fem möjliga.

Vill du boka eller läsa mer gör du det HÄR. (Länk)
Jag har alltid gillat Sanna, men just den här showen är något alldeles extra. Hon är en riktig stjärna, så närvarande, så känslosam och äkta, showen går rakt in i hjärtat. Hon sjunger så otroligt bra, bandet och kören var superproffs, kläderna var wow!Mats Backer


Mats Backer


6
0

Vitalitet- Vegansk kosttillskott för hela din kropp


Fredag är här! Vi är på väg till Stockholm och idag har jag ett riktigt spännande möte med mitt bokförlag. Kan ni gissa vad?
Janne är med och ikväll ska vi gå på premiären på Sanna Nielsens krogshow på Hamburger börs. Ser fram emot att se den, tror den är riktigt bra.
Har ätit en gofrukost innan tåget och förstås tagit mina vitaminer. Många frågar ofta vilka tillskott jag äter och här ska ni få ett grymt tips. Vitalitet innehåller strandnypon, ingefära, gurkmeja och piperin. Allt i en och samma tablett.


Jag har haft problem med mina knän och vill äta gurkmeja och nyponpulver men här får jag allt mina leder och muskler behöver i en enda tablett. Ni vet nog vi det här laget hur mycket jag älskar ingefära och i Vitalitet har du hela 100 mg. Stärker ditt immunförsvar och är bra mot migrän.

Functio Optimas Vitalitet!

– Minskar inflammationer

– Förbättrar immunförsvar

– Gynnar leder och muskler


Läs mer HÄR! Mycket bra hemsida, tydlig beskrivning och seriös hemsida. Full pott för det.
Vitalitet är en noga utvald kombination av ingredienser som traditionellt använts för muskler, leder och ökad rörlighet. Den tillverkas i Sverige under kontroll av berörda myndigheter. Ingredienserna torkas naturligt och långsamt i 30-35 grader för att bibehålla dess fina egenskaper. Därefter mals de och pressas samman till en tablett. Produkten är helt vegansk.


Ord.pris 329 kr.
Vill du stärka ditt immunförsvar, problem med leder eller inflammationer?
Nu har jag ett erbjudande till er, med koden Johanna får ni 25% rabatt. Gäller t.o.m 24 februari 2019.

Du beställer HÄR. 

14
1