• 2019-01-27, 06:00
  • 2

Annonssamarbete med Kökets box 

Söndag, härliga söndag. Hoppas ni får en fin dag. Kanske laga en god söndagsmiddag? Vi brukar alltid äta något extra gott och göra lite mysigt. Sedan älskar tjejerna överraskningar så vad vi skall äta håller jag hemligt tills vi sätter oss. Allt från charkbricka till tre-rätters, ibland sitter vi i soffan och äter till en film, bara vi gör något extra som alla tycker om.

Färsk lax med sparris och kall sås med örter, åh det är ju så gott när man steker laxen så den blir knaprig. Snabbt och enkelt.

Och vi har vi öppnat månadens Kökets box!

Vi smakade direkt på den här lilla shoten, en supergod guldshot som innehåller havtorn, ingefära och gurkmeja. Barnen älskar våra nyttiga shots och denna var succe! Nyttig och uppiggande. Jag har inte sett den här guldshoten innan och blev så glad den låg med i månadens Kökets box. Man kan dricka den som en god shot på morgonen eller också ha den i matlagning.

Nu finns även Rå guldshot som stora flaskor med bra rabatt!

Varför inte i en smoothie! Då får du med alla nyttigheter och mycket smak. Denna är med exotiska frukter och 2 msk guldshot. Grymt för immunförsvaret och inflammationer. Havtorn innehåller massor med C-vitamin som är bra den här årstiden.

För att få mer inspiration i matlagningen kan jag tipsa er om kökets box. Det är som julafton varje månad, boxen innehåller 8-10 spännande produkter inom mat och bak, värde 200kr för endast 129kr/månad.

Jag älskar ny inspiration i matlagningen och månadens box var så bra! Nu kör vi nystart, nytt år och nya recept.

I boxen får du förutom alla mat och bakprodukter en inspirerande tidning med recept och tips på hur man på bästa och roligaste sätt kan upptäcka produkterna.

Boxarna har jag testat några gånger innan och har vänner som prenumererar, det är så roliga teman och grymma grejer, man får mer för pengarna.

Vill du också får mer inspiration i köket?

Nu får du ett riktigt bra erbjudande och 50% rabatt på första boxen med koden JOHANNA. Du hittar erbjudandet HÄR. 

Ha en riktigt fin söndag och berätta gärna när du får hem boxen vad du tycker så kan vi laga nya rätter tillsammans.

 

 

 

 

 

Nystart med Kökets box 2019

Skriv ut recept
Tid:
10 min
Antal portioner:
2 portioner

Gör så här

Tina frysta frukter några minuter innan så går det lättare att mixa. Häll vätskan i din mixer, häll i frukterna, skrapa ur köttet ur passionsfrukten, lägg i kokosoljan och häll i 2 msk Guldshot från Kökets box. Blir så goda smaker ihop med exotiska frukter! En riktig hälsoboost.

Exotisk smoothie med guldshot

5 dl

Mandelmjölk eller valfri vätska

300 gram

Frysta exotiska frukter, ananas, mango, papaya

1

Passionfrukt

2 msk

Guldshot med ingefära, havtorn, gurkmeja

1/2 msk

Kokosolja

2019-01-27 Johanna Toftby, Recept ,

Kommentarer

Anna 2 år sen

Kan man köpa Guldshot i vilken matbutik som helst?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Jag tror man kan beställa hos Köket.se har du kollat? De hade grymt pris på större flaskor. Jag måste kolla, vill köpa hem!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Jag älskar parfymer! Kryddigt, sensuellt, myskigt, pudrigt, orientaliskt. Älskaaaar dessa dofter. Jag tycker så mycket om mina parfymer så jag kan spraya på mig om jag ska städa för att känna favoritdoften…