ANNONS
Integritet på Tailsweep

Nystart med Kökets box 2019

/

Johanna Toftby

,

Recept

,


Annonssamarbete med Kökets box 
Söndag, härliga söndag. Hoppas ni får en fin dag. Kanske laga en god söndagsmiddag? Vi brukar alltid äta något extra gott och göra lite mysigt. Sedan älskar tjejerna överraskningar så vad vi skall äta håller jag hemligt tills vi sätter oss. Allt från charkbricka till tre-rätters, ibland sitter vi i soffan och äter till en film, bara vi gör något extra som alla tycker om.


Färsk lax med sparris och kall sås med örter, åh det är ju så gott när man steker laxen så den blir knaprig. Snabbt och enkelt.


Och vi har vi öppnat månadens Kökets box!
Vi smakade direkt på den här lilla shoten, en supergod guldshot som innehåller havtorn, ingefära och gurkmeja. Barnen älskar våra nyttiga shots och denna var succe! Nyttig och uppiggande. Jag har inte sett den här guldshoten innan och blev så glad den låg med i månadens Kökets box. Man kan dricka den som en god shot på morgonen eller också ha den i matlagning.
Nu finns även Rå guldshot som stora flaskor med bra rabatt!
Varför inte i en smoothie! Då får du med alla nyttigheter och mycket smak. Denna är med exotiska frukter och 2 msk guldshot. Grymt för immunförsvaret och inflammationer. Havtorn innehåller massor med C-vitamin som är bra den här årstiden.För att få mer inspiration i matlagningen kan jag tipsa er om kökets box. Det är som julafton varje månad, boxen innehåller 8-10 spännande produkter inom mat och bak, värde 200kr för endast 129kr/månad.
Jag älskar ny inspiration i matlagningen och månadens box var så bra! Nu kör vi nystart, nytt år och nya recept.


I boxen får du förutom alla mat och bakprodukter en inspirerande tidning med recept och tips på hur man på bästa och roligaste sätt kan upptäcka produkterna.
Boxarna har jag testat några gånger innan och har vänner som prenumererar, det är så roliga teman och grymma grejer, man får mer för pengarna.


Vill du också får mer inspiration i köket?
Nu får du ett riktigt bra erbjudande och 50% rabatt på första boxen med koden JOHANNA. Du hittar erbjudandet HÄR. 
Ha en riktigt fin söndag och berätta gärna när du får hem boxen vad du tycker så kan vi laga nya rätter tillsammans.
2
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00